aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade
Fasade

JESSHEIM Nordbysvingen 12

Familievennlig og lekker 4-roms - Innglasset balkong på 11 kvm - Garasje i rekke - Naturnært - Meget barnevennlig område

 • kr 4 190 000
 • BRA 101 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 190 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 440 634
 • EierformAndel
 • Byggeår1 972
 • Soverom3
 • ArealP-rom 90 m²
 • Andel fellesgjeldkr 240 802
 • Felleskostnaderkr 5 448
 • Tomt5 150 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 190 000 (Prisantydning) 240 802 (Andel av fellesgjeld)   4 430 802 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 199 832 (Totalpris inkl. omkostninger)
Nordbysvingen 12 Collage6.jpg
Velkommen til Nordbysvingen 12 ? en velholdt og innbydende 4-roms andelsleilighet i andre etasje. Beliggenheten er sentral, men samtidig tilbaketrukket og særdeles barnevennlig. Her bor dere i umiddelbar nærhet til buss, tog, skoler og barnehager, og det er kort vei til kjøpesenter og turområder. Videre kan eiendommen skilte med velstelte fellesarealer, egen garasje i rekke og egen, innglasset balkong på ca. 11 kvm med naturskjønt utsyn. Leiligheten fremstår med tidsmessige farge- og materialvalg og god, familievennlig planløsning. Stuen og kjøkkenet danner et åpent, lekkert allrom, og det moderne kjøkkenet har integrerte hvitevarer. Videre har leiligheten et bad/vaskerom, et wc-rom, pen entré og tre gode soverom. Alle soverommene har rikelig med garderobeplass. El-kontroll mai 2023.
Stue

Nordbysvingen 12, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 101 kvm Entrè, 3 soverom, bad/vaskerom, WC-rom og stue/kjøkken med utgang til innglasset balkong på 11 m2.
  Primærrom
  2. etasje: 90 kvm Entrè, 3 soverom, bad/vaskerom, WC-rom og stue/kjøkken.
  Sekundærrom
  2. etasje: 11 kvm Innglasset balkong. Utover nevnt areal, er det i tillegg en bodskap, bod på 4 m2 og garasje på 19 m2.  Tomt
  5150m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen ligger sentralt og attraktivt, men samtidig tilbaketrukket til, og med friområder tett på så får man en følelse av å bo naturnært. Det er god plass mellom bygningene, og fellestomten er pent opparbeidet med store plenarealer, prydbusker og trær, samt asfalterte internveier og stemningsfull utebelysning. Det er sittebenker og lekeapparater til felles anvendelse rundt og mellom bygningene. Leiligheten har utgang ved kjøkkenet til en innglasset, nordvestvendt balkong på ca. 11 kvm. Her er solforholdene gode, og det er fint utsyn over den nærliggende skogen. Det er god plass til sittegruppe og grill, og balkongen er bl.a. utstyrt med terrassevarmer for å forlenge sesongen. På varme sommerdager derimot kan innglassingen skyves til side for å slippe sol og varme inn. Balkongen har treheller på betongdekket, moderne utebelysning og grå rullegardiner for solskjerming. Flere vinduer ble skiftet ut i 2017-2019, og resterende vinduer skal byttes ut i 2023.

  Beliggenhet
  Beliggenhet Eiendommen ligger i et sentralt, attraktivt og meget familievennlig boligområde på Nordby, rett nord for Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Byen har også nærhet til flott natur. Du finner lysløype, markastue med servering i vintersesongen, samt et mylder av merkede stier i området, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter. For øvrig er det kort vei til lekeplass, flere fotballbaner, skøytebane, treningssenter og tennisanlegg. Ved Jessheim stadion ligger flotte Jessheim is- og flerbrukshall, som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Skøyter, curling og kjelkehockey er det også mulighet for. Nordbytjernet ligger i kort gangavstand og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Joker Jessheim, Rema 1000 og Meny Gystadmarka. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Jessheim Storsenter hele 145 butikker og serveringssteder, og er kjent som Øvre Romerikes største motehus. Strømmen storsenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Nordby stasjon som ligger ca. 600 meter fra boligen. Ved å benytte bil fra eiendommen tar det ca. 4 min til Jessheim sentrum, 9 min til Oslo Lufthavn Gardermoen, 26 min til Lillestrøm, samt 37 min til Oslo sentrum. Fra Jessheim er det gode togforbindelser til blant annet Oslo, og få minutter til Oslo lufthavn som tar deg videre ut i verden. Jessheim er ellers et viktig trafikknutepunkt med kort vei til nye E6, riksvei 174 og E16. Fra eiendommen er det gangavstand til Jessheim skole og ressurssenter, Nordby ungdomsskole og Jessheim videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet ligger på Kjeller ved Lillestrøm.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Bygningen er bygget i 1972 (etableringsår). Bygningen antas fundamentert med støpt plate på stedlige masser. Grunnmur av betong. Etasjeskillere av betong. Yttervegger oppført med betong og utfyllende bindingsverk, fasade av pusset mur og teglstein. Takkonstruksjon oppført med sperrer av tre, flat takform, tekket med takpapp e.l. (ikke besiktiget). Ytterliggere opplysninger om boligens tilstand står i tilstandsrapporten, gjennomført av Sigurd Unnestad/Takstkonsulent AS. Dato: 19.04.2023

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Nåværende eier tok over i 2021, De har gjort følgende oppgraderinger: - Byttet gulv i entré. - Satt inn taklys på bad, arbeidet er utført av Rælingen EL. - Montert ekstra stikk-kontakt inne og ute, Arbeidet er utført av Rælingen EL.

  Innhold
  2. etasje: Entré, bad/vaskerom, wc-rom, 3 soverom og stue/kjøkken. Disponibel bod på ca. 4 kvm og disponibelt skap i fellesarealer. Kort fortalt: - Innbydende og romslig 4-roms - Andelsleilighet i byggets 2. etasje. - Rolig og tilbaketrukket beliggenhet. - Barnevennlig og attraktivt område. - Garasjeplass i rekke medfølger. - Innglasset balkong på ca. 11 kvm. - Flott entré med nyere, pent gulv. - Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning. - Moderne og velutstyrt kjøkken. - Helfliset bad/vaskerom med badekar. - Helfliset, separat wc-rom. - 3 gode soverom med garderober. - Disponibel kjellerbod på ca. 4 kvm. - Varmtvannsbereder på ca. 120 liter. - Sikringsskap med automatsikringer.

  Standard
  Entré Leiligheten ligger i andre etasje, og har adkomst via felles trappeoppgang. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en pen entré med gråmalte vegger og nytt, matchende gulv. Det er fin plass til garderobeskap, og entreen har direkte adkomst til både bad, wc, stue og to av de tre soverommene. Kjøkken Kjøkkenet har et moderne og stilfullt design med gode benkeflater og rikelig med oppbevaringsplass. Innredningen har hvite, glatte fronter, takhøye skap og grå laminatbenkeplate med planlimt, sort kum. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, mikrobølgeovn, stekeovn og koketopp, samt ventilator, komfyrvakt, benkestikk og benkebelysning. Stue Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et smakfullt og innbydende allrom med god møbleringsfrihet. Her er det fin plass til sofagruppe, lenestoler og tv-/mediastasjon, og i overgangen til kjøkkenet er det rom for å samle familie og venner til hyggelige måltider rundt et spisebord. Allrommet er malt i en delikat, blågrå fargetone og på gulvet er det moderne, enstavs laminat. I stuesonen strømmer dagslyset inn via store, sydvestvendte vinduer, og ved kjøkkenet er det utgang til en nordvestvendt, innglasset balkong på ca. 11 kvm. Bad/vaskerom og wc-rom Leiligheten inneholder et bad/vaskerom og et wc-rom. Badet fremstår som velholdt og pent, med hvite fliser på veggene og lysegrå fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite fronter og består av en heldekkende servant på en skapseksjon, vegghengte hyller og et speil med belysning. Videre har badet opplegg for vaskemaskin og et badekar med dusjarmatur. Vegg-i-vegg med badet er det et helfliset wc-rom i samme stil. I tillegg til et toalett er wc-rommet innredet med en hvit servantseksjon og et speil med belysning. Soverom og garderobe Det er tre gode soverom i leiligheten, og alle har store, sydvestvendte vinduer som sørger for rikt, naturlig lysinnslipp og gode luftemuligheter. Alle soverommene er malt i duse, stilrene fargetoner som står godt til laminatgulvet. To av soverommene har store garderobeskap med hvite, profilerte fronter, og på det tredje rommet er det en plassbygd skyvedørsgarderobe med speilfronter. Hovedsoverom har 3m skap. Soverom/Gjesterom har 1,40m skap. Soverom/kontor har 3.20m skap. Leiligheten har for øvrig lagringsplass i en disponibel kjellerbod på ca. 4 kvm.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Integrerte hvitevarer følger boligen ved salg. Vaskemaskin følger ikke boligen ved salg.

  Parkering
  Det medfølger garasje på ca. 19 kvm i felles rekkeanlegg. Det er vedtatt at garasjerekkene skal pusses opp, noe som har ført til allerede økte felleskostnader. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Bygningsdeler med tilstandsgrad 2: Avløpsrør Avløpsrør av plast. Vann- og avløpsledningene er begrenset visuelt kontrollert i forbindelse med rapporten. Hvis riktig tilstand på avløpsledningene skal kartlegges, kan dette gjøres ved hjelp av TV-kontroll. TG2 settes av hensyn til at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt Vannledninger Vannrør av kobber. Vann- og avløpsledningene er begrenset visuelt kontrollert i forbindelse med rapporten. Hvis riktig tilstand på avløpsledningene skal kartlegges, kan dette gjøres ved hjelp av TV-kontroll. TG2 settes av hensyn til at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt. Våtrom Overflater: Det anses ikke være noen strakstiltak nødvendig. Det dusjes i badekar per dags dato, men anbefaler å sette inn lukket dusjkabinett på sikt. Man kan også forsegle fugene i dusjsonen. TG2 settes av hensyn til at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt. Membran, tettesjikt og sluk: Det anses ikke være noen strakstiltak nødvendig. Det dusjes i badekar per dags dato, men anbefaler å sette inn lukket dusjkabinett på sikt. Man kan også forsegle fugene i dusjsonen. TG2 settes av hensyn til at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt. Bygningsdeler med tilstandsgrad ikke undersøkt (TG-IU): Våtrom Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 190 000 (Prisantydning) 240 802 (Andel av fellesgjeld)   4 430 802 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 199 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1014007

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3650425

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andelsnummer
  20212

  Part.obl.nr.
  971169362

  Felleskostnader pr. mnd.
  5448

  Andel fellesgjeld
  240802

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-23T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  334428

  Andel fellesformue per dato
  2023-04-23T22:00:00Z

  Forkjøpsfrist
  2023-05-14T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Sørenstuen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  971169362

  Forkjøpsrett
  Da andelen tilhører et frittstående borettslag, er det kun de øvrige andelseierne i borettslaget som har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer underveis i salget. Andelseiere i borettslaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Det er igangsatt utskifting av vinduer. Det skal også bygges nytt garasjeanlegg når nødvendige tillatelser foreligger. Det er ingen planer om ytterligere økning av felleskostnadene som følge av dette.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Borettslagets forsikringsselskap
  Storebrand

  Polisenummer felles forsikring
  317870

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Beboerne plikter å delta på dugnader, 2 stk oppsatt, igjennom året.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter. 

  Eierskiftegebyr
  5995

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Eiendommen har ferdigattest. Innglassing av balkonger byggemeldt 2017. Garasje byggemeldt 1977.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "Hauganområdet" m/best. stadfestet 01.11.1976. Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 23.03.2021.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 190 000 (Prisantydning) 240 802 (Andel av fellesgjeld)   4 430 802 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 199 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev