aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Dampsaga alle 48! En lys og pen 2-roms selveierleilighet i 6.etg fra 2020.

JESSHEIM Dampsaga allé 48

Lys og pen 2-roms selveierleilighet fra 2020 i 6.etg med overbygget balkong og garasjeplass - Midt i sentrum!

 • kr 3 490 000
 • BRA 41 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 104 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 594 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 020
 • Soverom1
 • ArealP-rom 41 m²
 • Felleskostnaderkr 2 223
 • Tomt9 678 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  104 292 (Omkostninger totalt)

  3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Dampsaga allé 48! Dette er en pen 2-roms selveierleilighet fra 2020 beliggende i 6. etasje. Leiligheten inneholder gang, flott kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens, lys stue, soverom med garderobeskap og flislagt bad med gulvvarme. Utgang til overbygget balkong. Garasjeplass i kjelleranlegg med adkomst via heis og egen sportsbod i bodrom. Leiligheten er ideell som førstegangskjøp eller utleieobjekt. Med sin flotte beliggenhet svært sentralt på Jessheim har man herifra gangavstand til alt av fasiliteter, noe som gjør det enkelt å kunne pendle med tog (hyppige togavganger til Oslo) eller buss til OSL Gardermoen, handle på Jessheim storsenter, være kulturell eller å gå ut på restaurant og kose seg. Dagligvarehandelen kan gjøres på Extra som ligger i Saga senter.

Dampsaga allé 48, Viken

 • Tomt
  9678m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet som er pent opparbeidet med internveier, og felles atrium mellom blokkende med beplantning og lekeplass.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Saga Terrasse i sentrum av Jessheim i Ullensaker kommune. På Jessheim finner du alt av servicetilbud og det er kort gangavstand fra leiligheten til Jessheim stasjon med svært gode kollektivforbindelser. Det er umiddelbar nærhet til dagligvarebutikker, som bla. en helt ny Extra butikk i underetasjen i Saga senteret, Kiwi Godtaasgården over veien eller Meny og Rema 1000 inne på storsenteret. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Det er gangavstand til skoler i alle trinn, og det finnes flere barnehager i området, både offentlige og private. I Gystadparken er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Landhandleri og Jessheim bilby med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. Ved UKI Arena/Jessheim stadion finner du fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Nye Jessheimbadet åpner dørene i samme område vår/sommer 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim, bla Spenst som ligger i Saga senteret. Jessheimmarka i nærområdet byr på flotte turstier med sopplyøpe og stolpejakt, samt oppkjørte skiløyper i vintersesongen. Nordbytjernet ligger ca 1 km fra sentrum og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flere badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Avstander med bil: OSL Gardermoen ca 12 min Lillestrøm ca 30 min Oslo ca 45 min For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra E6: Ta av mot Jessheim syd, og følg Trondheimsvegen mot Jessheim sentrum. Etter ca. 1 km ta til høyre i rundkjøringen opp Gotaasalleen. I neste rundkjøring tar du til høyre og følger Algarheimsvegen. Ta så til venstre i første rundkjøring, inn Dampsagaalleen og forbi Saga senter. Du vil finne Saga Terrasse etterhvert på venstre side Leiligheten er merket med Aktiv til-salgs plakat.

  Bebyggelse
  Nærområdet består av sentrumsbebyggelse og kombinert nærings- og boligbebyggelse.

  Skolekrets
  Gystadmarka skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Fra Jessheim stasjon går det ofte tog til/fra Oslo. Nærmeste busstopp ligger like ved og heter Dampsaga allé noen meters gange fra leiligheten med tilknytning til Oslo lufthavn Gardermoen, Råholt og Eidsvoll.

  Byggemåte
  Boligblokken er fundamentert med støpt armert såle på antatt fast grunn. Bærende konstruksjoner og fundamentering i betong. Etasjeskillere i betong/betongelementer. Fasadene vesentlig med teglforblending og fasadeplater, med innslag av tre, stål og aluminium. Flate oppforede tak tekket med papp/membran. Vinduer av varierende størrelse med 3-lags energiglass og fabrikkmalte karmer. Utkraget overbygget balkong utenfor stuen på ca. 9 kvm. Balkongen har betongdekke som det er lagt fliser på. Rekkverk i glass og stål. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - El- lader i garasje. - Kjøpte boligen før byggestart i 2018. Flytt inn i boligen 16.03 2020.

  Innhold
  6. etasje 41 kvm. p-rom: Gang, kjøkken, stue, soverom og bad. Det følger en sportsbod på ca. 9 kvm og garasjeplass til leiligheten.

  Standard
  Flott 2-roms selveielerilighet fra 2020 i 6.etasje. Leiligheten holder en god standard og er oppgradert med bla. screens, kjøkken og fliser på balkong. Overflater: Gulv: Parkett. Fliser på bad. Vegger: Malte flater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malte elementer. Senkede himlinger med plater og integrert belysning (down-lights) i bad og entre/gang. Kjøkken: Pent kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med mørke, glatte fronter, takhøye skap og laminat benkeplate. Benkebelysning. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, microovn og kombiskap. Bad: Delikat flislagt bad med elektrisk gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, speil, dusjhjørne med glassvegger og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Lys og pen 2-roms selveierleilighet i 6. etasje. - God planløsning. - Gang med plass til å henge fra seg yttertøyet. - Flott kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens. - Lys stue. - Soverom med garderobeskap. - Flislagt bad med gulvvarme. - Overbygget flislagt balkong på ca. 9 kvm. - Utvendige screens med elektrisk styring. - Vannbåren gulvvarme i leiligheten. - Balansert ventilasjon. - Heis i bygget. - Garasjeplass i garasjeanlegg. - Romslig sportsbod i underetasjen på ca 9 kvm. - Perfekt førstegangsbolig eller utleieobjekt! - Sentral beliggenhet i Jessheim sentrum med gangavstand til det meste! Følgende punkt har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Oppkanten til døren er for liten. Det er flislagt dekke på balkongen. Det er ikke fullt ut fuktsikker terskelløsning for balkongen. Det er ikke etablert renne ved balkongdøren. Kompensert ved at det er etablert avløp i hjørne og spalter i flislfuger ytterst. Det er ikke tettet rundt nedløpsrør fra tak. Det i følge takstrapporten ikke behov for utbedringstiltak og det opplyses at balkongen fungerer med dette avviket. Takstmann har ikke vurdert tilstand på utvendige vegger, tak, loft, trapper i bygget eller det elektriske anlegget. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, datert 19.04.2023 og avholdt av takstmann Hans Petter Lindstad. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Leveres av Telia.

  Parkering
  Det følger garasjeplass i kjelleranlegget med adkomst via heis. Garasjeplassen befinner seg i et moderne parkeringssystem i garasjen med parkeringsplasser over og under i heis. Sameiet har egne gjesteparkeringsplasser ute langs jernbanen, der man må registrere inn gjestens skiltnummer.

  Radonmåling
  Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant.

  Diverse
  Eiendommen er berørt av veg/jernbanestøy. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  104 292 (Omkostninger totalt)

  3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme fra fjernvarme i gulv og elektrisk gulvvarme i bad.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9760

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  638335

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2425673

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, felleskostnader, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  41/14596

  Felleskostnader pr. mnd
  2223

  Felleskostnader inkluderer
  Løpende drift, internett/kabel-tv, a-konto fjernvarme, garasjeplass, felles bygningsforsikring, forretningsførsel og honorarer. A konto beløp avregnes årlig i etterkant etter avlest målerstand i den enkelte leilighet og avregnes seksjonseier.

  Andel fellesformue
  1455

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Saga Terrasse 1 sameiet består av 213 boligseksjoner og 3 næringsseksjoner. Sameiet har egen hjemmeside: www.saga-Terrasse1.no

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler kan fås tilsendt fra megler på forespørsel.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  5500

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/135/921/168: 27.01.1902 - Dokumentnr: 900087 - Rettigheter iflg. skjøte Forbud mot næringsvirksomhet Bestemmelse om generende virksomhet Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 11.01.1913 - Dokumentnr: 900162 - Rettigheter iflg. skjøte Forbud mot næringsvirksomhet Bestemmelse om generende virksomhet Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 21.12.1951 - Dokumentnr: 3943 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:318 Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 19.12.1994 - Dokumentnr: 10854 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:12 Kan ikke slettes uten samtykke fra KOMMUNEN Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 20.12.2001 - Dokumentnr: 15719 - Erklæring/avtale JUSTERING AV KONKURRANSEKLAUSUL VEDR.BEGRENSNING HANDEL MED HJEMME-ELEKTRONIKK Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 13.09.2002 - Dokumentnr: 10871 - Erklæring/avtale RETT FOR GJERMÅ ENERGI AS TIL Å LEGGE HØYSPENNINGSKABEL PÅ D.E. Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 13.09.2002 - Dokumentnr: 10882 - Erklæring/avtale RETT FOR GJERMÅ ENERGI AS TIL Å LEGGE HØYSPENNINGSKABEL PÅ D.E. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 16.09.2002 - Dokumentnr: 10911 - Erklæring/avtale RETT FOR GJERMÅ ENERGI AS TIL Å PLASSERE OG DRIVE EN TRANSFORMATORKIOSK Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 26.09.2005 - Dokumentnr: 133804 - Best. om adkomstrett Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 26.09.2005 - Dokumentnr: 133804 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Bane Nor Eiendom AS Org.nr: 980 374 505 Best vedr støyskjerm Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 11.10.2007 - Dokumentnr: 815513 - Utbyggingsavtale Gjelder del av bnr 515 og bnr 36 Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Prioritetsbestemmelse Veket for: Pantedokument 2011/185161-1/200 Veket for: Urådighet 2011/185161-2/200 Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 06.03.2009 - Dokumentnr: 162034 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Bane Nor Sf Org.nr: 917 082 308 Bestemmelse om rett til å ha stående eksisterende KL-master Bestemmelse om eksisterende kabler Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 30.05.2012 - Dokumentnr: 420228 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon i bygg, 1. etg. (stedsevarig rett) Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 30.03.2015 - Dokumentnr: 279915 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:792 Snr:12 Bestemmelse om adkomstrett Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 30.08.2016 - Dokumentnr: 780273 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon. Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse og beplantning Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 02.10.2018 - Dokumentnr: 1347483 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om bebyggelse og beplantning Bestemmelse om adkomstrett Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 21.02.2019 - Dokumentnr: 220105 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:920 Bestemmesle om vedlikehold av avfallssystem Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 09.07.2019 - Dokumentnr: 795834 - Bestemmelse om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra: Ullensaker Kommune Org.nr: 933 649 768 Allmennheten gis rett til ferdsel på areal avsatt til felles gatetun/gågate, (Saga Terrasse planid: 353) Gjelder også senere fradelte parseller. Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 09.07.2019 - Dokumentnr: 795915 - Bestemmelse om vann/kloakk Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om overvann Gjelder også senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 09.07.2019 - Dokumentnr: 795915 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om varmesentral med tilhørende føringer Gjelder også senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 09.07.2019 - Dokumentnr: 795915 - Bestemmelse om adkomstrett Gensidig rett til adkomst på alle kjøreveier og gangveier herunder trappeadkomster anlagt på eiendommene. Gjensidig rett til bruk av alt felles utvendig areal som ikke er tilleggsareal grunn i eierseksjonssameiene Bestemmelse om vedlikehold Gjelder også senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 09.07.2019 - Dokumentnr: 795915 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Gjelder også senere fradelte parseller (Saga Terrasse planid 353) Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 09.07.2019 - Dokumentnr: 795915 - Bestemmelse om adkomstrett Gjensidig rett til nødvendig adkomst til og gjennom garasjeanlegg som etableres under eiendommene. Bestemmelse om solidaransvar Bestemmelse om vedlikehold Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 09.07.2019 - Dokumentnr: 795915 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Jessheim Byutvikling AS Org.nr: 916 993 315 Har rett til å utføre nødvnedige bygningsmessige arbeider for å fullføre utbyggingsprosjektet Saga Terrasse Gjelder også senere fradelte parseller Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:921 Gjelder denne registerenheten med flere 13.08.2019 - Dokumentnr: 932336 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 168 Formål: Bolig Sameiebrøk: 41/14596 Heftelsene omhandler bla. rett for Jessheim byutvikling til å fullføre arbeider på eiendommen, utbyggingsavtalen, rette for BaneNor til å ha støyskjerm mot jernbanen på eiendommen, samt kabler, adkomstretter, vedlikeholds bestemmelser, rett for Elvia til å ha nettstasjon, bestemmelser om garasje, pliktig medlemskap i vel og seksjoneringsbegjæringen, m.m. Servitutter kan ses hos megler på forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligblokken, datert 26.02.2020. Denne følger som vedlegg til salgsoppgaven.

  Vei, vann og avløp
  Dampsaga alle er en offentlig driftet vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor i reguleringsplan for "Saga Terrasse" med bestemmelser. Vedtatt 02.02.2016. Avsatt i kommuneplanen til: sentrumsformål - nåværende. Vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplan for: Jessheim, til: sentrumsområde - nåværende. Vedtatt 16.06.2014. Grenser inntil reguleringsplan for "Saga Atrium", vedtatt 31.03.2014.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes om leieforhold.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  104 292 (Omkostninger totalt)

  3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  104292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris på provisjon kr. 12.500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500, - per stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 20.100,-. Utleggene omfatter foto, tilstandsrapprt, eierskiftegebyr og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,- .  Alle beløp er inkl. mva. 

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev