aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Tyren 11!
Velkommen til Tyren 11!

HVAM Tyren 11

Neskollen: Nyere selveierleilighet med 2 soverom. Carport. Barnevennlig område og stor solrik uteplass!

 • kr 3 600 000
 • BRA 81 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 600 000
 • Omkostningerkr 103 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 703 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2017
 • Soverom2
 • ArealP-rom 77 m²
 • Tomt139.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 600 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,00))   103 042,- (Omkostninger totalt)   3 703 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling ved Vibeke Voksøy har gleden av å presentere en nyere 3-roms leilighet beliggende på Øvre Neskollen i et nyetablert boligfelt. Leiligheten har flott utsikt og meget gode solforhold og er bestående av; entré, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. Leiligheten har én innvendig oppbevaringsbod og utvendig sportsbod. Stor, solrik uteplass og parkering i carport. Her bor du rolig og barnevennlig til, med nærhet til flott natur! Det er flere barnehager og skoler for alle trinn i nærområdet, hvor du også har gode tur- og treningsmuligheter. Det er flere dagligvarebutikker i gåavstand fra leiligheten og området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Herfra går det ekspressbuss til Oslo. Kort kjøreavstand til Oslo Lufthavn på kun 24 minutter. Husk påmelding til visning!
Kjøkken

Tyren 11, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 81 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 77 kvm Entre, stue med åpen kjøkkenløsning, gang, bad, soverom 1 og soverom 2.  Tomt
  139.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Lett skrånende felles tomteområde som er opparbeidet med biloppstillingsplass. Egen hageflekk med plen.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et trygt og barnevennlig område på Øvre Neskollen i Nes kommune. Neskollen har et lite sentrumsområde med barnehager, barneskole, dagligvarebutikk, svømmehall, samt idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner, tennisbane og nyere friidrettshall. I nærområdet finner du gode tur- og treningsmuligheter med skogsløyper, turstier, lysløyper og badevann. En turvei på ca. 2 km, passende for små barneføtter, fører opp til Tolvstein. Her er det flott utsyn til Odalen, Årnes, Borgen, Gjerdrum og tårnet på Gardermoen. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Eurosenteret på Vormsund, Amfi Årnes og Jessheim Storsenter et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, mote, interiør, vinmonopol, kafé/restaurant, helsetilbud etc. Ypperlig for deg som ønsker god tilgjengelighet i hverdagen, men å samtidig bo i trygge og relativt rolige omgivelser! Eiendommen har umiddelbar nærhet til Neskollen barneskole og skolebussordning til Vormsund ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. 2021 åpnet Romerike International School på Neskollen. Skolen har både barneskole og ungdomsskole, og har undervisning foregående på engelsk. Skolen har lærere fra flere ulike land, og er meget godt egnet for familier som reiser mye rundt i verden, snakker flere språk hjemme, eller som ønsker et solid grunnlag i engelskkunnskaper for sine barn. Det er også to videregående skoler i området, Nes Vgs og Hvam Vgs. Hvam Vgs har flere linjer innen blant annet, dyrekunnskap, naturbruk og hestesport. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass er Neskollen som ligger ca. 450 meter fra boligen. Herfra går det ekspressbuss til Oslo. Med bil tar det ca. 7 min til Vormsund, 11 min til Årnes, 15 min til Jessheim, 24 min til Oslo lufthavn og 27 min til Lillestrøm. Perfekt for deg som pendler!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Flermannsboliger i rekker oppført i 2017. Huset har flatt tak, tradisjonell bindingsverkkonstruksjon på ett støpt betongdekke, Liggende malt/beiset trepanel kledning. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/plater/gips med varierende overflater.

  Innhold
  1. Etasje: Entré, kjøkken, stue, bad, 2 soverom. Innvendig oppbevaringsbod og utvendig sportsbod. Parkering i egen carport. ENTRÉ Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en lys og hyggelig entré med moderne fliser på gulv. Entréen har plassbygd skyvedørsgarderobe og derfor godt med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. KJØKKEN Åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter. Laminert benkeplate med barløsning og rett kant. Takhøye skap. Integrert stekeovn. Induksjonsplatetopp og oppvaskmaskin. Oppvaskkum i komposit-materiale med ett-greps blandebatteri. Side by side kjøl-/fryseskap. Ett overskap med glassdører og integrert belysning. Kjøkkenet har plass til mindre spisegruppe/frokostbenk om ønskelig. STUE Romslig stue med store vindusflater og gode lysforhold. Utgang fra stue til stor og solrik terrassepå 18 kvm og hage. Stuen har god plass til både spisebord og sofagruppe. BAD/WC/VASKEROM Stort kombinert bad og vaskerom med gulvvarme, flislagt gulv og vegger. Himling med malte sparklede flater med downlights. Innredet med helstøpt servant/plate i vegghengt servantskap, klosett, dusjhjørne med innfellbare glassvegger, opplegg til vaskemaskin. Speil med belysning. Varmtvannsbereder ca. 200 liter som er åpent plassert i rommet. SOVEROM Hovedsoverommet har god plass til garderobeløsning. I tillegg er det ett litt mindre soverom som egner seg perfekt til for eksempel barnerom, gjesterom eller kontor, alt etter behov!

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Varmtvannsbereder. Se eierskifterapport vedlagt i salgsoppgaven for nærmere beskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel TV/bredbånd er inkludert i felleskostnadene. TV og bredbånd leveres av Telenor.

  Parkering
  Leiligheten har parkeringsplass i egen carport. Når det gjelder montering av egen ladestasjon i carport så er dette opp til hver enkelt eier å sørge for at dette gjøres på forskriftsmessig måte men rådfør og informere gjerne styret på forhånd

  Forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Polisenummer
  86941542

  Diverse
  Det foreligger ikke oppdaterte godkjente byggetegninger som samsvarer med boligen som den ser ut i dag. Vegg til soverom er tatt bort og soverom er nå en del av stuen. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 600 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,00))   103 042,- (Omkostninger totalt)   3 703 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren varme i alle gulv unntatt bod/teknisk rom.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G.    Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen. 

 • Kommunale avgifter
  3663

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale gebyrene omfatter eiendomsskatt fakturert i 2022.

  Info om eiendomsskatt
  Årsprognosen for 2023 er kr. 4 139 ,-.

  Formuesverdi primær
  789880

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2843567

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader er: felleskostnader, strøm, vann, forsikring innbo mm. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/79/314/27: 19.08.2016 - Dokumentnr: 747297 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:79 Bnr:314
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.06.2017 - Dokumentnr: 706170 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 27
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 809/47716


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse av 06.12.2017. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler. Vann fra Årnes Vannverk. Leiligheten har installert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål iht reguleringsplan for Neskollen felt B4 og B5 datert 5/11-2004 og revidert 12/12-17. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 600 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,00))   103 042,- (Omkostninger totalt)   3 703 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  103042

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev