aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Myrsletta 290 - En pen 2-roms med egen inngang og fin markterrasse
Velkommen til Myrsletta 290 - En pen 2-roms med egen inngang og fin markterrasse

JESSHEIM Myrsletta 209

Fin og gjennomgående 2-roms med god planløsning og fin uteplass. Parkering

 • kr 3 200 000
 • BRA 46 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 200 000
 • Omkostningerkr 93 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 293 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 019
 • Soverom1
 • ArealP-rom 43 m²
 • Felleskostnaderkr 2 650
 • Tomt8 179 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 200 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  80 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000))

  93 042 (Omkostninger totalt)

  3 293 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Myrsletta 209, 1. etasje1.jpg
Velkommen til Myrsletta 209- En pen 2-roms selveier leilighet med fin uteplass og beliggenhet Leiligheten var ny i 2019 og ligger i et nyetablert boligområde med gangavstand til butikker og turmuligheter. Attraktiv beliggenhet med nærhet til dagligvare, buss, og sentrum med alle tenkelige fasiliteter samt togstasjon! Boligen ligger i 1. etg og inneholder: Entre, Soverom med innenforliggende bod. Bad/Wc, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse som grenser ut mot gressplen. Kort om boligen:
 • Fin 2-roms fra 2019
 • Lave felleskostnader på kun kr. 2650,- pr mnd.
 • Varmtvann og fyring inkludert
 • Innbydende stue som er enkel å møblere
 • Solrik terrasse på 10m² m/gode solforhold Ta kontakt med Partner/Eiendomsmegler Christian Wahl, 408 00 445, ved spørsmål
Pent kjøkken med god skapplass

Myrsletta 209, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 46 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 43 kvm Alle rom med unntak av bod, inngår i P-rom  Tomt
  8179m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet fellestomt på 8.179 kvm. med grøntarealer, busker og beplantninger. Det er etablert gjesteparkering på sameiets fellesareal

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger på Gystadmarka, i den nye og spennende bydelen øst for Jessheim sentrum. Gystadmarka er et hyggelig, populært og rolig bomiljø, med kort gangavstand til tog, buss, skole, barnehage eller fritidsaktiviteter. Det tar kun 15 minutter fra du går ut døren til du befinner deg i Jessheim sentrum. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Meny og Kiwi som ligger like ved. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gangavstand til Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med over 145 ulike butikker og tilknyttede virksomheter. Senteret har bl.a. bank, minibank, apotek, vinmonopol, kafeer, restauranter, frisører etc. Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Området sokner til, og har gangavstand til nye Gystadmarka barne -og ungdomsskole (1,3 km). Gystadmarka skole ligger pent plassert i direkte tilknytning til Jessheim friidrettsstadion og UKI Arena. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Fine tur og rekreasjonsmuligheter i nærheten samt kort vei til fotballbane, ballbinge og treningssenter.

  Adkomst
  Enkel adkomst fra vei. Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært bebyggelse i området.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er meget gode offentlig kommunikasjonsmuligheter med både buss og tog. Nærmeste bussholdeplass heter Henrik Bulls veg og ligger ca. 5 min gange fra leiligheten. Det er gangavstand til Jessheim togstasjon (1,6 km) med avganger 2 ganger i timen til Oslo.

  Byggemåte
  Se tilstandsrapport fra takstmann, Thomas Haugan

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Har du kjennskap til eiendommen? Svar: Nei Tilleggskommentar: Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig. Vært en utleieleilighet fra første dag. har hatt 3 leietakere som har vært veldig greie, renslige, og tatt vare på leiligheten.

  Innhold
  Velkommen til Myrsletta 209 - En pen 2-roms selveier leilighet med fin beliggenhet, kun noen minutter fra Jessheim sentrum. Leiligheten var ny i 2019 og ligger i et nyetablert boligområde med gangavstand til butikker og turmuligheter. Attraktiv beliggenhet med nærhet til dagligvare, buss, og sentrum med alle tenkelige fasiliteter samt togstasjon! Med sin private og egen inngang, er leiligheten meget praktisk og funksjonell. Boligen ligger i 1. etg og inneholder: Entre, Soverom med innenforliggende bod. Bad/Wc, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse som grenser ut mot gressplen. Kort om boligen:
  • Fin 2-roms fra 2019
  • Lave felleskostnader på kun kr. 2650,- pr mnd.
  • Varmtvann og fyring inkludert
  • Innbydende stue som er enkel å møblere
  • Solrik terrasse på 10m² m/gode solforhold
  • Store vindusflater som gir godt med lys
  • Moderne og stilrent kjøkken
  • Soverom med innenforliggende bod
  • Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin
  • Balansert ventilasjon
  • Innvendig bod på 3m²
  • Bygg fra 2019 med heis
  • Bod i kjeller på 5 m² Ta kontakt med Partner/Eiendomsmegler Christian Wahl, 40800445, ved spørsmål

   Standard
   1 etasje: Entré: Lys entré med mulighet for kommode og hengeplass til ytterklær. Dørcalling på vegg ved siden av ytterdør. Malt himling med downlights, malte vegger og parkett på gulv. Stue: Fin stue med plass til sofa og spisebord. Store vindusflater og utgang til markterrasse. Uttak til tv/ internett. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv. Kjøkken: Lys kjøkkeninnredning fra Norema med integrert oppvaskmaskin og komfyr. Keramisk platetopp og vifte over kokesone. La minat benkeplate. Ettgreps blandebatteri. Åpen løsning i stue. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv. Bad: Delikat flislagt bad med vegghengt klosett og dusjnisje med innsvingbare glassdører. Servant med underskap og speil med lys på vegg. Opplegg til vaskemaskin. Varme i gulv. Malt himling med downlights, fliser på vegger og gulv. Soverom: Soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv. Terrasse: Romslig overbygget markterrasse på ca. 10 kvm med plass til utemøblement. Treplatting. Følgende TG 2 - avvik som kan kreve tiltak/avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - ble beskrevet i tilstandsrapporten: 1. Overflater. Vurdering av avvik: Det er avvik: Stedvis sår/riper/hakk og bruksslitasje på overflater. Tiltak: Lokale utbedringer/tiltak 2. Overflater vegger og himling. Vurdering av avvik: Det er avvik: Perforerte veggfliser. Tiltak: Lokal utbedring. 3. Ventilasjon. Mekanisk avtrekk. Vurdering av avvik: Det er avvik: Mangelfull tilluftsløsning til baderom. Tiltak: Lokal utbedring 4. Norema hvit kjøkkeninnredning med laminat benkeplate. Int. platetopp/komfyr/oppvaskmaskin, Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Noe svell i benkeplate. Tiltak: Lokal utbedring.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Telia er leverandør av tv/ internett

   Parkering
   Det medfølger parkeringsplass på utendørs parkeringsplass. Dette koster pt. kr. 200,- pr. mnd og betales i felleskostnadene.

   Diverse
   Tekniske innstallasjoner: - Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). - Det er besiktiget i rørskap. - Det er avløpsrør av plast. - Boligen har balansert ventilasjon. - Vannbåren varmekilde. - Sikringsskap i bod. Automatsikringer. - Brannslukningsapparat. - Røykvarsler. - Felles sprinkleranlegg

   Prisantydning inkl. omkostninger
   3 200 000,- (Prisantydning)
   0,- (Andel av fellesgjeld)

   Omkostninger
   8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
   2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
   172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
   585 (Tingl.gebyr pantedokument)
   585 (Tingl.gebyr skjøte)
   80 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000))

   93 042 (Omkostninger totalt)

   3 293 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Fjernvarme og varme i gulv på bad.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  731062

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2631823

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Felleskostnader pr. mnd
  2650

  Felleskostnader inkluderer
  Herav: Garasje 200,- Andel strøm 816,- Felleskostnader 1.255,- Digital-TV/Bredbånd 379,- Felleskostnadene inkluderer: Drift og vedlikehold, felles forsikring, komm. avgifter, forretningsførsel

  Andel fellesformue
  5870

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Leiligheten tilhører YesHeim 3 Boligsameie 3 som består av 103 eierseksjoner. YesHeim Boligsameie 3 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 923014497, og ligger i Ullensaker Kommune med følgende adresse Myrsletta 169-221, med gårds? og bruks nr. 117 / 534. Driftsoppgaver i perioden: - Fått varmepumpen til å fungere som den skal. - Oppsetning av bom i oppkjørsel. - Stelt på uteområdene. - Styret har hatt ekstra rengjøring i forbindelse med smittevern som følge av koronautbruddet. Sameiet har egen facebookside til glede og nytte for beboerne. Sameiet har hatt tenning av julegran 1. søndag i advent, og høstsamling. Styrets arbeid: Styrets arbeid i denne perioden har i all hovedsak vært å få til kommunikasjon med PEAB. Boligsameiet YesHeim 3 har i hele perioden båret preg av å fortsatt være i diskusjoner med PEAB om feil og mangler på sameiets fellesarealer. Hele tiden har det skjedd ting som kommer inn under reklamasjons reglene, men som PEAB i stor grad har avvist. Nå er Forliksrådet koblet inn og de vil vurdere vår sak. Fra 2021 har sameiet engasjert avokat. Gystadmyra Grøntsameie: Sameiet har rett og plikt til å være medlem av Gystadmyra Grøntsameie (GGS). GGS er et sameie for de enkelte borettslag og boligsameier på Gystadmyra, og har som formål å ivareta og fremme boligselskapenes felles interesser knyttet til fellesområdene på Gystadmyra, herunder forvalte og stå for den daglige driften av fellesareal/eiendom. GGS's område er definert som fellesareal for de boligrelaterte områdene innen reguleringsområdet "Gystadmyra" vedtatt 03.05.2004. Nærmere bestemmelser om rettigheter og forpliktelser fremgår av vedtektene for Gystadmyra Grøntsameie. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Ingen lån registrert for selskapet.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet

  Styregodkjennelse
  Det foreligger ikke styregodkjennelse av ny eier, men styret/forretningsfører skal orienteres om ny eier.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser: 1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor sameiets område. 2. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen. 3. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/117/534/23: 10.11.2014 - Dokumentnr: 976331 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Nettstasjon nr: U0071 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 17.04.2015 - Dokumentnr: 335612 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:1- 52 Gjensidig ferdsels- og adkomstrett Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 17.04.2015 - Dokumentnr: 335612 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:1 - 52 Gjensidig bruksrett til arealer opparbeidet til lek, rekreasjon og opphold Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 17.04.2015 - Dokumentnr: 335612 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:1 -52 Gjelder gjensidig rett for nødvendig infrastruktur Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 17.04.2015 - Dokumentnr: 335612 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:1 -52 Gjelder gjensidig bruksrett til areal avsatt til felles avfallstasjoner Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 17.04.2015 - Dokumentnr: 335612 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 12.07.2018 - Dokumentnr: 1019175 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse og beplantning. Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 26.03.2019 - Dokumentnr: 358348 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 23 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 46/5639

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på boligblokker med tilhørende anlegg

  Vei, vann og avløp
  Vei: Privat vei med felles vedlikeholdsansvar for seksjonseierne i sameiet. Vann/ avløp: Privat stikkledning til offentlig nett

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "Gystadmarka, delfelt B2" m/ best. vedtatt 04.04.2017. Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse- nåværende. Detaljeringssone- Reguleringsplan skal fortsatt gjelde vedtatt 23.03.2021. Avsatt i komuneplanen for: Gystadmarka til: boligbebyggelse- nåværende. Detaljeringssone- Reguleringsplan skal fortstt gjelde vedtatt 06.10.2014. Grenser inntil reguleringsplan for: "Gystadmyra" vedtatt 03.05.2004 og "Gystadmyra B4" vedtatt 23.03.2015. Kommuneplan for Ullensaker, Planbestemmelser 2021- 2030 Avinor har signalisert at de har behov for en tredje rullebane på Oslo Lufthavn innen 2030. Det er ikke besluttet at den skal bygges eller hvor den i så fall skal plasseres. Formannskapet vedtok følgende den 6.3.18 (sak nr. 42/18): 1. Midlertidig bygge- og deleforbud vedtas ikke. 2. De midlertidige støysonekartene legges ikke til grunn ved behandling av plan- og byggesaker. Det er fortsatt byggerestriksjoner ved OSL Gardermoen, slik det har vært siden flyplassen ble etablert i 1998. Det er begrensning i muligheten for å bygge og fradele boligtomter nær flyplassen der støyen har et for høyt nivå. Formannskapets vedtak innebærer at de nye støykart som viser forventet støybilde med tre rullebaner ikke skal tas hensyn til. Dette fordi disse vurderes som foreløpige og usikre. Dermed legger kommunen til grunn det støybilde som dagens to rullebaner medfører. Det er i praksis ikke mulighet for å bygge / fradele til boligformål (støyfølsomme bruksformål) i rød støysone. I gul støysone kan det være muligheter, men det forutsetter at man kan dokumentere akseptable støynivåer inne og på utearealer. I byggesaker må tiltakshaver/byggherre benytte seg av konsulenter/foretak med støyfaglig kompetanse. Samferdselsdepartementet har i brev 28.3.17 besluttet at mulig ny 3. rullebane skal planlegges på østsiden av flyplassen. Kommunen er i en planprosess som baserer seg på departementets beslutning.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. sameiets vedtekter

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 200 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  80 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000))

  93 042 (Omkostninger totalt)

  3 293 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  93042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Christian Wahl

Megler

Christian Wahl

40 80 04 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev