aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til visning i Døliringen 30A
Velkommen til visning i Døliringen 30A

JESSHEIM Døliringen 30A H302

4-roms leilighet med sydvestvendt balkong - Ny 2022 - Heis - Garasjeplass - IN-ordning - Inflyttingklar

 • kr 1 590 000
 • BRA 80 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 590 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 812 832
 • EierformAndel
 • Byggeår2022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 77 m²
 • Andel fellesgjeldkr 3 213 000
 • Felleskostnaderkr 19 677
 • Tomt435 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 590 000 (Prisantydning) 3 213 000 (Andel av fellesgjeld)   4 803 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 812 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
4-roms leilighet med store vindusflater som sørger for mye lys og en god romfølelse. Innehold: Entré/gang med plass til garderobeløsning. Tre gode soverom med plass til garderobeløsning på alle rommene. Delikat flislagt bad/wc med opplegg for vaskemaskin, 1 innvendig bod, åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til både sofa med tilhørende møblement, samt et hyggelig spisebord. Det er utgang til en sydvestvendt balkong med god plass til sittegruppe m.m. Kort om boligen: *4-roms leilighet ny 2022 *Sydvestvendt m/ gode solforhold *Store vindusflater *Oppvarming m/ vannbåren varme *Frisk luft m/ balansert ventilasjon *Garasjeplass rett v/heis *Kort vei til Jessheim sentrum *Avdragsfrihet på lån og 4 års nybygg-garanti *IN-ordning (Felleskostnad reduseres til kr. 5539,- ved innfrielse
Utsikt

Døliringen 30A H302, Viken

 • Tomt
  435m²

  Beskrivelse av tomt
  Borettslaget har 100% eierandel i hjemmelsselskapet Kløvertunet G hjemmel AS som igjen eier tomten. Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. 

  Beliggenhet
  Døliringen 30A er beliggende i Vestbyen. En ny bydel under utvikling på Jessheim med kun 600 meter til Jessheim sentrum. Området vil bestå av moderne kvalitetsleiligheter med parker og friområder rundt. Et miljøvennlig alternativ med gode kvaliteter som legger til rette for en fantastisk bo-opplevelse i hjertet av Jessheim sentrum. Jessheim er en by i vekst og utvikling. Med sin nærhet til Gardermoen og Oslo er Jessheim et ypperlig sted å bo. Fra Vestbyen er det bare en spasertur på 600 meter inn til Jessheim sentrum med alle fasiliteter tilgjengelig. Likeledes finnes fine tur og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til flere fotballbaner, skøytebane, idrettshall, treningssenter og tennisanlegg. Området har umiddelbar nærhet til skoler og barnehager. I tillegg er det meget god offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Dølihagan. Nærmeste togstasjon er Jessheim. En liten sykkeltur unna ligger populære Nordbytjernet som er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Med bil tar det ca. 9 min til Oslo lufthavn, 20 min til Lillestrøm, 25 min til Strømmen og 35 min til Oslo S.

  Adkomst
  Adkomst via inngang i Døliringen 30A. Det er tilgang med heis eller trapp til 3 etasje. Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært ny leilighets-/gårdsbebyggelse i området. Området er under utvikling.

  Barnehage/skole/fritid
  Døli privatbarnehage Norlandia Romsaas barnehage Jessheim barnehage (kommunal)

  Skolekrets
  Døli Skole

  Offentlig kommunikasjon
  1400 meter til Jessheim stasjon (Tog)

  Byggemåte
  Bygget er oppført i betong, stål og tre. Utvendig fasader i tre og plater

  Innhold
  Entreen i gangen har flislagt gulv og downlights i himling. Det er god plass til garderobeløsning. Leilighetene har store vindusflater som sørger for mye lys og en god romfølelse. Fra stuen har du direkte utgang til egen solrik balkong. Åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til både sofa med tilhørende møblement, samt et hyggelig spisebord. Kjøkkenet er moderne med integrerte hvitevarer. Leiligheten har tre gode soverom med plass til garderobeløsning på alle rommene. Leiligheten har delikat flislagt baderom med gulvvarme. Det er plass og opplegg for vaskemaskin. Det er en innvendig bod med gode lagringsmuligheter. I tillegg medfølger 1 bod i kjeller, samt 1 garasjeplass.

  Standard
  Entré: Leiligheten ligger i tredje etasje og har adkomst via heis opp til leilighetsplan. En romslig entré/gang gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Det er slette, nymalte vegger og parkett på gulv, noe som er gjennomgående med øvrige rom i leiligheten. Det er god plass til garderobeløsning. Soverom: Leiligheten har 3 gode soverom, alle med god plass til seng, garderobeskap m.m. Hovedsoverrom har god plass til dobbeltseng. Innvendig bod: Det er en innvendig bod på ca 3 kvm med plass til hyller m.m. Leiligheten har ellers gode lagringsmuligheter i bod i garasjeanlegg. Stue: Stuen er lys og luftig med ekstra takhøyde. Det store vindusflatene mot balkong og utearealer sørger for rikelig med innslipp av naturlig lys. Det er åpen kjøkkenløsning og stuen fremstår som enkel å møblere med sofagruppe og spisebord. Adkomst fra stuen til en solrik sydvestvendt balkong. Åpent kjøkken: Kjøkkenet fremstår moderne, og har godt med benke- og lagringsplass. Innredningen har mørke folierte fronter og en grå laminat benkeplate. Under overskapene sørger belysingen for godt arbeidslys. Det er montert integrerte hvitevarer som koketopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator over kokesonen. Bad/wc/vaskerom: Leiligheten har et delikat bad. Baderommet har fliser på vegger og gulv i tidsriktige farger. Det er dusjhjørne med innfellbare glassdører samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innredningen har hvite skapfronter, heldekkende servant og speil med integrert belysning. Varme på gulv. AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK TG2 Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Alle integrerte hvitevarer medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  TV/Bredbånd er inkludert i fellesutgiftene

  Parkering
  Garasjeplass nr. 155 medfølger leiligheten. Det er mulighet for etablering av lader til elbil. Det er forøvrig mulighet for 4 timers gratis gjesteparkering i garasjehuset.

  Radonmåling
  Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 590 000 (Prisantydning) 3 213 000 (Andel av fellesgjeld)   4 803 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 812 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er vannoppvarming til radiatorer og bruksvann fra felles anlegg.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G.    Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen. 

 • Formuesverdi primær
  1197487

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4550452

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no. Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  10

  Part.obl.nr.
  928031764

  Part.obl.pålydende
  5000

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.10.2032 utgjøre ca kr 4 730,00 per måned for denne boligen. Total vil da felleskostander bli kr. 24407,- pr mnd. Såfremt fellesgjeld ikke innfris.

  Felleskostnader pr. mnd.
  19677

  Andel fellesgjeld
  3213000

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Ved full innfrielse av fellesgjeld vil de månedlige felleskostnadene reduseres til kr. 5.539,- per mnd. Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling.

  Rentekostnad fellesgjeld
  14183

  Andel fellesformue
  7909

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Borettslaget Kløvertunet;

  Borettslagets org.nr
  928031764

  Om borettslaget
  Borettslaget Kløvertunet er organisert etter de bestemmelser som følger av loven, og har til formål å drive eiendommen i samråd med, og til det beste for, eierne. Borettslaget Kløvertunet ligger i Ullensaker kommune, og har organisasjonsnummer 928031764 Borettslaget Kløvertunet består av 22 boliger og ingen næringslokaler. Forretningsførsel og revisjon Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl. Revisor er KPMG.

  Forkjøpsrett
  Ifølge borettslagets vedtekter, er det ikke forkjøpsrett på lagets andeler.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Avdragsfrie år
  10

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånegiver: OBOS BOligkreditt AS Lånenummer: 98208049747 Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 15.11.2023: 5,3% pa. Antall terminer til innfrielse: 477 Saldo per 18.04.2023: 65 128 000 Andel av saldo: 3 213 000 Første termin: 30.10.2022Neste avdrag: 30.10.2032 ( siste termin 30.12.2062 ) Avdragsfriet frem til 30.10.2032 IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling. Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.10.2032 utgjøre ca kr 4 730,00 per måned for denne boligen Lånegiver: OBOS Boligkreditt AS Lånenummer: 98208070894 Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 18.04.2023: 5.3% pa. Antall terminer til innfrielse: 118 Saldo per 18.04.2023: 247 731 Andel av saldo: 12 143 Første termin/første avdrag: 28.02.2023 ( siste termin 31.08.2052 )

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring
  SP4479221

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt, men det forutsettes at dyreholdet ikke vil være til sjenanse for de andre beboerne. Hunder skal luftes utenfor fellesarealene og de skal være under kontroll. Ved gjentatte klager kan styret forby et dyrehold hvis det beviselig er til vesentlig ulempe for de øvrige beboerne.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/132/321: 29.02.2016 - Dokumentnr: 173753 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.11.2021 - Dokumentnr: 1379311 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Ullensaker Kommune
  Org.nr: 933 649 768
  Gjelder vann-, overvanns-, spillvanns- og pumpeledninger og tekniske anlegg i forbindelse med disse
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Gjelder også senere fradelte matrikkelenheter
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300345 - Bestemmelse om vann/kloakk Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300345 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300345 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om gjensidig rett til bebyggelse i felles eiendomsgrense
  Bestemmelse om vedlikehold
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300345 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:324
  Bestemmelse om rett il heis/trapperom
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300304 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300345 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303
  Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:324
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300345 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:275
  Bestemmelse om bebyggelse i felles eiendomsgrense samt rett for bnr. 324 til å ligge under bnr. 275
  Bestemmelse om plikt til vedlikehold
  29.02.2016 - Dokumentnr: 173753 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.11.2021 - Dokumentnr: 1379311 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Ullensaker Kommune
  Org.nr: 933 649 768
  Gjelder vann-, overvanns-, spillvanns- og pumpeledninger og tekniske anlegg i forbindelse med disse
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Gjelder også senere fradelte matrikkelenheter
  Overført fra: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300345 - Bestemmelse om vann/kloakk Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300345 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300345 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om gjensidig rett til bebyggelse i felles eiendomsgrense
  Bestemmelse om vedlikehold
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300345 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:324
  Bestemmelse om rett il heis/trapperom
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300304 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300345 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303
  Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:324
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2022 - Dokumentnr: 300345 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:275
  Bestemmelse om bebyggelse i felles eiendomsgrense samt rett for bnr. 324 til å ligge under bnr. 275
  Bestemmelse om plikt til vedlikehold


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 590 000 (Prisantydning) 3 213 000 (Andel av fellesgjeld)   4 803 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 812 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.19900  ,- oppgjørshonorar kr 4900,-, Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 30.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket inntil kr. 16.000,- + utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Rune Herberg

Megler

Rune Herberg

93 80 15 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev