aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Bekkestien 4 B - nydelig funkisbolig oppført i 2019 med carport, isolert utebod og flere uteplasser!

JESSHEIM Bekkestien 4B

Lekker enebolig i kjede fra 2019 m/stor takterrasse, veranda, carport & sportsbod - Barnevennlig og sentral beliggenhet!

 • kr 7 990 000
 • BRA 164 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 7 990 000
 • Omkostningerkr 212 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 202 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 019
 • Soverom4
 • ArealP-rom 164 m²
 • Tomt225.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 199 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000)) 212 792 (Omkostninger totalt) 8 202 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Bekkestien 4 B! En delikat enebolig i kjede over tre plan, oppført i 2019. Boligen inneholder hall/entre, flott kjøkken med integrerte hvitevarer, lys stue med peis, 4 soverom, 2 flislagte bad, hyggelig kjellerstue og praktisk vaskerom. Fantastisk takterrasse på hele 55 kvm med flott utsikt, samt veranda på ca. 26 kvm utenfor stuen - svært gode solforhold! Det følger carport m/el-bil lader, og romslig sportsbod i bakkant til boligen. Med sin flotte beliggenhet sentralt på Jessheim er det gangavstand til fasiliteter som Nordbytjernet, Jessheim storsenter med 140 butikker og serveringssteder, idretts- og fritidstilbud, kulturhus med kino, skoler i alle trinn, barnehager og dagligvarebutikker, samt kollektivtransport for pendling med tog til Oslo og buss til OSL Gardermoen.

Bekkestien 4B, Viken

 • Tomt
  225.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er flat. Eiendommen er opparbeidet med hage på baksiden med plen og beplanting, kantstein mot naboer, samt asfaltert innkjørsel med parkeringsmuligheter. Her er det god plass til å vaske bil og sykkel. Eiendommen deles ihht. seksjoneringsbegjæringen.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et attraktiv boligområde like ved Nordby ungdomsskole og Nordbytjernet, som ligger sentralt til på Jessheim i Ullensaker kommune. Fra boligen er det kort gangavstand til skoler i alle trinn og det finnes flere barnehager i området, både offentlige og private. Det er kort vei til dagligvarebutikker, som bla. Extra Jessheim eller Meny og Rema 1000 inne på storsenteret. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. I Gystadparken på andre siden av Jessheim sentrum er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Lanhandleri og Jesshem bilby med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. Ved UKI Arena/Jessheim stadion med fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Jessheimbadet åpnet dørene i samme område i mai 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim, bla. Fresh fitness som ligger innen gangavstand. Nordbytjernet ligger innen gangavstand og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker sommer som vinter. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flere badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området. Jessheimmarka kan by på flotte turstier med soppløype og stolpejakt, samt oppkjørte skiløpyer i vintersesongen på Gystadmarka. Jessheim er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Ullensaker kommune vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Avstander med bil: Jessheim stasjon ca 2 min OSL Gardermoen ca 10 min Lillestrøm ca 30 min Oslo ca 45 min For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra E6: Ta av fra motorvegen ved Jessheim syd og ta til høyre mot Jessheim. Ta til venstre i første rundkjøring og følg Dølivegen (FV454) rett frem gjennom to rundkjøringer. Følg Ringvegen noen hundre meter forbi Jessheim videregående, og ta til venstre inn på Trondheimsvegen i rundkjøringen. Ta første vei til venstre inn Bekkkestien og hold til høyre bak ungdomsskolen. Ta andre gate til venstre og du vil finne boligen på din venstre hånd. Du kan også kjøre Trondheimsvegen gjennom Jessheim sentrum. Det vil bli skiltet med Aktiv skilt ved annonserte visninger.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av eneboliger, flermannsboliger og boligblokker på Jessheim Park.

  Skolekrets
  Jessheim skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Fra Jessheim stasjon går det ofte tog til/fra Oslo. Nærmeste busstopp ligger i Bekkebakken bare 200 meters gange fra boligen, herfra går det buss til/fra Jessheim stasjon, Oslo lufthavn Gardermoen og Eidsvoll.

  Byggemåte
  Boligen er oppført med grunnmur i betong, opplyst thermomur. I kjeller er støpt gulv på grunn. Etasjeskille er utført i trekonstruksjoner. Yttervegger i isolert trebindingsverk kledd med liggende trekledning. Flatt tak i tre tekket med membran og folie/papp. Trevinduer med 3-lags energiglass. Stor veranda over carport og bod på ca. 26 kvm. Det er en utvendig trapp til takterrasse på ca. 55 kvm fra denne. Begge terrassene har gulv i tre og rekkverk i metall/glass. Interessenter bes les gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Kontroll av elanlegget av Elsikkerhet Norge. Ligger dokumentasjon i boligmappa. - Bolig under garanti. Dokumenter er lastet opp i Boligmappa. - Ladeboks fra Easee.

  Innhold
  1. etasje 56 kvm. p-rom: Hall, bad og 3 soverom. 2. etasje 56 kvm. p-rom: Kjøkken, spisestuedel og stue. Underetasje 52 kvm. p-rom: Kjellerstue, soverom, bad og vaskerom med bodplass. Det følger en utebod på ca. 8,5 kvm og carport til boligen.

  Standard
  Flott enebolig i kjede over tre etasjer, oppført i 2019. Boligen holder en høy standard og har utelukkende oppnådd tilstandsgrad 1 i vedlagte tilstandsrapport. Overflater Gulv: Parkett og fliser. Vegger: Malte glatte flater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malte glatte flater. Kjøkken: Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminat benkeplate. Glassplate og benkebelysning. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Bad i 1. etasje: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, speil med belysning, dusjhjørne med innfellbare glassvegger og vegghengt toalett. Bad i kjeller: Pent flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnrending, speil med belysning, dusjhjørne med innfellbare glassvegger og vegghengt toalett. Vaskerom: Vaskerom i kjeller med flislagt gulv og gulvvarme. Rommet er praktisk innredet med benkeinnredning med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Enebolig i kjede over tre etasjeplan. - Hall/entre med flislagt gulv og skyvedørsgarderobe. - Flott kjøkken av god kvalitet med mye skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - God plass til spisebord utenfor kjøkken. - Trivelig stue med peisovn. - 4 gode soverom. - Skyvedørsgarderobe med speilfront i hovedsoverom. - Flislagte bad med gulvvarme i både 1.etg og underetasje. - Praktisk vaskerom med benkeinnredning og bodplass. - Balansert ventilasjon. - Sentralstøvsuger. - Panelovner med styring via app. - Stor veranda over carport på ca. 26 kvm. - Fantastisk takterrasse på ca. 55 kvm med gode solforhold. - Carport med ladeboks for el-bil lading fra Easee. Gjennomgående! - Romslig utebod på ca. 8,5 kvm. - Hagedel utenfor boligen med plen. - Sentral og barnevennlig beliggenhet på Jessheim, med gangavstand til alt!. Takstmann har ikke vurdert tilstand på utvendig vann- og avløpsledninger. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt av Amund Forset, datert 16.04.2023. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Get - fiber.

  Parkering
  Parkering i tilhørende carport med ladeopplegg med bod i bakkant samt gjennomgående.

  Forsikringsselskap
  Fremtind forsikring.

  Polisenummer
  3171077

  Radonmåling
  Boligen er utført etter TEK-17 og skal være utført med radonsperre og radonbrønn. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, www.nrpa.no/radon. Eiendommen ligger innenfor område med moderat til lave verdier i følge aktsomhetskart til NGI.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Kostnad for snømåking av privat veg fordeles mellom beboere. Huseierlag er under oppføring.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 199 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000)) 212 792 (Omkostninger totalt) 8 202 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp elektrisk med varmekabler i gang og våtrom, samt app-styrte panelovner for øvrig. Peis for vedfyring.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  17374

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  2169755

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  8245069

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/135/304/2: 21.06.2019 - Dokumentnr: 711470 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:121 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere 18.09.2019 - Dokumentnr: 1090306 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:121 Gjelder denne registerenheten med flere 25.09.2019 - Dokumentnr: 1123353 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:296 Snr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 10.05.2019 - Dokumentnr: 534925 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 1/3 Heftelsene omhandler rett for Gnr/bnr 135/121 til å bruke veiareal over 135/121, rettighet for kommunen til å legge og vedlikehold/drifte vann og avløpsledninger over eiendommen og seksjoneirngsbegjæring med bestemmelser om tilleggsareal til hver seksjon ihht. kart.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for 3 stk eneboliger i kjede med carport. Denne er datert 21.11.2019.

  Vei, vann og avløp
  Bekkestien er en kommunal vei. Det er privat avkjøring til boligen. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Eiendommen grenser inntil reguleirngsplan for "Stadionområdet Jessheim" vedtatt 01.02.2010 og "kommunedelplan for Jessheim" vedtatt 16.06.2014. Det bygges på Jessheim Park, ikke langt fra boligen, og det må påregnes noe byggestøy ifm. dette.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 199 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000)) 212 792 (Omkostninger totalt) 8 202 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  212792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 20000 ,- oppgjørshonorar kr 5950,- og visninger kr 0, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket sine utlegg .  Alle beløp er inkl. mva. 

Lise Blomberg

Megler

Lise Blomberg

92 20 41 64

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev