aktiv-eiendomsmegling

Lettstelt og energisparende leilighet med 3 soverom, 2 våtrom og garasje.

 • 2 800 000
 • BRA 132 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING2 800 000
 • OMKOSTNINGER82 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 882 142
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 004
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 110 m²
 • FELLESKOST./MND1 110
 • TOMT3 543 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 2 800 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000,-))
  --------------------------------------------------------
  82 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 882 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har gleden av å presentere denne leiligheten beliggende i et trivelig område nær Glomma og populære turområder. Det er gangvei til både skole, barnehage og butikker på Hanstad. Veien er heller ikke lang til sentrum med alt du trenger i hverdagen. Boligen har god standard med blant annet downlights, vannbåren gulvvarme i de fleste rom, et klassisk kjøkken med god plass og flislagt baderom og separat wc/vaskerom ved inngang.

Merk deg dette:
3 soverom
Flislagt bad med boblebad
Balkong med markise
Garasje og bod med plass til lagring

Boligen inneholder:
1.etg: Entré og wc/vaskerom.
2.etg: Gang, 3 soverom, bad, bod, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.
Garasje og utvendig sportsbod.

Forstmester Mejdells veg 30 C, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Leiligheten har et overbygd inngangsparti i 1. etasje som tar deg inn til den flislagte gangen. Gangen har varmekabler i gulv, og det er god plass til oppbevaring i skyvedørsgarderoben. Herfra er det adkomst til wc/vaskerom, samt trapp opp til 2. etasje.

  ÅPEN STUE OG KJØKKENLØSNING
  Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er luftig med vinduer og takvinduer som slipper dagslyset fint inn. Det er parkettgulv, malte panelvegger og malt panel i tak med downlights. Rommet er møbleringsvennlig og har plass til sofakrok og spisegruppe. Her står det også en vedovn, og i tillegg har både stue og kjøkken vannbåren gulvvarme. Herfra er det også utgang til balkong med plass til sittegruppe.

  Kjøkkenet har en klassisk innredning fra Sigdal med lyse speil fronter, laminert benkeplate og fliser i benkeryggen. Innredningen har høye overskap og ett skap med glassfronter. Integrerte hvitevarer i form av stekeovn og koketopp, samt nisje for oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Kjøkkenøy med barkrakker mot stue, samt kontorplass ved kjøleskap.

  BAD OG WC/VASKEROM
  Stort, flislagt bad med varmekabler i gulv og panel i himling med downlights. To servanter i baderomsinnredning med speil og belysning over, samt hyller for oppbevaring. Installasjoner med boblebad, vegghengt dusj med innfellbare glassdører og vegghent toalett.

  Wc/vaskerom i 1. etasje med våtromsbelegg på gulv og tapet på vegger. Installasjoner med toalett og servant med speil og belysning over. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i nisje med skyvedører. Her står også varmtvannsberederen.

  SOVEROM
  Leiligheten har tre soverom, hvor to av de har plassbygde garderobeskap. Det gjøres oppmerksom på at et av soverommene er definert som bod i byggetegninger, og er derfor ikke godkjent for varig opphold.
 • Denne leiligheten ligger i et etablert og familievennlig boligområde på Hanstad. Herfra er det kort vei til Glomma med flotte turområder i Hanstadvika, samt rundt campingen og ved museene. En populær tur er "Museumsrunden" fra Skogmuseet, over til Prestøya og videre over hengebrua til Glomdalsmuseet. Derfra kan du gå langs Glomma og over Gamlebrua til Leiret. På museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året.

  Det er ca. 2 km til Elverum sentrum hvor man finner alt av servicetilbud med butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, bibliotek, sykehus, idrettshaller m.m. Det er ca. 1 km til nærmeste barnehage og til Hanstad skole. Her er det også Kiwi og Rema1000 med post i butikk. Fra boligen er det kort veg til friområder i Svartholtet hvor man har flotte tur- og sykkelstier på sommerstid, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid. Bussforbindelse til sentrum ligger ved Solørvegen.
 • Byggegrunn antatt med bresjø -/innsjøavsetning. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Antatt trebjelkelag i etasjeskiller, isolert med mineralull. I 1. etasje er yttervegg murt med lettklinkerblokker, i 2. etasje er det bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende panel. Saltakkonstruksjon. Fabrikkerte takstoler. Ark i takkonstruksjonen. Undertak med fiberduk. Lufting ved raft. Spongulv på raftekott. Takflatene er tekket med betongtakstein.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Overflater: Knirk i gulv i gang (2.etasje).
  Overflater gulv på bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
  Sanitærutstyr og innredning på bad: Det er ikke påvist tilfredstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
  Overflater gulv på vaskerom/wc: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
  Vannledninger: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.
  Elektrisk anlegg.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Balkonger, terasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Slitt terrasse. Råteskade i rekkverk.
  Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav"" aktsomhetsgrad.
  Innvendige trapper: Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Dør i våtsonen. Noe begrenset restlevetid på overflater og membran.
  Terrengforhold: Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Eiendommen ligger i flomutsatt område iht. kommuneplan.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.etg: Bra 13/P-rom 13 kvm
  2.etg: Bra 101/P-rom 97 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: Entré/trapperom, vaskerom/wc.
  2.etg: Gang, 3 soverom, bad, stue/kjøkken.

  Utvendig bod på ca. 4 kvm og garasjerom på ca. 14 kvm.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • - Sentralstøvsuger.
  - Påkoblet fibernett.
  - Hvitevarer.
  - Markise på balkong.

  Se løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med vannbåren gulvvarme i alle rom i 2.etasje, utenom ett soverom. Varmekabler i baderomsgulv og i entré/trapperom. Vedfyring i stue.
 • Fellestomt på ca. 3 543 kvm. Tomten har singlet innkjøring og parkering. Område foran inngangsparti med belegningsstein.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jfr. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Seksjonen har tilhørende garasje.

  Iht. vedtektene skal parkering skje i garasje, foran egen garasje eller på gjesteparkering. Der enheten har 2 biler tillates parkering av bil nr. 2 iht. kart for fellesarealet som ligger i vedtektene. Ved gjesteparkering over 24 t skal berørte naboer informeres.

  Kontakt eiendomsmegler for å få tilsendt vedtekter.
 • Eiendommen har adkomst fra kommunal veg via felles privat trafikkareal og er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via felles privat stikkledningsnett.
 • Styreleder: Vegard Syversrud.
  Forretningsfører: Thomas Strand.
  Regnskapsfører: Tove Meidell.
 • Eierseksjonen hører til boligsameie Bjørnebo B2. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.
 • Dyrehold er tillatt.

  Tillegg til vedtekter punkt 6 sier dette om dyrehold:
  a) Hunder holdes i bånd.
  b) Hundeavføring omkring fellesarealet/egen bruksenhet skal ikke forekomme. Man må selvsagt plukke opp etter hunden.
  c) Ber om at friarealet i nord ikke brukes som hundetoalett. Ekskrementer og lukta fra de sjenerer og gir ubehag for naboer/beboere.
  d) Urin fra hunder setter stygge merker på plenene og vi ber oma t eiere passer på at hundene gjør fra seg på egnede steder.

  Kontakt eiendomsmegler for å få tilsendt vedtektene.
 • Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Gjensidige skadeforsikring med polisenr. 81828211. Hver enkelt sameier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 813 020 per 31.12.20.
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 926 872 per 31.12.20.
 • Felleskostnader utgjør kr. 1 106,- pr. mnd. I disse inngår felles bygningsforsikring, fiber internett, snømåking og utvendig vedlikehold.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 16 142,- for 2022. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon utgjør kr 3 122,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunker. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader" og "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, ved, innboforsikring, innvendig vedlikehold og tv/internett etc.
 • Det ble utstedt ferdigattest for 3-mannsboligen i 2004.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk, foruten ett soverom som i byggetegninger er definert som bod/disp.rom . Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal/rom, og rommet er derfor ikke godkjent for varig opphold, men er likevel inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • I henhold til opplysninger fra Elsikkerhet Norge er det ikke foretatt noe kontroll av det elektriske anlegget. Det gis likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Kontroll kan forventes 20 år etter boligen ble bygd, altså i 2024.

  Feiing og ble utført siste gang i juni 2021. Tilsyn ble sist gang utført i oktober 2021, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eierseksjonen.
  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen:
  Dagboknr. 6392-1/15, tinglyst den 11.11.2014. Gjelder "Bestemmelse om veg".
  Dagboknr. 6171-1/15, tinglyst den 22.10.2002. Gjelder "Seksjonering".

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for Bjørnebo, plan nr. 4/ 97-2. Området er regulert til boligformål med fellesbestemmelser. Eiendommen omfattes også av kommuneplan for Elverum Byplan 2030. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til boligformål. Nyere kommuneplan gjelder foran eldre reguleringsplan.

  Del av tomannsboligen ligger i flomsone. I tillegg grenser del av fellestomten mot grønnstruktur/fellesareal.
 • Gnr. 28 Bnr. 1040 Snr. 16 i Elverum kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen. Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,6% av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 9.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Bersvenn Støen
Line M. Strøm

Megler

Line M. Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev