aktiv-eiendomsmegling

Innholdsrik enebolig i et etablert område - Rolig og barnevennlig - 3 soverom og 3 bad - Garasje

 • 2 390 000
 • BRA 194 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING2 390 000
 • OMKOSTNINGER75 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 465 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 957
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 128 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT637 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 2 390 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-))
  --------------------------------------------------------
  75 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 465 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligen inneholder:
1. etasje: Stue, soverom, gang, bad, kjøkken og garasje
Loftsetasje: Gang, bad og 2 soverom
Kjeller: Gang, bad og 3 bod-/kjellerrom

Langslettvegen 4B, Innlandet

 • Velkommen til Langslettvegen 4B!
  Her har vi gleden av å presentere en innholdsrik enebolig som ligger i et attraktivt og barnevennlig område på Vestad i Elverum. Det er kort vei til skole, barnehage og dagligvarebutikk. Det er nærhet til fine turmuligheter hele året. Boligen strekker seg over én og en halv etasje med kjeller.

  Velkommen inn
  Du ønskes velkommen til en trapp som tar deg inn inngangsdøren og inn til en éntre med plass til å henge fra deg yttertøy. Videre kommer du til en gang. Her finner du trappen til loftsetasjen og kjelleren. Fra entreen har du tilgang til soverommet i 1. etasje.

  Stue
  Fra gangen kommer du til boligen stue. Her er det plass til både sofagruppe og spisegruppe i tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen er det en dør som fører ut i hagen. I stuen er det en vedovn.

  Kjøkken
  Kjøkkenet er lyst og har innredning med laminerte skrog og laminert benkeplate. Det er over- og underskap med slette fronter i foliert utførelse. Integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Plass til frittstående kjøleskap. De integrerte hvitevarene medfølger.

  Soverom
  Boligen har 3 soverom. Det er ett soverom i 1. etasje og 2 i loftsetasjen. Det er plass til seng, nattbord og tilhørende oppbevaring.

  Sanitære fasiliteter
  Boligen har 3 bad, et i hver etasje.

  Badet i 1. etasje som ligger i stuen var nytt i forbindelse med tilbygg i 2017. Det er baderomsplater på veggene, folierte takess plater i himling.

  Badet i loftsetasjen har keramiske fliser på gulv, malt strie på vegger og malte plater i himling. Baderomsinnredning med servant, wc og badekar med veggmontert dusjbatteri.

  Badet i kjelleren har servant, wc og dusj.

  Eksempler på materialvalg i boligen:
  Boligen har gulvflater med vinylbelegg og keramiske fliser. Veggflater med malt panel, malt strie og baderomsplater. Himlinger med malte plater og malt panel.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger sentralt og skjermet til i et etablert og familierettet boligområde på Vestad. Her bor du med kort radius fra barneskole, barnehage, dagligvarebutikker og fine friområder, som gjør at du har alt du trenger i hverdagen like ved hjemmet ditt. Vestad er en bydel under utvikling, noe som gjør at boligområdet er populært for både nyetablerte, barnefamilier og eldre. Fra boligen er det kort gangveg til dagligvarebutikker, Terningen Arena med høgskole og treningsområder, flere store butikkjeder, bilforretninger, verksted og ikke minst Scandic Elgstua hotell med bar/restaurant og flere arrangementer gjennom hele året. I kort avstand fra boligen finnes det også flere friareal, samt balløkker - hvorav en er med kunstgress.

  Vestad barneskole ligger kun noen hundre meter fra hjemmet og det er kun omtrent 2 km til Elverum sentrum med ungdomsskole, videregående skole, samt alt av byfasiliteter, sykehus og øvrige servicetilbud. Det er busstopp nær boligen med forbindelse til øvrige bydeler og skysstasjonen med daglige avganger til Oslo, Gjøvik/Lillehammer og Trondheim.

  Om du er glad i friluft og trening har du mange muligheter nær hjemmet. Grundsetmarka ligger like ved og er et populært tur- og treningsområde. Her finner du oppkjørte skiløyper, samt lysløype på vinterstid og myke skogstier på sommerhalvåret for tur og trening på sykkelsetet eller med joggesko på beina. Stiene strekker seg innover i marka og helt inn til både Budor og Hedmarksvidda. I tillegg er det tennisbane, basketballbane, friidrettsbane og lignende ved Terningen Arena.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Boligen ble oppført i 1957 og strekker seg over 2 etasjer med kjeller. Byggegrunn av antatte jord/sandmasser. Støpt grunnmur i eldste del. Støpt ringmur og Leca ringmur i tilbygd del. Støpt ringmur i inntilbygd garasje. Takkonstruksjoner tre, utført med plassbygde taksperrer. Senteravstand på taksperrer er ca. 75 cm. Bord undertak. Takkonstruksjoner er i hovedsak isolert med flis, takkonstruksjoner i tilbygd del antatt isolert med mineralull. Taket er tekket med dobbelkrummet betongtakstein. Takrenner og nedløp av stål. Toppbeslag på isbord. Yttervegger er utført i trebindingsverk. Eldste del antatt isolert med flis, tilbygd del antatt isolert med mineralull. Yttervegger er kledd med stående panel i malt/ beiset utførelse. Etasjeskille er utført med trebjelkelag, antatt isolert med flis og/ eller stubbloftsleire. Stubbloft i tilbygd del antatt isolert med mineralull. Kjeller med betonggulv, og betongvegger.

  Tilbygg / modernisering
  2017 Tilbygg Boligen er tilbygd med stue og baderom i 1. etg.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Erik-André Brodersen.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Nedløp og beslap: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.
  - Takkonstruksjon: Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen.
  - Vinduer: Karmene i vinduer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.
  - Dører: Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå.
  - Etasjeskiller: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet.
  - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  - Rom under terreng: Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur.
  - Krypkjeller: Det er ingen ventilering av krypkjeller.
  - Innvendige dører: Folieskade på baderomsdør.
  - Våtrom: Det er påvist tegn til fuktskader i overflater. Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen.
  - Vannledninger: Vurdering er basert på alder.
  - Avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg.
  - Ventilasjon: Det er påvist begrenset ventilering/luftgjennomstrømning.
  - Elektrisk anlegg: Det elektriske anlegget burde ha en utvidet el-kontroll, iflg. takstmann.
  - Drenering: Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
  - Grunnmur og fundamenter: Grunnmuren har sprekkdannelser.
  - Oljetank: Ingen dokumentasjon fra kontroll de siste 12 måneder foreligger.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Veggkonstruksjon: Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Innvendige trapper: Det er ikke montert rekkverk. Kjellertrapp mangler spiler på rekkverk.
  - Bad: Alle 3 våtrommene står foran full oppgradering for å tåle en normal bruk etter dagens krav. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.et: BRA: 108 m²/P-rom: 90 m²
  loftset: BRA: 38 m²/P-rom: 38 m²
  Kjeller: BRA: 48 m²/P-rom: 0 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Stue, gang, bad, kjøkken og soverom
  2. etasje: Gang, bad og 2 soverom

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp av varmesentral og vedfyring.

  I hovedsak ved hjelp av luft til luft varmepumpe og ildsteder.

  Det er en oljetank i fra 1990 type Gup som rommer 3000 liter nedgravd på tomta.

  Fra 01.01.2020 ble det innført forbud mot bruk av fossil fyringsolje og parafin til oppvarming. Overgang til bruk av biofyringsolje krever gjerne rensing av tank og justering/tilpassing av fyringsanlegget. Som eier av eiendom med oljetank, er man ansvarlig for at oljetanken er i forsvarlig stand og ikke lekker. Enkelte kommuner har innført lokal forskrift om nedgravde tanker. Denne forskriften vil da stille krav til tilstandskontroll av nedgravde oljetanker.
 • Eiertomt. Flat hjørnetomt, som er opparbeidet med plenarealer og noe beplantning. Gruset innkjøring/ gårdsplass. Eiendommen har gode lys og- solforhold.

  I følge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 670,3 m² og et oppgitt areal på 1.100 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 071 450 per 31.12.19
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 857 218 per 31.12.19
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 16.322,72,- for 2021. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon utgjør kr 3.122,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunk(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for tilbygget i mars 2019.

  Det er ikke mottatt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for resten av bebyggelsen.

  Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2020, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2040.

  Feiing ble utført siste gang i 2012. Tilsyn ble sist gang utført i 2015. Ved tilsyn, ble det anmerket avvik i form av at skorsteiner ikke er kontrollerbar på alle sider. Fritak på 1 pipeløp t.o.m 2022. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.


  Det er en oljetank i fra 1990 type Gup som rommer 3000 liter nedgravd på tomta. I ''forskrift om tiltak for å motvirke fare for forurensning fra nedgravde oljetanker" er det fastsatt krav om kontroll av nedgravde oljetanker. Ta kontakt med feiervesenet for evt. kontroll.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 1882, tinglyst den 08.08.1951. Gjelder bestemmelse om gjerde. Kjøperen plikter og sette opp og vedlikeholde gjerde rundt tomta.
  Dagboknr. 108, tinglyst den 17.01.1956 . Gjelder bestemmelse om gjerde. Kjøperen plikter og sette opp og vedlikeholde gjerde rundt tomta.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Texas, fra 1970. Reguleringsformål for eiendommen er frittliggende småhus inntil to normale etasjer, med nødvendig uthus og garasje. Deler av huset ligger over byggegrensen.

  Eiendommen omfattes av Kommunedelplan for Elverum byområde (2018-2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse, nåværende.
 • Gnr. 13 Bnr. 276 i Elverum kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring, da selger er et selskap som har kjøp og salg av eiendom som del av sin virksomhet.
  Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: Nytt inntak / nytt elektrisk anlegg og nye kontakter stue/kjøkken.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som Boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.400,- /kr 2.700,-/kr 2.600,- i kostnadsgodtgjørelse ved tegning av Boligkjøperforsikring, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1.000,- ved tegning av Boligkjøperforsikring Pluss.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,1 % av salgssummen, minimum kr 29.590,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 1.900,- per stykk), markedspakke (kr 13.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 6.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Caa invest as
Espen Strøm

Megler

Espen Strøm

41 56 05 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev