aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Myrsletta 213 - lekker leilighet i 4. etasje - garasje m/el-billader og utekjøkken på balkongen!
Velkommen til Myrsletta 213 - lekker leilighet i 4. etasje - garasje m/el-billader og utekjøkken på balkongen!

JESSHEIM Myrsletta 213

Moderne og lekker 2-roms selveierleilighet i 4. etg fra 2019 m/garasje og el-billader - perfekt førstegangsbolig!

 • kr 3 290 000
 • BRA 46 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 95 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 385 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2019
 • Soverom1
 • ArealP-rom 43 m²
 • Felleskostnaderkr 2 736
 • Tomt8 124.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   95 292,- (Omkostninger totalt)   3 385 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Leiligheten har en god planløsning.
Ser du etter leilighet ? Da bør du komme og se denne lekre og moderne 2-roms selveierleilighet i byggets 4. etasje. Leiligheten passer perfekt som førstegangsbolig eller for pendlere. Leiligheten er fra 2019 og inneholder entré, gang, pent kjøkken med integrerte hvitevarer, lys stue, soverom med videre adkomst til walk-in closet og flislagt bad. Det er utgang fra stue til overbygget balkong på ca. 11 kvm med plassbygget utekjøkken og utvendige screens på vinduer. Det medfølger garasjeplass og sportsbod. Leiligheten har vannbåren gulvvarme som betales via felleskostnadene. Beliggende sentralt til like utenfor Jessheim sentrum, med korte avstander til alle servicefasiliteter og kollektivtransport. Med bil tar det ca 10 min til OSL Gardermoen og ca 30 min til Oslo
Velkommen inn... lys og delikat entre med flislagt gulv, gulvvarme og downlights i tak. Her er det mulighet for å henge av seg ytterjakken og sette fra seg i skoene i skoskapet.

Myrsletta 213, Viken

 • Tomt
  8124.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger fint til på Gystadmyra like utenfor Jessheim sentrum. Gystadmyra er et populært boligfelt i stadig vekst, da det ligger i gangavstand til både sentrum og marka. Det er kort gangavstand til dagligvarebutikker som Meny og Rema 1000 Gystadparken. I Gystadparken er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Lanhandleri. På andre siden av veien er bilbyen på Jesshem med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. Det er gang- og sykkelvei til sentrum, som har et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Ved UKI Arena/Jessheim stadion finner du fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy.. Jessheimbadet åpnet dørene i samme område i mai 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim, bla. annet Spenst eller Sats. Jessheimmarka ligger også i nærområdet byr på flotte turstier med sopplyøpe og stolpejakt, samt oppkjørte skiløpyer i vintersesongen. Videre er Nordbytjernet på andre siden av Jessheim et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flere badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Avstander med bil: Gardermoen ca 10 min Lillestrøm ca 20 min Oslo sentrum ca 40 min For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra Jessheim sentrum: Følg Algarheimsvegen over Jessheimbrua mot Algarheim. Ta til venstre i rundkjøringen like etter Kiwi Gystad. Ta så til høyre i neste rundkjøring inn Myrvegen. I neste rundkjøring tar du til venstre og du vil så finne Myrsletta på din høyre side.

  Bebyggelse
  Det er primært nyere leilighetsbebyggelse i nærområdet.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste bussholdeplass er Julius Dahls veg, som kun ligger 200 meters gange fra leiligheten. Det er ca 1,5 km til Jessheim stasjon, hvor toget tar deg til Oslo S på ca 40 min.

  Byggemåte
  Etasjeskiller er av betongdekke. Veggkonstruksjon i stål og betong, utfylt med bindingsverk i tre. Flatt tak av trebjelkelag/betongelementer med taktro tekket med asfalt takbelegg/folie/membranløsning og med rør for takavrenningen. Vinduer med 3-lags energiglass og karmer malt fra fabrikk. Balkong på ca. 11 kvm utenfor stue/kjøkken med støpt gulv belagt med plastfliser og rekkverk i metall. Plassbygget utekjøkken på balkongen. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Fuktinnsig i en del av garasjen. Sameiet i dialog/sak mot PEAB . Parkeringsplassen til vår leilighet er ikke berørt. - P-plassen i kjeller har ladeboks for elbil. - I sak mot PEAB ang fukt i del av garasjen.

  Innhold
  4. etasje 43 kvm. p-rom: Entré, gang, soverom, stue/kjøkken og bad. Sekundære rom: innvendig bod. Det medfølger garasjeplass i kjelleranlegg og sportsbod i 4. etasje til leiligheten.

  Standard
  Velkommen til en gjennomført og lekker 2-roms selveierleilighet i 4. etasje med opparbeidet fellesareal, heis, svalgang, garasje med el-billader, balkong med utekjøkken og screens. Oppvarming og varmtvann ligger i fellesutgifter. Perfekt førstegangskjøp eller pendler leilighet! Entré: Gjennom døren kommer du inn til en lekker og innbydende entré med flislagt gulv. Stue/kjøkken: Videre inn i leiligheten kommer du til kjøkken og stue i åpen og sosial løsning. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter og benkeplate av laminat. Det er integrert kjøleskap, komfyr, induksjonstopp, micro, vannstoppsystem og komfyrvakt. Det er plass til spisebord nærmest kjøkkenet, og i stuen kan du innrede med hyggelig sofagruppe og ønsket mediemøblement. Nyt uteområde fra de store vindusflatene, som også bidrar til godt lysinnslipp og mulighet for lufting. Baderom: Leiligheten har et lekkert baderom innredet med servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og opplegg for vaskemaskin. Rommet er flislagt med behagelig gulvvarme og downlights i himling. Soverom: Fra entreen er det adkomst til leilighetens soverom. Rommet er av god størrelse og har god plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Kort fortalt: - Pen 2-roms selveierleilighet i 4.etasje med god standard og planløsning. - Gang/entre med plass til å henge fra seg yttertøyet. - Pent kjøkken med integrerte hvitevarer. - Lys stuedel med plass til spisebord og sofa. - Soverom av god størrelse. - Praktisk innvendig bod/walk-in closet innenfor soverommet. - Flislagt bad med gulvvarme. - Romslig overbygget balkong med fin utsikt. - Garasjeplass med el-bil lader. - Sportsbod i samme etasje som leiligheten på ca. 5 kvm. - Oppvarming med vannbåren varme. - Balansert ventilasjon. - Flott førstegangsbolig! - Flott beliggenhet med gangavstand til Jessheim sentrum og alle servicefasiliteter. Leiligheten har utelukkende oppnådd TG1 i vedlagte tilstandsrapport. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, datert 14.08.2023 av Amund Forset. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Felles brebåndsavtale for sameiet betales via felleskostnadene.

  Parkering
  Parkering på tilhørende garasjeplass med el-bil lader i kjelleranlegget. For øvrig gjesteparkering på sameiet felles tomt etter gjeldene bestemmelser.

  Radonmåling
  Leiligheten ligger mer enn 3 etasjer over bakkeplan og radonmåling er derfor ikke foretatt.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   95 292,- (Omkostninger totalt)   3 385 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg og det er balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  8016

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  779590

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2962440

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, øvrig strømforbruk og innboforsikring, m.m.

  Velforening
  Gystadmyra Grøntsameie: Sameiet har rett og plikt til å være medlem av Gystadmyra Grøntsameie (GGS). GGS er et sameie for de enkelte borettslag og boligsameier på Gystadmyra, og har som formål å ivareta og fremme boligselskapenes felles interesser knyttet til fellesområdene på Gystadmyra, herunder forvalte og stå for den daglige driften av fellesareal/eiendom. GGS's område er definert som fellesareal for de boligrelaterte områdene innen reguleringsområdet "Gystadmyra" vedtatt 03.05.2004. Nærmere bestemmelser om rettigheter og forpliktelser fremgår av vedtektene for Gystadmyra Grøntsameie.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  46/5639

  Felleskostnader pr. mnd
  2736

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene inkl.: Drift, noe vedlikehold, tv/bredbånd, a-konto varme, garasjeplass, felles bygningsforsikring og honorarer/forretningsførsel. Styret gjennomfører avregning av strøm for hele boligselskapet og sender krav/refunderer basert på underskudd/overskudd.

  Andel fellesformue
  5870

  Om sameiet
  Leiligheten tilhører YesHeim 3 Boligsameie 3 som består av 103 eierseksjoner. YesHeim Boligsameie 3 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 923014497, og ligger i Ullensaker Kommune med Gnr. 117 Bnr. 534. Sameiet har egen Facebook side for YesHeim boligsameie 3, som det anbefales at alle beboere er medlem av. Styrets arbeid: - Styrets arbeid det siste året har i all hovedsak vært å få til kommunikasjon med PEAB(utbygger) ifm. nye og gamle reklamasjonssaker. Sameiets fellesarealer og noe bygningsmasse var ikke i den stand en kunne forvente ved overtagelse av leilighetene, og det har siden dukket opp flere feil og mangler på fellesareal, samt i noen leiligheter. En sak gikk til forliksrådet i 2022. Sameiet opprettholder videre dialog med PEAB ifm. klagesakene. - Sameiet har søkt om innglassing av balkonger, men saken er foreløpig satt på frys pga. utfordringer hos kommunen. I perioden har 4-5 seksjonseiere innglassert balkongen, og dette er per dd. en ulovlig installasjon. - Styret skal innhente priser og eventuelle løsninger for vurdering av om det skal settes opp solcellepanel på taket i sameiet, da energikostnadene de siste årene i stor grad har økt.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det foreligger ikke styregodkjennelse av ny eier, men styret/forretningsfører skal orienteres om ny eier.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser: 1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor sameiets område. 2. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen. 3. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/117/534/47: 10.11.2014 - Dokumentnr: 976331 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Nettstasjon nr: U0071 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 17.04.2015 - Dokumentnr: 335612 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:1 - snr. 52 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:52 Gjensidig ferdsels- og adkomstrett Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 17.04.2015 - Dokumentnr: 335612 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:1 - snr. 52 Gjensidig bruksrett til arealer opparbeidet til lek, rekreasjon og opphold Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 17.04.2015 - Dokumentnr: 335612 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:1 - snr. 52 Gjelder gjensidig rett for nødvendig infrastruktur Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 17.04.2015 - Dokumentnr: 335612 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:587 Snr:1 - snr. 52 Gjelder gjensidig bruksrett til areal avsatt til felles avfallstasjoner Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 17.04.2015 - Dokumentnr: 335612 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 12.07.2018 - Dokumentnr: 1019175 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse og beplantning. Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:534 Gjelder denne registerenheten med flere 26.03.2019 - Dokumentnr: 358348 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 47 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 46/5639 Heftelsene omhandler bla. kommunens rett til adkomst over eiendommen via. veier, kommuens rett til å legge ledninger over eiendommen, bestemmelser om avfallshåndtering, pliktig medlemskap i velforening, seksjoneringsbegjæring med bestemmelser og kostnader for drift of vedlikehold av eiendommen mm.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for boligblokker med adressene Myrsletta 169-221, datert 16.09.2020.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til nåværende boligbebyggelse i reguleringsplan fir Gystadmyra Delfelt B2. Vedtatt 04.04.2017. Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende. Detaljeringssone - Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplanen for Gystadmarka til: boligbebyggelse - nåværende. Detaljerinssone - Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Vedtatt 06.10.2014. Grenser inntil reguleringsplan for Gystadmarka vedtatt 02.05.2004 og Gystadmyra B4 vedtatt 23.03.2015. Gystadmyra er et boligområde i utvikling. Det vil bli bygget på en av nabotomtene Gnr 117/Bnr 533, og kjøper må med dette påregne støy i forbindelse med byggeprosessen. Feltet heter B1 og det er planlagt bygging av blokker for boligformål. Det fremkommer av detaljreguleringen at det er gitt lov til å bygge i 7. etasjers høyde på denne eiendommen. På tomtene med regulering GLB (117/550 og 117/551 og 552) er det satt av plass til lekeplass/barnehage. Dette kan altså bygges her etterhvert.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   95 292,- (Omkostninger totalt)   3 385 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  95292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag kr. 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr  2.500,- per stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 21.450,-. Utleggene omfatter foto, tilstandsrapport, kommunal info og forretningsførerinfo. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 2.500,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450.  Alle beløp er inkl. mva. 

Lise Blomberg

Megler

Lise Blomberg

92 20 41 64

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev