aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Idretten 22! Dette er en lys og pen 2-roms selveierleilighet fra 2016, beliggende i byggets 1. etasje.
Velkommen til Idretten 22! Dette er en lys og pen 2-roms selveierleilighet fra 2016, beliggende i byggets 1. etasje.

JESSHEIM Idretten 22

Lys og pen 2-roms selveierleilighet med garasjeplass og terrasse - svært sentralt - fin planløsning og god standard!

  • kr 3 490 000
  • BRA-i 53 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 3 490 000
  • Omkostningerkr 101 690
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 591 690
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2016
  • Soverom1
  • Tomt2 317 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   101 690,- (Omkostninger totalt)   3 591 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning.
Velkommen til Idretten 22! Dette er en lys og fin 2-roms selveierleilighet beliggende i byggets 1. etasje. Leiligheten inneholder gang, kjøkken med god skap- og benkeplass i u-form, lys stue med adkomst til skjermet markterrasse, romslig soverom, flislagt bad med gulvvarme og praktisk innvendig bod. Det følger en romslig garasjeplass med hjørnebeliggenhet og sportsbod i kjeller til leiligheten. Leiligheten passer perfekt som et førstegangskjøp eller uteleieobjekt. Beliggende sentralt til på Jessheim med kort gangavstand til Jessheim storsenter, kollektivtransport, skoler og dagligvarebutikker. Det tar ca. 10 min å gå til Jessheim stasjon hvor det er svært gode kolletivforbindelser med tog til bla. Lillestrøm og Oslo. Med bil tar det ca. 10 min til OSL Gardermoen og ca. 40 min til Oslo.
Flott kjøkken fra Sigdal av god kvalitet med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har hvite, glatte fronter og laminat benkeplate.

Idretten 22, Akershus

  • Tomt
    2317m²

    Beskrivelse av tomt
    Sameiets felles tomt er pent opparbiedet med gressplen, grøntområder, beplantning, lekearealer og sittegrupper. Asfaltert adkomst, internveier og parkeringsareal.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i Jessheim Park, et nyere og populært sameie, som ligger sentralt til på Jessheim i Ullensaker kommune. Det er kort gangavstand til skoler i alle trinn. Det finnes flere barnehager i området, både offentlige og private. Det er kort vei til dagligvarebutikker, som bla. Extra Jessheim eller Meny og Rema 1000 inne på storsenteret. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca. 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. I Gystadparken på andre siden av Jessheim sentrum er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Landhandleri og Jessheim bilby med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. Ved UKI Arena/Jessheim stadion finner du fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. I samme området ligger Jessheimbadet som byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim. Jessheimmarka i nærområdet byr på flotte turstier med sopplyøpe og stolpejakt, samt oppkjørte skiløyper i vintersesongen. Nordbytjernet ligger innen gangavstand og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flere badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca. 1.000 innbyggere i året og har nå over 42.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Avstander med bil: Jessheim stasjon ca. 2 min OSL Gardermoen ca. 10 min Lillestrøm ca. 30 min Oslo ca. 45 min For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

    Adkomst
    Fra E6: Ta av fra motorvegen ved Jessheim syd og ta til høyre mot Jessheim. Ta til venstre i første rundkjøring og følg Dølivegen ( FV454) rett frem gjennom to rundkjøringer. Følg Ringvegen noen hundre meter og ta så til venstre opp Hagavegen. Jessheim Park vil så ligge på din venstre hånd og Idretten 22 er blokk nr. 2 på høyre side.

    Bebyggelse
    Sentrumsområde bestående av flere boligblokker, samt noe eldre boligbebyggelse. Området er stadig under utbygging.

    Skolekrets
    Jessheim skolekrets.

    Offentlig kommunikasjon
    Fra Jessheim stasjon går det ofte tog til/fra Oslo. Nærmeste busstopp ligger i "Bekkebakken" bare 200 meters gange fra leiligheten, herfra går det buss til/fra Jessheim stasjon, Oslo lufthavn Gardermoen og Eidsvoll.

    Byggemåte
    Boligblokken har grunnmur i kjeller av betong. Bærende konstruksjoner av betong og stålsøyler/dragere. Yttervegger har bindingsverk konstruksjon, utvendig forblendet med murpuss og trekledning. Etasjeskillere av betong. Taket er flatt tak tekket med 2.lag papp. Vinduer med 2-lags isolerglass. Terrasse på mark med impregnert bjelkelag og terrassebord. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Innhold
    1. etasje: Gang, stue, kjøkken, soverom og bad. Overflater: Gulv: Parkett i entre, bod/walk-in-closet, soverom og stue/ kjøkken. Flislagt gulv m/gulvvarme på badet. Vegger: Veggoverflater består hovedsakelig av sparklede og malte slette flater. Vegger kledd med fliser på badet. Himlinger: Nedsenket malt gipshimling i entre og bod/walk-in-closet. Malte betongelementer med synlig v-skjøt i øvrige rom. Malt gipshimling m/downlightsbelysning på badet. Kjøkken: Sigdal kjøkkeninnredning med hvite glatte laminerte fronter og grå laminerte benkeplater. Det er malte flater over kjøkkenbenk, samt LED belysning under overskap, opplegg og plass for oppvaskmaskin, samt integrert keramisk platetopp og stekeovn fra Siemens. Avsatt plass til frittstående kjøle-/ fryseskap. Avtrekksventilator og komfyrvakt over kokesone. Kjøkken i u-løsning med barløsning/spiseplass mot stue. Integrert stekeovn og platetopp medfølger i handelen. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Bad utstyrt med vegghengt toalett, servantinnredning med servantskap, innfliset speil og lysarmatur. Separat dusjhjørne med innfellbare glassdører. Opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate. Kort fortalt: - Fin 2-roms selveierleilighet beliggende i 1. etasje. - Pent kjøkken fra Sigdal med integrert stekeovn og platetopp fra Siemens. - Lys og trivelig stue. - Romslig soverom. - Innvendig bod/walk- in closet med tilkomst fra soverommet. - Pent flislagt bad med gulvvarme. - Terrasse med plass til utemøblement. - Garasjeplass. - Kjellerbod på ca. 5 kvm. - Lamellgardiner i stuevindu. - Fin felles tomt for sameiet opparbeidet med asfalterte veier, gjesteparkering, sittegrupper og plen.

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Ytterdør: Det registreres riper/sår i døren. Tiltak: For å lukke avviket må døren overflatebehandles. Det bemerkes at døren fungerer med avviket. - Utvendig > Terrasse på mark: Det registreres værslitasje i terrassebordene. Tiltak: Det anbefales å rense og overflatebehandle terrassen. - Innvendig > Overflater: Det registreres slitasje i parkett-overflate på kjøkken. Det registreres ikke avvik utover dette. Tiltak: Overflatebehandling anbefales. Takstmann har ikke vurdert tilstand på tilliggende konstruksjoner til våtrom, da veggen er av stål og dette derfor ikke var mulig. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Eirik Kalheim, datert 11.04.2024. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Kollektiv avtale for kabel-tv betales via felleskostnadene.

    Parkering
    Det følger parkeringsplass i felles garasjeanlegg. For øvrig gjesteparkering på området etter gjeldende bestemmelser.

    Forsikringsselskap
    Gjensidige Forsikring ASA

    Polisenummer
    85769331

    Radonmåling
    Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

    Diverse
    Kommunen opplyser at eiendommen er berørt av støy fra veien. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. 

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   101 690,- (Omkostninger totalt)   3 591 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Vannbåren oppvarming med radiatorer tilknyttet fjernvarme. Radiatorer i stue og soverom. Gulvvarme på bad/wc. Varmt forbruksvann kommer også fra fellesanlegget.

    Energiklasse
    C

  • Kommunale avgifter
    4520

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter inkluderer kun renovasjon. Faktura for vann og avløp går direkte til sameiet, og betales via felleskostnadene.

    Info om eiendomsskatt
    Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

    Formuesverdi primær
    890522

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    3562089

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv eiendomsmegling Jessheim samarbeider med Aurskog Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3209/135/901/2: 09.07.2010 - Dokumentnr: 517341 - Utbyggingsavtale Rettighetshaver: Ullensaker Kommune Org.nr: 933 649 768 Kommunen har forkjøpsrett, eventuelt tilvisningsrett for inntil 17 boliger Overført fra: Knr:3209 Gnr:135 Bnr:901 Gjelder denne registerenheten med flere 17.08.2015 - Dokumentnr: 741512 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:135 Bnr:170 Gjelder adkomstrett til parkeringsanlegg, også for fremtidig tilgrensende eiendommer som blir fradeltfra bnr. 170 Overført fra: Knr:3209 Gnr:135 Bnr:901 Gjelder denne registerenheten med flere 10.05.2016 - Dokumentnr: 413261 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:135 Bnr:170 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:135 Bnr:882 Snr:1-36 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:135 Bnr:883 Snr:1-36 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:135 Bnr:884 Snr:1-40 Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:135 Bnr:900 Snr:1-31 Gjelder også senere eiendommer fradelt fra gnr. 135 bnr. 170 Bestemmelse om rett til å bruke fellesareal Overført fra: Knr:3209 Gnr:135 Bnr:901 Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.2023 - Dokumentnr: 1223485 - Erklæring/avtale Bestemmelse om bruk av fellesareal Bestemmelse om vedlikehold Bestemmelse om gjensidig rettighet Gjelder denne registerenheten med flere 22.06.2016 - Dokumentnr: 562826 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 519/28623 18.06.2018 - Dokumentnr: 898503 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:3209 Gnr:135 Bnr:914 Snr:1-72 Gjelder rett til bruk av fellesareal GJelder også for eiendommer som vil bli fradelt gnr. 135 bnr. 170 Gjelder denne registerenheten med flere Overnevnte heftelser omhandler bla. utbyggingsavtalen mellom Jessheim stadion holding AS og Ullensaker kommune med bestemmelser om anleggelse av vei, vann og avløp, antall bygg, opprettelse av vel og sameie, erklæring om etablering av parkeringsanlegg og drift av dette, erklæring om drift og vedlikehold av fellesarealet og seksjoneringsbegjæringen.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for boligblokk, garasjeanlegg og utenomhusanlegg, datert 19.08.2016.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen ligger til privat veg. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er innstallert vannmåler, avgiftene vil derfor variere ihht. forbruk.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for "Søndre del av Jessheim park/Ringvegen" med bestemmelser. Vedtatt 02.02.2016. Avsatt i kommuneplanen til nåværende kombinert bebyggelse og anleggsformål. Vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplanen for Jessheim til nåværende kombinert bebyggelse og anleggsformål. Vedtatt 16.06.2014. Grenser inntil reguleringsplan for "Stadionområdet Jessheim". Vedtatt 01.02.2010. Nærområdet er i utbygging, og det må påregnes noe støy og anleggsarbeider mens utbyggingen pågår.

    Adgang til utleie
    Utleie av seksjonen er tillatt, men styret skal underrettes minst 2 uker før leietaker flytter inn.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   101 690,- (Omkostninger totalt)   3 591 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    101690

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,80 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.500,- oppgjørshonorar kr 7.000,- og visninger kr 3.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 28.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  20.750,-. Utleggene omfatter foto, takst, forretningsførerinfo og kommunal info. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev