aktiv-eiendomsmegling

JESSHEIM Brinken 93

BRINKEN / JESSHEIM - Ny pris! - Barnevennlig - Alt på en flate - 3 sov - Garasje - Hage - Attraktiv beliggenhet nær skole+bhg

 • kr 3 490 000
 • BRA 87 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 104 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 594 292
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 967
 • Soverom3
 • ArealP-rom 87 m²
 • Tomt372.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000)) 104 292 (Omkostninger totalt) 3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Brinken 93, en familievennlig 1/2 part av tomannsbolig med alt på en flate. Boligen er innholdsrik og har en god planløsning med store bruksrom: Boligen inneholder - Entrè med god plass til sko og jakker - Flislagt bad - En romslig stue med mye naturlig lys fra store vindusflater - Nyere kjøkken fra 2012 - 3 gode soverom - 17 kvm enkeltgarasje - 5 kvm utebod Eiendommen har en meget barnevennlig beliggenhet i et lite trafikkert område i utkanten av Jessheim sentrum. Det er gangavstand til alle fasiliteter, og nærmeste barneskole og barnehage finner du kun 400 meter fra boligen. Velkommen til visning!

Brinken 93, Viken

 • Tomt
  372.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Solrik og flate hage, pent opparbeidet med busker og beplantninger. 34 kvm markterrasse med utgang fra stue.

  Adkomst
  Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

  Byggemåte
  Bolig med flat takkonstruksjon tekket med takpapp. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Etasjeskiller i støpt såle. Grunnmur i antatt støpt såle i betong. - Takpapp fra begynnelse av 2000-tallet. - Nedløp og renner av materialtype stål fra byggeår. - Yttervegger i reisverk fra byggeår. - Malte vinduer med 2-lags isolerglass fra 1984 og 1985. - Malt balkongdør med 2-lags isolerglass fra 1994. - Terrasse med utgang fra stue på ca. 34 m². - Vegger: Malte flater og panelplater. Fliser på bad. - Gulv: Eikeparkett og laminat. Fliser på bad. - Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. - Peisovn i stue med pipeløp fra byggeår. - Røropplegg av eldre kobberrør. - Avløpsrør av plast fra byggeår. - Naturlig ventilasjon i boligen. - Varmtvannsbereder ca. 120 L fra 2000-tallet plassert på kjøkken. - Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter plassert i entré. Se vedlagte tilstandsrapport t iht. NS3424 av "Takstportalen Aleksander Olsen AS" for ytterligere beskrivelse av byggemåte.

  Innhold
  Velkommen til Brinken 93, en familievennlig 1/2 part av tomannsbolig med alt på en flate. Boligen er innholdsrik og har en god planløsning med store bruksrom: - Entrè med god plass til sko og jakker - Flislagt bad - En romslig stue med mye naturlig lys fra store vindusflater - Nyere kjøkken fra 2012 - 3 gode soverom - 17 kvm enkeltgarasje - 5 kvm utebod

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG3: Våtrom - Bad i 1. etasje Forhold som har fått TG2: Utvendig - Balkong, terrasser og rom under balkonger. Større oppgraderinger de seneste årene: Nye automatsikringer fra 2022 Tak på garasjen ble skiftet i ca 2017 Kjøkken fra ca 2012 Ny taktekking fra ca 2000 Bad ble pusset opp i ca 1996

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i 17 kvm garasje

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 490 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000)) 104 292 (Omkostninger totalt) 3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med panelovner. Det er installert peisovn i stue. Varmekabler på bad er defekt.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  8728

  Kommunale avgifter år
  2022

  Formuesverdi primær
  901440

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3245182

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Årlig velavgift
  2500

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/134/206: 02.11.1968 - Dokumentnr: 6545 - Erklæring/avtale OM VEDTAGELSE AV KOMMUNENS REGULERINGSPLAN OG DIV FORPLIKTELSER SAMT VEDTEKTER FOR VESTRE ALLERGOT SAMEIE Gjelder denne registerenheten med flere 19.09.1968 - Dokumentnr: 5451 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:134 Bnr:123 01.01.2020 - Dokumentnr: 611836 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:134 Bnr:206

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt prospektet.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 490 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000)) 104 292 (Omkostninger totalt) 3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  104292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Bjørn Granli Jokstad

Megler

Bjørn Granli Jokstad

99 29 30 90

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev