aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Blåbærtråkket 23D! Påkostet 2-roms selveierleilighet i 2. etasje med garasje.
Velkommen til Blåbærtråkket 23D! Påkostet 2-roms selveierleilighet i 2. etasje med garasje.

JESSHEIM Blåbærtråkket 23 D

Meget pen og påkostet 2-roms leilighet med god planløsning, trivelig balkong og garasjeplass - attraktiv beliggenhet!

 • kr 2 990 000
 • BRA 46 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 87 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 077 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2008
 • Soverom1
 • ArealP-rom 42 m²
 • Felleskostnaderkr 1 505
 • Tomt10 802.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   87 792,- (Omkostninger totalt)   3 077 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Blåbætråkket 23 D! Dette er en pen 2-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet - en perfekt førstegangsbolig! Leiligheten har en god intern beliggenhet i 2. etasje og inneholder entre, pent og påkostet kjøkken fra Ikea med integrerte hvitevarer, lys stue med god plass til møblement, soverom med walk-in closet og flislagt bad med gulvvarme. Utgang fra stuen til solrik skjermet balkong med god plass til utemøblement. Det følger garasjeplass i rekke til leiligheten. Herfra har du gangavstand til byen med Jessheim Storsenters ca 140 forretninger, utelivet, restauranter, kulturhus med kino, dagligvarebutikker og idrett- og fritidstilbud. Umiddelbar nærhet til skog og mark. Kort vei til buss og til Jessheim stasjon der du har gode kollektivforbindelser med tog til/fra Oslo.
Plantegning - god planløsning.

Blåbærtråkket 23 D, Viken

 • Tomt
  10802.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning, asfalterte internveier og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger på Skogmo som er et av Jessheims mest attraktive boligområder. Området består av eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, leiligheter og det er tilrettelagt med flere gang- og sykkelstier i nærområdet, bla. til sentrum og turområder. Fra leiligheten er det gangavstand til Jessheim Storsenter og sentrumsgatene som rommer et godt utvalg av butikker og restauranter. I Storgata ligger det flere populære spisesteder, kafeer, barer og utesteder, noe for enhver smak. Rett ved Jessheim Storsenter ligger Ullensaker Kulturhus med sine 3 kinosaler. Kulturhuset byr også på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger. Det er kort vei til dagligvarebutikker som bla. Kiwi Gystad i Algarheimsvegen og Meny og Rema 1000 i Gystadparken. Det er flere flotte friluftsområder i nærheten, bla i Skogmoskogen og Jessheimmarka med turstier, soppløype og oppkjørte skiløyper om vinteren. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker og ligger en kjøre- eller sykkeltur fra boligen. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turstier for små og store. Tjernet har også fine badeplasser med strender, volleyballbaner og bade- og fiskebrygger. På vinterstid er det mulighet for å stå på skøyter og ake. Ved UKI Arena/Jessheim stadion er det fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Jessheimbadet åpnet dørene i juni 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Med bil tar det ca 4 minutter til Jessheim sentrum, ca 15 minutter til Gardermoen og ca 40 minutter til Oslo. Kort gangavstand til Skogmo bussholdeplass som tar deg til sentrum eller Gardermoen OSL. Ca 15 min gange til Jessheim togstasjon. For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra Jessheim sentrum: Kjør østover RV 174 (Algarheimsvegen) fra Storgata og over Jernbanebrua. Kjør rett frem i to rundkjøringer, og ta til høyre inn Julius Dahlsveg. Hold til venstre inn Skogmovegen. Ta første vei til venstre inn Blåbærtråkket. Det blir skiltet ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av rekkehus, eneboliger og flermannsboliger.

  Offentlig kommunikasjon
  Jessheim tilbyr gode buss- og togforbindelser til bl.a. Oslo, Gardermoen og Lillestrøm. Nærmeste holdeplass heter Julius Dahls veg, og herfra er det som regel avganger flere ganger i timen mot Jessheim stasjon og OSL Gardermoen.

  Byggemåte
  Leiligheten ligger i en 8-mannsbolig fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn. Yttervegger i trebindingsverk kledd med malt trepanel. Pulttak i tre tekket med takstein. Etasjeskiller er utført i trekonstruksjoner. Trevinduer med 2-lags energiglass. Det er utvendig adkomst til leiligheten via trapp. Balkong utenfor stuen oppført i treverk og med rekkverk i metall. Balkongen er oppmålt av takstmann til ca. 7,5 kvm. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Innhold
  2. etasje 42 kvm. p-rom: Entre, stue, kjøkken, soverom og bad. Sekundære rom: walk-in closet innenfor soverommet. Det følger også garasje i rekke til leiligheten.

  Standard
  Lys og fin 2-roms selveierleilighet i 2. etasje i en 8-mannsbolig på Skogmo. Leiligheten er meget pen og påkostet - holder en god standard. Entré: Trivelig entré som gir godt godt førsteinntrykk, med plass til å henge fra seg yttertøyet. Kjøkken/Stue: Svært pent og oppgradert kjøkken fra Ikea med god skapplass. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er kitchenboard og belysning over benkeplaten. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn og microovn i ståhøyde. I stuedelen er det god plass til sofagruppe, seksjoner og mediemøblement. Utgang til balkongen som en forlengelse av stuen på sommertiden Soverom med walk-in closet: Soverom av god størrelse med en behagelig farge på veggene, og plass til både dobbeltseng og nattbord. Videre tilkomst til walk-in closet/bod innenfor soverommet. Bad: Pent flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, speil med belysning, dusjhjørne med skyvedører i glass og toalett. Det er opplegg og plass til vaskemaskin på bad. Kort fortalt: - Flott oppgradert 2-roms selveierleilighet i 2. etasje. - Gang med plass til å henge fra seg yttertøyet. - Pent og oppgradert IKEA kjøkken med kitchenboard og integrerte hvitevarer. - Lys stue. - Soverom av god størrelse. - Fint flislagt bad med gulvvarme. - Walk-in closet (tideligere bod) innenfor soverommet. - Skjermet balkong på ca. 7,5 kvm, med god plass til utemøblement. - Garasjeplass. - Perfekt førstegangsbolig eller utleieobjekt! - Sentral og attraktiv beliggenhet på Skogmo på Jessheim med kort vei til de fleste servicetilbud! Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Slitte og misfargede fuger er registrert. Det er ikke spalte i terskel på dusj slik at evt. lekkasjevann vil renne ut av våtrommet i stedet for ned i sluk. Det er lokalt fal i dusj, eller er gulvet tilnærmet flatt. Det er registrert sprekk i ei flis i dusjsone. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er innført krav om at varmtvannsberedere med effekt over 1500 watt ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Kravet ble opprinnelig innført i 2010 og gjaldt da varmtvannsberedere med effekt over 2000 watt, men ble endret til 1500 watt i 2014. Kravene til fast tilkobling av varmtvannsberedere fremgår av NEK 400. Takstmann har ikke vurdert tilstand på fuktighet i tilliggende konstruksjoner til bad(vegg), da dette ikke var fysisk mulig å gjennomføre grunnet tilliggende konstruksjoner i bygget. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt 03.08.2023 av Amund Forset. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.

  Moderninseringer og påkostninger
  Kjøkken, baderomsinnredning og noen overflater ble oppgradert i 2019.

  TV/Internett/bredbånd
  Alle seksjonseiere er forpliktet til å benytte kollektiv avtale om TV og internett. Det blir fakturert månedlig fellesutgift for TV og internett til hver enkelt seksjon ihht. gjeldende pris for den kollektive avtalen.

  Parkering
  Parkering i tilhørende garasjeplass, samt på sameiets tomt for øvrig.

  Radonmåling
  Takstmannen har ikke kjennskap til radonmåling av boligen. Eiendommen ligger innenfor område med moderat til lave verdier i følge aktsomhetskart kart til NGI. Utføring av radonmåling anbefales. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, www.nrpa.no/radon.

  Diverse
  Det er igangsatt bygging av omkjøringsveg gjennom skogen fra E6 Jessheim sør og til Skogmofeltet. Byggingen av veien startet medio 2022 og den skal ferdigstilles medio 2024. Det vil måtte påregnes noe støy og byggearbeider i området ifm. bygging av veien. Planlagt reguleringskart for denne kan se på Ullensaker kommunes kartportal. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   87 792,- (Omkostninger totalt)   3 077 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektronisk med panelovner, samt gulvvarme på baderom.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  6870

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter kan variere med forbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  716639

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2723228

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  46/2704

  Felleskostnader pr. mnd
  1505

  Felleskostnader inkluderer
  Felles drift, noe vedlikehold, felles bygningsforsikring, tv/internett avtale og honorarer.

  Om sameiet
  Sameie Blåbærtråkket 23-29 består av 56 eierseksjoner på eiendommen Gnr. 117, Bnr. 435 i Ullensaker kommune.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Storebrand forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler kan ses hos megler på forespørsel.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Sameiet har en egen hjemmeside: https://home.solibo.no/hp/blaabaertraakket Det er ikke tillatt å selge eller leie ut biloppstillingsplass/garasje til personer som ikke bor i sameiet. Styret planlegger fjerning av sprosser på utsiden av vinduene i sameiet. Fjerning av sprossene gjøres av seksjonseiere selv. For seksjonene i 2. etasje som ikke har sprossene tilgjengelig fra terrassen påløper det en kostnad til vaktmester/blikkenslager for å få disse fjernet.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/117/435/47: 28.05.2008 - Dokumentnr: 428871 - Erklæring/avtale Bestemmelse om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av nettstasjon. Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:435 Gjelder denne registerenheten med flere 29.08.2008 - Dokumentnr: 700283 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 47 Formål: Bolig Sameiebrøk: 46/2704 Servituttene omhandler erklæring om oppføring og drift av nettstasjon på sameiets eiendom, samt seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for Blåbærtråkket 23-29, datert 23.09.2009.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for "Skogmo" med bestemmelser. Vedtatt 13.12.1993. Endringer: Bebyggelsesplan for felt B01 vedtatt 30.04.2007. Avsatt i kommuneplanen til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplanen for Jessheim sørøst til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 15.06.205. Grenser inntil reguleringsplan for "Gaarder Jessheim", vedtatt 11.03.2002.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   87 792,- (Omkostninger totalt)   3 077 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  87792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris for vederlag kr. 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 20.000,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr  2.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 21.915,-. Utleggene omfatter foto, tilstandsrapport, kommunal opplysninger og forretningsføreropplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 2.500,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 20.000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Lise Blomberg

Megler

Lise Blomberg

92 20 41 64

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev