aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Drone

INDERØY Skogvegen 22

Inderøy / Utøy - Nyere enebolig beliggende et steinkast fra ny barneskole. Flott utsikt! Garasje på 66 kvm. Bergvarme

 • kr 4 100 000
 • BRA 222 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 100 000
 • Omkostningerkr 119 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 219 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 009
 • Soverom4
 • ArealP-rom 208 m²
 • Tomt1 473.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 100 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,00))   119 542,- (Omkostninger totalt)   4 219 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Velkommen til Skogvegen 22! Pen enebolig oppført i 2009 med romslig dobbelgarasje på 66 kvm + hems/kontor. Attraktivt beliggende like ved den nye barneskolen(2022) og med flott utsikt og gode solforhold. Godt skjermet for innsyn. Energibesparende oppvarming med vannbåren bergvarme. I tillegg er det innstallert vedovn. Selve eneboligen er på hele 220 kvm og har bla. 4 soverom, romslige stuer og moderne kjøkken med plass til spisebord. Romslig eiertomt på hele 1,5 mål, pent opparbeidet meg hage, plattinger, utestue og pergola. Flere uteplasser og soner for utendørs hygge til alle årstider. Grenser til friarealer. Kort gange til barnehage samt kommunesentrum på Straumen kun ligger en kort kjøretur unna (ca 10 min). Vi sees på visning!

Skogvegen 22, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 120 kvm
  2. etasje: 102 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 112 kvm
  2. etasje: 96 kvm  Tomt
  1473.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Romslig eiertomt på ca 1,5 mål. Pent opparbeidet med grusbelagt gårdsplass, ellers bestående av plen og platting. Flere uteplasser og soner for utendørs hygge til alle årstider.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et nyetablert boligfelt på Jætåsen. Den nye barneskolen som ble ferdigstilt i 2022 ligger kun et steinkast fra boligen. Området er barnevennlig og rolig, og passer perfekt for barnefamilier. Flotte friarealer i umiddelbar nærhet. Kort gange til barnehage samt kommunesentrum på Straumen kun ligger en kort kjøretur unna (ca 10 min).

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort gange til Utøy barnehage og Oppvekstsenteret Vest barneskole.

  Skolekrets
  Oppvekstsenteret Vest barneskole og Inderøy ungdom- og videregående skoler.

  Byggemåte
  Ringmur av leca, støpt plate innenfor ringmur. Veggkonstruksjonen er oppført i tre og er utvendig kledd med stående og liggende panel. Taket har saltaksform tekket med decra plater. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vindu med 2-lags isolerglass. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 11.05.2023 av Norconsult AS for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Montert el bil lader i garasje - Alle terrasser er oppsatt selv - Egen innsats på huset under bygging, samt garasje og utestue er bygd med egeninnsats

  Innhold
  1.Etasje: Entre, vaskerom, wc, stue og kjøkken. 2.Etasje: Trapperom, 4 soverom, loftstue og bad. Utover ovennevnte areal er det en garasje på ca 66 m2 med et kontor i 2. etasje der takhøyden er under 190 cm og er derfor ikke regnet som målbart areal. I tillegg er det en utestue på ca 12 m2 i hagen

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Etasjeskille og gulv på grunn Totalvurdering: Med bruk av nivelleringslaser ble det registrert et avvik på 20 mm i 2. etasje. Det registreres sprekker mellom gulvlist og gulv i 2. etasje. Det registreres knirk i gulv. Knirk i gulv er ikke uvanlig og skyldes erfaringsmessig at innfestingen av undergulv gir bevegelse i konstruksjonen. Anbefalte tiltak: Observasjon over tid anbefales utført for å se etter eventuell utvikling. - Toalettrom Totalvurdering: Det er ikke etablert noen drensåpning for synliggjøring av eventuelle lekkasjer fra innebygd sisterne, og det er ikke framlagt noen dokumentasjon på annen godkjent løsning. Anbefalte tiltak: Dokumentasjon på annen godkjent løsning på lekkasjestopp på wc eller etablering av drensåpning anbefales. - Trapp Totalvurdering: Det mangler håndløper på veggen. Dette var ikke et krav da boligen ble oppført. Anbefalte tiltak: Håndløper på veggen for bedre sikkerhet anbefales etablert. - Våtrom: Bad Totalvurdering overflater: Det er litt for lite fall til sluk. Det er en liten risiko for at lekkasjevann kan renne ut gjennom døråpning. Høydeforskjell fra topp sluk til tettesjikt ved dør er mindre enn 25 mm (ca 19 mm til sluk under dusjkabinett) noe som medfølger at det er en liten risiko for at vann renner ut gjennom døråpning. Anbefalte tiltak overflater: Det anbefales å utbedre nevnte forhold. Totalvurdering av sanitær og ventilasjon: Det er ikke etablert noen drensåpning for synliggjøring av eventuelle lekkasjer fra innebygget sisterne til klosettet, og det er ikke forevist noen dokumentasjon på annen godkjent løsning. Det registreres skader på servantskap. Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon: Det bør vurderes å etablere en Watherguard i tilknytning til innebygget sisterne uten drensåpning, eventuelt bør dokumentasjon av annen godkjent løsning for innebygget sisterne bør fremskaffes. - Våtrom: Vaskerom Totalvurdering overflater: Det er ikke tilstrekkelig fall til sluk. Det registreres at våtromstapet stedvis slipper i skjøt. Anbefalte tiltak overflater: Bemerkede forhold må utbedres. Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Det registreres manglende fugemasse mellom gulv og veggfliser, med fare for skade i membran. Det registreres ikke tetting av rørgjennomføringer i vegg. Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: Lokal utbedring rundt rørføringer og manglende fuger anbefales for bedre sikkerhet.   Forhold som har fått TG3: - Utstyr på tak Totalvurdering: Det er ikke montert snøfangere foran inngangsparti. Utbedringskostnader: Under 10 000 Anbefalte tiltak: Snøfangere over inngangsparti må etableres for god personsikkerhet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Oppstillingsplass på egen tomt, samt dobbelgarasje.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 100 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,00))   119 542,- (Omkostninger totalt)   4 219 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming med vannbåren bergvarme, strøm og vedfyring.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  25016

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt eiendomsskatt. Feie- og tilsynsavgift kommer i tillegg og faktureres direkte fra Brannvesenet Midt IKS. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  956348

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3442851

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Vannavgift
  1657

  Vannavgift år
  2023

  Info vannavgift
  Årlig abonnementsavgift kr 1 657,-. Forbruksavgift kr 15,51 pr m³. Priser eks mva.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5053/45/54: 21.09.1995 - Dokumentnr: 5033 - Erklæring/avtale Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Overført fra: Knr:5053 Gnr:45 Bnr:63
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.05.2008 - Dokumentnr: 439965 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Inderøy Kommune
  Org.nr: 963 955 162
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  04.07.2013 - Dokumentnr: 560835 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Tensio Tn AS
  Org.nr: 988 807 648
  Overenskomst om plassering av transformatoranlegg og tilhørende kabelanlegg.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:5053 Gnr:45 Bnr:63
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.05.2008 - Dokumentnr: 392306 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5053 Gnr:45 Bnr:11
  08.07.2009 - Dokumentnr: 500311 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere
  01.01.2018 - Dokumentnr: 196457 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1756 Gnr:45 Bnr:54
  10.08.2021 - Dokumentnr: 971358 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:5053 Gnr:45 Bnr:63
  Elektronisk innsendt


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for enebolig.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er offentlig tilknyttet vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger/stikkveger frem til offentlig tilknytning som driftes av eier.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Gjeldende plan med bestemmelser er Reguleringsplan for Jætåsen med oppvekstsenter.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 100 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,00))   119 542,- (Omkostninger totalt)   4 219 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  119542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  11 900,- oppgjørshonorar kr  4750,- og visninger kr  1875, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  39 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter info kommune, rapport takstmann, foto ect. Alle beløp er inkl. mva. 

Georg Høin

Megler

Georg Høin

99 00 00 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev