aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til en nydelig bolig i Vollavegen 18
Velkommen til en nydelig bolig i Vollavegen 18

INDRE ARNA Vollavegen 18

"Ny" ubrukt enebolig med høy standard | Utleiemuligheter | Carport | Solrikt og utsikt | Gangavst. til togstasjonen.

 • kr 7 950 000
 • BRA 185 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 7 950 000
 • Omkostningerkr 215 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 165 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 970
 • Soverom4
 • ArealP-rom 185 m²
 • Tomt596.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 950  000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 187 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000)) 215 792 (Omkostninger totalt) 8 165 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
2. Etasje
Velkommen til en nydelig enebolig med gjennomgående høy standard. Boligen er blitt totalrehabilitert, ombygget og påbygget i perioden 2021 - 2023 og fremstår idag som ubrukt og ny, både innvendig og utvendig. Praktisk planløsning med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad, en løsning som egner seg godt for barnefamilier. Boligen har en flott og sentral beliggenhet i Indre Arna med gangavstand til togstasjonen, Øyrane Torg, skole, barnehage, nærbutikk, turterreng m.m. Kort oppsummert: - Tilrettelagt for utleie i underetasjen. - Lekkert kjøkken fra Kvik. - God takhøyde i stue med takhøye vinduer. - Arbeid ferdigstilt 2023. - Flere uteplasser med flotte sol- og utsiktsforhold. - Carport på ca. 25 kvm. Med direkte inngang til boligen. - El-bil lader. - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Dels takoverbygget og skjermet fra vær og vind. Nydelig utsikt.

Vollavegen 18, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 80 kvm
  2. etasje: 105 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 80 kvm - Entre: 3,5 kvm. - Hall m/trapp: 10 kvm. - Gang: 6,2 kvm. - Grovgang: 7,9 kvm. - Soverom 1: 9,5 kvm. - Soverom 2: 7,1 kvm. - Vaskerom: 7,8 kvm. - Bad: 4,2 kvm. - Stue: 17,4 kvm.
  2. etasje: 105 kvm - Stue/kjøkken: 55,2 kvm. - Gang: 6,1 kvm. - Bad: 6,6 kvm. - Soverom 1: 11,7 kvm. - Soverom 2: 14,7 kvm. - Omkledningsrom: 6,1 kvm.  Tomt
  596.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pr. i dag ikke ferdig opparbeidet. Eier opplyser om at område rundt boligen blir ferdigstillt med gruslagt innkjørsel og rundt huset. Videre opparbeidelse vil ikke bli gjennomført. Vei opp til tomten er midlertidig og vil bli justert/ferdigstilt og gruset før overtakelse. Det vises her til situasjonsplan med forbehold om justeringer. Dette gjelder også ekstra parkering/snuareal som vist på situasjonsplan. Situasjonsplan vedlagt prospekt. Mellom Vollavegen 16 og 18 skal det opparbeides en lekeplass. Lekeplass vil bli ferdigstilt i løpet av sommeren/høsten. Det vil også komme en gangbro til Vollaparken.

  Beliggenhet
  Vollavegen 18 har en flott og sentral beliggenhet i Indre Arna. Fra boligen er det gangavstand (ca. 10-15 min vanlig gange) til jernbanen og Øyrane Torg med et rikt servicetilbud. Her finner du alt fra klesbutikker, spisesteder, vinmonopol, legekontor, tannlege, apotek m.m. Fra Arna togstasjon kan du enkelt kan ta toget til Bergen sentrum på bare 8 minutter. For den turglade er det flere gode turmuligheter i nærområdet med bl.a. Åndanipa og Reppadalen. Idrettsanlegg med fotballbane og friidrettsanlegg, samt idrettshall ligger i nærområdet. Kort gangavstand til Ådnamarka barneskole samt flere barnehager. Foran boligen bygges leilighetsbygget Vollaparken. I forbindelse prosjektet så vil det bygges lekeplass mellom Vollavegen 18 og Vollavegen 16. Skoler og barnehager i nærområdet: - Ådnanipa barnehage - Indre Arna barnehage - Arnatveit barnehage - Ådnamarka barneskole - Garnes barne- og ungdomsskole - Arna Videregående skole

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Bygningen er fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell og har en grunnmur av betong/murkonstruksjoner. Gulv mot grunn i underetasje av støpt betong. Yttervegger: Bygningen har yttervegger av isolerte trekonstruksjoner. Utvendige bekledd med trekledning. Takkonstruksjon: Bygningen har en saltak konstruksjon som er utvendig tekket med takstein. Etasjeskille: Bygningen har etasjeskille av trebjelkelag. Tak: Takkonstruksjonen er utvendig tekket med betongtakstein. Saltak konstruksjon av tre som er utvendig tekket. Vinduer: Vinduer med 3-lags isolerglass i trekarmer. Dører: Hovedinngangsdør: Dør av tre med felt av 3-lags isolerglass. Balkongdør: Dør av tre med 3-lags isolerglass. Balkong/terrassedør (1. etasje): Dør av tre med felt av 2-lags isolerglass. Balkong/terrassedør (2. etasje): Dør av tre med felt av 3-lags isolerglass. Bi-inngangsdør: Bi-inngangsdør av tre med felt av 3-lags isolerglass. Drenering: Utvendig drenering fra 2022/2023 med selvdrenerende masser.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Alt av rør og våtrom er nybygget. Alt er byttet. - Alt av rør i boligen er skiftet i 2022/23. Også nye rør inn i boligen fra kum på naboeiendommen (Utvendig VA er utført av Arna & Åsane Rørleggerservice AS). - Det er støpt nytt kjellergulv i boligen. Eksisterende grunnmur er gravd reint fylt igjen med nye masser etter at den er isolert med 10cm XPS og knotteplast. - Alt elektrisk i bygget er byttet i forbindelse med rehabilitering i 2022/23 - Det er elbillader i garasje/carport. - Tak ble byttet høsten 2022 av Bergen Byggmontering AS. Kledning og vinduer er også byttet. Huset er etterisolert. Noe av arbeidet er utført av Byggmester Hagewick. Ny balkong i 2022 som ble tekket av Vitartak AS. - Det er lagt til rette for at deler av kjelleren kan leies ut som hybel. - Hybelen er vist på byggesøknad i forbindelse med bruksendring, ombygging og tilbygg av eneboligen. Men hybelen er ikke en selvstendig boenhet (og derfor ikke søknadspliktig i seg selv). - hele boligen er ombygget. - Hele boligen er søkt bruksendret (og tilbygget) i forbindelse med ombyggingen. Søknad er godkjent - Reguleringsplan ARNA. GNR 287 BNR 942 MFL., VOLLAVEGEN BOLIGER omfatter Vollavegen 16, 17 og 20. Reguleringsplanen legger opptil utbygging av bygg med 10 leiligheter på eiendommen Vollavegen 20 (som er under oppføring). - Det vil foreligge ferdigattest før overtakelse. - Det tas forbehold om mindre grensejusteringer mellom eiendommene for en hensiktsmessig avgrensing etter at veier, murer, uteområder mm er bygget.

  Innhold
  Innvendige overflater: Gulvene er bekledd med: - Fliser og 1-stavs parkett. Veggene er bekledd med: - Slett malt platekledning og pusset mur. Takene er bekledd med: - Slett malt platekledning. Boligen går over 2 plan og inneholder: 1. ETASJE - Entre: 3,5 kvm. - Hall m/trapp: 10 kvm. - Gang: 6,2 kvm. - Grovgang: 7,9 kvm. - Soverom 1: 9,5 kvm. - Soverom 2: 7,1 kvm. - Vaskerom: 7,8 kvm. - Bad: 4,2 kvm. - Stue: 17,4 kvm. Carport utenfor grovgang. 2. ETASJE - Stue/kjøkken: 55,2 kvm. - Gang: 6,1 kvm. - Bad: 6,6 kvm. - Soverom 1: 11,7 kvm. - Soverom 2: 14,7 kvm. - Omkledningsrom: 6,1 kvm.

  Standard
  Velkommen til Vollavegen 18 ? en nydelig enebolig med gjennomgående høy standard. Boligen er bygget i 1970, men er blitt rehabilitert, ombygget og påbygget i perioden 2021 - 2023 og fremstår idag som ny, både innvendig og utvendig. Praktisk planløsning med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad, en løsning som egner seg godt for barnefamilier. Boligen har en flott og sentral beliggenhet i Indre Arna med gangavstand til togstasjonen, Øyrane Torg, skole, barnehage, nærbutikk, turterreng m.m. Svært romslig og innbydende stue, med åpen løsning mot kjøkkenet. Stuen har god takhøyde med store vindusflater som slipper inn rikelig med lys, og skaper en luftig romfølelse. Stuens gode størrelse og praktiske utforming gjør det enkelt å innrede med både sofagruppe og spisebord. Fra stue er det utgang til nordvest-vendt balkong på 20,4 m2. På balkongen har man flotte sol- og utsiktsforhold. Lekkert kjøkken fra Kvik, innredet med slette fronter, laminat benkeplate og frittstående kjøkkenøy. Øyen bidrar til ekstra lagrings- og arbeidsplass. Det er mulig å innrede med sitteplasser ved øyen om ønskelig. Kjøkkenet er ellers utstyrt med integrerte hvitevarer herunder kjøleskap med frysedel, platetopp med integrert ventilator, oppvaskmasing og stekeovn. Innredningen er romslig med mye lagringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på kjøkkenbenk. Boligen har et bad i hver etasje, og et vaskerom i første etasje. Begge bad og vaskerommet er bygget nytt i 2022 og ferdigstilt i 2023. Arbeidene er utført av BMP Mur AS, Moritz Vatle og Sønn AS og KG Elektro AS. Badene er helfliset med downlights i himling og varmekabler i gulv. De er innredet med dusj med glassvegg, vegghengt toalett og baderomsinnredning. I tillegg har bad i hovedetasje opplegg for badekar. Vaskerommet er innredet med servant, varmtvannstank, ventilasjonsanlegg, rør-i-rør fordelerskap og sikringsskap. Det er varmekabler i gulv på vaskerommet. Boligen har totalt 4 soverom på 14,7 m2, 11,7 m2, 9,5 m2 og 7,1 m2. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng, garderobe og annet soveromsmøblement. Resterende soverom gir plass til standard innredning og egner seg godt som soverom, gjesterom og/eller kontor. Stue i første etasje kan innredes med sofagruppe og mediemøblement. Dette er et perfekt oppholdsrom for de yngste i familien. Stuedelen sammen med bad og soverom er tilrettelagt å benytte som hybel om ønskelig, og er derfor innredet med minikjøkken. Det er også egen inngang fra utsiden. Fra stue er det tilkomst til ene soverommet, samt bad i underetasjen. Disse rommene er plassert i egen fløy i underetasjen, dersom det skulle benyttes som hybeldel. Boligen har gjennomgående god standard med gode kvaliteter. Boligen er rehabilitert, ombygget og påbygget i 2021 - 2023. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Ikke behov for tiltak i dag, men radonmålinger bør vurderes. Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken: Kjøkkenet har ventilator med omluft (kullfilter). Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Forhold som har fått TG3: Utvendig > Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Tiltak: Snøfangere må monteres for å tilfredsstille byggeårets krav. Eier opplyser om at dette vil bli montert iht. krav før overlevering av bolig til nye eiere. Avviket er dermed ikke bemerket ytterligere i rapporten. Frohold som har fått TGU: Våtrom > Ventilasjon > Bad: Ventilasjonsanlegg var ikke tilkoblet på befaring, avtrekk er dermed ikke kontrollert. Eier opplyser om at dette vil være innregulert og funksjonelt ved overtakelse. Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad: Badet er nytt og pr. i dag ikke tatt i bruk. Det foreligger også dokumentasjon fra utførende entreprenører. Det blir dermed ikke utført hulltaking med fuktmålinger. Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom: Ventilasjonsanlegg var ikke tilkoblet på befaring, avtrekk er dermed ikke kontrollert. Eier opplyser om at dette vil være innregulert og funksjonelt ved overtakelse. Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Vaskerom: Vaskerommet er nytt og pr. i dag ikke tatt i bruk. Det foreligger også dokumentasjon fra utførende entreprenører. Det blir dermed ikke utført hulltaking med fuktmålinger. Våtrom > Ventilasjon > Bad: Ventilasjonsanlegg var ikke tilkoblet på befaring, avtrekk er dermed ikke kontrollert. Eier opplyser om at dette vil være innregulert og funksjonelt ved overtakelse. Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad: Badet er nytt og pr. i dag ikke tatt i bruk. Det foreligger også dokumentasjon fra utførende entreprenører. Det blir dermed ikke utført hulltaking med fuktmålinger. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Boligen er pr. i dag ikke tilkoblet vann, stoppekran og fordelerstamme i skap er dermed ikke montert. Bygningsdelen er derfor ikke vurdert. Eier opplyser om at vannrør m/stoppekran vil være ferdig installert og funksjonelt ved overtakelse. Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Ventilasjonsanlegg var ikke tilkoblet på befaring, avtrekk er dermed ikke kontrollert. Eier opplyser om at dette vil være innregulert og funksjonelt ved overtakelse. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Varmtvannstank er ikke installert. Eier opplyser om at denne vil bli installert iht. lover og krav ved overtakelse. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskap er plassert på vaskerom. Inneholder: Automatsikringer. Hovedsikring på 50 ampere. Kurser: - 25 ampere 1 stk. - 15 ampere 9 stk. - 13 ampere 2 stk. Hele det elektriske anlegget er skiftet av KG Elektro AS i 2022 og ferdigstilt i 2023. Merk: Det elektrisk anlegget er pr. dagsdato ikke 100% ferdigstilt, dermed ikke undersøkt. Eier opplyser om at siste rest av anlegget samt komplettering blir utført fortløpende av KG Elektro AS. Tomteforhold > Terrengforhold: Tomten er pr. i dag ikke ferdig opparbeidet, dermed ikke undersøkt. Eier opplyser om at område rundt boligen blir fortløpende opparbeidet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

  Parkering
  Parkering i carport samt på egen tomt.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Polisenummer
  8093406

  Diverse
  Det foreligger ingangsettingstillatelse for stort frittliggende boligbygg på 3 og 4 etg. samt annen lagerbygning. Tillatelsen gjelder for gnr/bnr 287/942, Vollavegen 20, og vil komme foran denne eiendommen. I forbindelse bygging av Vollaparken vil det etableres gangbro til lekeplass som skal ligge mellom Vollavegen 16 og 18. I forbindelse gangboren vil det være nødvendig med en mindre grensejustering. Se vedlegg i salgsoppgave.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 950  000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 187 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000)) 215 792 (Omkostninger totalt) 8 165 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming via elektrisitet og brensel: - Varmekabler på bad. - Rentbrennende peisovn i stue/kjøkken. - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  14087

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer renovasjon, vann, avløp og eiendomsskatt.

  Formuesverdi primær
  1195877

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4544333

  Formuesverdi sekundær år
  2022

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/287/946: 15.07.2014 - Dokumentnr: 595017 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:287 Bnr:303 Overført fra: Knr:4601 Gnr:287 Bnr:942 Gjelder denne registerenheten med flere - Eiendom gnr 287 bnr 303 har veirett frem til egen eiendom (rettighetsgiver er gnr 287 bnr 942) 21.06.2017 - Dokumentnr: 666041 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver er to fremtidig utskilte parseller fra gnr. 287 bnr. 942 Overført fra: Knr:4601 Gnr:287 Bnr:942 Gjelder denne registerenheten med flere - Rettigheten gjelder alle framtidig fradelte eiendommer der Vollavegen 16 og 18 til hen står. - Vollavegen 16 og 18 har rettighet om vei på gnr/bnr 287/942. 21.06.2017 - Dokumentnr: 666041 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver er to fremtidig utskilte parseller fra gnr. 287 bnr. 942 Overført fra: Knr:4601 Gnr:287 Bnr:942 Gjelder denne registerenheten med flere - Rettigheten gjelder alle framtidig fradelte eiendommer der Vollavegen 16 og 18 til hen står. - Vollavegen 16 og 18 har rettighet om vann- og avløpsledninger i grunnen på gnr/bnr 287/942. 21.06.2017 - Dokumentnr: 666041 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver er to fremtidig utskilte parseller fra gnr. 287 bnr. 942 Overført fra: Knr:4601 Gnr:287 Bnr:942 Gjelder denne registerenheten med flere - Rettigheten gjelder alle framtidig fradelte eiendommer der Vollavegen 16 og 18 til hen står. - Vollavegen 16 og 18 har rettighet om vann- og avløpsledninger i grunnen på gnr/bnr 287/942. 15.09.2017 - Dokumentnr: 1008700 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4601 Gnr:287 Bnr:942 Elektronisk innsendt 01.01.2020 - Dokumentnr: 1476205 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:287 Bnr:946

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Eier opplyser at det vil foreligge ferdigattest før overtakelse. Dokumenter mottatt fra kommunen: - Tegninger snitt, fasader, plan 1 og plan 2 før ombygging datert 10.12.2020. - Tegninger snitt, fasader, plan 1 og plan 2 etter ombygging datert 15.04.2021. - Situasjonsplan etter ombygging datert 23.04.2021. - Tegninger snitt, fasader, plan 1 og plan 2 etter ombygging datert 10.07.2021. - Tillatelse til tiltak med ansvarsrett, tilbygg bolig datert 26.07.2021. Det gis tillatelse til: 1. Tilbygg på to etasjer plasseres på nordside av eksisterende bygg. Tilbygget inneholder garasje og oppholdsrom/kjøkken. Tilbygg på vestside av bolig som inneholder inngangsparti. Det oppføres en altan i forbindelse med de to tilbyggene. Samlet er tilbyggene oppgitt å være på 56,3 m² BRA. 2. Bruksendring av deler av kjeller fra tilleggsdel til hoveddel. Areal som søkes bruksendret er 53,1 m² BRA. 3. Fasadeendring i henhold til søknadstegninger. Fasadeendringene er i hovedsak endret plassering og størrelse av vinduer.

  Vei, vann og avløp
  Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Vei: Tilkomst via offentlig til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse. Reguleringsplaner på grunnen: Planid: 64190000 Plannavn: ARNA. GNR 287 BNR 942 MFL.,vVOLLAVEGEN BOLIGER Ikrafttrådt: 22.03.2017 Saksnr: 201415757 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse etter reguleringsplanen på gunnen. Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom: Planid: 20040001 Plannavn: ARNA. GNR 287 BNR 322, A°DNAMARKA A, OMREGULERING AV GNR 287 BNR 322 Ikrafttrådt: 03.12.1982 - Omregulering av deler av areal fra friområde til bolig. Reguleringsplaner under arbeid: Planid: 63130000 Plannavn: ARNA. GNR 286, 287 OG 301, INDRE ARNA, OMRA°DEREGULERING Saksnr: 202220446 Dekningsgrad: 100,0 % - Formålet med planarbeidet er å legge til rette for bymessig utvikling i Indre Arna. Planoppgaven omhandler vurdering av fortetting innenfor eksisterende sentrumsområde på Øyrane, langs Ådnavegen og deler av Indre Arna-vegen. Videre vil alternative grep for byvekst i form av transformasjon sør for jernbanen, utfylling i Arnavågen og/eller utbygging i området Seimsmyrane utredes. Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til sentrumsformål/byfortettingssone etter kommuneplanen. Hensynssoner i kommuneplanen: Gjennomføringssone: Omforming Indre Arna. Dekningsgrad 100 %. Gul støy: Vei støy - gul sone. Dekningsgrad 32,4 %. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 287/592 Bygningsnr: 139356160-1 Endring: Tilbygg Bygningstype: Rekkehus Status: Igangsettingstillatelse Dato: 11.09.2020 Saksnr: 202017596 - Gjelder Vollavegen 33B Eiendom: 287/656 Bygningsnr: 139356934-2 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 15.06.2018 Saksnr: 201811847 - Gjelder Vollavegen 12C Eiendom: 287/942 Bygningsnr: 300709797 Bygningstype: Stort frittliggende boligbygg pa° 3 og 4 etg. Status: Igangsettingstillatelse Dato: 21.06.2021 Saksnr: 201816097 - Gjelder Vollavegen 20 Eiendom: 287/942 Bygningsnr: 300709848 Bygningstype: Annen lagerbygning Status: Igangsettingstillatelse Dato: 28.02.2023 Saksnr: 201816097 - Gjelder Vollavegen 20 Andre opplysninger: Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 950  000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 187 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000)) 215 792 (Omkostninger totalt) 8 165 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  215792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  14 990,- oppgjørshonorar kr 6 900 ,- og visninger kr  2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  49 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  15 000,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket avtalte utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kim Stavang Olsen

Megler

Kim Stavang Olsen

97 67 63 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev