aktiv-eiendomsmegling
Hagen ligger utenfor markterrassen og har plen og bed, og det hele blir pent innrammet av et hvitmalt stakittgjerde med gangport.
Hagen ligger utenfor markterrassen og har plen og bed, og det hele blir pent innrammet av et hvitmalt stakittgjerde med gangport.

HVAM Tellusvegen 16C

Pen 3-roms selveier i 1. etasje, med trappefri adkomst, 2 terrasser, inngjerdet hage og garasje. Barnevennlig, populært.

  • kr 3 250 000
  • BRA-i 70 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 3 250 000
  • Omkostningerkr 95 844
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 351 995
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2013
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 3 424
  • Tomt80 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 250 000,- (Prisantydning) 6 151,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 404,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,00))   95 844,- (Omkostninger totalt)   3 351 995,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Tellusvegen 16C 4.jpg
Tellusvegen 16 er en pen 3-roms selveierleilighet i første etasje, beliggende i et barnevennlig og populært område. Her bor man i kort avstand fra skoler, barnehager, idrettsanlegg og matbutikk. På hver side av leiligheten er det overbygde terrasser på henholdsvis 8 og 7 kvm, og utenfor den største er det en koselig, inngjerdet hage med plen hvor de små kan boltre seg. Bilen kan parkeres i halvpart av dobbelgarasje med bod. Leiligheten har en trivelig planløsning og et moderne fargevalg på vegger som er malt opp i nyere tid. Stuen er et hyggelig rom med gode vindusflater og spiseplass. Kjøkkenet ligger åpent, men noe tilbaketrukket fra stuen og har godt med skapplass. Videre har leiligheten et klassisk flislagt bad med gulvvarme, en innvendig bod, samt to soverom og entré med garderobe.
I entreen har veggene fått en moderne grågrønn farge som passer godt til sorte gulvfliser med gulvvarme. For oppbevaring er det skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Tellusvegen 16C, Akershus

  • Tomt
    80m²

    Beskrivelse av tomt
    Leiligheten har hyggelige uteplasser på to sider og en liten hageflekk som innbyr til utendørs hygge for to- og firbeinte. Ved inngangspartiet er det en overbygd velkomstterasse og på motsatt side er det en overbygd markterrasse. Begge uteplassene har tredekke, utelys og rekkverk med stående spiler. Velkomstterassen er på 8 kvm og her kan man ha et kafésett eller to godstoler, og med 7 kvm på markterrassen er det plass til en hjørnesofa. Hagen ligger utenfor markterrassen og har plen og bed, og det hele blir pent innrammet av et hvitmalt stakittgjerde med gangport. Internveier og gangstier er asfaltert.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i et barnevennlig og populært boligområde på Neskollen i Nes kommune. Neskollen har et eget lite sentrumsområde med barnehager, barneskole og dagligvarebutikker. Stedet byr også på store rekreasjonsarealer med fine tur- og sykkelstier. Om vinteren blir det kjørt opp skiløyper. En turvei på ca. 2 km, passende for små barneføtter, fører opp til Tolvstein. Her er det flott utsyn til Odalen, Årnes, Borgen, Gjerdrum og tårnet på Gardermoen. Fra Tolvstein kan du ta turen videre inn til Hvamsetertjernet ? et populært badested med liten strand og flytebrygge. I sentrum er det svømmehall, samt et idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner, tennisbane og nyere friidrettshall. Nes Golfklubb holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund, og i tillegg er det kort vei til golfanlegg på Hvam i vakre omgivelser. Hvam har også eget idrettslag med friidrett, håndball, fotball, bordtennis, klatring og barneidrett, samt mosjon og folkehelse på agendaen. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Extra og Rema 1000, hvor sistnevnte ligger i umiddelbar nærhet. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Amfi Eurosenteret i Vormsund og Amfi Årnes. Jessheim Storsenter, Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med sitt rike utvalg av servicetilbud. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass ligger i sentrum av Neskollen, få minutters gange fra leiligheten. Med bil tar det ca. 10 min til Vormsund, 14 min til Årnes, 18 min til Jessheim, 28 min til Oslo Lufthavn og 30 min til Lillestrøm. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Neskollen barneskole og skolebussordning til Vormsund ungdomsskole. Nærmeste videregående skole er Hvam. Det finnes også tre barnehager i nærmiljøet, hvor to ligger i umiddelbar nærhet.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Byggemåte
    UTVENDIG Flermannsbolig på rekke i sameiet oppført i 2013, leiligheten ligger i 1.etasje. Huset har saltak tekket med takstein, støpt fundament til grunn, betong grunnmur, tradisjonell bindingsverkkonstruksjon med liggende malt/beiset trepanel antatt isolert med mineralull. Etasjeskiller i trebjelkelag og innervegger oppført i tre/plater/gips med varierende overflater. INNVENDIG Vegger: Malt gips og fliser. Tak/himlinger: Malte betongelementer og malt gips. Gulv: Parkett og fliser. Takstmannens vurdering ved TG2: Bad Overflate vegger og himling Servantinnreding har noe bruksslitasje og det er fuktsveller på nedre del av skapfronter. Bad Membran, tettesjiktet og sluk Ingen synlig mansjett under klemring i sluk TG2, det kan være at det ligger en underliggende banemembran, (ukjent membranløsing).Ytterligere undersøkelser må gjøres. Det er ikke fremlagt dokumentasjon på utført membran da hjemmelshaver ikke fikk med dette når hun kjøpte boligen. Andre rom Parkettgulv har små fuktsveller i skjøter mellom stue og kjøkken, men ellers fremstår gulvet i god stand. Balkonger, verandaer og lignende Det er noe slitemerker på terrassebord ved inngangsdør. Det ble målt noe motfall mot terrassedøren og terrassebord går i flukt med dørterskel.

    Innhold
    Planløsning 1. etasje: Entré, gang, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og bod. Annet: Sportsbod i bakkant av garasje Kort fortalt - Tiltalende 3-roms selveierleilighet - 1. etasje med trappefri adkomst - Barnevennlig og populært boligfelt - Nær skoler, barnehager og idrettsanlegg - Parkering i halvpart av garasje - Overbygd velkomstterrasse på 8 kvm - Overbygd markterrasse på 7 kvm - Inngjerdet hage med plen og bed - Alle veggflater er malt i nyere tid - Entré med skyvedørsgarderobe og gulvvarme - Gang med varmepumpe - Stue og kjøkken i åpen løsning - Godt dagslys og spiseplass - Hvitt, høyglanset kjøkken - Klassisk, flislagt baderom - Gulvvarme og badekar med dusj - Vaskemaskinopplegg på badet - To pene soverom med klesskap - Innvendig bod og sportsbod - Balansert ventilasjonsanlegg - Anlegget har varmegjenvinning

    Standard
    Entré Leiligheten er fra 2013 og har hovedsakelig standard fra byggeår, med unntak av veggene som er malt opp i nyere tid. I entreen har veggene fått en moderne grågrønn farge som passer godt til sorte gulvfliser med gulvvarme. Det er plass til en sittebenk, og for oppbevaring er det skyvedørsgarderobe med speilfronter. Fra entreen er det dør med glass inn til en gang. Gangen har samme grønnfarge som i entreen, mens de mørke flisene er erstattet med parkett. Det er plass til kommode eller så, og adkomst til bod hvor man kan ha fryser, sesongtøy og annet som er kjekt å ha for hånden. Stue Fra gangen kommer man inn i en tiltalende stue med åpen kjøkkenløsning. Rommet har parkett på gulvet og malte vegger i en mørk sandfarge. Vinduer på både kjøkkenet og i stuen gir fine lysforhold, og mellom vinduene er det utgang til terrasse. I stuedelen er det rom for sofa og tv-løsning, mens et spisebord får naturlig plass i grensen mot kjøkkenet. Kjøkken Til tross for den åpne løsningen ligger kjøkkenet likevel noe tilbaketrukket fra deler av stuen. Innredningen er fra 2013 og bygget i en velfungerende hjørneløsning med takoppforede skap og hvite høyglansfronter. Benkeplaten er i eikefarget laminat og har nedfelt oppvaskkum med avrenningsfelt. Ved komfyrs plass er det avtrekk fra ventilator og komfyrvakt, og på veggen bak, samt ved oppvaskkum er veggen beskyttet med plater av glass. Kjøkkenet har videre opplegg for oppvaskmaskin og nisje til kjøleskap. Bad/wc/vaskerom Baderommet er originalt og holdt i en klassisk stil med hvite veggfliser og sorte gulvfliser over gulvvarme. Rommet er avlangt og i den ene enden er det gulvmontert toalett og et sort badekar med veggmontert hånddusj og svingbar dusjvegg i glass. I motsatt ende er det opplegg for vaskemaskin og en lys servantinnredning med profilerte fronter. Innredningen består av over- og underskap, oval servant nedfelt i benkeplate og speil med belysning. Soverom og garderobe Leiligheten har to innbydende soverom som begge vender ut mot inngangspartiet og er adskilt av entré. Hvert rom har parkettgulv, malte vegger i lune farger og bra med dagslys. Det er garderobeskap på hvert soverom og skyvedørsgarderobe i entreen. Av lagringsplass har leiligheten en innvendig bod på ca. 4 kvm og en sportsbod i bakkant av garasjen på ca. 5 kvm.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    På gavlveggen, rett utenfor ytterdøren, disponerer leiligheten en halvpart av dobbelgarasje. Garasjen har elektrisk leddport og sportsbod i bakkant. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 250 000,- (Prisantydning) 6 151,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 404,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,00))   95 844,- (Omkostninger totalt)   3 351 995,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Seksjonen oppvarmes med takmontert varmepumpe i gangen, panelovn på kjøkkenet, samt varmekabler i entré og på bad. Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter er plassert i bod. Videre er leiligheten utstyrt med sentralstøvsuger og en 120 liters varmtvannsbereder fra 2013, plassert i kjøkkenbenk.

    Energiklasse
    B

  • Kommunale avgifter
    15003

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, eiendomsskatt samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

    Formuesverdi primær
    849879

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3229539

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel kommunale avgifter, vannforbruk, strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Årlig velavgift
    3000

    Velforening
    Neskollen Velforening

    Vannavgift
    4812

    Vannavgift år
    2024

    Info vannavgift
    Eiendommen er tilknyttet Årnes Vannverk og eiendommen betaler pt. minsteavgift. Det er installert vannmåler i boligen og avgift vil kunne variere.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    70/3640

    Felleskostnader pr. mnd
    3424

    Felleskostnader inkluderer
    Bygningsforsikring, grunnpakke tv- og internett, utvendig vedlikehold, brøyting, strøing, plenklipping, forretningsførsel.

    Andel fellesgjeld
    6151

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-08-27T22:00:00Z

    Andel fellesformue
    5328

    Andel fellesformue per dato
    2024-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Sameiet består av 40 seksjoner med adresse Tellusvegen 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26 og 28. Eiendommen har gnr. 79 bnr. 275 i Nes kommune. Hver eierseksjon har 2 biloppstillingsplasser (1 i carport og 1 utenfor carport, begrenset til 6 meter fra carportåpning).

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Spesifikasjon av lån pr. 28.08.2024 Lånegiver: Aurskog Sparebank Saldo per 31.01.2024: kr. 246 053.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Sameiets forsikringsselskap
    Eika

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i evt. gjeldende vedtekter og husordensregler. Evt. dokumenter følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. vedtektene, men skal ikke være til sjenanse for øvrige brukere av eiendommen. Dyreholder må gjøre seg kjent med Forskrift om politivedtekt, Oslo Kommune, §6.1 og 6.2, da denne forskriftens formål vil gjelde for dette sameiet. Sameiet kan likevel forby dyrehold i vedtektene eller ordensreglene. Har sameiet forbudt dyrehold kan seksjonseier likevel holde dyr dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for øvrige brukere av eiendommen.

    Eierskiftegebyr
    2500

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3228/79/275/18: 15.12.2008 - Dokumentnr: 1006439 - Bestemmelse om veg Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Overført fra: Knr:3228 Gnr:79 Bnr:275 Gjelder denne registerenheten med flere 15.12.2008 - Dokumentnr: 1006439 - Best. om vann/kloakkledn. Overført fra: Knr:3228 Gnr:79 Bnr:275 Gjelder denne registerenheten med flere 15.12.2008 - Dokumentnr: 1006439 - Elektriske kraftlinjer Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: Knr:3228 Gnr:79 Bnr:275 Gjelder denne registerenheten med flere 27.07.2011 - Dokumentnr: 591389 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon Overført fra: Knr:3228 Gnr:79 Bnr:275 Gjelder denne registerenheten med flere 19.03.2012 - Dokumentnr: 224076 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 18 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 70/3640

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest for Tellusvegen (felt B6), 2165 Hvam gnr. 79 bnr. 275 - datert 17.08.2011.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp. Tilknyttet privat vannverk: Årnes Vannverk. Eiendommen ligger til privat vei.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan for "Neskollen Sentrum Sør".

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 250 000,- (Prisantydning) 6 151,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 404,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,00))   95 844,- (Omkostninger totalt)   3 351 995,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    95844

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fast provisjon kr. 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: 6 000 Garantipremie/inneståelse 5 000 Kommunale opplysninger 25 000 Markedspakke 6 500 Oppgjørshonorar 5 500 Opplysninger fra forretningsfører 2 000 Søk eiendomsregister og elektronisk signering 11 000 Tilretteleggingsgebyr 3 000 Visninger / overtagelse per stk. 500 Tinglysningsgebyr pantedokument med urådighet Totalt kr: 104 000

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev