aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bjørkevegen 3! Dette er en pen og velholdt eneboligeiendom med bla. flott opparbeidet hage og dobbel garasje med innredet loft!
Velkommen til Bjørkevegen 3! Dette er en pen og velholdt eneboligeiendom med bla. flott opparbeidet hage og dobbel garasje med innredet loft!

JESSHEIM Bjørkevegen 3

Pen og innholdsrik enebolig m/lettstelt, solrik og flott uteplass - Dobbel garasje med innredet loft - meget sentralt!

 • kr 6 950 000
 • BRA 168 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 950 000
 • Omkostningerkr 197 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 147 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1949
 • Soverom3
 • ArealP-rom 150 m²
 • Tomt797.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,00))   190 792,- (Omkostninger totalt)   7 140 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Detalj kjøkken. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken.
Velkommen til Bjørkevegen 3! Dette er en meget pen og velholdt eneboligeiendom med fin beliggenhet på Jessheim. Boligen inneholder entre med flislagt gulv og garderoberom, gang, kjøkken med mye skap og benkeplass, spisestue, lys stue med innsatspeis, tre gode soverom, to toalettrom, flislagt bad med gulvvarme og badekar, vaskerom/dusjbad og kjellerbod. Det følger dobbel garasje med innredet loft til, og det er for øvrig godt med biloppstillingsplass på asfaltert gårdsplass. Stor og fin hage med terrasseplatting, samt overbygget terrasse utenfor stuen. Boligen ligger i et meget barnevennlig boligområde på Nordbymoen med kort vei til skoler, barnehage, servicetilbud og kollektivtransport. Gangavstand til sentrum der du finner storsenter med 140 butikker og serveringssteder.
Uteplass og hage. Terrasse utenfor stuen med stein- og belgningsteintrapp til hage.

Bjørkevegen 3, Viken

 • Tomt
  797.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med hage med plen, tujahekk og beplanting. Eiendommen er gjerdet inn. Kantsteiner mot blomsterbed og hekk, steintrapp ved inngangspartiet og ved veranda, Stor asfaltert gårdsplass foran boligen.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på Nordbymoen på Jessheim. Det er gangavstand til Jessheim skole-og ressurssenter og Nordby ungdomsskole, samt til Jessheim videregående i Ringvegen. Det er også flere barnehager innen kort gangavstand, bla Nordby barnehage som ligger like ved. Det er kort vei til dagligvarebutikker som Extra Jessheim, Meny og Rema 1000 Gystadparken eller i Jessheim storsenter. Det er kort vei til sentrum, som har et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. I Gystadparken er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Landhandleri. På andre siden av veien er industrifeltet med bilbyen på Jessheim med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. Ved UKI Arena/Jessheim stadion finner du fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Nye Jessheimbadet åpner dørene i samme område i mai 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim, bla. annet Sats som ligger innen gangavstand. Jessheimmarka i nærområdet byr på flotte turstier med soppløype og stolpejakt, samt oppkjørte skiløpyer i vintersesongen. Videre er Nordbytjernet et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flere badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Avstander med bil: Gardermoen ca 10 min Lillestrøm ca 20 min Oslo sentrum ca 40 min For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra Jessheim sentrum, kjør Trondheimsvegen nordover over rundkjøringen ved Esso. Ta til høyre inn på Nordbyvegen ved Kremmerkiosken. Etter ca 350 m sving venstre inn på Bjørkevegen. Eiendommen ligger på høyre side, og er merket med Aktiv tilsalgs-plakat. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde som består av eneboligbebyggelse og småhusbebyggelse.

  Skolekrets
  Jessheim skole.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er kun 200 meters gange til Nordby stasjon, hvor toget tar deg til Oslo S på ca 43 min. Nærmeste bussholdeplass er "Kremmerhuset", som ligger i Trondheimsvegen, med busstilknytning til Gardermoen og Jessheim sentrum.

  Byggemåte
  Frittliggende enebolig oppført med grunnmur i plasstøpt betong med sparestein. Det er ikke kjennskap til type byggegrunn på eiendommen. Yttervegger i trebindingsverk i tilbygget del og tømmer i opprinnelig del med stående tømmermannspanel på fasader. Sperretak i tre tekket med betongstakstein. Nyere 2-lags vinduer med energiglass. Delvis takoverbygget terrasse i tre utenfor stuen med støpt dekke med ringmur. Rekkverk av tre. Gamle vinduer i le-vegger til terrassen. Terrasseplatting av tre i hagen på ca. 36 kvm og eldre flaggstang. Trapp av granitt og belegningsstein ved inngangsparti og fra terrasse til hage. Dobbel garasje oppført i 2007 og innredet med loft i 2016. Garasjen er fundamentert med støpt plate på mark, ringmur og vegger i trekonstruksjon. Saltak i tre tekket med takstein. Leddport med el-åpner. Tilkomst til loft via utvendig trapp. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Det er noen fliser på gulv i kjeller som har sprekt og må byttes. 4-5 stk 15x15 fliser. - Nytt tak (papp, lekter, takstein og renner) på hele hovedhuset. Utført av Tak & Beslag. Uteplatting 6x6 meter, bygget på egeninnsats/dugnad Garasje er fullisolert med skjult elektrisk annlegg i 1 etg. 2 etg, laminatgulv og downlights. Alle fasader ute på hus og garasje er malt med 2 strøk (2019).

  Innhold
  1. etasje 69 kvm. p-rom: Entre, gang, kjøkken, stue, spisestue og toalettrom. 2. etasje 42 kvm. p-rom: Trapperom, tolaettrom og 3 soverom. Kjeller 39 kvm. p-rom: Trapperom, bad og vaskerom. Sekundære rom: innvendig kjellrrom/bod i kjeller og garderobe i 1.etasje. Det følger dobbel garasje på ca. 45 kvm med innredet loft på ca. 21 kvm.

  Standard
  Innholdsrik enebolig over to etasjer og kjeller. Boligen ble tilbygget med entre i 2009 og kjeller i 2006. Boligen holder en normalt god standard og er jevnlig vedlikeholdt og oppgradert. Fremstår som lys og moderne. Overflater: Gulv: Vesentlig parkett, tregulv og fliser. Støpt dekke i kjeller. Vegger: Malte flater, malt panel og fliser. Himlinger: Malt panel og himlingsplater. Skråhimling i 2.etasje. Det er downlights i himling i entre. Kjøkken: Stort og flott kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning fra 2011 med malte, profilerte fronter, takhøye skap og laminat benkeplate. Dobbel servant i porselen. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, platetopp, microovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Integrerte hvitevarer i kjøkken medfølger i handelen. Bad: Romslig flislagt bad i kjeller med gulvvarme. Badet er innredet med servant, vegghengt toalett, dusjkabinett og boblebadekar. Toalettrom/wc i 2.etg: Toalettrom innredet med toalett og servant i servantskap. Etablert i 2020. Toalettrom/wc i 1. etg: Toalettrom med vegghengt toalett og servant. Vaskerom: Vaskerom/dusjbad i kjeller med gulvvarme og flislagte gulvoverflater. Dels flislagt på vegg. Rommet er innredet med toalett, dusjhjørne, benkeinnredning med stålkum og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Frittliggende familiebolig med attraktiv beliggenhet! - Gang/entre med flislagt gulv, og garderoberom. - Flott kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - Stue med innsatspeis. - Trivelig spisestue med innsatspeis. - 3 gode soverom, alle i 2. etasje. - Toalettrom i både 1.etasje og 2. etasje. - Flislagt bad i kjeller med boblebadekar. - Praktisk vaskerom i kjeller med dusj, toalett og skyllekum. - Kjellerbod med gode lagringsmuligheter. - Dobbel garasje med el-åpner. - Innredet loft over garasjen. - Overbygget terrasse utenfor stuen med plass til utemøblement. - Terrasseplatting i hagen på ca. 36 kvm med plass til utemøblement. - Flott opparbeidet hage med plen og beplanting. - Hagen er inngjerdet. - Stor asfaltert gårdsplass med flere biloppstillingsplasser. - Beliggende i et meget barnevennlig og sentralt boligområde på Jessheim. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Våtrom > Generell > Vaskerom m/wc og dusj: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. - Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom: Toalettrom har ingen ventilering fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. - Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom: Toalettrom har ingen ventilering fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: 230 V anlegg med automatsikringer og overspenningsvern. Dels skjult, dels åpent anlegg. Innmat i sikringsskapet ble skiftet i 2019. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Fuktmerker, sport etter lekkasje nær pipestokk. Trolig gamle spor/merker. Tørt på befaringsdagen. Det er ikke dampsperre over himling / under isolasjon mot kaldtloftet. - Innvendig > Overflater: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Innvendig > Innvendige trapper: Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad m/wc, dusj og badekar: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet Det er påvist avvik i fuger. - Våtrom > Overflater Gulv > Bad m/wc, dusj og badekar: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Ujevnheter i gulvoverflate. Synlige ufagmessigheter i flislegging / fuging. Ikke fall til sluk. Ikke forhøyet terskel under dør med evt. membranoppbrett. - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad m/wc, dusj og badekar: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad m/wc, dusj og badekar: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. - Våtrom > Ventilasjon > Bad m/wc, dusj og badekar: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. - Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. - Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Trolig eldre vann/avløpsrør i grunnen, dog ukjent. - Det er røropplegg med oppstill i garasjen for evt. tilkobling av vann/avløp. Dette må søkes om til kommunen. Det savnes rekkverk på trapp til loft. Arealet i denne boligen er vanskelig å måle opp helt nøyaktig på grunn av utforming/innredning av rom/bygningskonstruksjoner. Arealet er fastsatt omtrentlig og skjønnsmessig. Takstmann har ikke vurdert tilstand på tilliggende konstruksjoner til bad og vaskerom i kjeller, terrengforhold og frittliggende terrasseplatting i hagen. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte tilstandsrapport utført av Hans Petter Lindstad, datert 13.04.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i tilhørende dobbel garasje. Det er også svært gode parkeringsmuligheter på asfaltert gårdsplass foran boligen.

  Forsikringsselskap
  Eika forsikring.

  Polisenummer
  7171392 / 5

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,00))   190 792,- (Omkostninger totalt)   7 140 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp elektrisk med gulvvarme i entre, trapperom, bad, vaskerom og toalettrom i loftsetasjen. Luft til luft varmepumpe fra 2019 og panelovner for øvrig. Innsatspeis i stuen og i spisestuen.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  17772

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er ingen eiendomsskatt i Ullensaker kommune pt.

  Formuesverdi primær
  1602576

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  6089787

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, bredbånd/tv, snøbrøyting m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/142/53: 22.11.1946 - Dokumentnr: 2473 - Bestemmelse om gjerde Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:142 Bnr:45 Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere 18.10.1946 - Dokumentnr: 2240 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:142 Bnr:45 13.05.2004 - Dokumentnr: 6101 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0235 Gnr:142 Bnr:288 Frist målebrev 24.03.07 23.10.2017 - Dokumentnr: 1168600 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0235 Gnr:142 Bnr:374 Elektronisk innsendt 01.01.2020 - Dokumentnr: 1128807 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:142 Bnr:53 Overnevnte heftelser omhandler gjerdeplikt mot Gnr. 142 Bnr. 45 ihht skjøte og registering av grunn.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, det foreligger ikke brukstilatelse eller ferdigattest. Dette var ikke praksis i kommunen da boligen ble ferdigstilt. Garasje er byggemeldt i 2006 og inngangsparti er byggemeldt i 2008.

  Vei, vann og avløp
  Bjørkevegen er en kommunal vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er i kommuneplanen for Ullensaker avsatt til nåværende boligbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,00))   190 792,- (Omkostninger totalt)   7 140 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  197042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris for vederlag kr. 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.450,- oppgjørshonorar kr  5.950,- og visninger kr  2.500, - per stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 31.200,-. Utleggene omfatter foto, tilstandsrapport, kommunale opplysninger og tinglysningsgebyr for sikring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev