aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Åkervegen 4 B! Lettstelt 2-roms leilighet med trinnfri adkomst og alle rom på ett plan.

Hyggelig 2-roms leilighet med alt på en flate!

 • 950 000
 • BRA 56 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING950 000
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 189 683
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 990
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 52 m²
 • ANDEL FELLESGJELD230 751
 • FELLESKOST./MND5 206
 • TOMT7 213 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 950 000,- (Prisantydning)
  230 751,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  1 180 751,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr obligasjon BRL)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 189 683,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
2-roms leilighet på 56 kvm BRA/ 52 kvm p-rom som inneholder:
Entré, bad/vaskerom, stue, kjøkken, soverom og teknisk rom. Teknisk rom regnes som s-rom.

I tillegg er det en utvendig sportsbod på 4 kvm i forbindelse med inngangspartiet.
Leiligheten inneholder gang, kjøkken, stue, soverom og bad/vaskerom.

Åkervegen 4 B, Innlandet

 • Leiligheten har en normal standard, og hovedsakelig overflater og innredninger fra byggeår.

  Gulvflater med belegg fra byggeår i alle rom. Vegger er kledd med malte folierte prefabrikkerte plater i alle rom. Himlinger med folierte Tak-ess plater. Med tanke på alder (31 år) er det påregnelig med en del skrue- og spikerhull etter bilder, hyller etc. Boligen har malte glatte innvendige dører med liten frest profil. Stedvis noen mindre skader/sår i dørblad.

  Badet er fra byggeår. Vegger er kledd med prefabrikkerte folierte og malte plater fra byggeår. Tak-ess plater i himling. Vinylbelegg på gulv og elektriske varmekabler. Badet inneholder en gulvstående toalett, vegghengt servant, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin.

  Kjøkkeninnredning fra byggeår med hvite slette dører og fronter. Laminerte benkeplater.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2:

  TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Overflater - Skader i folie på veggplate bak komfyrplass samt i plater mot yttervegg i teknisk rom. Ingen forhøyede fuktnivåer ble registrert ved fuktmåling på overflate.

  Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Pipe og ildsted - Det er påvist at pipe har sprekker og riss. Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke. Avstand til brannbart materiale (listverk) er under 30 cm. Påvist liten sprekk i puss av pipe mellom sotluke og røykrør.

  Innvendige dører - Dørblad er hektet av karm mellom entre og stue, men står lagret i teknisk rom.

  Bad/vaskerom - Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Stedvis misfarget gulvbelegg. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Sluket har begrenset inspeksjonsmulighet og er dermed vanskelig å rengjøre. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Det er påvist drypplekkasje fra vannlås til servant.

  Kjøkken - Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Skader i benkeplater ved komfyrplass.

  Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

  Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.

  Varmtvannstank - Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank ihht gjeldende forskrift.

  Elektrisk anlegg - Det anbefales alltid en kontroll ved anlegg over 20 år hvis dette ikke foreligger.

  Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG IU (Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse). Det er er ikke gitt TG3 - Store eller alvorlige avvik. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Leiligheten har en sentral beliggenhet i veletablert område på Mo i Gardvik. Her har man kort vei til Mosenteret med dagligvareforretning med post i butikk, til barnehage, barne- /ungdomsskole og bussholdeplass. Gode muligheter for et rikt friluftsliv med nærhet til flotte turområder og kort vei til Storsjøen med båthavn og gode bade-/fiskemuligheter. Tettstedene Gardvik og Knapper har et aktivt grendemiljø med mange typer idretts-/fritidsaktiviteter. Det er ca 10 km til Sand som er kommunesentrum. Nord-Odal kommune har et rikt og mangfoldig lag-/foreningsliv med aktiviteter innenfor sang og dans, trim og idrett, jakt og fiske, båtforeninger, amatørteater og mye mer. Ca 28 km til Skarnes, ca 41 km til Kongsvinger, ca 65 km til Gardermoen, ca 105 km til Oslo og ca 32 km til Eidsvoll. Timesavganger med buss mellom Sand og Eidsvoll som videre korresponderer med tog til Gardermoen og Oslo.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Betongtakstein inspiser fra bakkenivå. Lakkerte takrennner, nedløp og beslag i metall. Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår og liggende bordkledning. W-takstoler i tre med undertak av sutakplater og skillevegger på loft kledd med brannhemmende gipsplater. Nye 3-lags isolerglassvinduer i 2018 med utvendige vedlikeholdsfrie flater i lakkert aluminium. Ny profilert inngangsdør 2018 med isolerglass i dørblad. Ny terrassedør 2018 med 3-lags isolerglass og høy brystning. Stueterrasse på 17 kvm med trykkimpregnert spaltegulv og skillevegger på hver side. Normal tilstand for alder. Elektrisk terrassemarkise og en persienne over soveromsvindu.

  Garasje på 14 m2 i rekke med asfaltert dekke. Fundament av betongringmur på sider og bakkant. Betongpillarer i front. Vegger er oppført i tradisjonelt bindingsverk kledd utvendig med liggende panel. Salet takkonstruksjon tekket med dobbeltkrummet betongtakstein. Lakkerte aluminium takrenner og nedløp. Leddport i front med elektrisk portåpner. Innlagt lys og stikk.

  Sport/redskapsbod på ca 4m² i forbindelse med inngangsparti. Betongdekke, bindingsverkvegger kledd utvendig med liggende panel og åpen himling opp til takstoler. Innlagt lys og stikk. Ny profilert boddør 2018.
 • 1.et: 56 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal: Entré, bad/vaskerom, stue, kjøkken og soverom.
 • Ventilasjon:
  Boligen har avtrekk via mekanisk avtrekksanlegg med sentral på loft. Isolerte ventilasjonskanaler.

  VVS:
  Vannledninger i kobber.
  Avløpsrør av plast.
  Varmtvannstank på 113 liter fra 2013.

  Elektrisk anlegg:
  Sikringsskap med automatsikringer. Totalt 6 fordelingskurser. Skjult el-anlegg.

  Megler har innhentet opplysninger om det elektriske anlegget, og det foreligger ingen pålegg om utbedring av det elektriske anlegget. Kontroll av elektriske anlegg ble sist gjort den 28.09.2011. Kontrollene er stikkprøvebasert og medfører ingen godkjenning. Dette er ikke noen garanti for at anlegget er uten feil/mangler, eller tilpasset dagens bruksmønster.

  Branntekniske forhold:
  Brannslange i kjøkkenbenk, brannvarsler i stuehimling og 6 kg håndslukker i teknisk rom.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligens varmeanlegg består av vedovn i stue, elektriske varmekabler på bad, ellers elektriske panelovner. Varmekilder er ikke funksjonstestet.
 • Tomtens grunnareal: 7213 kvm.
  Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget. Pent opparbeidede fellesarealer med plen, prydbusker og sittegrupper. Asfalterte internveger/parkeringsplasser. Gangsti med belegningsstein til inngangsparti.
 • Plass i felles garasjeanlegg følger andelen.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
 • Forretningsfører: Kongsvinger og Omegns Boligbyggelag AL
  Postboks 8 2201 Kongsvinger
  Tlf: 62 82 37 37
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 494,-.

  Når en andel overdras, har følgende forkjøpsrett; med slik innbyrdes rekkefølge mellom de forkjøpsberettigede:
  1: Andelseier i Åkervegen borettslag. Den andel som forkjøpsberettiget eier fra før, skal omsettes av laget selv om andelen tilhører flere.
  2: Boligsøker utpekt av Nord-Odal kommune.
  3: Andelseier i KOBBL AL utpekt av boligbyggelaget.

  Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Bare andelseiere i boligbyggelaget og bare fysiske personer (enkeltpersoner) som er 50 år eller eldre kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie mer enn en andel.
 • Det er fastsatt generelt forbud mot dyrehold i borettslaget. Andelseier har, etter søknad til styret og når dyreholdet ikke er til ulempe for borettslaget eller andre andelseiere, likevel anledning til å holde dyr. Mer Informasjon om dyrehold kan leses i borettslagets husordensregler. Ta kontakt med megler.
 • Gjensidige
  Polisenummer: 86191506
 • Formuesverdi som primærbolig kr 281 451 per 31.12.19
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 013 225 per 31.12.19
 • 5 206 pr. mnd.

  Fordelt på:
  Felleskostnader kr 3 719,-
  Avdrag kr 856,-
  Renter kr 420,-
  Vedlikeholdsfond kr 186,-
  Tilleggsytelser: Miljøgebyr for papirfaktura kr 25,-

  Inkludert i felleskostnadene er forretningsførsel, felles forsikring, driftskostnader og betjening av fellesgjeld, samt kommunale avgifter og eiendomsskatt. Borettslaget har ikke egen vaktmester. Fiber fra Eidsiva Bredbånd og TV via Altibox er inkludert i fellskostnadene.

  Det er per 11.11.21 ikke besluttet økning av felleskostnadene.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Ifølge siste tilgjengelige regnskaper / opplysninger fra forretningsfører:
  Andel fellesgjeld kr 230 751,-
  Andel fellesformue kr 64 622,-
 • Lånenummer: 12139889733, DnB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 11.11.2021: 2% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 73
  Saldo per 11.11.2021: 4 474 996
  Andel av saldo: 230 751
  Første termin/første avdrag: 30.06.2020 ( siste termin 31.12.2039 )
  Annuitet over 20 år

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.
 • Felleskostnader, strøm, innboforsikring.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 19.04.1991.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Nord-Odal kommune har 0-grense og "Egenerklæring om konsesjonsfrihet i kommuner med nedsatt konsesjonsgrense" må fylles ut.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Det er i borettslaget etablert særskilte retningslinjer for bygging av tilbygg, innredning av kjeller, oppsetting av parabolantenne og varmepumpe, våtromsarbeider samt anleggelse av plattinger/terrasser og egen parkeringsplass. Styret er tillagt fullmakt til å gi samtykke til søknader som er iht. disse retningslinjene. For alle slike tiltak, skal andelseieren innhentet nødvendig samtykke fra styret og evt. offentlig godkjenningsmyndighet før igangsettelse

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanens arealdel er avsatt til boligområde. Eiendommen ligger i et regulert område.
  Gjeldende regulering: PlanId 19880005 - Mo Sentrum (Ikrafttredelse 22.06.1988)
  Formål: kjørevei, gang-/sykkelvei, annen veigrunn og konsentrert småhusbebyggelse.

  Det foreligger per 20.10.21 ingen planer som berøre eiendommen. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Andelsnr. 14 Orgnr. 957197949 i Nord-Odal kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris på kr 31.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9.900-, og visninger kr. 2.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Egil Bjarne Rustad
  Ingeborg Olaug Rustad
  Knut Arne Rustad
  Morten Fredrik Rustad
  Ragnhild Elisabeth Rustad
  Ragnhild Rustad Aasen
Kjetil Bekkevold

Megler

Kjetil Bekkevold

40 47 80 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev