aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Heidi Anett Larsen v/Aktiv ønsker velkommen til Langbråten 28 - moderne, attraktiv 3-roms selveier med stor markterrasse og frodig hageparsell.
Heidi Anett Larsen v/Aktiv ønsker velkommen til Langbråten 28 - moderne, attraktiv 3-roms selveier med stor markterrasse og frodig hageparsell.

JESSHEIM Langbråten 28

Moderne, attraktiv 3-roms selveier med stor markterrasse og frodig hageparsell. Garasje med elbillader. Meget sentralt.

 • kr 4 150 000
 • BRA 82 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 150 000
 • Omkostningerkr 116 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 266 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2013
 • Soverom2
 • ArealP-rom 79 m²
 • Felleskostnaderkr 4 584
 • Tomt50 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 150 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,00))   116 792,- (Omkostninger totalt)   4 266 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Langbråten 28 er en pen og moderne 3-roms selveierleilighet i første etasje, i bygg fra 2013. Området ligger rett vest for sentrum, ca. 13 min gange fra Jessheim stasjon og Romsaasparken finner du like ved. Leiligheten har gjennomgående planløsning, skjermet inngangsparti, fjernvarme og garasjeplass med elbillader i kjeller. Fra stuen er det utgang til en stor markterrasse på 18 kvm og en nydelig hageparsell med frodige bed. Det er gjennomgående stue i to soner med kjøkken plassert mellom sonene. Kjøkkenet har dels integrerte hvitevarer og en pen, hvit innredning. Stuen og de to soverommene er malt i trendy farger og alle rom har parkett, foruten badet som er helfliset. Her er det opplegg for vaskemaskin. Boligen har skyvedørsgarderobe i vindfang og bod på terrassen. Velkommen!
Kjøkkenet har hvite, glatte fronter og benkeplate i grå laminat, samt inntegrert stekeovn, oppvaskmaskin og platetopp.

Langbråten 28, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 82 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 79 kvm Entré, kjøkken, stue, gang, 2 soverom og bad
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  50m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten ligger i første etasje og har gjennomgående planløsning. Fra stuen er det utgang til en markterrasse på ca. 18 kvm med dekke av betongheller. Uteplassen vender ut mot en deilig hageparsell med plen, omkranset av frodige bed. Her vokser det ulike prydbusker som gir ekstra trivsel og grønn skjerming mot naboer. Terrassen er dels overbygd og skjermes av levegg på siden. Det er montert utebelysning ved terrassedøren og det er god plass til møblering i to soner, slik at sommerdagene kan nytes til fulle. Fra siden av terrassen er det inngang til en praktisk bod og i overbygget er det montert markise. Inngangspartiet på motsatt side har betongdekke, ligger skjermet og er overbygd. Her er det plass til et lite kafésett eller lignende. Fellestomten er pent opparbeidet med store plenarealer, beplantning og asfaltert gårdsplass.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et rolig, sentralt og populært boligområde, like vest for Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Fra boligen er det kort vei til offentlig kommunikasjon, samt flere rekreasjonsområder og badevann. Romsaasparken ligger like ved. Jessheim har et rikt aktivitetstilbud og en rekke nyere anlegg for ulike idretter, inkludert tennis, håndball, fotball, friidrett, skateboard, skøyter, curling og kjelkehockey. Ved Jessheim stadion ligger Jessheim is- og flerbrukshall, og Jessheimbadet som er et nytt svømmeanlegg. Med bil tar det ca. 15 min til et annet nytt anlegg i stjerneklassen, Bakkedalen park- og idrettsanlegg. Videre har Jessheim et bredt tilbud for de som er glad i kunst og kultur. Jessheim kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Ellers har sentrum både kafeer og flere koselige spisesteder. Jessheim Landhandleri er vel verdt et besøk. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker, kun én kilometer utenfor Jessheim sentrum. Her finnes det badestrender, volleyballbaner, bade- og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også flotte turstier og lysløyper blant annet fra Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det gangavstand til både Jessheim barneskole, Døli barneskole, Nordby ungdomsskole og Jessheim videregående skole. Det er et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet.

  Offentlig kommunikasjon
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000, Meny og Obs. Ellers kan man finne det meste på Jessheim Storsenter, som har 145 butikker og serveringssteder. Senteret har en mengde små og store kjedebutikker, og flere nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innenfor rekkevidde. Det tar ca. 13 min å gå til Jessheim stasjon, hvor toget tar deg til Oslo S på 39 min. Med bil tar det ca. 13 min til Oslo lufthavn, 24 min til Lillestrøm, 27 min til Strømmen og 35 min til Oslo S.

  Byggemåte
  Blokk - Byggeår: 2013 UTVENDIG Blokk bygget med vegger i mur- og betongkonstruksjoner. Etasjeskille i betong/elementer. Trevinduer med isolerglass. Ytterdør i treverk. Balkongdør i tre med isolerglass. Veranda belagt med heller med utgang fra stue, går i ett med plen/terreng. TG1 Innvendig: Overflater Gulv: Parkett. Vegg: Malte glatte flater. Himling: Malte glatte flater. Avhengig av bruksmønster og krav til estetikk av kjøper kan det være påregnelig med utskiftning/utbedringer. Det er registrert enkelte bruksmerker og slitasje. Kondensmerker under kjøleskap Etasjeskille/gulv mot grunn Etasjeskille er utført i betong. Innvendige dører Malte glatte innvendige dører. VÅTROM Overflater vegger og himling På vegg er: Fliser. I himling er: Himlingsplater. Det dusjes direkte på gulv/vegg, noe som gir økt belastning på konstruksjonene. Overflater Gulv Fliser på gulv. Med gulvvarme. Fallforhold på gulvet er målt og funnet tilfredsstillende. Det dusjes direkte på gulv/vegg, noe som gir økt belastning på konstruksjonene. Sluk, membran og tettesjikt Stålsluk i hjørne. Sanitærutstyr og innredning Baderomsinnredning med glatte fronter, heldekkende servant og speil over med tilhørende belysning. Benkeplate med opplegg/plass til vaskemaskin og tørketrommel. Dusjhjørne med glassvegger og vegghengt toalett. Ventilasjon Det er varme i gulv, ventil i himling og tilluft i dør. Tilliggende konstruksjoner våtrom Hulltaking er foretatt og det er ikke påvist unormale forhold. KJØKKEN Overflater og innredning Kjøkkeninnredning med laminerte skrog, glatte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Det er plass til integrert: Stekeovn og oppvaskmaskin. Det er plass til frittstående: Kjøleskap. Avtrekk Kjøkkenventilator er montert over komfyr. UTVENDIG Vinduer Trevinduer med 3-lags energiglass. Dører Ytterdør i treverk. Heve/skyvedør i treverk med 3-lags energiglass. Balkonger, terrasser og rom under balkonger Veranda med utgang fra stue/kjøkken. Belagt med heller på bakken, delvis overbygget og markise over. Areal som er belagt med heller 18m² TEKNISKE INSTALLASJONER Vannledninger Synlige vannrør i: Plast, rør-i-rør. Innvendig hovedstoppekran og vannmåler er plassert i bod. Anlegget er ikke teknisk vurdert. Jeg er ikke VVS fagmann, kontakt rørlegger for evt. nærmere kontroll av anlegget. Bunnledningene og utvendige ledninger er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Avløpsrør Synlige avløpsrør i: Plast. Anlegget er ikke teknisk vurdert. Jeg er ikke VVS fagmann, kontakt rørlegger for evt. nærmere kontroll av anlegget. Bunnledningene og utvendige ledninger er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Ventilasjon Ventilasjonen består av balansert ventilasjon. Vifter sørger for både tilførsel og avtrekk av ventilasjonsluften. Varmesentral Sentral for vannbåren varme er plassert i skap i bod. Det er opplyst at gulv-varme i vindfang ikke fungerer tilfredsstillende. Elektrisk anlegg: Se vedlagt tilstandsrapport.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Det ble oppdaget rotter i hagen i 2021. Skadedyrfirma ble engasjert, og tettet inngang til utvendig bod i hagen. Ikke observert rotter etter dette. - Det er montert ladeboks for elbil på parkeringsplass i kjeller - Utført maling av fasade, kun av faglærte, i 2023. Arbeidet ble utført av Letobygg

  Innhold
  1. etasje: Vindfang, stue/kjøkken, bad, 2 soverom og bod. Annet: Bod på terrassen. Kort fortalt - Moderne 3-roms selveier. - Gjennomgående i 1. etasje. - Bod ved inngangspartiet - Garasjeplass med elbillader. - Markterrasse på ca. 18 kvm. - Frodig, grønn hageparsell. - Vindfang med skyvedørsgarderobe. - Gang med inngang til bod. - Kjøkken mellom stue og spisestue. - Dels integrerte hvitevarer. - Flislagt bad med gulvvarme. - Opplegg for vaskemaskin. - To soverom i fine farger. - Parkett i alle oppholdsrom. - Utebod på terrassen. - Tilknyttet fjernvarmeanlegg. - Balansert ventilasjon. - Leiligheten er sprinklet.

  Standard
  Vindfang Velkommen inn! Leiligheten har et skjermet inngangsparti med overbygg og bod rett ved inngangspariet, samt et innbydende vindfang med parkettgulv. Ytterdøren er blå med kikkehull og det er dørtelefon på vegg ved siden av. Rommet har gråmalte vegger, listefri overgang til tak og en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Fra vindfanget er det dør til en åpen gang mot stue og kjøkken, hvor det er inngang til en romslig bod. Kjøkken Kjøkkenet ligger smart plassert i passasje mellom stue og spisestuesone. Innredningen er plassert parallelt langs to sider og har god arbeidsflyt langs benkeplater i grå laminat med nedfelt vaskekum og platetopp. Innredningen har hvite, glatte fronter med grå håndtak, samt integrert stekeovn og oppvaskmaskin. Over kokesonen er det montert ventilator. Stue Stuen er gjennomgående med spisestue på den ene siden av kjøkkenet og et større areal til sofa og tv-løsning i motsatt ende. Det er vinduer på begge sider, men ekstra store i stuesonen hvor det også er utgang til markterrasse og hage. Rommet har parkettgulv og glatte, malte vegger med listefri overgang til tak. Stuesone har én mintgrønn fondvegg og spisestuen er malt i turkis. Bad/wc/vaskerom Badet er moderne og pent, bygd som prefabrikert baderomskabin. Her er det grå fliser på gulv med gulvvarme, hvite fliser på veggene og downlights i taket. Innredningen består av en heldekkende servant på hvit skuffeseksjon, speil, veggmontert toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Under en hvit arbeidsbenk er det nisje med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Soverom og garderobe Leiligheten har to gode soverom med parkettgulv og glatte, malte vegger. Hovedsoverommet er malt i en lys blåtone og det andre rommet er holdt i sjøgrønne nyanser. Det blå rommet har vindu ut mot terrassen, mens det andre vender mot inngangssiden. Det er god plass til garderobeløsninger på rommene. Leiligheten har også en skyvedørsgarderobe i vindfanget, bod i gangen og en bod på terrassen.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Lampe over spisebord medfølger ikke salget.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og bredbåndsavtale er inngått med Telia.

  Parkering
  Det medfølger p-plass med elbillader i garasjekjeller. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 150 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,00))   116 792,- (Omkostninger totalt)   4 266 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med elektrisitet og fjernvarme. Det er gulvvarme på bad og i vindfang, dog ikke tilfredsstillende funksjon i vindfang. Sentral for vannbåren varme er plassert i skap i bod. Ventilasjonen er balansert. Sikringsskapet har automatsikringer. Leiligheten er sprinklet.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  9762

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  1135113

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  815/28778

  Felleskostnader pr. mnd
  4584

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader kr 3 069,- pr. md. Kabel-tv kr 590,- pr. md. Enhetspris kr 64,- pr. md. Fjernvarme kr 861,- pr. md. Som felleskostnader gjelder bl.a. felles strøm og oppvarming, felles forsikring, gressklipping, vaktmesterkostnader, honorarer til forretningsfører, revisor, styrehonorarer o.l samt grunnkosten ved tilknytting til felles TV/Internett leverandør. TV-kanaler og internett utover grunntjeneste fra den til enhver gjeldende leverandør bekostes av den enkelte sameier. Fjernvarme leveres fra Solør Bioenergi. TV og bredbåndsavtale er inngått med Telia.

  Andel fellesformue
  23766

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tilatt såfremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Husk at det er båndtvang hele året på sameiets eiendom.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 23.08.2013 - Dokumentnr: 705526 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 815/28778


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 19.09.2013

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for Jessheim vest- Romsaas m/best. vedtatt 26.10.1998

  Adgang til utleie
  Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 150 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,00))   116 792,- (Omkostninger totalt)   4 266 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  116792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.000,- oppgjørshonorar kr 6.500,- og visninger kr 3.000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49.900,-.  Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr   20.000,- for utført arbeid samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Heidi Anett Larsen

Megler

Heidi Anett Larsen

98 84 98 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev