aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Schaus Plass 23!

Hyggelig og innholdsrik enebolig * Tre garasjeplasser * Stor og solrik terrasse * Fin og usjenert beliggenhet

 • 2 300 000
 • BRA 211 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 300 000
 • OMKOSTNINGER73 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 373 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 975
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 150 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 383 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 2 300 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  57 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 300 000,-))
  --------------------------------------------------------
  73 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 373 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Enebolig på 221 kvm BRA/150 kvm p-rom som inneholder:

1. etg: 122 kvm BRA/ 121 kvm p-rom: Bad, WC, kjøkken, entré, gang, stue, annet , 2 soverom og bod.
Bod regnes som s-rom.

Kjeller: 89 kvm BRA/ 29 kvm p-rom: Kjellerstue, 4 boder, gang og annet rom med sluk.
4 boder, gang og annet rom med sluk regnes som s-rom.

I tillegg tilbygget garasje på 18 kvm og frittstående garasje på 46 kvm.
Stor entré med god plass til sko og jakker.

Schaus Plass 23, Innlandet

 • Eneboligen fra 1975 har blitt jevnlig oppgradert og påkostet i de senere 10-15 år. Noen overflater og innredninger er malt i nyere tid. Det er fortsatt behov for vedlikehold og oppgraderinger i årene som kommer. Boligen har en fin planløsning med de fleste boligrom på hovedplan, og kjellerstue og godt med lagringsrom i kjeller.

  Gulv med gulvbelegg, laminat, parkett og sponplater med tremmer av gummi. Trepanel og MDF-plater på vegger. Trepanel i himlinger. Heltredører med trespeil.

  Svart kjøkkeninnredning med fronter av tre med profiler, laminert benkeplate og vask i sort kompositt. Fliser mellom benk og oveskap. Kjøkkenventilator med avtrekk ut. Integrert platetopp, stekeovn, micro og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap (noen skader innvendig). Alle hvitevarer medfølger. Selger erkjenner ikke garantiansvar.

  Bad fra 2006 med imiterte fliser i materiale av plast på vegger og trepanel i himling. Gulvbelegg på gulv med fuget overgang mot vegger. Varierende fallforhold. Membran på gulv i form av gulvbelegg. Servantinnredning med underskap og sideskap, gulvstående wc og dusjkabinett. Mekanisk avtrekk. Ikke tilluft til rommet.

  Vedovn i stuen med brannmur av malt tegl og fliser på gulv.

  Til kjeller er en stedsbygget trapp av tre med rekkverk på en side. Rømningsveier og dagslysflater i kjeller tilfredsstiller ikke krav til rømning og dagslys i oppholdsrom.

  Toalettrom med laminat på gulv, beiset trepanel på vegger og pigmentert trepanel i himling. Rommet inneholder Innebygget servant og gulvstående wc. Ingen ventilering.

  Takstmannen har utferdiget en boligstandsrapport der det er gitt tilstandsgrader på bygningens bestanddeler.
  Takstmannen har gitt disse punktene tilstandsgrader 2 eller 3:

  TG3-Store eller alvorlige avvik:
  Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser - Det påvist fukt/råteskader i konstruksjonen. Det er ikke montert rekkverk.
  Innvendige trapper - Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større en
  dagens forskriftskrav. Det er ikke montert rekkverk.
  Branntekniske forhold - Brannslukker eldre enn ti år.

  TG2-Avvik som kan kreve tiltak:
  Taktekking - Det er påvist andre avvik:
  Nedløp og beslag - Nedløpsrøret er avsluttet ved utvendig terreng og regnvann ledes ikke bort fra grunnmur
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
  Veggkonstruksjon - Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen.
  Vinduer - Karmene i vinduer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.
  Dører utvendig - Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer.
  Pipe og ildsted - Ildfast plate mangler på gulvet under sotluken.
  Sanitærutstyr og innredning - Noe slitasje på innredning. Armaturer etc. har passert halvparten av forventet brukstid. Tett avløp fra dusjkabinett.
  Ventilasjon bad - Ikke tilluft til rommet.
  Wc - Armaturer har passert halvparten av forventet brukstid. Det er ingen ventilering fra rommet. Det er ikke lufting av kloakkrør til over tak.
  Vannledninger - Det mangler tettemuffer i ende av varerør på rør-i-rørsystem, og enden ligger lavere enn rørskapet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
  Ventilasjon - Det er ikke ventilering fra entre eller treningsrom i 1. etasje.
  Varmtvannstank - Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank ihht gjeldende forskrift.
  Varmepumpe - Varmepumpen har passert halvparten av forventet brukstid. Det er ikke utført service på varmepumpen siste 5 år.
  Drenering - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Taknedløpet er avsluttet over terreng, og øker fuktbelastningen inn mor grunnmur. Terrenget faller inn mot grunnmur.
  Grunnmur og fundamenter - Grunnmuren har sprekkdannelser.
  Utvendige vann- og avløpsledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger og avløpsledninger. Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet.

  TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Takkonstruksjon - Noe svai på takflaten, spesielt i overgang mellom opprinnelig del og tilbygg. Det kan ses rust på spiker i taktro, kan indikere kondensering på vinterstid, bør følges med på av ny eier. Stedvis råte på vindskier.
  Etasjeskiller - Målt høydeforskjell på over 10mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at
  standardens krav til godkjente måleavvik.
  Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Rom Under Terreng - Det er gjennom målinger påvist høyt fuktnivå i trevegger i underetg./kjeller, det er derfor ikke foretatt hulltaking
  Innvendige dører - Enkelte av innvendige dører har endel slitasjegrad.
  Bad overflater vegger og himling - Halvparten av forventet brukstid for våtrommet er passert.
  Bad overflater gulv - Knirk er registrert. Det er påvist avvik i fallforhold fra gulv ved terskel til topp slukrist i forhold til referansenivået.
  Bad, sluk, membran og tettesjikt - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning.
  Sluket har begrenset inspeksjonsmulighet og er dermed vanskelig å rengjøre. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
  Kjøkken - Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad.
  Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Tomteforhold - Terrengforhold. Terreng faller inn mot huset.

  Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG IU (Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse).

  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger på et mindre boligfelt ca. 4 km fra Flisa sentrum. Nærområdet er preget av landbruksarealer, skogsarealer og spredt boligbebyggelse. Flisa er kommunesenteret i Åsnes kommune med det meste av servicetilbud. Her finner man bla.a. mange koselige forretninger, idrettsanlegg, barnehage, skoler, apotek, bank, vinmonopol mm. Det også godt med idrett- og kulturtilbud til barn og unge.

  Det er mange muligheter hvis man vil ut i naturen, enten det er å jakte, fiske eller gå turer. Kjølaberget kan by på fine tur- og treningsområder sommer som vinter. På sommeren kan du bade eller fiske i Glomma eller Flisaelva.

  Det er ca 45 km til Elverum, 50 km til Kongsvinger og 150 km til Oslo.
 • Enebolig fra 1975 med 1. etasje+kjeller. Tilbygget garasje og frittliggende garasje.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Byggegrunn er ikke kjent. Det antas tilbakefylling med stedlige masser. Det kan stedvis ses knotteplast på grunnmur. Terreng er stedvis med fall mot bygg. Fundamentering opprinnelig del med støpt plate på mark. Tilbygget del med punktfundamenter av betong og blokker av lettklinker som er kimset opp under bjelkelaget. Punktfundamenter av ukjent type for tilbygget entre. Taktekking med shingel. Takrenner, nedløp og beslag av metall. Deler på fremsiden ble skiftet i 2009. Helbeslått pipe. Takkonstruksjon av prefabrikkerte takstoler av tre. Kaldt loft med adkomst fra veranda, isolering med mineralull. Del av loft er innredet som hems for lagring. Vegger av bindingsverk av tre, ut fra byggeår antas det isolering med 100 mm mineralull. Fasader er kledd med tømmermannspanel fra byggeår. Vinduer i 1. etasje av tre med isolerglass. Vinduer i 1. etasje antas ut fra merking i kontrollert vindu å være fra 2013. Kjellervinduer av tre med to lag glass fra byggeår. Entredør av tre og verandadør av tre med isolerglass. Veranda fra ca. 2010. Veranda er punktfundamentert med pilarer av tre. Bjelkelag av imp. tre. Gulvbord og rekkverk av tre i malt utførelse. Deler av veranda er takoverbygget. Trapp av tre i malt utførelse. Innvendig: Etasjeskiller av bjelkelag av tre, ut fra byggeår antatt isolert med mineralull. Pipe av elementer av lettklinker, sotluke i kjeller.

  Tilbygget garasje: Fundamentert med ringmurer av blokker av lettklinker. Grusbakke som gulv. Vegger av bindingsverk og tak av antatt stedsbygget sperretak. Fasader er kledd med tømmermannspanel og tak er tekket med shingel. Takrenner etc. av metall. Innvendig er vegger og himling kledd med plater. Foldeport av tre. Innlagt strøm. Slitasje på fasader og vinduer. Mose på tak.

  Frittstående garasje: Fundamentert med støpt plate på mark og ringmurer av blokker av lettklinker. Vegger av bindingsverk og takkonstruksjon av stedsbygget sperretak lagt på gitterdrager av tre. Fasader er kledd med tømmermannspanel og tak er tekket med shingel. Innvendig er det delvis kledde vegger og åpen konstruksjon i himling. Tilsynelatende påbegynt isolering av vegger. Vindu av tre med enkle glass. To foldeporter av tre. Entredør av tre. Sidehengslede porter av tre. Sprekk i betonggulv. Innlagt strøm. Normalt vedlikeholdt.
 • 1.etg: 122 kvm Bra
  Kjeller: 89 kvm BRA

  Følgende rom inngår i primærareal: Bad, WC, kjøkken, entré, gang, stue, annet , soverom 1, soverom 2 og kjellerstue.
 • EL:
  Åpent elektriskanlegg i kjeller. Sikringsskap på vegg i kjellernedgang.

  Vannledninger:
  Vanninntak med stoppekran på tidligere bad i kjeller. Vannførende rør hovedsakelig av kobber. Noe vannrør av plast rør i rør. Vannrør av kobber antas fra byggeår.

  Avløpsrør:
  Avløpsrør av plast.

  Ventilasjon:
  Naturlig ventilering med veggventiler i kjeller. Ventilering med ventiler i vinduer i 1. etasje. Ingen ventilering i tilbyggede deler i 1. etasje. Det anbefales at det etableres ventilering fra de rom hvor dette ikke er ivaretatt.

  Branntekniske forhold
  Brannvarsler i begge etasjer. Brannslukker eldre enn ti år.

  Varmtvannstank
  Varmtvannsbereder fra 2018. Tilkoblet strøm med skjøteledning.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med elektrisitet og vedfyring. Luft til luft varmepumpe. fra 2009. Vedovn i stuen.
 • Gruset oppstillingsplasser for bil og gressplen rundt boligen.
 • Frittstående dobbel garasje og enkel garasje i tilknytning til huset.
 • Privat vann fra brønn. Felles vannanlegg med tre husstander. Kjøper kjenner ikke til om det er formalisert noen avtale. Privat kloakkanlegg. Anlegget antas originalt fra byggeår.
  Adkomst med avkjøring fra Kneppkroken inn på det som antas er privat grusvei.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 622 661 per 31.12.19
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 241 579 per 31.12.19
 • Kr. 14 556 pr. år

  Fordelt på: (Prognose for inneværende år)
  Eiendomsskatt kr 6 972,20
  Skorsteinsavgift 472,50
  Renovasjon kr 3 468,75
  Slam 3 642,60
  inkl. mva.
 • Kommunale avgifter, strøm, forsikring.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 22.03.1976. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave. Garasje er registrert tatt i bruk 05.11.1987. Tilbygg er mindre tiltak, så der er det bare sendt inn meldingsskjema til kommunen.

  Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette.
 • Det er tillatt å leie ut hele eller deler av egen eiendom til det formål den er godkjent for.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Alle hvitevarer på kjøkken, samt vaskemaskin medfølger. Selger erkjenner ikke garantiansvar.
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 1975/2624-2/14 Bestemmelse om veg
  08.08.1975
  rettighetshaver:Knr:3418 Gnr:110 Bnr:18

  Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 3418-110/18
  Rettigheter i eiendomsrett
  1975/2624-1/14 Bestemmelse om veg
  08.08.1975
  rettighetshaver:Knr:3418 Gnr:110 Bnr:90
  Bestemmelse om vannrett
  Bestemmelse om vannledning

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til LNRF område.
  LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, Nåværende.

  Eiendommen ligger ikke i et regulert område.
  Kopi av kommunens arealplan kan sees hos megler.
 • Gnr. 110 Bnr. 90 i Åsnes kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 2. pkt. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris på kr 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9.900 -, og visninger kr. 1.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Emma Johanne Mobakk Sorknes
  Petter Andreas Mobakk Sorknes
Marcus Møllhaug Buringrud

Megler

Marcus Møllhaug Buringrud

40 61 52 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev