aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Åsmosvingen 34! En lys og pen 4-roms selveierleilighet beliggende i 2. etasje.

JESSHEIM Åsmosvingen 34

Delikat 4-roms selveierleilighet med god takhøyde, peisovn, flott overbygget balkong og garasjeplass

 • kr 4 200 000
 • BRA 89 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 200 000
 • Omkostningerkr 118 562
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 339 646
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 010
 • Soverom3
 • ArealP-rom 89 m²
 • Felleskostnaderkr 2 275
 • Tomt18 380.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 200 000,- (Prisantydning)
  21 084,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  105 520 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000))

  118 562 (Omkostninger totalt)

  4 339 646 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Åsmosvingen 34! En meget pen 4-roms selveierleilighet i 2. etasje som inneholder gang, flott kjøkken med mye skap- og bekeplass samt bar-løsning, lys stue med god takhøyde og peisovn, 3 gode soverom, flislagt bad med gulvvarme og praktisk vaskerom. Utgang fra stuen til overbygget balkong på ca 15 kvm. Sportsbod i gangen utenfor leiligheten på ca 6 kvm. Det følger garasjeplass til leiligheten. Beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde på Ekornrud tett opp til Jessheim sentrum. Gangavstand til daglige servicetilbud, barnehager og skoler, samt offentlig kommunikasjon med bussforbindelser. Kort avstand til Jessheim sentrum med et godt utvalg i forretninger, fasiliteter servicefunksjoner samt ytterligere offentlig kommunikasjon med gode buss- og togforbindelser.

Åsmosvingen 34, Viken

 • Tomt
  18380.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets felles tomt er pent opparbeidet med plen, betongheller, samt fellesareal med veier og parkering.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i en moerne 4-mannsbolig i et populært og meget barnevennlig boligområde på Ekornrud, like utenfor Jessheim sentrum. Området har umiddelbar nærhet til turterreng, samt kort vei til barnehager og offentlig kommunikasjon. Kort vei til Algarheim barneskole, og ca 3 km til Gystadmarka ungdomsskole. Det finnes flere barnehager i området, både offentlige og private. Det er også kort vei til dagligvarebutikker, som bla. Extra Algarheimsvegen eller Meny og Rema 1000 Gystadparken. I Gystadparken er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Landhandleri. På andre siden av veien er bilbyen på Jessheim med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. Det er gang- og sykkelvei til sentrum, som har et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca. 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Ved UKI Arena/Jessheim stadion finner du fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Populære Jessheimbadet åpnet dørene i juni 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim. Jessheimmarka i nærområdet byr på flotte turstier med soppløype og stolpejakt, samt oppkjørte skiløyper i vintersesongen. Videre er Nordbytjernet på andre siden av Jessheim et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flere badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Avstander med bil: Jessheim sentrum ca 6 min OSL Gardermoen ca 13 min Lillestrøm ca 35 min Oslo ca 40 min For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Følg Algarheimsvegen fra Jessheim i retning Kongsvinger, ta inn til høyre på Ekornrudvegen (etter Extra) og kjør ca 600 meter. Ta inn til venstre på Lysåsvegen. Så første inn til høyre, du er nå i Åsmosvingen. Boligen er den første å høyre hånd bak barnehagen. Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Skolekrets
  Gystadmarka skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Fra Jessheim stasjon går det ofte tog til/fra Oslo. Nærmeste busstopp ligger i Algarheimsvegen ca 600 meters gange fra boligen og heter Holm, herfra går det buss til/fra Jessheim sentrum og videre til Oslo lufthavn Gardermoen.

  Byggemåte
  Firemannsbolig med felles gang. Pulttak i tre tekket med papp. Yttervegger av isolert bindingsverk utvendig kledd med panel. Bygget er fundamentert med støpt såle/plate på mark konstruksjon til antatt faste masser. Vinduer med 2-lags glass vog fabrikkmalte trekarmer. Takoverbygget balkong på ca 15 kvm oppført i tre til støpte peler. Spaltegulv på trebjelkelag og rekkverk av tre. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Vi mistenker at det renner vann inn langs bakveggen av garasjen ved kraftig nedbør og smelting av snø. - Maling på brannvegg bak peis har tidligere flasset av ved høy varme. Dette er forsøkt utbedret våren 2023. Peisen er ikke benyttet etter utbedring. Brannveggens funksjon er ikke påvirket. - Montering og installasjon av varmepumpe i 2023. Varmepumpe Energy AS og Gardermoen Elektro AS. - Maling av garasjeanlegg ble utført på dugnad i sameiet sommeren/høsten 2022. Boligene ble malt 2021/2022 av profesjonell aktør. - Vi slipte parketten i leiligheten høsten 2021. Dette ble lagt ut på MittAnbud, og arbeidet ble satt bort til enkeltpersonforetaket B Servicev/Hasani (organisasjonsnummer 924645547).

  Innhold
  2. etasje 89 kvm p-rom: Gang, kjøkken, stue, bad, vaskerom og 3 soverom. Bod på 6 kvm med adkomst fra felles trapperom utenfor inngangsdør til leiligheten. Egen garasje i rekke medfølger.

  Standard
  Lys og meget pen 4-roms selveierleilighet i 2. etasje i moderne firemannsbolig. Overflater: Gulv: 14 mm eikeparkett på gulv. Fliser på bad og vaskerom. Vegger: Malte panelplater/smart-panel i mdf og malt strie. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Dels nedsenket himling, dels åpen skråhimling. Overflatebehandling: Fabrikkmalte mdf-plater (smart-panel) Kjøkken: Flott kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter og laminat benkeplate. Kjøkkenøy med bar-løsning for ekstra benkeplass. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken som medfølger i handelen, herunder stekeovn, induksjonsplatetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap medfølger ikke i handelen. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med dusjhjørne, vegghenegt toalett, servant i baderomsinnredning, speil og belysning. Vaskeromdel innenfor badet med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kort fortalt: - Flott 4-roms selveierleilighet med meget god takhøyde. - Gang. - Pent kjøkken med bar-løsning. - Integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, induksjonsplatetopp og oppvaskmaskin. - Lys og hyggelig stue. - Varmepumpe og vedovn i stuen. - 3 gode soverom. - Flislagt bad med gulvvarme. - Praktisk vaskerom innenfor bad med flislagt gulv. - Stor takoverbygget terrasse med god plass til utemøblement. - Bod utenfor leiligheten på ca 6 kvm. - Garasjeplass. - Barnevennlig beliggenhet med kort vei til de fleste servicetilbud. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Innvendig > Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. - Innvendig > Pipe og ildsted: Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke. - Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Takstmann har ikke vurdert tilstand på taktekkingen. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, datert 05.05.2023, og avholdt av takstmann Hans Petter Lindstad. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Telia er leverandør av tv/internett. Det følger grunnpakke i felleskostnadene.

  Parkering
  Det følger garasjeplass i rekke. For øvrig biloppstillingsplasser/gjesteparkeringsplasser på sameiets tomt.

  Radonmåling
  Bygget er opplyst utført med radonsperre, men ingen dokumentasjon foreligger.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 200 000,- (Prisantydning)
  21 084,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  105 520 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000))

  118 562 (Omkostninger totalt)

  4 339 646 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med gulvvarme i bad og vaskerom, luft til luft varmepumpe og peisovn.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  12122

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  1219678

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4634777

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, velavgift, strøm, innboforsikring, m.m.

  Velforening
  Ekornrudsletta B1-4

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  88/5460

  Felleskostnader pr. mnd
  2275

  Felleskostnader inkluderer
  Drift, noe vedlikehold, renter og avdrag ifm. felleslån, felles bygningsforsikring, kabel-tv/brebånd og honorarer.

  Andel fellesgjeld
  21084

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-30T22:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiets navn er Åsmosvingen Boligsameie. Sameiet består av 56 seksjoner av eiendommengnr: 81, bnr: 308 i Ullensaker kommune i henhold til oppdelingsbegjæring.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  - Det er inngått en serviceavtale med Nortek som gjelder for alle tak inkl. garasjetak, da det har blitt avdekket store feil og mangler på enkelte takene i Åsmosvingen. Avtalen innebære kontroll med etterfølgende rapport om tilstand og forslag til utbedring eller andre tiltak.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind Forsikring AS

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter/husordensregler kan fås tilsendt fra megler på forespørsel.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Det er pliktig medlemskap for sameiet i velforening/huseierforening Ekornrudsletta B1-4.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/81/308/27: 07.12.2009 - Dokumentnr: 936941 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:308 Gjelder denne registerenheten med flere 07.12.2009 - Dokumentnr: 936964 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:308 Gjelder denne registerenheten med flere 21.12.2009 - Dokumentnr: 984161 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 27 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 88/5460 Overnevnte heftelser følger eiendommen i salget og omhandler bestemmelse om rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde vann og avløpsledninger over eiendommen, pliktig medlemskap i velforening og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for 4-mannsbolig, datert 30.05.2012.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for "Ekornrudsletta 1 og 2" med bestemmelser. Vedtatt 28.02.2005. Avsatt i kommuneplanen for Ullensaker til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Grenser inntil reguleringsplan for: "Endring av Ekornrudsletta 2 og 3", "Ekornrudsletta 3" og "Gnr. 81 Bnr. 42,47,48 og 49 med fler, Åsmoen". Vedtatt 27.03.1995.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og det må meldes til styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 200 000,- (Prisantydning)
  21 084,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  105 520 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000))

  118 562 (Omkostninger totalt)

  4 339 646 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  118562

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  ,- oppgjørshonorar kr  ,- og visninger kr  , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Utleggene omfatter... Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev