aktiv-eiendomsmegling

INGEBERG Øvre Kirkeby 11

Nyere og moderne enebolig med god standard og spektakulær utsikt! Dobbel garasje- steinlagt gårdsplass -4 soverom- 2 bad

 • kr 6 500 000
 • BRA 186 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 500 000
 • Omkostningerkr 179 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 679 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 019
 • Soverom4
 • ArealP-rom 166 m²
 • Tomt1 023.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  162 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000))

  179 542 (Omkostninger totalt)

  6 679 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Øvre Kirkeby 11 er en nyere og moderne enebolig med gjennomgående god standard og fin beliggenhet i Øvre Vang. Eiendommen har steinlagt gårdsplass, pent opparbeidet tomt og nydelig utsikt. Boligen er innholdsrik og kan by på bl.a 4 soverom, to flislagte bad, romslig stue, kjøkken, kjellerstue og walk-in rom. Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom. En perfekt familiebolig med gode kvaliteter som bør oppleves. Velkommen til visning! Merk deg dette: - Nyere og moderne standard - Fantastisk utsikt - Vannbåren varme - Steinlagt gårdsplass - Dobbel garasje - Attraktiv beliggenhet - Pent opparbeidet tomt - Turterreng - 2 Flislagte bad Velkommen til visning!

Øvre Kirkeby 11, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 92 kvm
  2. etasje: 94 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 77 kvm Gang, 3 soverom, bad og kjellerstue.
  2. etasje: 89 kvm Gang, bad, soverom, kjøkken og stue.
  Sekundærrom
  1. etasje: 15 kvm Teknisk rom
  2. etasje: 5 kvm Garderobe  Tomt
  1023.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt som er flat/skrånende og pent opparbeidet med plen og beplantning.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger fint til på et nyetablert boligfelt i Øvre Vang med nydelig utsikt i naturvennlige omgivelser. Her er det kort vei til friluftsliv, merkede turstier og skiløyper om vinteren, samt flotte jakt- og fiskemuligheter der en har anledning for medlemsdeltakelse i en av Norges mest aktive jeger-/ og fiskerforeninger. Liker du å sykle så er det et utall av muligheter på underlag av alle slag. Vangsåsen er full av naturopplevelser og naturperler for familier med små barn og for deg som liker fysisk aktivitet. Det er kort vei til Gåsbu som er porten til Hedmarksvidda hvor det på vinteren er et eldorado for skiløpere, både aktive og turgåere, og nydelig turterreng sommer og høst. Til Nerby barnehage (5,7 km),Slemsrud barnehage (7,1 km), Ener ungdomsskole (10,9 km), dagligvare og post-i-butikk (6,8 km). Det er ca. 15 minutters kjøring til Hamar sentrum, Løten og Brumunddal.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Atle Tømta. Taktekking av metallplater. Utvendig beslag og takrenner/nedløp i metall. Vindski og toppbord i tre. Yttervegg av jaconmur som er pusset. Forblending ac stående panel. Mønet skråtak i tre. Luftventiler i gavl. Adkomst til loft via luke ute. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Utvendig solskjerming på noen vinduer. Ytterdør i tre med 2-lags isolerglass. Veranda mot sør. Fundamentert på betong. Konstruksjoner og overflater i treverk og metall. Delvis overbygd. Tretrapp. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). Utvendig taktekking: Det er påvist bulker i enkelte metallplater på taktekking over inngangsparti. Utvendig veggkonstruksjon: Bordkledning går stedvis nesten helt ned i terreng. Utvendig takkontruksjon på loft: Sprekk i tetting rundt pipe. Utvendig vinduer: Det er påvist avvik rundt innsetningsdetaljer. Mangler beslag over vinduer. Innvendig overflater: Bom på enkelte fliser i gang. Innvendige trapper: Åpninger i rekkverk er større en dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på egg i trappeløp. Våtrom: Overflater på vegg og himling i tak på bad. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsone (ved vask, badekar, dusj osv.) Løsningen eller byggematerialet er uegnet. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:  Utvendig trapper: Det er ikke montert rekkverk. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt.11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anleget eller andre installasjoner ( f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Installert elbillader i garasje, dokumentasjon i boligmappa. Utført av Storhamar Elektro. Pkt. 11.1 Foreligger det samsvarserklæring ( i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja. Pkt. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Utført kontroll av el-tilsynet I mars 2023, fant noen mangler fra bygging. Mangler utbedret av el-entreprenør og sak avsluttet fra el-tilsynet 14. April 2023. Pkt. 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Montert av elektriker i 2021 i garasje, ligger i boligmappe. Pkt.19. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i brukes av eiendommen eller av dens omgivelser? Ja. Skal bygges bolig på andre siden av veien, Øvre Kirkeby 18. Vangseter på andre siden av Gåsbuvegen (Gul bygning), eiendommen er omregulert til boligbygging. Ukjent når det er planlagt byggestart / riving. Pkt. 21. Er det foretatt radonmåling? Ja. Airthings Waves. Pkt. 21.1. Radonmåling. År 2023. Snittverdi over flere dager < 15. Pkt.24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja. Vann og avløp er koblet på kommunalt VA i Gåsbuvegen. Det er privat fellesledning på feltet, der alle private stikkledninger er koblet på. Pr. i dag er det ikke ferdigmelding på denne private fellesledningen, men denne prosessen ble satt i gang i fjor, og det er penger avsatt for å få på plass nødvendig dokumentasjon. Se her for litt detaljer om terminologi: https://www.hamar.kommune.no/vann-og-avlop/stikkledninger-felles/ Det er ingen tinglysing på privat fellesledning. Tileggskommentar: Privat vei med privat brøyting og vedlikehold. Ikke noe formelt veilag.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1.etasje: Gang, bad, tre soverom, kjellerstue. 2.etasje: Gang, bad, stue, kjøkken og soverom. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse"

  Standard
  Velkommen Velkommen til Øvre Kirkeby 11. Parkering på steinlagt gårdsplass eller i dobbel garasje. Herfra er det inngang til stor entre med garderobeløsning. Trapp fra gangen ned til 1 etasje. Stue Romslig og delikat stue med plass til sofamøblement ved peisovnen. Utsikten som møter deg her er helt nydelig. Her er det lune og gode fargevalg som gjør at rommet er et delikat rom å oppholde seg i. Spisestuen er praktisk plassert ved kjøkkenet. Downlights i tak. Adkomst fra stuen til terrasse. Kjøkken Stort og godt kjøkken med innredning av laminerte fronter og skrog. Glatte fronter på skuffer og skap samt over benkeplaten. Flislagt benkerygg. Plass til integrert komfyr, steketopp, oppvaskmaskin, mikro, kjøle og fryseskap og vinskap. Praktisk sitteplass ved vindu og kjøkkenhalvøy ved stekesonen. Et godt kjøkken som ligger til rette for sosiale sammenkomster og god matlaging. Soverom Boligen har tilsammen 4 soverom. Tre av rommene ligger i 1.etasje og har rikelig pass til soveromsmøbler og oppbevaring. Soverommet som ligger i 2.etasje har egen praktisk walk-inn garderobe. Bad Badet i 1.etasje har fliser på vegger og gulv med varmekabler og. Dobbeltservant med underskap og speilskap. Badet er utstyrt med dusjvegger, badekar og vegghengt toalett. *Teknisk rom i kjeller har opplegg og plass for vaskemaskin. Rommet brukes som vaskerom, men er ikke ett fullverdig våtrom. Badet i 2.etasje har fliser på vegger og gulv. Varmekabler. Baderomsinnredning med dobbeltservant og speilskap. Dusjvegger og vegghengt toalett.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i dobbelgarasje eller biloppstillingsplasser på egen tomt.

  Diverse
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2023 uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Feiing ble utført siste gang i 2022. Tilsyn ble sist gang utført i 2019, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  162 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000))

  179 542 (Omkostninger totalt)

  6 679 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  - Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom (El-kolbe) Vedfyring: -Vedovn

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  26522

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):   Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.400,-. Forbruk vann: Kr 42,20,- per kubikk. Forbruk kloakk: Kr 48,93,- per kubikk. Renovasjon: Kr 3.784,- (middels beholder - 140 liter). Feie- og tilsynsgebyr: Kr 810,- (feiing 1 pipeløp hvert 2. år). Eiendomsskatt: kr 15.774,-   Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  1487149

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5353736

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3403/49/130: 13.03.2017 - Dokumentnr: 221450 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3403 Gnr:49 Bnr:4

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for bolig med garasje fra 2022. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen fra 2018. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig veg via privat stikkveg. Kostnader for snømåking og brøyting fordeles likt mellom brukerene av veien. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via felles privat stikkledning. Eierene har felles ansvar for den private stikkledningene frem til offentlig tilknyttingspunkt.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av detaljreguleringsplan for Øvre Kirkeby med ikrafttredelse 28.09.2016. Reguleringsplan for eiendommen er boligbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 20181-2013 for Hamar kommune. Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Eiendommen ligger i hensynsone H330_ gjeldende Radon og hensynsone H220_gul støysone. Området sør-øst (mot Vangseter) er regulert til boligbebyggelse. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  162 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000))

  179 542 (Omkostninger totalt)

  6 679 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  179542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 1,0 % av salgsummen ved gjennomføring av oppdraget. gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), markedspakke (kr 18.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.500,-). Visningsvederlag kr 2.500,- Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev