aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Lysåsstubben 8 B! Dette er en lys og velholdt 4-roms selveierleilighet med god planløsning og standard.

JESSHEIM Lysåsstubben 8B

Lys og pen 4-roms selveierleilighet med 2 flislagte bad og 2 garasjeplasser - meget barnevennlig beliggenhet!

 • kr 4 750 000
 • BRA 119 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 750 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 754 226
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 015
 • Soverom3
 • ArealP-rom 116 m²
 • Felleskostnaderkr 1 938
 • Tomt9 725 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 750 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  118 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000))

  134 892 (Omkostninger totalt)

  4 884 892 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Lysåsstubben 8 B! Dette er en lys og velholdt 4-roms selveierleilighet beliggende i 1. etasje. Leiligheten inneholder gang med skyvedørsgarderobe, flott kjøkken med integrerte hvitevarer, lys stue med peisovn, 3 gode soverom og flislagte bad hvorav ett med badekar og egen vaskeromsdel. Det er også en innvendig bod, en utebod og en kjellerbod til leiligheten. Terrasse utenfor stuen. Det følger 2 garasjeplasser i kjeller. Beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde på Ekornrud tett opp til Jessheim sentrum. Gangavstand til servicetilbud, barnehager og skoler, samt offentlig kommunikasjon med buss. Kort avstand til Jessheim sentrum med et godt utvalg i forretninger, fasiliteter servicefunksjoner samt ytterligere offentlig kommunikasjon med gode buss- og tog forbinde

Lysåsstubben 8B, Viken

 • Tomt
  9725m²

  Beskrivelse av tomt
  Det er hagedel på sameiets felles tomt utenfor leiligheten som er pent opparbeidet med plen, prydbusker, trær og beplantning. Lekeplass og asfalterte internveger for øvrig på sameiets eiendom.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i en flermannsbolig beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde på Ekornrud tett opp til Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Området har umiddelbar nærhet til turterreng, samt kort vei til barnehager og offentlig kommunikasjon. Kort vei til Algarheim barneskole, og ca. 3 km til Gystadmarka ungdomsskole. Det finnes flere barnehager i området, både offentlige og private. Det er også kort vei til dagligvarebutikker, som bla. Extra Algarheimsvegen eller Meny og Rema 1000 Gystadparken. I Gystadparken er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Landhandleri. På andre siden av veien er bilbyen på Jessheim med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. Det er gang- og sykkelvei til sentrum, som har et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca. 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Ved UKI Arena/Jessheim stadion finner du fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Jessheimbadet åpnet dørene i juni 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim. Jessheimmarka i nærområdet byr på flotte turstier med soppløype og stolpejakt, samt oppkjørte skiløyper i vintersesongen. Videre er Nordbytjernet på andre siden av Jessheim et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flere badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca. 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Fra Jessheim stasjon går det ofte tog til/fra Oslo. Nærmeste busstopp ligger i Algarheimsvegen ca. 600 meters gange fra boligen og heter Holm, herfra går det buss til/fra Jessheim sentrum og videre til Oslo lufthavn Gardermoen. Avstander med bil: Jessheim sentrum ca. 6 min OSL Gardermoen ca. 13 min Lillestrøm ca. 35 min Oslo ca. 40 min For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra Jessheim sentrum: Følg Algarheimsvegen over jernbanebrua og videre mot Algarheim. Ta rett frem i den første rundkjøringen, og følg veien videre i ca. 1 km. Ta så av mot Ekornrud på Ekornrudvegen til høyre. Ta så 4. vei til venstre inn Lysåsvegen, og etter noen hundre meter ta til høyre inn Lysåsstubben.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, flermannsboliger og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  4-mannsbolig over to etasjeplan fundamentert med støpt såle på mark til antatt faste masser. Bygget er ført opp i mur/betong og stenderverk i tre. Skrå/saltak tekket med takstein eller lignende. Utvendige fasader med malt trekledning. Grunnmur av betong med støpt såle mot grunnforhold. Etasjeskillere av betongdekke. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Terrasse utenfor stuen oppført i med spaltegulv av tre. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Innhold
  1. etasje 116 kvm. p-rom: Gang, stue, kjøkken, 3 soverom og 2 bad. Sekundære rom: innvendig bod på ca. 3 kvm. Det følger dobbel garasjeplass, utebod og kjellerbod til leiligheten.

  Standard
  Lys og pen 4-roms selveierleilighet i flermannsbolig fra 2015. Leiligheten holder en normalt god standard og har en meget fin intern beliggenhet. Fremstår som lys og moderne med svært lite bruksslitasje. Overflater: Gulv: Parkett og fliser. Vegger: Malte plater. Himlinger: Trepanel. Kjøkken: Stort og flott kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er flislagt på vegg over kjøkkenbenken. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin og microovn. Frittstående kjøleskap i kjøkken medfølger ikke i handelen. Bad: Pent flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, speil med belysning og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Bad /vaskerom: Romslig bad med egen vaskeromsdel innerst. Badet er flislagt og har gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, flott badekar og speil med belysning. Vaskeromsdelen er innredet med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, og varmtvannsbereder. Kort fortalt: - Pen 4-roms selveierleilighet i 1. etasje. - Gang/entre med stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. - Flott kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Integrert induksjonplatetopp, stekeovn, microovn og oppvaskmaskin i kjøkken. - Lys stue med peisovn. - 3 gode soverom. - 2 pene flislagte bad, hvorav ett med vaskeromsdel. - Flott frittstående badekar i bad. - Balansert ventilasjon i leiligheten. - Stor terrasse med god plass til utemøblement. - Egen utebod ved inngangsparti. - Dobbel garasjeplass. - Bod i garasjekjeller på ca. 3 kvm. - Meget barnevennlig beliggenhet på Ekornrud, like øst for Jessheim sentrum med kort vei til skoler og barnehager. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsprerre. - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Det er påvist sprekker i fliser. Det er synlig sprekt flis i vegg i dusjsonen. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, datert 13.03.2023, avholdt av Øyvind Nåmo. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering med plass til to bilder etterhverandre i felles garasjeanlegg. Det er i tilegg bod ved garasjeplassene. Det er mulighet for å installere el-bil lader i tilknytning til garasjen. Den enkelte beboer må søke styret om lading av elbil.

  Diverse
  Hver enkelt elbileier vil bli fakturert for kr. 345,- pr. mnd for (2,3 kwh x 1 (strømpris inkl. nettleie) x 5 timer x 30 døgn lading (uavhengig av hvor mye man lader). Beløpet er estimert av Gardermoen Elektro. Hvis det er ønske om ladestasjon for hurtigere lading i garasjeanlegget er det mulig at det kan løses. Ladestasjonen må i tilfellet bekostes av den enkelte elbil eier da egen kurs og måler må installeres. Det må da også settes opp et eget sikringsskap for disse kursene i garasjeanlegget, som også må bekostes av den enkelte eier. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 750 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  118 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000))

  134 892 (Omkostninger totalt)

  4 884 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med gulvvarme i gang og begge bad, samt panelovner for øvrig. Peisovn i stuen for vedfyring.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  13236

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere.

  Formuesverdi primær
  1600634

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  6082409

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  119/4920

  Felleskostnader pr. mnd
  1938

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene inkl.: Drift, noe vedlikehold, felles bygningsforsiring og kabel-tv fra Telia.

  Andel fellesgjeld
  4226

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  24298

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Lysåsstubben 4 boligsameie består av 40 boligseksjoner på eiendommen Gnr. 81 Bnr. 348 i Ullensaker kommune.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind foriskirng

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

  Eierskiftegebyr
  6115

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/81/348/38: 16.11.2012 - Dokumentnr: 971762 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:348 Gjelder denne registerenheten med flere 16.11.2012 - Dokumentnr: 971787 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelsen gjelder for felles private kabler-og vann- og avløpsledninger. Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:348 Gjelder denne registerenheten med flere 27.10.2014 - Dokumentnr: 924178 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 38 Formål: Bolig Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 119/4920 16.11.2012 - Dokumentnr: 971762 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:348 Gjelder denne registerenheten med flere 16.11.2012 - Dokumentnr: 971787 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelsen gjelder for felles private kabler-og vann- og avløpsledninger. Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:348 Gjelder denne registerenheten med flere 27.10.2014 - Dokumentnr: 924178 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 38 Formål: Bolig Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 119/4920 Heftelsene omhandler bla. bestemmelse om pliktig medlemskap i velforeningen, rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger og private kabler over eiendommen og seksjoneringsbegjæringen. Overnevnte heftelser følger eiendommen i salget.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for Lysåsstubben 8 A-D, datert 30.01.2015.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei, driftet av sameiet. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for "Del av Ekornrudsletta 1 og 2" med bestemmelser. Vedtatt 26.03.2012. Avsatt i kommuneplanen til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Grenser inntil reguleringsplan for "Ekornrudsletta 3". Vedtatt 28.02.2005

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret i sameiet skal underrettes om leieforholdet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 750 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  118 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000))

  134 892 (Omkostninger totalt)

  4 884 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,6 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.450-, oppgjørshonorar kr. 5.950,- og visninger kr. 2.500,_ per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 36.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 20.500,-. Utleggene omfatter foto, tilstandsrapport, kommunal info og forretningsførerinfo. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-. Alle beløp er inkl. mva.

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev