aktiv-eiendomsmegling

INGEBERG Veslefrikk 7

Unik og meget tiltalende tømmervilla med flott beliggenhet og nydelig utsikt. Dobbel garasje med bod. Må oppleves!

 • kr 8 600 000
 • BRA 288 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 8 600 000
 • Omkostningerkr 234 140
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 834 140
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2021
 • Soverom5
 • ArealP-rom 224 m²
 • Tomt1 155.2 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 8 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 215 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 600 000,00))   234 140,- (Omkostninger totalt)   8 834 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har gleden av å presentere Veslefrikk 7, en flott eiendom i Øvre Vang med nydelig utsikt. Boligen er oppført i 2021 over to plan med en gjennomgående moderne, stilren og lekker standard. I hovedetasjen møtes du av en romslig hall, ett pent kjøkken, spisestue med utgang til terrasse, lun stue med flott utsikt, tre soverom, to lekre bad og separat vaskerom. Boligens 2. etasje er todelt, gang og to soverom i en del og TV-stue og bod i den andre. Vannbåren varme i hele 1.etasje sørger for jevn og god varme hele året! Denne eiendommen må oppleves! Merk deg dette: - Solid tømmervilla fra 2021 - Fem romslige soverom og to stilfulle bad - Sørvendt terrasse med utgang fra spisestuen - Vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje - Fantastisk utsikt Velkommen til en hyggelig visning!

Veslefrikk 7, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 167 kvm
  2. etasje: 50 kvm
  2. etasje: 19 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 161 kvm Hall, gang, spisestue, kjøkken, stue, to bad, vaskerom og tre soverom.
  2. etasje: 50 kvm Gang og to soverom.
  2. etasje: 13 kvm TV-stue.
  Sekundærrom
  1. etasje: 6 kvm Teknisk rom.
  2. etasje: 6 kvm Bod.

  Garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 52 kvm  Tomt
  1155.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med gårdsplass og hage. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger flott til på et nyetablert boligfelt i Øvre Vang med fin utsikt i idylliske omgivelser. Her er det kort vei til friluftsliv, merkede turstier og skiløyper om vinteren, samt flotte jakt- og fiskemuligheter der en har anledning for medlemsdeltakelse i en av Norges mest aktive jeger-/ og fiskerforeninger. Liker du å sykle så er det et utall av muligheter på underlag av alle slag. Vangsåsen er full av naturopplevelser og naturperler for familier med små barn og for deg som liker fysisk aktivitet. Det er kort vei til Gåsbu som er porten til Hedmarksvidda hvor det på vinteren er et eldorado for skiløpere, både aktive og turgåere, og nydelig turterreng sommer og høst. Det er også kort vei til alpinanleggene i Lierberet og på Budor. Alt dette kombinert med kort vei til Nerby barnehage (5,7 km), Lunden skole (7,4 km), Ener ungdomsskole (11 km), dagligvare og post-i-butikk (6,8 km). Det er ca. 15 minutters kjøring til Hamar sentrum, Løten og Brumunddal.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Lars Kvalvik ved Obron Øst AS. Enebolig oppført i 2021. På denne type bygg med plate på mark er det normalt at det ikke er etablert drenering. Støpt ringmur med støpt gulv (støpt plate på mark). Laftede tømmervegger. Det tar en del år før nye tømmerbygg/vegger har krympet ferdig og seget sammen. Det er enkelte justeringsmuligheter i vegger og søyler for å etterjustere krymping. Saltak med tretaksperrer, fritt opplagt over yttervegger, delevegger og tømmeråder. Lukket konstruksjon. Taktekkingen er av torv. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Noe ising fra takrennenedløp ved inngangsparti. Påse at gjennomføring i raftekasse er åpen og isfri. - Overflater vegger og himling - Bad 2: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. - Sluk, membran og tettesjikt - Bad 2: Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. - Vannledninger: Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning. Fliser uten på sokkel er høyere enn sokkel, ved lekkasje vil vann bli stående og trekke inn i vegg og ikke ledes til sluk. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Branntekniske forhold: Røykvarslere og brannslukningsapparat i boligen. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: Punkt 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. NYBYGG - gjort i forbindelse med oppføring av huset. Arbeid utført av GK RØR og Murer Kjell Arne Olsen. Punkt 2.2 Er arbeidet byggemeldt? - Ja, i forbindelse med oppføring av ny bolig. Punkt 4. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? - Ja, kun av faglært. I forbindelse med oppføring av ny bolig. Arbeid utført av GK RØR. Punkt 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært. I forbindelse med oppføring av nybygg. Arbeid utført av ELEKTOR. Punkt 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, i forbindelse med oppføring av ny bolig. Punkt 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Easee EL-bil lader. Punkt 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av faglært. Ny bolig og ny garasje. Arbeid utført av LMK Bygg i forbindelse med oppføring av ny bolig og Øverbygg i forbindelse med ny garasje. Punkt 22. Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest? - Boligen mangler ferdigattest grunnet garasje under oppføring pr. 20. mars 2023. Boligen har derfor midlertidig brukstillatelse pr. 20. mars 2023. Ferdigattest søkes og godkjennes før salg.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1. etasje: Hall, gang, spisestue, kjøkken, stue, to bad, vaskerom, tre soverom og teknisk rom. 2. etasje øst: Gang og to soverom. 2. etasje vest: TV-stue og bod. Eiendommen består også av dobbelgarasje under oppføring. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse».

  Standard
  Velkommen Eiendommen har innkjøring fra nedsiden og gode parkeringsmuligheter på egen tomt og i dobbel garasje. Overbygget inngangsparti i tilknytning til terrasse hvor det er plass til utemøblement og med adkomst til en utvendig, isolert bod. Videre tar du deg inn til stor og åpen hall med god takhøyde og pent skifergulv med vannbåren gulvvarme. Godt med lagringsplass for yttertøy og sko i praktisk garderobeløsning. Kjøkkenet og spisestuen Kjøkkenet og spisestuen ligger fint til i tilknytning til hverandre. Lekker innredning med rikelig av oppbevaringsplass i over-, under- og høyskap samt skuffer. Profilerte fronter i grå utførelse og enkelte skapfronter med glass. Mellom kjøkkenet og spisestuen har du en praktisk og fin kjøkkenøy. Integrert kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr, dampovn, induksjonstopp på kjøkkenøya og kaffemaskin. Fra spisestuen er det utgang til stor og sørvendt terrasse med nydelig utsikt og gode solforhold. Det er plass til flere sittegrupper, grill og beplantning for å skape en hyggelig uteplass som kan benyttes hele året rundt. Stuer Den gode takhøyden, de lune fargetonene og det fine lysinnslippet fra de store vindusflatene gjør stuen komplett som oppholdsrom for hele familien. Møbleringsmuligheter for flere sittegrupper som sofa og godstoler i ulike soner. Fint plassert i rommet har du stuens midtpunkt, peisen med fasadeskifer som sørger for god og lun varme på kalde dager i tillegg til vannbåren gulvvarme. I 2. etasje over stuen har du et ypperlig stuerom for de minste. Her kan du enkelt innrede med sofagruppe og TV. Soverom Boligen har fem soverom som ligger fint plassert i boligen, tre i hovedetasjen og to i 2. etasje. Hovedsoverommet ligger på innsiden av det ene badet og her er det innredningsmuligheter for dobbeltseng og nattbord. Det er montert en praktisk garderobeløsning på den ene siden av rommet. De øvrige soverommene har plass for stor seng, nattbord og andre ønskelige soveromsmøbler. Bad og vaskerom Boligen har totalt to bad og et separat vaskerom som ligger praktisk plassert i hovedetasjen og med vannbåren gulvvarme på alle tre rommene. Lekkert, flislagt bad i tilknytning til hovedsoverommet med stilrene detaljer og materialvalg. Baderomsinnredning med to servanter i stein og med lagringsplass i underkant. For øvrig er rommet utstyrt med veggmontert toalett, badekar og dobbel dusj. Badet som ligger i andre delen av boligen har flislagt gulv og dusjsone, øvrige veggflater med tømmer. Lys innredning med nedfelt servant og skuffer for oppbevaring i underkant. Veggmontert toalett og dusjhjørne. Vaskerom med tømmervegger og pent, flislagt gulv med vannbåren gulvvarme. Rommet er utstyrt med innredning, nedfelt servant og med opplegg for vaskemaskin samt plass til tørketrommel. I tillegg er vaskerommet utstyrt med kjølehjørne og fire garderobeskap som sørger for ytterliggere lagringsplass.

  Innbo og løsøre
  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Dobbel garasje. Garasjen ferdigstilles i disse dager og vil bli ferdigstilt til overtagelse. Det vil bli lagt torvtak på garasjen.

  Diverse
  Feiing er antatt at skal gjennomføres i 2024. Tilsyn ble sist gang utført i 2022, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn. Det er ikke utført tilsyn eller kontroll av det elektriske anlegget da bygget er oppført i 2021. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2041.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  8 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 215 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 600 000,00))   234 140,- (Omkostninger totalt)   8 834 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  - Peis i hovedstuen. - Vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje som varmes opp med el-kolbe.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  29800

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 29.800,- i 2022. I disse inngikk bl.a. eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Avgiftene vil variere som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.): Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.400,-. Forbruk vann: Kr 42,20 per kubikk. Forbruk kloakk: Kr 48,93 per kubikk. Renovasjon: Kr 3.784,- (middels beholder - 140 liter). Feie- og tilsynsgebyr: Kr 810,- (feiing 1 pipeløp hvert 2. år). Eiendomsskatt: Kr 18.809,-. Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  1876242

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  7129719

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Offentlige/kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen: - Dagboknr. 5271, tinglyst den 04.07.1990. Gjelder bestemmelser om transformatorkiosk. Hre skal ha rett til å grave grøfter for legging av jordkabler fram til kiosken. - Dagboknr. 29691, tinglyst den 13.01.2014. Gjelder rettigheter og plikter ved frittstående nettstasjon. - Dagboknr. 29723, tinglyst den 20.01.2021. Gjelder rettigheter og plikter ved høyspenningskabelanlegg. - Dagboknr. 77194, tinglyst den 20.01.2021. Gjelder dersom bebyggelse ikke er påbegynt innen 2 år fra overtakelse. - Dagboknr. 77194, tinglyst den 20.01.2021. Gjelder forbud mot salg uten samtykke fra rettighetshaver (Hamar kommune), gjelder ved salg av ubebygd eiendom. Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for enebolig i 2021. Det er i denne anmerket mangler i forhold til: 1. Utomhusarbeider. 2. Oppbevaringsplass/bod. Det må dokumenteres at oppbevaringsplass/bod for sportsutstyr, sykler, barnevogn m.m jf. TEK17 paragraf 12-10, pkt. 2. er ivaretatt før det gis ferdigattest. 3. Gjerdeplikt. For denne eiendommen som er i tettbebygget strøk må det settes opp gjerde/hekk i eiendomsgrensen mot vei/friområde. For eiendommen som er: - langs kommunal veg ? Gjerde inntil 1.0 meters høyde. - mot friområder ? Det skal være et tydelig skille mellom privat eiendom og offentlige friområder i form av gjerde eller hekk. I bestemmelse 2.6 fremkommer følgende som må ivaretas: «Særskilt for område B3, B5, B7 B8. I formålsgrensa mot ridesti er det plikt til å opprettholde gjerde eller tett hekk. Et eventuelt gjerde skal ha en høyde på mellom 1,0 og 1,2m.». 4. Samsvarserklæring fra Obron Øst as for uavhengig kontroll fuktsikring våtrom og lufttetthet. Det er ukjent hvorvidt disse manglende er utbedret/ferdigstilt. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold. Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for dobbel garasje. Dobbel garasje med torvtak under oppføring ferdigstilles til overtagelse. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen av eneboligen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Vangseterlia, fra 2005. Reguleringsformål for eiendommen er boliger og høyspenningsanlegg. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Hamar kommune (2018-2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen omfattes hensynssone H320_ gjeldende flomfare og H330_ gjeldende radon.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  8 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 215 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 600 000,00))   234 140,- (Omkostninger totalt)   8 834 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  234140

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 0,8 % av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per visning), markedspakke (kr 18.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev