aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere et eksklusivt hyttetun i Størrhalsstubben 2 på snøsikre og naturskjønne Lygna!
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere et eksklusivt hyttetun i Størrhalsstubben 2 på snøsikre og naturskjønne Lygna!

JAREN Størrhalsstubben 2

- VISNING LØR 24.02. - Eksklusivt hyttetun med hytte og gjestehytte fra Blåne Hytter på snøsikre og naturskjønne Lygna.

 • kr 4 150 000
 • BRA 89 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 150 000
 • Omkostningerkr 120 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 270 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2016
 • Soverom3
 • ArealP-rom 86 m²
 • Tomt971.8 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 150 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,00))   120 792,- (Omkostninger totalt)   4 270 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning hytte og anneks
Lekkert & påkostet hyttetun med hytte og fullinnredet gjestehytte/anneks fra Blåne Hytter. Hyttetunet har en romslig hjørnetomt og holder en høy standard med gjennomgående moderne farger og materialvalg. Hovedhytta inneholder en romslig entré, 2 soverom, bad og et åpent allrom med kjøkken/spisestue og stue. Den generøse takhøyden gir god romfølelse og stuens peisovn gir lun atmosfære på kalde dager. Varmepumpen er energisparende, men gir også sval innetemperatur på varme dager. Gjestehytta passer perfekt når man reiser flere familier på tur. Her har man mulighet til å trekke seg tilbake med alle fasiliteter i egen hytte. Tomten er i underkant av 1 mål og har en praktisk, omkransende skigard med porter inn til verandaer på begge hyttene. Kontakt megler Solveig mob. 95151983 for visning!
Bålpannekos er obligatorisk på hytta!

Størrhalsstubben 2, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Hovedhytte
  Bruksareal
  1. etasje: 64 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 61 kvm Entré, kjøkken, stue, 2 soverom, bad
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Bod

  Anneks
  Bruksareal
  1. etasje: 25 kvm Frittliggende gjestehytte/anneks.
  Primærrom
  1. etasje: 25 kvm Stue/kjøkken, soverom, bad.  Tomt
  971.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har en relativt flat tomt. Tomten er opparbeidet med plen og gruslagte arealer. Tomten er innrammet med skigard.

  Beliggenhet
  Lygna ligger 620 m.o.h. i Gran kommmune og, har flotte forhold for langrenn, skiturer, sykkelturer, bærplukking, fiske m.v. Lygna-området med alle sine aktiviteter og fasiliteter er et yndet utfartsted/reisemål sommer og vinter. Det er eget turkart for Gran med alle løyper, fiskevann og andre fasiliteter. På Lygnasæter Hotell, 3,2 km fra hyttefeltet, finner du utmerket kro med Hadelandsmat og andre gode retter, hotell og bensinstasjon. I sommerhalvåret er det flotte blåmerkede turstier i DNT's rutenett, rike fiskevann, fine sykkelveier og mulighet for jakt, bær- og sopptur. Om vinteren er Lygna-området snøsikkert med snø tidlig, ofte alt i oktober. Sesongen varer til over påske. Hadeland O-lag har oppdaterte kart over Lygna-området. De arrangerer løp både sommer og vinter. I tillegg er det hver sommer mulighet for turorientering i området. Skiløypene på 200 km, som kjøres av Øståsen Skiløyper er kjent for sin gode kvalitet og preparering. Traseene, som er brede, går i et variert og kupert terreng. De aller fleste løyper er kjørt med tanke på både klassisk og skøyting. Se www.hadeland-ski.no Løypene blir preparerer ved snøfall, ved arrangement/renn og før hver helg. Løypenettet på Lygna henger sammen med løypenettet til Skiforeningen mot Oslo, Romerike og Gjøvik. Se også www.lygna-skisenter.no. Fra Oslo tar det cirka 1,5 time å nå eiendommen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Hytteområde med dels etablerte områder samt områder under utvikling.

  Byggemåte
  Hytte utvendig: Fritidsbolig med tekket saltak. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Hytte innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser og panel på bad. Gulv: Antatt parkett. Fliser på bad. Himlinger: Panel på innvendige takoverflater. Anneks utvendig: Anneks med tekket saltak. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Anneks innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser og panel på bad. Gulv: Antatt parkett. Fliser på bad. Himlinger: Panel på innvendige takoverflater.

  Innhold
  Entré Hyttas entré har flislagt gulv med gulvvarme og lasurbeisede vegger. Det er satt inn en dyp skyvedørsgarderobe som rommer mye og det er montert downlights i himling. I direkte tilknytning til entreen har du et soverom. Kjøkken Kjøkkenet i hytta er i åpen løsning med stue. Allrommet har store vindusflater og generøs takhøyde. Kjøkkeninnredningen er fra Bakkens med malte profilerte fronter, heltre benkeplate med nedfelt benkebeslag og ett-greps blandebatteri. Det er integrert induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilatoren har mekanisk avtrekk. Stue Stuen er hyttas samlingspunkt hvor du har gode møbleringsmuligheter. Her kan man innrede i flere soner med bla. spisestue og tvhjørne. Stuen har 1-stavs parkett på gulv og det er montert pliségardiner på vinduene. Det er satt inn peisovn i stuen, noe som er ypperlig etter en lang dag i skisporet på vinterstid. Om sommeren kan du kjøle ned hytta ved bruk av varmepumpe. Fra stua er det utgang til en hyggelig vinkelveranda med gode solforhold. Verandaen har el-markise som kan foldes ut med støtteben som kan foldes ut med støtteben å danne en paviljongløsning. Soverom Hytta har to romslige soverom med laminat på gulv og lasurbeisede vegger. Begge soverom har god plass til seng med tilhørende møblement. Et soverom har garderobeløsning. Bad Badet har fliser på gulv med gulvvarme, fliser på vegg i dusjsone og ellers panel på vegger. I himling er det montert downlights. Badet er innredet med servant på underskap, speil, dusjhjørne med dusjvegger i herdet glass og vegghengt toalett. Badet har opplegg for vaskemaskin. Anneks Hytta har et fullinnredet anneks på tomten på ca. 25 kvm. Her har du åpen kjøkken/stue med kjøkkeninnredning fra Bakkens med profilerte fronter, et soverom av god størrelse og et bad med dusjhjørne og klosett. Annekset holder samme gode standard som hovedhytta.

  Standard
  Hovedhytte Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Anneks Tg2 - Avvik som kan kreve tiltak Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering gjøres på egen gårdsplass.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 150 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,00))   120 792,- (Omkostninger totalt)   4 270 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Gulvvarme entré, bad i hovedhytte og anneks. Elektriske panelovner. Varmepumpe i hovedhytte. Peisovn i stue, hovedhytte.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  10247

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomsskatt, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten i 2023 er kr. 1 701,-. Eiendomsskatten er medregnet i de opplyste kommunale avgiftene. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  975000

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Snøbrøyting, vedlikehold vei, serviceavgift ol. Lygnalia Drift kr. 7200,- pr. 2023. Renovasjon kr. 2340,- faktureres fra Hadeland og Ringerike avfallsselskap AS. Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Årlig velavgift
  550

  Velforening
  Lygnalia Hyttevelforening

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3446/148/98: 12.06.2015 - Dokumentnr: 527833 - Jordskifte Jordskiftesak 0500-2013-0008 Lygnalia i Gran Gjelder denne registerenheten med flere 14.02.2017 - Dokumentnr: 137271 - Jordskifte Jordskiftesak 0500-2013-0008 Lygnalia i Gran Gjelder denne registerenheten med flere 12.06.2015 - Dokumentnr: 527415 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3446 Gnr:148 Bnr:78 Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3446 Gnr:148 Bnr:79 Jordskiftesak 0500-2013-0008 Lygnalia 01.01.2020 - Dokumentnr: 141208 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0534 Gnr:148 Bnr:98

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for "nybygg fritidsbolig" datert 13.05.2018.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 150 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,00))   120 792,- (Omkostninger totalt)   4 270 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  120792

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr. 45 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger er inkludert. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev