aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendom har gleden av å presentere Smestadtoppen på Løken

Innbydende 3-roms leilighet under bygging m/carport, fastpris og lave omkostninger! Utsikt og solrik uteplass

 • 3 798 000
 • BRA 78.6 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING3 798 000
 • OMKOSTNINGER13 842
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 811 842
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 74.7 m²
 • FELLESKOST./MND1 200
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 3 798 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  12 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 500 000,-))
  --------------------------------------------------------
  13 842,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 811 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
I flotte omgivelser på Løken bygges det nå 12 nye selveierleiligheter fordelt på en åttemannsbolig og en firemannsbolig. Her kan du få romslige 2-, 3- eller 4-roms leiligheter fra 64-95 kvm, alle med smakfull innredning og moderne løsninger. Hver leilighet får carport, utvendig sportsbod og en fin, solrik uteplass.

Leilighetene leveres av Hedalm Anebyhus AS og får blant annet enstavs eikeparkett, kjøkkeninnredning fra Aubo, integrerte Electrolux hvitevarer og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Leilighetene får utvendig adkomst, fra bakkeplan eller via svalgang. Stue/kjøkken blir i åpen løsning og får utgang til uteplass. Entré og bad får gulvvarme, og bad får opplegg for vaskemaskin. Soverommene blir lyse og luftige med plass for skap, og alle leilighetene får innvendig bod.

Denne leiligheten er en 3-roms leilighet i 1.etg med blant annet vannbåren gulvvarme.
Leiligheten inneholder: Entré, gang, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken med utgang til terrasse.

For mere informsjon om alle leilighetene se:
https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=215936875&sort=PUBLISHED_DESC&location=1.22030.20047
De fleste rom har enstavs eiekeparkett

Smestadtoppen - Gamle Riservei 2, Viken

 • Leilighetene bygges i landlige, barnevennlige omgivelser, samtidig som området ligger sentralt på Løken i Aurskog-Høland kommune. Beliggenheten gir tilgang til store skogsområder og en rekke innsjøer og dammer, så her er det gode muligheter for både jakt og fiske. Sommerstid er det fint å dra på badetur til Damtjern med badestrand, badebrygge og fiskebrygge, eller til idylliske Røytjern på Bjørkelangen.

  Høland Idrettsanlegg ligger rett ved eiendommen, og her finner du flerbrukshall, treningsrom, fritidsklubb, aktivitetsrom og spinningsal. Det er også to naturgressbaner, én kunstgressbane, lysløype, BMX-bane og gode muligheter for rulleski. Det er svømmehall i tilknytning til skolen. På Aurskog finner du golfanlegg, og på snørike vintre er alpinbakken ved Bjørkelangen åpen.

  Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygd et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Bjørkelangen har også et godt miljø for motorsport, NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark ca. 2 km utenfor sentrum.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 og Kiwi. Sistnevnte ligger på Løken senter, hvor du også finner kafé, apotek og sportsbutikk med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Bjørkelangen torg og Bliksrud næringsområde en rekke kjedebutikker og fint utvalg. Det er også kort vei til Strømmen og Lillestrøm.

  Området har offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste bussholdeplass er Haugentoppen og ligger ca. 250 meter unna. Gang- og sykkelvei går rett utenfor innkjørselen til Smestadtoppen. Ved å benytte bil tar det ca. 15 min Bjørkelangen, 25 min til Aursmoen, 30 min til Fetsund, 35 min til Lillestrøm og 60 min til Oslo Lufthavn.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Løken barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Bråte ungdomsskole. Det er to barnehager på Løken og en på Momoen. Aurskog-Høland har to videregående skoler, begge ligger på Bjørkelangen.
 • Se leveransebeskrivelse.
 • 1.et: 78, 6 kvm Bra
 • Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på leiligheten. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom tilvalg. Ta kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.
 • Leilighetene får enten terrasse eller balkong med adkomst fra stue/kjøkken. Balkongene får glassrekkverk, noe som ivaretar både lysinnslipp og utsikt, og det blir god plass for utemøbler. I tillegg får fellesområdet fine grøntområder og koselig lekeplass, så her blir det rikelig med boltreplass for både store og små.
 • Det er felles carportanlegg med sportsboder, og hver leilighet får en carportplass og en tilhørende bod. Det tilrettelegges for lading av elbil i alle carportene, og selve ladeboksen kan kjøpes som tilvalg. Ellers vil området ha felles utendørs parkering for beboere og gjester.
 • Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Gnr. 34 Bnr. 40 Snr. 2 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

  Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Smestadtoppen Bolig og Utleie AS
Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev