aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Røravegen 259
Velkommen til Røravegen 259

INDERØY Røravegen 259

Pen og innholdsrik eiendom med stor tomt. Innredet uthus m/verksted og stue. Carport for bobil. Dobbeltboligforsikring!

 • kr 2 590 000
 • BRA 195 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 2 590 000
 • Omkostningerkr 81 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 671 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1954
 • Soverom4
 • ArealP-rom 136 m²
 • Tomt1 824.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 671 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Røravegen 259! Landlig eiendom med 1,8 mål tomt. God plass, både i bolighus og uthuset. 2 carport. Sørvendt beliggenhet gir gode solforhold. Etablert fine plattinger med sommerstue/anneks og sitteplasser for hygge. Ca. 1,8 km til skole, barnehage og idrettsanlegg mm. Ca. 2 til togstasjon. Røra er en sentral plassering med kort reisetid, 10 min til Verdal, 20 min til Levanger og 15 min til Steinkjer. Selger har tegnet og betaler Dobbeltboligforsikring dekker kjøpers faste bokostnader med inntil 15 000 kroner per måned i inntil 9 måneder. Konf megler. Inneholder: Boligen: Kjeller: Gang og 2 boder 1.Etasje: Entré, Vaskerom, Stue, Spisestue, Kjøkken, Bad 2.Etasje: Gang , 4 Soverom, Toalettrom Renovert uthus med verksted og oppholdsrom i 2.etasje. Carporter for bobil.
Stue

Røravegen 259, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  Kjeller: 56 kvm
  1. etasje: 85 kvm
  2. etasje: 54 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 83 kvm
  2. etasje: 53 kvm  Tomt
  1824.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på Ca.1 824kvm iht. matrikkelbrev fra kommunen.

  Beliggenhet
  Solrik beliggenhet på Røra med enkel adkomst til E6. Kort vei til Røra / Verdal samt Sparbu / Steinkjer.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

  Skolekrets
  Røra og Inderøy

  Offentlig kommunikasjon
  Togstasjon og bussholdeplass på Røra

  Byggemåte
  Enebolig på to etasjer pluss kjeller oppsatt i 1954. Renovert og tilbygget i 2005. Boligen har grunnmur av betong og støpt plate på tilbygg. Overbygning av trekonstruksjoner, utvendig kledd med tømmermannskledning. Sperretak med saltakform, tekket med betongstein. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 14.10.2023 av Takst Midt AS for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  Kjeller: Gang og 2 boder 1.Etasje: Entré, Vaskerom, Stue, Spisestue, Kjøkken, Bad 2.Etasje: Gang , 4 Soverom, Toalettrom Uthus med innredet rom Carporter Sommerstue/anneks

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Nedløp og beslag - Takkonstruksjon/loft - Kjellervinduer - Dører til kjeller - Etasjeskille/gulv mot grunn - Radon - Pipe og ildsted - Rom under terreng - Innvendige trapper - Overflater og himling bad - Overflater gulv bad - sluk, membran og tettesjikt bad - Sanitærutstyr og innredning bad - Ventilasjon bad - Overflater gulv vaskerom - Sluk, membran og tettesjikt vaskerom - Overflater og konstruksjon toalettrom - Vannledninger - Avløpsrør - Varmesentral - Elektrisk anlegg - Grunnmur og fundamenter - Terrengforhold - Utvendige vann- og avløpsledninger Forhold som har fått TG3: - Ventilasjon, vaskerom

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  - Tilbygget bad, vaskerom og gang i 2005. - Utvendig malt i ca.2021. - Deler av det elektriske anlegget er oppgradert. - Varmtvannstank fra 2021. - Utvidet altan og utvendig beiset i nyere tid. - Renovert uthus med verksted, carport og oppholdsrom i 2.etasje. - Støygjerde mot hovedveg. - Etablert flere bygg/plattinger i hage. - Gruslagt parkeringsplass. - Gjerde rundt tomt. - Oppgradert kjøkken i nyere tid. - Fleste innvendige overflater er ny eller oppmalt i nyere tid.

  Parkering
  Oppstillingsplass på egen tomt, samt garasje og carport.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 671 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming med strøm og vedfyring. Varmepumpe.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  17781

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt eiendomsskatt. Feie- og tilsynsavgift kommer i tillegg og faktureres direkte fra Brannvesenet Midt IKS. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  469482

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1690133

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Vannavgift
  1657

  Vannavgift år
  2023

  Info vannavgift
  Årlig abonnementsavgift kr 1 657,-. Forbruksavgift kr 15,51 pr m³.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5053/166/3: 28.02.2005 - Dokumentnr: 965 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:1729 Gnr:166 Bnr:2
  01.01.2018 - Dokumentnr: 16608 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1756 Gnr:166 Bnr:3


  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Dette er ikke unormalt for boliger som er oppført før 1998. Selgwer informerer om at de nå nylig leverte søknad om ferdigattest for carporter, saken er ikke ferdig behandlet hos kommunen enda. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er offentlig tilknyttet vei, vann og avløp. kommunal septiktank.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende planer med bestemmelser er kommuneplanens arealdel, kommunedelplan Røra samt Kommuneplan ny E6.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 671 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  81792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har tegnet og betaler Dobbeltboligforsikring fra Söderberg & Partners. Det er kjøper av denne boligen som blir dekket av forsikringen. Den dekker faste bokostnader med inntil 15 000 kroner per måned i inntil 9 måneder, dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av ny bolig. Se forsikringsvilkår for mer informasjon. 

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Georg Høin

Megler

Georg Høin

99 00 00 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev