aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Gamle Gardermoveg 44! En innholdsrik og frittliggende enebolig med alt på ett plan. Parkering på romslig gårdsplass og i dobbel garasje.
Velkommen til Gamle Gardermoveg 44! En innholdsrik og frittliggende enebolig med alt på ett plan. Parkering på romslig gårdsplass og i dobbel garasje.

JESSHEIM Gamle Gardermoveg 44

Innholdsrik enebolig med alt på ett plan, hage og dobbel garasje - 4 soverom og 2 bad - meget barnevennlig beliggenhet!

 • kr 4 590 000
 • BRA 123 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 590 000
 • Omkostningerkr 127 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 717 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 996
 • Soverom4
 • ArealP-rom 119 m²
 • Tomt790.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,00))   131 792,- (Omkostninger totalt)   4 721 729,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning.
Velkommen til Gamle Gardermoveg 44! En frittliggende eneboligeiendom med alt på en flate. Boligen inneholder gang med flislagt gulv og skyvedørsgarderobe, to fine stuer hvorav en med vedovn, romslig kjøkken med mye skap- og benkeplass, 4 gode soverom, to flislagte bad med gulvvarme og praktisk innvendig bod innenfor soverom/kontor. Det følger dobbel garasje og det er godt med biloppstillingsmuligheter på egen eiendom. Boligen ligger fint til på Sand, utenfor Jessheim sentrum med kort vei til de fleste servicetilbud. Det er gangavstand til dagligvarebutikk, barnehage, skole og bussholdeplass. Ca. 3 km til Jessheim sentrum der du finner alle øvrige servicetilbud som storsenter, kulturhus, øvrige skoler og togstasjon.
Trivelig uteplass utenfor stuen med belegningsstein, som er skjermet med hekk.

Gamle Gardermoveg 44, Viken

 • Tomt
  790.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er flat og opparbeidet med hage med plen, beplanting og hekk. Asfaltert gårdsplass på fremsiden av boligen. Uteplass med steinheller utenfor stuen, og på fremsiden av boligen.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Sand, ca 3 km fra Jessheim sentrum i flyplasskommunen Ullensaker. Området har nærhet til Hovin Barneskole, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud. Det er kort vei til Ljøgodttjern naturreservat og populære Raknehaugen. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Nordby ungdomsskole på Jessheim. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bla. nye Jessheim videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Sand. Ønsker man ytterligere servicetilbud er Jessheim Storsenter et moderne kjøpesenter med ca 140 butikker og serveringssteder. Senteret er øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og servicetilbud. I Jessheim sentrum finner man også Ullensaker kulturhus som byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Det er et rikt idrett- og fritidstilbud i Ullensaker med blant annet nyere idrettsanlegg ved Jessheim stadion (UKI-arena), populære Jessheimbadet og mange flotte steder å utforske. Fra Olaløkka på Sand går det løyper i skogområdet Vestmoen og Ringbanen på Gardermoen til Nordbytjernet. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Det er også badeplass med strand, volleyballbaner, bade- og fiskebrygger. Området ellers har gode turmuligheter året rundt. Sand er et tettsted på Jessheim i Ullensaker kommune som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Med hovedflyplassen i kommunen har man mulighet til å reise hvor man vil i verden og alltid komme hjem til Ullensaker. Ved å benytte bil tar det ca: 5 min til Jessheim sentrum 7 min til Oslo lufthavn Gardermoen 12 min til Kløfta 22 min til Lillestrøm 25 min til Strømmen 35 min til Oslo S For ytterligere informasjon om kommunen se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra Jessheim sentrum/Jessheimkrysset: Kjør ned Gardermovegen til venstre og hold fremover gjennom rundkjøringen. Ta så til høyre i krysset og deretter til venstre i rundkjøringen etter. Følg Gardermovegen videre til Sand ca 3,5 km, og ta til venstre inn Infanterisvingen. Ta så første vei til venstre inn Gamle Gardermoveg og boligen vil være den første på høyre side. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av frittliggende boligbebyggelse.

  Skolekrets
  Hovin Skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er god offentlig kommunikasjon via buss i området til Jessheim og Oslo lufthavn Gardermoen. Nærmeste holdeplass ligger i Gardermovegen, ca 150 meter fra eiendommen, og heter Sand. Det går tog fra Gardermoen og Jessheim stasjon til bla. Lillestrøm og Oslo, flere ganger i timen.

  Byggemåte
  Boligen er oppført med støpt grunnmur med lettklinkerblokker på mark. Yttervegger i isolert trebingdingsverk, kledd med liggende trekledning. Mønet skråtak i tre tekket med betongtakstein. Trevinduer med 2-lags energiglass. Uteplass utenfor stuen med belegningsstein og markise. Steinheller på grunnen på fremsiden av boligen. Dobbel garasje oppsatt med støpt grunnmur. Vegger i trekonstruksjoner utvendig kledd med malt trepanel. Mønet skråtak i tre tekket med takstein. Leddporter med elektriske åpnere, samt gangdør på siden av bygget. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - En del år tilbake har noen fliser på baderomsgulvet (bad med blå fliser) hatt en hevelse på undersiden rett ved siden av varmtvannstanken. Mulig pga. temperaturforandring. De påvirkede flisene (ca. 3 stk) ble tatt opp, men alt så normalt ut. De ble lagt tilbake og ny fuge ble lagt. - Det er noen sprekker i fliser og fuge i gangen. - Det hender at jordmaur tar seg inn i huset i blant. - Det er blitt byttet ut noen taksteiner grunnet at de forrige har sprukket, mest sannsynlig pga mye snø om vintereren. Utført ved egeninnsats. - I mars 2023 kom en nabovarsel om at det søkes om dispensasjon for bygging av enebolig. Det gjeldene området mellom Infanterisvingen og Dragonstien. Selger opplyser også at det er sprekk nederst i speilet på skyvedørsgarderoben på en skapfront. Selger opplyser også at de takket nei til feiing av pipe sist dette ble tilbydd av kommunen, og at ny eier derfor bør få dette gjennomført før bruk av ovn og pipe.

  Innhold
  1. etasje 119 kvm. p-rom: Gang/entre, stue, stue, kjøkken, 4 soverom og 2 bad. Sekundære rom: innvendig bod i soverom/kontor på ca. 4 kvm. Det følger dobbel garasje til boligen på ca. 45 kvm.

  Standard
  Velholdt frittliggende enebolig med alt på en flate, oppført i 1996. Boligen holder en normal standard og er jevnlig vedlikeholdt. Overflater: Gulv: Laminat. Fliser på baderom og i gang. Vegger: Tapet og trepanel. Flislagte vegger på baderom. Himlinger: Trepanel. Entre/gang: Det første som møter deg i boligen er en romslig gang med flislagt gulv og tapet på veggoverflater. Praktisk skyvedørsgarderobe med profilerte fronter i tre og god plass til å henge fra seg yttertøyet. Kjøkken: Kjøkken med delvis åpning mot stue nr. 1. Kjøkkeninnredning med laminerte og profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er metallplater på vegg bak benkeplatene. Komfyr med platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap i kjøkken medfølger. Bad 1 : Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med baderomsinnredning med profilerte fronter og servant, speil med belysning over, dusjhjørne med glassdører og toalett. Bad 2: Bad med tilgang fra gangen. Badet har flislagte overflater og gulvvarme. Innredet med servant i baderomsinnredning, speil med belysning over, toalett og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Tørketrommel medfølger i handelen. Kort fortalt: - Fin familievennlig enebolig med alt på ett plan! - Gang/entre med flislagt gulv og skyvedørsgarderobe. - Kjøkken med god skap- og benkeplass, samt plass til spisebord. - Hvitevarer i kjøkken herunder stekeovn med koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger. - Lys stue med utgang til uteplass og hage. - Trivelig stue nr. 2 med vedovn. - 4 gode soverom, hvorav flere med skap- og/eller hylleinnredning. - 2 flislagte baderom med gulvvarme i begge. - Bod innenfor soverom/kontor med god mulighet til å gjøre om til walk-in closet. - Uteplass med belegningsstein og adkomst fra stuen. - Fin skjermet hage med plen og beplanting. - Uteplassen med steinheller på fremsiden av boligen. - Dobbel garasje. - Asfaltert gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. - Barnevennlig og attraktiv beliggenhet på Sand. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Dusjing direkte på vegg/gulv gir økt belastning på konstruksjon og kan redusere levetiden på våtrommet. Rommet har forventet brukstid er oppnådd/nært forestående. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. Det er hull i vegg etter tidligere monterte installasjoner. Slitte/misfargede fuger er registrert. - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad: Innredning av eldre dato, noe slitasje registrert. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. - Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Ventilasjonen i boligen tilfredsstiller ikke dagens krav til klima og miljø. Boligen fungerer med dette avviket, men det bør vurderes energibesparende tiltak. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Varmtvannsbereder har oppnådd mer enn halvparten av forventet brukstid. Det er innført krav om at varmtvannsberedere med effekt over 1500 watt ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Kravet ble opprinnelig innført i 2010 og gjaldt da varmtvannsberedere med effekt over 2000 watt, men ble endret til 1500 watt i 2014. Kravene til fast tilkobling av varmtvannsberedere fremgår av NEK 400. - Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Flassing avskalling i puss. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: - Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er stedvise sprekkdannelser i forblending/utvendig puss. - Utvendig > Vinduer: Det ble ikke observert punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen. Enkelte tettelister er harde/slitt, vinduer tetter derfor ikke tilstrekkelig mot karm. - Utvendig > Dører: Dører har forventet brukstid nært forestående/oppnådd. - Innvendig > Overflater: Bruksmerker og noe slitasje er registrert. Forventet brukstid er nært forestående/oppnådd for flere overflater, det er påregnelig med moderniseringer. Det er registrert bom i fliser. - Innvendig > Radon: Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad. - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad 2: Dusjing direkte på vegg/gulv gir økt belastning på konstruksjon og kan redusere levetiden på våtrommet. Rommet har mer enn halvparten av forventet brukstid oppnådd. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. - Våtrom > Overflater Gulv > Bad 2: Slitte og misfargede fuger er registrert. Det er ikke spalte i terskel på dusj slik at evt. lekkasjevann vil renne ut av våtrommet i stedet for ned i sluk. Lokalt fall i dusjsone, ellers er gulvet tilnærmet flatt. Rommet har forventet brukstid oppnådd/nært forestående. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. Dusjing i tett kabinett er en sikkerhet for rommets bruk. Bom i fliser er registrert - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad 2: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad 2: Innredning av eldre dato, noe slitasje registrert. - Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Slitte og misfargede fuger er registrert. Lokalt fall i dusjsone, ellers er gulvet tilnærmet flatt. Badet har forventet brukstid oppnådd/nært forestående. Påkjenninger i form av vannsprut /dusjing direkte på gulv anbefales ikke. Dusjing i tett kabinett er en forutsetning for rommets sikkerhet. - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. - Tekniske installasjoner > Varmesentral: Kondensvann fra varmepumpe er ikke ledet vekk fra grunnmur. Som følge av alder på anlegg/tekniske installasjoner er det påregnelig med vedlikehold og utskiftninger. - Tomteforhold > Drenering: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for dreneringen er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Takstmann har ikke vurdert tilstand på utvendige vann- og avløpsledninger. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte tilstandsrapport utført av Amund Forset, datert 09.06.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Følgende medfølger ikke i handelen: - Taklamper og spotter i gang/entre, stue nr. 1, soverom nr. 2 og i kontor/soverom. - Fryseskap i kjøkken. - Spotlight i tak i soverom nr. 3(lilla/rosa rom). - Frittstående skap i bad nr. 2. Følgende medfølger: - Bokhyller i kontor/bod. - Gardinstenger i kontor/soverom, soverom nr. 3 og i stue med peis. - Takvifte i stue med peis. - Hvit og sort kommode i soverom kan medfølge om ønskelig. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Get leverer tv/bredbånd i området.

  Parkering
  Parkering i tilhørende dobbel garasje og på egen asfalterte gårdsplass.

  Radonmåling
  Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad.

  Diverse
  Eiendommen ligger innenfor gul flystøysone ifm. hovedflyplassen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,00))   131 792,- (Omkostninger totalt)   4 721 729,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp elektrisk med luft til luft varmepumpe i stuen, panelovner og gulvvarme i begge bad. Vedovn for vedfyring i en stue.

  Energiklasse
  E

 • Kommunale avgifter
  13080

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  1221060

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4640029

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/151/113: 13.09.1991 - Dokumentnr: 6504 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:151 Bnr:16 01.01.2020 - Dokumentnr: 302479 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:151 Bnr:113 Overnevnte følger eiendommen i salget.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for enebolig og garasje, datert 09.02.1996. Daværende gjenstående arbeider var bla.: montering av røykvarsler og brannslukkingsutstyr, planering, tetting rundt røykføringer, montering av toppavdekning og innfestingskasse til takstige.

  Vei, vann og avløp
  Gamle Gardermoveg er en privat vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for "Del av gnr. 151, bnr. 16 med fler syd for Gardermoen". Vedtatt 31.10.1988. Eiendommen er avsatt i kommuneplanen til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Grenser inntil reguleringsplan for "Hannestad nord". Vedtatt 15.01.1985.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,00))   131 792,- (Omkostninger totalt)   4 721 729,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  127042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag kr. 45.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500,- per stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 8.850,-. Utleggene omfatter foto og kommunal info. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Lise Blomberg

Megler

Lise Blomberg

92 20 41 64

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev