aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Lundstadjordet 10! En lys og pen 2-roms selveierleilighet i 2. etasje i en firemannsbolig.
Velkommen til Lundstadjordet 10! En lys og pen 2-roms selveierleilighet i 2. etasje i en firemannsbolig.

JESSHEIM Lundstadjordet 10

Lys og pen 2-roms selveierleilighet med flott balkong og p-plass - meget godt førstegangskjøp eller utleieobjekt!

 • kr 2 790 000
 • BRA 37 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 790 000
 • Omkostningerkr 83 028
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 882 474
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2015
 • Soverom1
 • ArealP-rom 33 m²
 • Felleskostnaderkr 1 850
 • Tomt6 586.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 790 000,- (Prisantydning) 9 446,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 986,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,00))   83 028,- (Omkostninger totalt)   2 882 474,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Lundstadjordet 10! Leiligheten ligger i 2. etasje og har en fin planløsning. Leiligheten inneholder entré/gang, lys stue, kjøkken med barløsning og plass til hvitevarer, soverom med garderobeskap, flislagt bad med gulvvarme og innvendig bod/kontor med vindu. Det er utgang fra stue/kjøkken til en trivelig overbygget balkong på ca. 10 kvm med god plass til utemøblement. Det er parkeringsplass på sameiets tomt, og det medfølger utebod til leiligheten. Leiligheten ligger fint til på Sand, like utenfor Jessheim sentrum, med kort vei til de fleste servicetilbud. Det er kort gangavstand til KIWI dagligvarebutikk, barnehage, barneskole og bussholdeplass. Ca. 3 km til Jessheim sentrum der du finner alle øvrige servicetilbud som storsenter, kulturhus, øvrige skoler og togstasjon.
Overbygget balkong på ca. 10 kvm med plass til utemøblement.

Lundstadjordet 10, Viken

 • Tomt
  6586.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for sameiet som er flat og og opparbeidet med asfaltert parkeringsareal og noe plenarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Sand, ca 3 km fra Jessheim sentrum i flyplasskommunen Ullensaker. På Sand finner du skole, barnehage, dagligvarebutikk, offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder. Det er kort vei til Ljøgodttjern naturreservat og populære Raknehaugen. Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Sand. Ønsker man ytterligere servicetilbud er Jessheim Storsenter et moderne kjøpesenter med ca 140 butikker og serveringssteder. Senteret er øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og servicetilbud. I Jessheim sentrum finner man også Ullensaker kulturhus som byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Det er et rikt idrett- og fritidstilbud i Ullensaker med blant annet nyere idrettsanlegg ved Jessheim stadion (UKI-arena), populære Jessheimbadet og mange flotte steder å utforske. Fra Olaløkka på Sand går det løyper i skogområdet Vestmoen og Ringbanen på Gardermoen til Nordbytjernet. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Det er også badeplass med strand, volleyballbaner, bade- og fiskebrygger. Området ellers har gode turmuligheter året rundt. Sand er et tettsted på Jessheim i Ullensaker kommune som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 43.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Med hovedflyplassen i kommunen har man mulighet til å reise hvor man vil i verden og alltid komme hjem til Ullensaker. Ved å benytte bil tar det ca: 5 min til Jessheim sentrum 7 min til Oslo lufthavn Gardermoen 12 min til Kløfta 22 min til Lillestrøm 25 min til Strømmen 35 min til Oslo S For ytterligere informasjon om kommunen se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra Jessheim sentrum/Jessheimkrysset: Kjør ned Gardermovegen til venstre og hold fremover gjennom rundkjøringen. Ta så til høyre i krysset og deretter til venstre i rundkjøringen etter. Følg Gardermovegen videre til Sand ca 3 km, og ta til venstre inn Gislevollvegen. Ta så til høyre inn Gamle Gardermoveg og du vil finne Lundstadjordet på din høyre side. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av frittliggende boligbebyggelse og noen flermannsboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Området har nærhet til Hovin Barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Nordby ungdomsskole på Jessheim. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bla. nye Jessheim videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Skolekrets
  Hovin skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er god offentlig kommunikasjon via buss i området til Jessheim og Oslo lufthavn Gardermoen. Nærmeste holdeplass ligger i Gardermovegen like ved og heter "Sand". Det går tog fra Gardermoen og Jessheim stasjon til bla. Lillestrøm og Oslo, flere ganger i timen.

  Byggemåte
  Firemannsbolig etablert på støpt plate mot mark. Veggkonstruksjon av trebindingsverk og liggende trekledning. Etasjeskiller med trebjelkelag. Taket er et pulttak tekket med papp. Vinduer med 3-lags glass. Balkong utenfor stuen på ca. 10 kvm med impregnerte bjelkelag og terrassebord, samt rekkverk i stål. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Innhold
  2. etasje 33 kvm. p-rom: Entré, stue, kjøkken, soverom og bad. Sekundære rom: Innvendig bod/kontor på ca. 4 kvm. Det medfølger en utebod til leiligheten.

  Standard
  Lys og pen 2-roms selveierleilighet i 2. etasje i en firemannsbolig fra 2015. Leiligheten holder en normalt god standard. Overflater: Gulv: Vinylplank. Fliser på bad. Vegger: Malte plater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Himlingsplater. Kjøkken: Vinkelformet kjøkken med god skapplass. Kjøkkeninnredning med laminert glatte fronter og laminert benkeplate. Det er avsatt plass til hvitevarer i kjøkken. Oppvaskmaskin og platetopp medfølger. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Lys og fin 2-roms selveierleilighet i 2. etasje. - Entré/gang med plass til garderobeskap. - Fint kjøkken med barløsning og integrert platetopp. - Lys stue. - Soverom med garderobeskap. - Flislagt bad med gulvvarme. - Innvendig bod/kontor med vindu. - Balansert ventilasjon. - Balkong på ca. 10 kvm. - Utebod. - Felles parkeringsplass med biloppstillingsplasser i sameiet. - Fin beliggenhet på Sand utenfor Jessheim med kort vei til dagligvarebutikk, kollektivtransport og Oslo Lufthavn. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Innvendig > Overflater: Det registreres fuktsvelling på veggplater over stekeovnen. Tiltak: Det anbefales å pusse ned svelling og overflatebehandle dette området. - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad: Det registreres avskalling nederst på speil over servant. Utover dette registreres det ingen avvik. Tiltak: For å lukke dette avviket må speilet byttes, men speilet fungerer med dette avviket. - Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken: Kjøkkenet mangler stekeovn. Utover dette er det ikke registrert avvik utover vanlig bruksslitasje. Tiltak: For å lukke avviket anbefales det å etablere stekeovn på kjøkkenet. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte tilstandsrapport utført av Eirik Kalheim datert 23.10.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Grunnpakke for tv/internett betales via felleskostnadene i sameiet.

  Parkering
  Det følger en parkeringsplass på sameiets tomt til leiligheten. (nr. 10). For øvrig gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

  Diverse
  Eiendommen ligger innenfor gul flystøysone ifm. hovedflyplassen. Eiendommen er berørt av noe veistøy fra Gardermovegen. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 790 000,- (Prisantydning) 9 446,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 986,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,00))   83 028,- (Omkostninger totalt)   2 882 474,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med panelovner og elektriske varmekabler på bad.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  7190

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  614686

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2335807

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/28

  Felleskostnader pr. mnd
  1850

  Felleskostnader inkluderer
  drift, noe vedlikehold, snømåking, gressklipping, felles bygningsforsikring, grunnpakke tv/internett, strøm i fellesareal og forretningsførsel.

  Andel fellesgjeld
  9446

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Rentekostnad fellesgjeld
  456

  Andel fellesformue
  13449

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Lundstadjordet Boligsameie 6-53 består av 28 boligseksjoner på eiendommen Gnr. 151 Bnr. 54 i Ullensaker kommune.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har et felles lån i Aurskog Sparebank. Saldo: 142.097 ,- per 01.09.2023. Rentesats: 9,3 % Avdrag: 6.945 ,- Innfrielsesdato: 01.06.2025

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler kan ses hos megler på forespørsel.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Det er eksklusiv bruksrett til parkeringsplass iht. vedtekter. Det er mulig å sette opp el-bil lader. Installasjon og strømforbruk dekkes av eier.

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde husdyr som hund og katt i leilighetene. Forutsetningen er imidlertid at dyrene skjøttes på en forsvarlig måte, slik at de ikke er til sjenanse for øvrige sameiere. Eier plikter også å underrette styret ved anskaffelses av husdyr.

  Eierskiftegebyr
  5625

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/151/54/27: 12.01.2015 - Dokumentnr: 25254 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om bygging, drift, vedlikehold og fornyelse av kabler Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om beplantning og oppfylling av masse Overført fra: Knr:3033 Gnr:151 Bnr:54 Gjelder denne registerenheten med flere 03.07.2015 - Dokumentnr: 607999 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 27 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/28 Heftelsene omhandler rett for elvia til å anlegge og drifte kabler og ledninger over eiendommen, samt øvrige bestemmelser om dette og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for flermannsboliger, sportsboder og carporter, datert 31.10.2016.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "Gnr. 151, bnr. 54 med flere". Vedtatt 12.05.2014. Avsatt i kommuneplanen til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Grenser inntil reguleringsplan for "Del av gnr. 151, bnr. 6 med flere", vedtatt 31.10.1998 og "gangveg Sand" vedtatt 06.02.1980.

  Adgang til utleie
  Utleie av seksjonen er tillatt, men styrets skal underrettes.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 790 000,- (Prisantydning) 9 446,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 986,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,00))   83 028,- (Omkostninger totalt)   2 882 474,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  83028

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 30.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 22.250,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger og tilstandsrapport. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  2.500,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr   16.450,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev