aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Skogmo Park og denne leilighet i Fjellvegen 32!
Velkommen til Skogmo Park og denne leilighet i Fjellvegen 32!

JESSHEIM Fjellvegen 32

Flott 4-roms leilighet i 4. etg med vestvendt takterrasse på hele 65 kvm, samt balkong på ca. 12 kvm og garasjeplass!

 • kr 5 950 000
 • BRA 85 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 950 000
 • Omkostningerkr 23 902
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 973 902
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom3
 • ArealP-rom 81 m²
 • Felleskostnaderkr 2 590
 • Tomt9 083.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 5 000 (Stiftelsesgebyr sameiet) 10 000 (Startkapital sameiet) 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 560,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag nybolig: 302 600))   23 902- (Omkostninger totalt)   5 973 902,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning B402.
Velkommen til Fjellvegen 32! En lys og pen 4-roms selveierleilighet i 4. etasje, med en helt fantastisk takterrasse på hele 65 kvm og balkong. Leiligheten sto ferdig i 2021 og har ikke vært bebodd. Leiligheten har en god planløsning og inneholder gang/entre, lys stue, flott kjøkken med integrerte hvitevarer, 3 gode soverom, flislagt bad med gulvvarme, toalettrom og innvendig bod. Det følger garasjeplass og bod i kjelleranlegg. Det er umiddelbar nærhet til alt av fasiliteter Jessheim har å by på. Med sin attraktive beliggenhet mellom barnevennlige Skogmofeltet med skole og barnehage, og Jessheim sentrum med kjøpesenter med 140 butikker og spisesteder, kultur og idrettstilbud og togstasjon med svært god kollektivtilknytning. I tillegg ligger sameiet med umiddelbar nærhet til skog og mark.
Stue. (Bildene i annonse og salgsoppgaven er hentet fra en annen leilighet i prosjektet med tilsvarende standard).

Fjellvegen 32, Viken

 • Tomt
  9083.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet som er pent opparbeidet med asfalterte internveier, internveier med belegningsstein, grøntarealer og beplantning.

  Beliggenhet
  Selveierleiligheten ligger i et nytt boligfelt på Skogmo Park, mellom Skogmofeltet og Jessheim sentrum. Her bor du i rolige omgivelser med marka som nærmeste nabo. Fra leiligheten er det gangavstand til Jessheim Storsenter og sentrumsgatene som rommer et godt utvalg av butikker og restauranter. I Storgata ligger det flere populære spisesteder, kafeer, barer og utesteder, noe for enhver smak. Rett ved Jessheim Storsenter ligger Ullensaker Kulturhus med sine 3 kinosaler. Kulturhuset byr også på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger. Det er kort vei til nærbutikker som bla. Kiwi Gystad, Extra i Saga senter og Rema 1000 på Gystadmarka. Det er flere flotte friluftsområder i nærheten i Jessheimmarka og på Gystadmarka, men bla turstier, soppløype og oppkjørte skiløyper om vinteren. Nordbytjernet, på andre siden av sentrum, er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker og ligger en kjøre- eller sykkeltur fra boligen. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turstier for små og store. Tjernet har også fine badeplasser med strender, volleyballbaner og bade- og fiskebrygger. På vinterstid er det mulighet for å stå på skøyter og ake. Ved UKI Arena/Jessheim stadion finner du fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Nye Jessheimbadet åpnet dørene i juni 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca. 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Det er kort og trygg gangavstand til Skogmo barneskole, Allergot ungdomsskole like ved siden av og flere barnehager i nærområdet. En kort sykkeltur til Jessheim videregående skole fra leiligheten. Med bil tar det 1 minutt til Jessheim sentrum, 13 minutter til Gardermoen og ca. 40 minutter til Oslo. For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Nærområdet består av nyere boligblokkbebyggelse og frittliggende villabebyggelse.

  Skolekrets
  Skogmo skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Jessheim tilbyr gode buss- og togforbindelser til bl.a. Oslo, Gardermoen og Lillestrøm. Nærmeste holdeplass heter Julius Dahls veg, og herfra er det som regel avganger flere ganger i timen mot Jessheim stasjon og OSL Gardermoen.

  Byggemåte
  Byggets bærekonstruksjon er utført i betong og stål. Skillevegger i betong eller plassbygde lyd og brannvegger. Etasjeskiller i betong. Fasadene er bygd opp som isolerte bindingsverksvegger. Innvendige vegger er utført i stål/tre-stenderverk og kledd med gipsplater. Støpte vegger er sparklet og malt, men stedvis påforet med gipsplater som er sparklet og malt. Flatt oppforet tak tekket med papp/membran. Vinduer av varierende størrelse med 3-lags energiglass og fabrikkmalte karmer. Underetasje/p-anlegg er utført med gulv av fast dekke. Sportsboder til hver bolig er anlagt i p-anlegg. Her er det i tillegg et hobbyrom med smørebenk og stativ for vedlikehold av sykkel. Interessenter bes lese gjennom vedlagte leveransebeskrivelse for ytterligere informasjon.

  Innhold
  4. etasje: Gang, stue, kjøkken, bad, toalettrom og 3 soverom. Sekundære rom: innvendig bod. Det følger også garasjeplass og sportsbod i kjelleranlegg.

  Standard
  Lys og pen 4-roms selveierleilighet i 4. etasje fra 2021 som holder en god standard. Overflater: Gulv: Vesentlig parkett, fliser i bad og wc. Vegger: Vesentlig malte flater, fliser i bad. Himlinger: Malte elementer. Kjøkken: Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Disse medfølger i handelen. Avtrekkshette over platetopp. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, speil med belysning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. WC: Toalettrom med flislagt gulv. Innredet med vegghengt toalett og servant. Kort fortalt: - Pen 4-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet og god standard. - Gang/entre med plass til garderobeskap. - Pent kjøkken med integrerte hvitevarer. - Lys og trivelig stue. - 3 gode soverom. - Flislagt bad med gulvvarme og badekar. - Toalettrom med flislagt gulv. - Praktisk innvendig bod/teknisk rom. - Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. - Fantastisk vestvendt takterrasse på hele 65 kvm med flott utsikt og god plass til utemøblement. - Balkong på ca. 12 kvm i andre enden av leiligheten. - Garasjeplass. - Sportsbod. - Meget sentral og attraktiv beliggenhet på Jessheim med kort vei til det meste.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er bredbånd og TV i sameiet.

  Parkering
  Det følger garasjeplass i garasjeanlegg under boligblokkene til leiligheten. Det er forberedt for elbil ladepunkt på p-plassene. Utstyr og abonnement bestilles direkte av leverandør. Kjøper av biloppstillingsplass må betale en forholdsmessig andel av kostnadene til drift og vedlikehold av garasjeanlegget som kommer i tillegg til de alminnelige fellesutgiftene. Det er 8 gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegg og 2 gjesteparkeringsplasser på terreng.

  Radonmåling
  Leiligheten ligger i 4. etasje, og det er derfor ikke behov for radonmåling i denne.

  Diverse
  Området mellom Langelandsfjellet og Skogmofeltet bygges pt. ut med bla. ny vei og flere boliger. Planlegging er igangsatt, og illustrasjon av hvor veien vil gå kan ses på kommunens kartportal: https://kommunekart.com/klient/ullensaker/kartportal Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 5 000 (Stiftelsesgebyr sameiet) 10 000 (Startkapital sameiet) 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 560,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag nybolig: 302 600))   23 902- (Omkostninger totalt)   5 973 902,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue, bad og gang. Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning for øvrig.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Boligene i prosjektet har noe variert energikarakter, men minimum Grønn C.

 • Kommunale avgifter
  8000

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er stipulert og vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi settes når eiendommen tas i bruk.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  890/111040

  Felleskostnader pr. mnd
  2590

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene er stipulert. Felleskostnadene inkl.: Drift, vedlikehold, felles bygningsforsikring, tv/internett. Oppvarming og varmtvann faktureres i tillegg etter forbruk.

  Om sameiet
  Skogmo Park Boligsameie 1 er et nyere sameie bestående av 148 boligseksjoner fordelt på bygg: A, B, C, D og E på eiendommen Gnr. 131 Bnr. 158 i Ullensaker kommune.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter kan ses hos megler på forespørsel.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/131/158/38: 26.06.1926 - Dokumentnr: 900125 - Rettigheter iflg. skjøte Forbud mot næringsvirksomhet Overført fra: Knr:3033 Gnr:131 Bnr:158 Gjelder denne registerenheten med flere 16.12.2020 - Dokumentnr: 3496934 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Stedsevarig rett til bygning, drift, vedlikehold og fornyelse Transport og ferdsel Bestemmelse om bebyggelse og beplantning Overført fra: Knr:3033 Gnr:131 Bnr:158 Gjelder denne registerenheten med flere 09.06.2021 - Dokumentnr: 690318 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:131 Bnr:160 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Ullensaker Kommune Org.nr: 933 649 768 Kan ikke endres uten samtykke fra Ullensaker kommune Overført fra: Knr:3033 Gnr:131 Bnr:158 Gjelder denne registerenheten med flere 05.07.2021 - Dokumentnr: 825272 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 38 Formål: Bolig Sameiebrøk: 850/111040 Heftelsene omhandler rettigheter ifm. skjøte, rett for kommunen til å anlegge og drifte vann- og avløpsledninger over eiendommen, bestemmelse av vei, rett for Elvia til å anlegge og vedlikeholde kabler og ledninger over eiendommen og seksjoneringbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for bygg D og E, datert 24.08.2021. MB følger som vedlegg til salgsoppgaven.

  Vei, vann og avløp
  Skogmo park ligger til privat vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til "boligbebyggelse - blokkbebyggelse" i reguleringsplan for "B5 og B6.5 Jessheim sørøst" med bestemmelser. Vedtatt 13.03.2018. Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - fremtidig. Vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplanen for Jessheim sørøst til: boligbebyggelse - fremtidig. Vedtatt 15.06.2015. Grenser inntil reguleringsplan for: "Del av RV 174, øst for jernbanen med tilliggende eiendommer" Vedtatt 29.12.1983 og "Del av RV 174 øst for jernbanen med tilliggende eiendommer, gnr 135 bnr 2. Vedtatt 32.11.1987. Det skal bygges ut mer på feltet til Skogmo park og kjøper må derfor påregne støy ifm. utbyggingsprosessen.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 24.08.2021. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 5 000 (Stiftelsesgebyr sameiet) 10 000 (Startkapital sameiet) 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 560,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag nybolig: 302 600))   23 902- (Omkostninger totalt)   5 973 902,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  23902

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring ihht. vilkår.

Dokumenter

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev