aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hagavegen 6 C! En frittliggende eneboligeiendom med attraktiv og sentral beliggenhet på Jessheim. Til boligen følger dobbel garasje og gårdsplass med parkeringsmuligheter foran denne.
Velkommen til Hagavegen 6 C! En frittliggende eneboligeiendom med attraktiv og sentral beliggenhet på Jessheim. Til boligen følger dobbel garasje og gårdsplass med parkeringsmuligheter foran denne.

JESSHEIM Hagavegen 6 C

Innholdsrik frittliggende enebolig med stor terrasse, flott hage og dobbel garasje - meget barnevennlig og sentralt!

 • kr 5 690 000
 • BRA 170 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 690 000
 • Omkostningerkr 161 390
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 851 390
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1960
 • Soverom4
 • ArealP-rom 150 m²
 • Tomt597.2 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 5 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 690 000,00))   161 390,- (Omkostninger totalt)   5 851 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Velkommen til Hagavegen 6 c! Dette er en fin og familievennlig enebolig over to plan og kjeller. Boligen inneholder entre med skyvedørsgarderobe, svært pent kjøkken med integrerte hvitevarer, lys og romslig stue, 4 gode soverom, bad med gulvvarme og kjeller med kjellerrom, vaskerom og hybelkjøkken. Det er egen adkomst til kjeller, samt til sportsbod. Utgang fra stuen til en stor terrasse med gode solforhold, og overbygget del på ca. 18 kvm. Fin inngjerdet hage rundt huset, og asfaltert gårdsplass foran. Det medfølger dobbel garasje på eiendommen. Eiendommen har en barnevennlig og attraktiv beliggenhet på Gjestadhagan ikke langt fra Jessheim sentrum. Herfra har du umiddelbar nærhet til de fleste fasiliteter, herunder skoler, barnehager, dagligvarebutikker, Storsenter, kollektivtr. mm.
Svært delikat kjøkken.

Hagavegen 6 C, Akershus

 • Tomt
  597.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er flat og opparbeidet med villahage på baksiden med plen og terrasse. Asfaltert gårdsplass på fremsiden av huset.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en barnevennlig og attraktiv beliggenhet på Gjestadhagan ikke langt fra Jessheim sentrum. Herfra har du umiddelbar nærhet til de fleste fasiliteter, herunder skoler, barnehager, dagligvarebutikker mm. Det er kort vei til dagligvarebutikker, som bla. Extra Jessheim eller Meny og Rema 1000 inne på storsenteret. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. I Gystadparken på andre siden av Jessheim sentrum er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Lanhandleri og Jesshem bilby med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. Ved UKI Arena/Jessheim stadion finner du fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Jessheimbadet åpnet dørene i samme område i mai 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. et er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim. Jessheimmarka i nærområdet byr på flotte turstier med sopplyøpe og stolpejakt, samt oppkjørte skiløpyer i vintersesongen. Nordbytjernet ligger innen kort gangavstand og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flere badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 4000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Avstander med bil: OSL Gardermoen ca. 10 min Lillestrøm ca. 25 min Oslo ca. 35 min

  Adkomst
  Fra E6: Ta av E6 mot Jessheim syd. og ta til høyre når du kommer av motorveien. I rundkjøringen tar du til venstre og følger Fv454 /Dølivegen ca. 800 meter. I første rundkjøring, ta rett frem og i neste rundkjøring ta til høyre inn på Ringvegen. Etter ca meter ta til venstre inn Hagavegen

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen har du gangavstand til skoler i alle trinn herunder Jessheim barneskole og Nordby ungdomsskole, samt nyere Jessheim videregående skole som ligger like på andre siden av Ringvegen. Det er også kort avstand til flere barnehager.

  Skolekrets
  Jessheim skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Fra Jessheim har du god mulighet for offentlig kommunikasjon med buss og tog. Jessheim VGS og Bekkebakken er de nærmeste busstoppene og herfra går det ofte buss til Gardermoen og Jessheim stasjon. Fra Jessheim stasjon går det ofte tog til bla. Lillestrøm og Oslo.

  Byggemåte
  Boligen er oppført med grunnmur i betongstein. Det er antatt stripefundament av betong under grunnmuren. Yttervegger i trebindingsverk kledd med liggende bordkledning. Takkonstruksjoner i sperrekonstruksjon av tre tekket med betongtakstein. Malte trevinduer av varierende alder med 2-lags og 3-lags glass. Stor terrasse på peler, innfestet til bygningen. Spaltegulv på bjelkelag og rekkverk av tre. Dels overbygget med lett-tak av tre tekket med takstein. Dobbel garasje på ca. 33 kvm oppført i ca. 1964. Garasjen har støpt plate på mark og yttervegger i trebindingsverk kledd med liggende panel. Leddport og innlagt strøm. Saltak i tre. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Nytt bad fra grunnen bygget i 2.etg. Utført av NVG Rør as og Næss installasjon AS. - Byttet innmat i sikringsskap, opplegg lysskinner, el på bad og kjøkken. Utført av Næss Installasjon AS. Det foreligger samsvarserklæring. - Det ble lagt fliser på vaskerom/oppholdsrom i kjeller 2007. - Arbeider på garasje og terrasse er utført ved egeninnsats. - Kjellerrom ble innredet med hybelkjøkken. - Målt Radon i kjeller og 1.etg. i 2022. Verdier 140 Bq/m3. - Bruksrett av adkomst vei over tomt.

  Innhold
  1. etasje 61 kvm. p-rom: Entré, gang, stue og kjøkken. 2. etasje 53 kvm. p-rom: Trapperom, 4 soverom og bad. Kjeller 36 kvm. p-rom: Trapperom, vaskerom og kjøkken. Sekundære rom: 2 boder i kjelleren, samt sportsbod med egen inngang utenfra, Det følger dobbel garasje på ca. 33 kvm til boligen.

  Standard
  Frittliggende enebolig med kjeller, oppført i 1960. Boligen holder en normal standard og er varierende løpende vedlikeholdt. Overflater: Gulv: fliser, teppefliser, laminat og malt bordgulv. Vegger: Vesentlig malt panel, malt puss og fliser i bad. Himlinger: fritt eksponert betong i kjeller, panel og malte plater for øvrig. Kjøkken: Delikat kjøkken fra 2021 med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, kombinert steke- og microovn, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin, fyseskap og kjøleskap. Lite "hybelkjøkken" i kjeller har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er integrert platetopp og stekeovn. Bad: Flislagt bad i 2. etasje med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, vegghengt tolaett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Bad/vaskerom: Vaskerom med toalett og dusjkabinett i kjeller. Fliser på gulv med gulvvarme. Kort fortalt: - Frittliggende eneboligeiendom over tre plan. - Entré med skyvedørsgarderobe. - Svært pent kjøkken med mye skap- og benkeplass, samt integrerte hvitevarer. - Vedovn på kjøkken. - Lys og romslig stue med varmepumpe. - Pent bad i 2. etasje med flislagt gulv og gulvvarme. - 4 gode soverom, alle i 2. etasje. - Kjelleretasje med hybelkjøkken, vaskerom/dusjbad og kjellerrom med garderobeskap. - Egen inngang til kjelleretasjen. - Stor terrasse med overbygget del på ca. 18 kvm. - Sportsbod med egen inngang utenfra. - Dobbel garasje. - Asfaltert gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. - Flott hage med plen og beplantning. - Fin, sentral og barnevennlig beliggenhet på Jessheim med gangavstand til alt byen har å by på! Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Utvendig > Vinduer: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er påvist et betydelig antall vinduer med punkterte eller sprukne glassruter. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det er påvist et antall vinduer med punkterte eller sprukne glassrute. Tiltak: Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte vinduer må skiftes ut. Vinduer med punkterte/sprukne glass må påregnes skiftes ut, enten hele vinduet eller kun selve glassene. - Utvendig > Utvendige trapper - kjellertrapp: Det er ikke montert rekkverk. Trappekonstruksjonen inkludert sidevegger, pulttakkonstruksjon er ufagmessig og består av uegnede materialer. Utbedringer må påregnes. Tiltak: Rekkverk må monteres for å lukke avviket. Andre tiltak: Konstruksjonen anses ikke å tåle normal bruk og belastning over tid. - Innvendig > Rom Under Terreng: Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det er plastisolasjon som ikke er dekket av brannhemmende materiale i henhold til krav. Tiltak: Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskade. - Våtrom > Kjeller > Vaskerom m/wc og dusjkabinett > Overflater Gulv: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Synlige ufagmessigheter i flislegging og fuging. Sprang i fliser og misfarging i flisfuger, samt bom i (hulrom under). Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Overflater må utbedres eller skiftes. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Fordelingskurser er sikret med nyere automatsikringer. Vesentlig åpent anlegg av varierende alder. Flere punkter og ledninger er skiftet senere år. Tiltak: Løse ledninger må fester. Kursfortegnelse fremskaffes. Det anbefales alltid en utvidet el-kontroll på eldre anlegg. - Garasjen har noen gjenstående arbeider, bla. puss på Leca ringmur, installasjon av vannbrett og vindskier, hjørnepanel på ytterpanel og takrenner og nedløp. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Taktekking: Det er enkelte knekte taksten. Tiltak: Knekte takstein må skiftes. - Utvendig > Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Tiltak: Plattform for feier må monteres. - Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Tiltak: Råteskadet trekledning må skiftes ut. - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Tiltak: Det må gjøres nærmere undersøkelser. - Utvendig > Dører: Slitt lukke/låsemekanisme på terrassedør. Hoveddø tetter ikke fullt ut tilfredsstillende og har svak isolasjonskvalitet (gammel dør). Uferdig omramming/inn pussing av kjeller dør. Eldre tett tredør til bod ved inngang. Tiltak: Omramming pussing rundt dør til kjeller må utføres. For øvrig normalt vedlikehold av dører. - Utvendig > Utvendige trapper: Konstruksjonene har skjevheter. Fundament/understøtting av søyle på venstre side av trappen har svikt og råteskade. Den er derfor ute av stilling. Tiltak: Påviste skader må utbedres. - Utvendig > Andre utvendige forhold: Gjerdet har noen skjevheter og råte skader i noe av trevirket. Tiltak: Utbedres. - Innvendig > Overflater: Bom i og løse gulvfliser i trappegang og entre / kjøkken i kjeller og vindfang 1. etg. Tiltak: Løse fliser festes eller erstattes. - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. - Radon: Dokumentasjon av radonmålinger viser høye verdier, men under anbefalte grenseverdier. Tiltak: DSA anbefaler at effektive radonreduserende tiltak iverksettes så snart som mulig for å senke radonnivåene hvis årsmiddelverdi i oppholdsrom er høyere enn 100 Bq/m3. - Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Tiltak: Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. - Innvendig > Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Tiltak: Det bør foretas tiltak på enkelte dører. - Våtrom > Kjeller > Vaskerom m/wc og dusjkabinett > Sluk, membran og tettesjikt: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Overflater må utbedres eller skiftes. - Våtrom > Kjeller > Vaskerom m/wc og dusjkabinett > Ventilasjon: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Tiltak: Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket. Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til våtrom f.eks. luftespalte ved dør e.l. - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Det er påvist ufagmessig utførelse av vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tiltak: Det er påvist ufagmessig utførelse av vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Det er påvist ufagmessig utførelse av avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tidspunkt for utskiftning av avløpsrør nærmer seg. - Tomteforhold > Drenering: Det mangler, eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler, utvendig fuktsikring av grunnmuren ved kjeller/underetasje. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende. - Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Det er plastisolasjon som ikke er dekket av brannhemmende materiale i henhold til krav. Det er registrert løs puss på muroverflater. Tiltak: Påviste skader må utbedres. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, datert 16.11.2023 og avholdt av Hans Petter Lindstad. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2020 - Tilbygg/ombygging: Etablert kjellerinngang. 2008 - Ombygging: Innredet kjeller med fornyede overflater, samt satt inn hybelkjøkken. 1984 - Tilbygg: Tak over terrasse er byggemeldt.

  TV/Internett/bredbånd
  Eier tegner eget abonnement for tv og internett.

  Parkering
  Parkering i tilhørende dobbel garasje og for øvrig på egen tomt foran denne.

  Radonmåling
  Det er foretatt radonmåling og dokumentasjon viser verdier mellom 100 og 200 bq. Høyeste årsmiddelverdi 140 Bq/m3. Høyeste måleverdi 180 Bq/m3. Dette er noe høye verdier, men under anbefalt grenseverdi.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 690 000,00))   161 390,- (Omkostninger totalt)   5 851 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp elektrisk med gulvvarme i bad, vindfang og vaskerom. Det er luft til luft varmepumpe i stuen. Vedovn for vedfyring på kjøkken.

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  15088

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  1602576

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  6089787

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er hentet fra skatteetatens boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/135/412: 20.01.1959 - Dokumentnr: 160 - Rettigheter iflg. skjøte Best. om bebyggelse. Forbud mot fabrikk/industri. Forbud mot generende virksomhet. Best. om ledninger. Best. om gjerder. Flere bestemmelser. 04.09.1978 - Dokumentnr: 6586 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:398 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:515 Gjelder også de bnr. som før sammenføyningen med bnr.398 utgjorde bnr.401 og 402. Hva angår bnr.515 er rettighetshaver den del som før sammenf. utgjorde bnr.528. Rett til å bygge inntil en nærmere angitt avstand. 05.12.2014 - Dokumentnr: 1072766 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:896 05.12.2014 - Dokumentnr: 1072783 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:398 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:896 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. 20.11.1958 - Dokumentnr: 4342 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:1 05.12.2014 - Dokumentnr: 1072753 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:896 01.01.2020 - Dokumentnr: 1373780 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:135 Bnr:412 Heftelsene omhandler bla. forbud mot å drive næringsvirksomhet på eiendommen, rett for kommunen til å ha vann og avløpsledninger over eiendommen samt drift av disse, bestemmelse om at beplantning på eiendommen ikke skal overstige 4 meter, plikt til å ha gjerde på eiendommen mot kommunal vei, bestemmelse om tilbygg til våningshus, rett for Gnr/bnr 135/398 og 135/896 til å anlegge og vedlikeholde private stikkledninger som går over Hagevegen 6 sin eiendom og veirett for Gnr/bnr 135/896 over Hagavegen 6 ihht kart.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Kommunen opplyser at det ikke foreligger noen midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for boligen i deres arkiver. Det foreligger godkjente byggetegninger for huset, datert hhv. 11.08.1959 og 05.06.1980. Tak over terrasse byggemeldt i 1984. Garasje byggemeldt i 1964. Fasadeendring byggemeldt i 2011. Bruksendring av rom til varig opphold er byggemeldt i 2022. Det foreligger godkjent bruksendring hos kommunen, datert 17.04.2023, men det mangler ferdigattest for denne.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til offentlig vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 690 000,00))   161 390,- (Omkostninger totalt)   5 851 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  161390

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500, - per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 9.000,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger og foto. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2.500,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 16.450,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Breen

Megler

Tommy Breen

93 22 45 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev