aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Nordbysvingen 10! En lys og fin 4-roms med barnevennlig beliggenhet på Jessheim.
Velkommen til Nordbysvingen 10! En lys og fin 4-roms med barnevennlig beliggenhet på Jessheim.

JESSHEIM Nordbysvingen 10 H103

Lys og pen 4-roms leilighet m/innglasset balkong og p-plass - meget barnevennlig og attraktivt boligområde på Jessheim!

 • kr 3 590 000
 • BRA-i 89 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 590 000
 • Omkostningerkr 11 240
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 977 934
 • EierformAndel
 • Byggeår1972
 • Soverom3
 • Andel fellesgjeldkr 376 694
 • Felleskostnaderkr 6 820
 • Tomt5 150 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 590 000 (Prisantydning) 376 694 (Andel av fellesgjeld)   3 966 694 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   3 977 934 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Nordbysvingen 10! En lys og pen 4-roms leilighet i 1. etasje med god planløsning. Leiligheten inneholder gang, flott Aubo kjøkken med integrerte hvitevarer, lys stue, tre gode soverom, flislagt bad med gulvvarme og eget toalettrom. Det er utgang fra kjøkkenet til trivelig innglasset balkong på ca 11 kvm. I kjelleren er det 2 boder. Det medfølger en parkeringsplass på borettslaget felles tomt. Leiligheten ligger svært barnevennlig til på Jessheim med gangavstand til fasiliteter som storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder, skoler i alle trinn, barnehager, kulturhus med kino og dagligvare. Ullensaker kommune er stadig i vekst grunnet den korte veien til Gardermoen og Oslo. Meget gode kollektivforbindelser for pendling med tog og buss og fine rekreasjonsområder.
I kjøkkenet er det også god plass til spisebord.

Nordbysvingen 10 H103, Akershus

 • Tomt
  5150m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for borettslaget som er pent opparbeidet med plen og beplantning, asfalterte internveier inn til byggene, og asfaltert parkeringsplass.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en attraktivt og meget barnevennlig beliggenhet på Nordby rett utenfor Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Området har gangavstand til skoler, barnehager, dagligvarebutikker og offentlig kommunikasjon med tog- og bussforbindelser. På Jessheim finner du Jessheim Storsenter, som er et moderne kjøpesenter med ca 140 butikker og serveringssteder, herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Det er kort vei til lekeplass, flere fotballbaner, skøytebane, treningssenter og tennisanlegg. Ved Jessheim stadion (ca 20 min gange unna) ligger flotte Jessheim is- og flerbrukshall, som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Jessheimbadet åpnet også dørene i 2021, og byr på 25 meters basseng, sklie, terapibasseng, barnebasseng, boblebad og hoppetårn. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker, ca 1 km fra boligen. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper mot Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.Jessheimmarka i nærområdet byr på flotte turstier med sopplyøpe og stolpejakt, samt oppkjørte skiløpyer i vintersesongen. Ved å benytte bil tar det ca 10 min til Oslo lufthavn Gardermoen, 25 min til Lillestrøm, 30 min til Strømmen og 40 min til Oslo S. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 43.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra E6: Ta av ved Jessheim nord, og følg så veien mot Jessheim sentrum. I rundkjøringen ved LHL- sykehuset tar du til høyre mot Jessheim. I neste rundkjøring ta også til høyre mot Jessheim på Trondheimsvegen. Følg Trondheimsvegen i ca 500 meter og ta til venstre inn Nordbyvegen like før Jessheim Pizzeria. Etter ca 300 meter ta til høyre inn Nordbyringen og hold til høyre inn Nordbysvingen. Borettslaget ligger fint til innerst i veien og er merket med Aktiv til-salgs plakat.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av rekkehus, eneboliger og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Eiendommen hører til Jessheim skole og det er også gangavstand til Nordby ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Skolekrets
  Jessheim skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Det tar kun 5 minutter å gå til Nordby stasjon, hvor det går tog i retning Oslo. Nærmeste bussholdeplass er Kremmerhuset som ligger ca 500 meter fra boligen.

  Byggemåte
  Bygningen er bygget med betonggrunnmur. Veggkonstruksjon med bindingsverk, utvendig forblindet med teglstein og liggende trekledning. Etasjeskiller av betong. Taket er et flatt tak, tekket med papp. Vinduer med 2-lags og 3-lags glass. Innglasset balkong av betong. Gulvet har vinyl-laminat. Balkongen er målt til ca 11 kvm. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Innhold
  1. etasje: Gang, kjøkken, stue, bad, toalettrom og 3 soverom. Kjeller: 2 boder. Overflater: Gulv: Laminat. Fliser på bad. Vegger: Malte overflater. Fliser på bad. Himlinger: Malte overflater. Downlights. Kjøkken: Flott Aubo kjøkken fra 2016 med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er vinkelformet og har profilerte fronter og laminat benkeplate. Mellom overskap og benk er det montert fliser. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, platetopp, microovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, dusjkabinett, speil og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Toalettrom: Fliser på gulv og vegger. Innredet med toalett og servant. Kort fortalt: - Lys og fin 4-roms leilighet på hele 89 kvm! - Gang med gulvvarme, og skyvedørsgarderobe. - Pent Aubo kjøkken fra 2016 med integrerte hvitevarer. - Lys og hyggelig stue med gulvvarme. - Tre gode soverom. - Flislagt bad med gulvvarme. - Praktisk toalettrom ved badet. - Downlights. - Innglasset balkong på ca 11 kvm. - P-plass på sameiets tomt. - 2 boder i kjeller. - Fine fellesområder med hage med plen. - Meget fin og barnevennlig beliggenhet på Nordby på Jessheim med kort vei til alt hva byen kan by på!

  Standard
  Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det anbefales å gjennomføre radonmålinger. - Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater Gulv: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er avvik: Det måles ellers lite fall på badet. Dette kan medføre vannansamlinger. Tiltak: Det anbefales å fortsatt benytte dusjkabinett. - Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt: Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Tiltak: Løsningen/utførelsen rundt rørgjennomføringer gir fare for fukt inn i konstruksjoner. Tilgang til sluk må bedres både for inspeksjon og rengjøring. - 1. Etasje > Stue/kjøkken: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Tiltak: Om mulig bør det etableres mekanisk/forsert avtrekk ut fra kokesonen. Det bemerkes at dette må avklares med borettslaget. - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør-system. Alders-avvik gjelder for den eldste delen av kobber. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Det må monteres tettemuffer i enden av varerørene. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. - Tekniske installasjoner > Elektriske anlegg: Oppgradering av det elektriske arbeidet er utført i 2016 iht. eier. Det er ikke fremvist samsvarserklæring på disse arbeidene. I 2009 ble det byttet spoter i innvendig tak, og stikkontakter i stuen. Det ble også montert utelys på innglasset terrasse. Utover dette ble det gjort arbeider på kjøkken i forbindelse med stikk og lys. Boliger med flere boenheter oppført før 2010, tilfredsstiller sannsynligvis ikke dagens byggetekniske forskrift, med tanke på brannskiller. Forskriften har ikke tilbakevirkende kraft. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Eirik Kalheim, datert 04.05.2024. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er kollektiv avtale for tv og internett i borettslaget som betales via felleskostnadene.

  Parkering
  Det medfølger en parkeringsplass til leiligheten. For øvrig er det gjesteparkeringsplasser på borettslaget tomt.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Diverse
  Borettslaget har mottatt nabovarsel fra Norconsult AS. Gjelder endring av carport til garasje og arbeidet er utført.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 590 000 (Prisantydning) 376 694 (Andel av fellesgjeld)   3 966 694 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   3 977 934 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med varmekabler i stue, gang, bad og toalett. Det er elektriske panelovner på ett soverom.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1036260

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  4145040

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet innboforsikring, strømforbruk, m.m.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv eiendomsmegling Jessheim samarbeider med Aurskog Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  10210

  Part.obl.nr.
  971169362

  Felleskostnader pr. mnd.
  6820

  Andel fellesgjeld
  376694

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Rentekostnad fellesgjeld
  15471

  Andel fellesformue
  465885

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter betales via felleskostnadene.

  Borettslaget
  Sørenstuen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  971169362

  Om borettslaget
  Sørenstuen borettslag består av 24 andeler fordelt på to boligbygg.

  Forkjøpsrett
  Da andelen tilhører et frittstående borettslag, er det kun de øvrige andelseierne i borettslaget som har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget har 5 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket dersom borettslaget ble varsel om salget på forhånd, og 20 dagers frist for øvrig. Borettslaget kan sette som vilkår for å gjøre forkjøpsretten gjeldende at forkjøpsrettshaveren betaler et gebyr på opp til fem ganger rettsgebyret.

  Styregodkjennelse
  Det kreves styrets godkjenning av ny eier. Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslaget har to felles lån: Lån 1: Lånegiver: Eidnsomskreditt AS Restgjeld: 7 788 345 ,- Løpetid: 15.12.2053 Type rente: Flytende Type lån: Annuitetslån Lån 2: Lånegiver: Husbanken Restgjeld: 220 000,- Løpetid: 01.12.2027 Type rente: Flytende Type lån: Serielån

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Borettslagets forsikringsselskap
  Storebrand

  Polisenummer felles forsikring
  317870

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler kan ses hos megler på forespørsel.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  - Trappevask skal utføres av den enkelte beboer hver fjerde uke. Manglende vask belastes med 500 kr. Dette faktureres kvartalsvis. - Alle bidrar med snømåking på egen parkeringsplass, til inngangene og rundt søppelbeholdere. De med garasje må parkere inni garasjen ved snø for å ikke hindre snømåking. - Det gjennomføres én dugnad om våren og én om høsten. Hver enkelt husstand blir fakturert for et dugnadstillegg, som er en del av de månedlige husleiene/felleskostnadene. Dugnadstillegget per måned blir fastsatt av generalforsamlingen. Beboere som deltar på dugnaden, får refundert dugnadstillegget. Saker styret har jobbet med de siste årene: - Utskiftning av vinduer. Blokk 10 er ferdigstille. Etterisoleringen rundt vinduene ble utsatt, da det ble funnet asbest i veggen. Asbestsanering er gjennomført i følge styret. - Nødvendig vedlikehold av tak, tidligere etterisolert og sanering, samt oppsett av infrastruktur for el-bil lading, ble det tatt opp et nytt lån for i borettslaget i 2023. - Det var planlagt oppsett av nye garasjer på borettslaget eiendom, og det foreligger godkjenning fra nabo for å ha disse nærmere enn 1 meter fra tomtegrensen. Det ble jobbet med å hente inn flere pristilbud, samt tilbud på infrastruktur til el-bil lading. Forslag for å bygge nye garasjer ble nedstemt på ekstraordinært møte for nå.

  Dyrehold
  Det er ikke tillatt å anskaffe seg hund/katt, før det er gitt skriftlig godkjennelse fra styret. Har en eier husdyr ved overtakelse av leilighet, er det tillatt å ta med dyret inn i borettslaget.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1973/9843-1/10 12.12.1973 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. Bestemmelse om kloakkledning Overført fra: KNR: 3033 GNR: 4 BNR: 49 1981/222-1/10 13.01.1981 OBLIGASJON Beløp: NOK 962 000 Panthaver: ANDELSEIERNE I BORETTSLAGET 1975/6037-1/10 18.08.1975 REGISTRERING AV GRUNN Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 0235 GNR: 4 BNR: 6 2020/579485-1/200 01.01.2020 00:00 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING Tidligere: KNR: 0235 GNR: 4 BNR: 173 2022/952697-1/200 30.08.2022 07:52 SAMMENSLÅING Sammenslått med denne matrikkelenhet: KNR: 3033 GNR: 4 BNR: 49 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING Tidligere: KNR: 3033 GNR: 4 BNR: 173 Heftelsene omhandler bestemmelse om kommunens kloakkledninger og årsavgifter til drift av denne, oppmåling og registering av borettslagets eiendom og kommuneendringer.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for boligblokkene, datert 13.11.1978. Det foreligger ferdigattest for innglassing av balkonger på eiendommen, datert 16.05.2017. Det foreligger godkjente byggetegninger for blokkene hos kommunen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for "Hauganområdet" med bestemmelser. Stadfestet 01.11.1976. Avsatt i kommuneplanen til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 590 000 (Prisantydning) 376 694 (Andel av fellesgjeld)   3 966 694 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   3 977 934 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  11240

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.500,- oppgjørshonorar kr 7.000,- og visninger kr 3.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 34.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 11.702,-. Utleggene omfatter foto, kommunal info og forretningsførerinfo. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev