aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Åsmosvingen 22! En pen og velholdt 4-roms selveierleilighet med to bad.

Pen 4-roms selveierleilighet med stor balkong, garasjeplass, 3 soverom og 2 flotte bad - meget barnevennlig beliggenhet!

 • 4 590 000
 • BRA 116 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING4 590 000
 • OMKOSTNINGER127 712
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 751 460
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 010
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 116 m²
 • ANDEL FELLESGJELD33 748
 • FELLESKOST./MND2 797
 • TOMT18 380 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 590 000,- (Prisantydning)
  33 748,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 623 748,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  115 570,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 623 748,-))
  --------------------------------------------------------
  127 712,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 751 460,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
2. etasje 116 kvm. p-rom: Gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom.

Det følger isolert sportsbod i gangen på ca. 6 kvm og en garasjeplass til leiligheten.
Stort og flott kjøkken med mye skap- og benkeplass, samt barløsning for ekstra plass.

Åsmosvingen 22, Viken

 • Lys og fin 4-roms selveierleilighet i 2. etasje med smart planløsning og standard. Boligen fremstår som meget pen og moderne med blant annet oppgradert kjøkken.

  Overflater:
  Gulv: Eikeparkett. Fliser på bad og vaskerom.
  Vegger: Malte panelplater/smart panel i MDF-materiale og malt strie. Flislagte baderomsvegger.
  Himlinger: Fabrikkmalte MDF-plater (smart-panel). Dels nedsenket himling, dels åpen skråhimling.

  Kjøkken:
  Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med bar-løsning og hvite, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, induksjonsplatetopp og oppvaskmaskin. De integrerte hvitevarene er inkludert.

  Bad 1:
  Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med stor dusjsone med 2 dusjarmaturer, vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning og speil med belysning.

  Bad 2/Vaskerom:
  Bad/vaskerom med gulvvarme og flislagte overflater. Innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning og speil og belysning. Vaskerom med malt strie på vegger og innredet med nyere skap- og benkeinnredning, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

  Kort fortalt:
  - Pen 4- roms selveierleilighet med god planløsning.
  - Gang med plass til å henge fra seg.
  - Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass, samt bar-løsning.
  - Integrerte hvitevarer i kjøkken.
  - Spisestue med høy takhøyde.
  - Lys og romslig stue.
  - 3 gode soverom med garderobeskap.
  - Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom.
  - To flotte flislagte bad, begge med dusj.
  - Praktisk vaskerom med skapinnredning og flislagt gulv.
  - Romslig overbygget balkong på ca. 15 kvm med gode solforhold.
  - Isolert stor sportsbod i gangen like utenfor leiligheten.
  - Garasjeplass med egen kurs for el-bil lader.
  - Barnevennlig og attraktiv beliggenhet like utenfor Jessheim sentrum.

  Følgende punkter har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  - Utvendig > Vinduer: Feil i mekanisme og skadet karm på vindu i stue mot syd/øst.
  - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Glipper mellom fotlister og gulvoverflater.
  - Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom : Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
  - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad : Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
  - Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken : Det er påvist at overflater har noe skader. Fuksvell i benkeplate nær oppvaskkum.

  Takstmannen har ikke vurdert tilstanden på grunn/fundamenter på eiendommen.

  For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt 27.07.2022 av Hans Petter Lindstad. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.
 • Leiligheten ligger i en 4-manns bolig i et populært og barnevennlig boligområde på Ekornrud, like utenfor Jessheim sentrum. Området har umiddelbar nærhet til turterreng, samt kort vei til barnehager og offentlig kommunikasjon.

  Kort vei til Algarheim barneskole, og ca. 3 km til Gystadmarka ungdomsskole. Det finnes flere barnehager i området, både offentlige og private.

  Det er kort vei til dagligvarebutikker, som bla. Extra Algarheimsvegen eller Meny og Rema 1000 Gystadparken. I Gystadparken er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Landhandleri. På andre siden av veien er bilbyen på Jessheim med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen.

  Det er gang- og sykkelvei til sentrum, som har et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca. 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler.

  Ved UKI Arena/Jessheim stadion med fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe.

  Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Ull/Kisa Fotballs A-lag spiller i Obosligaen. Med den voldsomme veksten på Jessheim og i Ullensaker, er hele Ull/Kisa Fotball blant de største fotballklubbene i hele Norge, med en markant topp og bredde.

  Nye Jessheimbadet åpnet dørene i juni 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim.
  Jessheimmarka i nærområdet byr på flotte turstier med soppløype og stolpejakt, samt oppkjørte skiløyper i vintersesongen.

  Videre er Nordbytjernet på andre siden av Jessheim et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flere badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området.

  Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca. 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv.

  Fra Jessheim stasjon går det ofte tog til/fra Oslo. Nærmeste busstopp ligger i Algarheimsvegen ca. 600 meters gange fra boligen og heter Holm, herfra går det buss til/fra Jessheim sentrum og videre til Oslo lufthavn Gardermoen.

  Avstander med bil:
  Jessheim sentrum ca. 6 min
  OSL Gardermoen ca. 13 min
  Lillestrøm ca. 35 min
  Oslo ca. 40 min

  For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Følg Algarheimsvegen fra Jessheim i retning Kongsvinger, ta inn til høyre på Ekornrudvegen (etter Extra) og kjør ca. 600 meter. Ta inn til venstre på Lysåsvegen. Så første inn til venstre, du er nå i Åsmosvingen. Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Fundamentert med støpt såle/plate på mark til antatt faste masser. Yttervegger i betong og isolert bindingsverk utvendig kledd med panel på fasader. Pulttak i tre tekket med papp. Undertak av finerplater.
  Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass.

  Takoverbygget trebalkong ca. 15 m2. utenfor stue. Utkraget og på tresøyler til støpte peler. Spaltegulv av tre på trebjelkelag. Rekkverk av tre.

  Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.
 • 2.etg: 116 Kvm. BRA.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp elektrisk med gulvvarme i bad og vaskerom og panelovner for øvrig.
 • Sameiets felles tomt er opparbeidet med plen, betongheller og fellesareal med veier og parkering.
 • Parkering i tilhørende garasje med lagt opp kurs for el-bil lader.
  For øvrig gjesteparkering etter gjeldene bestemmelser.
 • Eiendommen ligger til privat vei.
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp
 • Forretningsfører: Bori Bbl
  Postboks 323 2001 Lillestrøm
 • Sameiets navn er Åsmosvingen Boligsameie. Sameiet består av 56 seksjoner av eiendommen gnr: 81, bnr: 308 i Ullensaker kommune i henhold til oppdelingsbegjæring.

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.
 • Fremtind forsikring AS
  Fremtind forsikring AS
  Polisenummer: 3130234
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 534 487 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 524 154 per 31.12.21
 • 2 797 pr. mnd. Felleskostnadene inkl.: stipulerte kapitalkostnader, felles bygningsforsikirng, drift, noe vedlikehold, forretningsførsel og kabel-tv/bredbånd.
 • Andel fellesgjeld kr 33 748 ,- per 14.07.2022
  Andel fellesformue kr 37 255 ,- per 31.12.2021
 • Sameiet har et felles lån i Aurskog sparebank:

  Lånenummer: 12713158699, Aurskog Sparebank
  Serielån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 14.07.2022: 2.95% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 51
  Saldo per 14.07.2022: 1 588 525
  Andel av saldo: 33 749
  Første termin/første avdrag: 30.09.2021 ( siste termin 30.09.2026 )
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 11 620 pr. år
  Kommunale avgifter vil variere.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.
 • Det foreligger ferdigattest for 4-mannsboligen, datert 29.05.2012.
 • Utleie av seksjonen er tillatt, men styret skal underrettes
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Opplysninger fra egenerklæringsskjema:
  - Observert mindre retningsavvik/skjevheter og svanker i gulvoverflater samt lokal gulvknirk stedvis i gang og stue/kjøkken.
  - Montert opplegg for elbil lader i garasje. Utført av IKT Elektro AS i 2013.
  - Tidligere noe forekomst av svartsopp-dannelse i garasje. Er utbedret med lufting og soppdrepende midler.
  - To vinduer i stue har punktert. En spotlight/lys i tak bad fungerer ikke. Ett vindu kan ikke vendes 180 grader.

  Det er pliktig medlemskap i Ekornrudsletta B1-4 Huseierforening. Dette er tinglyst på alle grunnbokene som et realsameie.

  Telia (GET) er leverandør av kabel-TV/internett.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • 2009/936941-1/200 Best. om vann/kloakkledn.07.12.2009
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Overført fra: 3033-81/308
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2009/936964-1/200 Erklæring/avtale 07.12.2009
  Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  Overført fra: 3033-81/308
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata
  2020/1260640-1/200 Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020 00:00

  2009/984161-1/200 Seksjonering 21.12.2009
  opprettet seksjoner:
  snr: 4
  formål: Bolig
  tilleggsdel: Bygning
  sameiebrøk: 116/5460

  Heftelsene omhandler rett til å legge og vedlikeholde vann og avløpsledninger over eiendommen og bestemmelse om pliktig medlemskap i velforening.
  Overnevnte servitutter følger eiendommen i salget.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "Ekornrudsletta 1 og 2" med bestemmelser. Vedtatt 28.02.2005.

  Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende. Vedtatt 23.03.2021.

  Grenser inntil reguleringsplan for "Endring av Ekornrudsletta 2 og 3, Ekornrudsletta 3 og Gnr. 81, bnr. 42,47,48,49 mfl. Åsmoen.
 • Gnr. 81 Bnr. 308 Snr. 4 i Ullensaker kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter avtale med selger. Vennligst oppgi ønsket dato i vedlagte budskjema.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.450 -, og visninger kr. 2.500, - per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 35.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 19.150,-. Utleggene omfatter tilstandsrapport, foto, forretningsførerinfo og kommunal info. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Anne Lise Eknes Brende
  Kristoffer Brende
Knut-Magnus Betten

Megler

Knut-Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev