aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Pinnebekklia 35! Dette er en flott enebolig i kjede med garasje, samt meget god planløsning.

JESSHEIM Pinnebekklia 35

Innholdsrik og flott enebolig i kjede med garasje, romslig terrasse og hagedel i meget barnevennlig område!

 • kr 6 400 000
 • BRA 140 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 400 000
 • Omkostningerkr 177 062
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 578 074
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 018
 • Soverom4
 • ArealP-rom 137 m²
 • Tomt329.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 401 012 (Prisantydning) 1 012,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 160 020 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 400 000)) 177 062 (Omkostninger totalt) 6 579 086 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Pinnebekklia 35! En fin enebolig i kjede som inneholder gang med gulvvarme, flott Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer, lys stue med peisovn, 4 gode soverom, 2 flislagte bad med gulvvarme, vaskerom og innvendig bod. Utgang fra stuen til stor terrasseplatting på ca 39 kvm med gode solforhold og god plass til utemøblement. Det følger garasje med plass til 2 biler i lengden og en sportsbod på ca 4 kvm. Ekornrud er et attraktivt og barnevennlig boligområde, like utenfor Jessheim sentrum. Her er det kort avstand til barneskole, barnehager og dagligvarebutikk. Det er gang- og sykkelvei til sentrum som byr på alle fasiliteter, samt ungdoms- og videregående skole. Gode kollektivtilbud til Jessheim sentrum og OSL Gardermoen med buss, og videre kommunikasjon med tog til Oslo.

Pinnebekklia 35, Viken

 • Tomt
  329.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Bruksrett til tomt rundt boligen ihht seksjoneringsbegjæring. Del av hage mot gjerdet er fellestomt. Tomten er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, terrasseplatting og asfaltert gårdsplass. Felles asfaltert adkomst og internvei. Eiendommen har gode lys- og solforhold.

  Beliggenhet
  Boligen ligger på en nyere del av et populært og barnevennlig boligområde på Ekornrud, like utenfor Jessheim sentrum. Området har umiddelbar nærhet til turterreng, samt kort vei til barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er gang- og sykkelvei til Jessheim sentrum, som har et rikt utvalg av fasiliteter, og ikke minst Jessheim Storsenter - Øvre Romerikes største motehus med butikker og flere serveringssteder. Jessheim kulturhus kan by på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. De nærmeste dagligvarebutikkene er Coop Extra Algarheim, Kiwi Gystad og Rema 1000 Gystadparken. Fra boligen er det ca 3,5 km til Algarheim barneskole og fin sykkelvei til Gystadmarka ungdomsskole og Jessheim videregående skole. Det er et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet. Like ved boligen ligger skogen som byr på et mylder av merkede stier, enten du starter ved Fladbyseter, Allergot ungdomsskole eller Teigen skytebane. Kommunen har også lagt opp til O-postjakt, et spennende fritidstilbud som gjør deg mer kjent i nærliggende terreng. Videre er det kort vei til lekeplass, fotballbane på Skogmo skole, Jessheim friidrettsstadion, idrettshall, ishall, tennisanlegg og flere treningssenter. Jessheimbadet åpner på Gystadmarka våren 2021 og er et nytt og moderne svømmeanlegg. Nordbytjernet på andre siden av Jessheim er ett av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Med bil tar det ca 14 min til Oslo lufthavn, 25 min til Lillestrøm, 28 min til Strømmen og 40 min til Oslo S. For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra Jessheim sentrum: Følg Algarheimsvegen over jernbanebrua og videre mot Algarheim. Ta rett frem i den første rundkjøringen, og følg veien videre i ca. 1 km. Ta så av mot Ekornrud på Ekornrudvegen til høyre. Ta så 4. vei til høyre inn Åsmohagan og hold til høyre inn Pinnebekklia. Boligen vil ligge nesten innerst i veien. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse.

  Skolekrets
  Algarheim skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste busstopp ligger i Algarheimsvegen ca 600 meter fra boligen og heter Holm, herfra går det buss til Jessheim sentrum og videre til OSL Gardermoen. Det er ca 3 km til Jessheim stasjon, hvor toget ofte tar deg til/fra Oslo S på ca 39 min.

  Byggemåte
  Kjedet enebolig over to etasjer som er oppført med vegger i trebindingsverk kledd med liggende bordkledning. Støpt gulv i 1. etg. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Takkontruksjon i tre tekket med betongtakstein. Malte trevinduer med 3-lags glass. Stor terrasseplatting utenfor stuen på ca 39 kvm med spaltegulv på trebjelkelag og levegger va tre. Takoverbygget tretrem ved hovedinngangen. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Reklamasjon pga. lekkasje fra toalett i 2. etg. Fikset lekkasje og satt opp ny himling på bad i 1. etg. Utført av Borgen Rør m/innleide. - Montert dimmerbryter på sov i 2. etg. Utført av Gardermoen Elektro.

  Innhold
  1. etasje 76 kvm p-rom: Gang, bad, vaskerom, stue og kjøkken. 2. etasje 61 kvm p-rom: Trapperom, bad og 3 soverom. Sekundære rom: innvendig bod i 2.etasje på ca 3 kvm. Det følger garasje på ca 42 kvm og sportbsod på ca 4 kvm til boligen.

  Standard
  Kjedet enebolig over to etasjeplan fra 2018 som holder en god standard. Overflater: Gulv: Laminat og fliser. Vegger: Trepanel og malte plater. Fliser på baderomsvegger og i gang. Himlinger: Malte plater. Kjøkken: Stort og flott kjøkken fra Sigdal med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er integrert oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp i kjøkken, samt frittstående kombiskap. Hvitevarer i kjøkken medfølger i handelen. Bad i 1.etg: Bad/vaskerom i 1. etasje med flislagte overflater og gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, toalett og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Vaskeromdel innenfor badet med varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Bad i 2.etg: Pent flislagt bad i 2. etasje med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, toalett, speilskap med belysning og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Kort fortalt: - Enebolig i kjede fra 2018 med god standard og planløsning. - Gang med flislagt gulv og gulvvarme. - Flott Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens. - Lys og hyggelig stue med peisovn. - 4 gode soverom. - Garderobeskap i 3 soverom. - Pent flislagt bad i 2. etasje med gulvvarme. - Flislagt bad med gulvvarme i 1. etasje. - Praktisk vaskerom innenfor bad i 1. etasje. - Praktisk innvendig bod/teknisk rom. - Romslig utebod ved inngangsparti. - Stor terrasse på ca 39 kvm med god plass til utemøblement og grill. - Hagedel med plen på baksiden. - Fint skjermet utsyn mot skogen. - Garasje med plass til to biler i lengden. - Flott barnevennlig beliggenhet med kort vei til skoler, barnehager, dagligvare, kollektivtransport og rekreasjonsmuligheter. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Innvendig > Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. - Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Gulvet er tilnærmet flatt med nedsenk dusjsonen. Trolig er det membranoppbrett ved døren bak list. Det er noe mindre motfall på gulvet nær klosett. Observert sprekk i mykfuge i overgang gulv/vegg. - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Topp klosett er målt til 38 cm. over ferdig gulv. Anbefalt er 40-45 cm. Takstmann opplyser at arealet i denne boligen er vanskelig eller umulig å måle opp helt nøyaktig på grunn av utforming/innredning av rom/bygningskonstruksjoner. Arealet er fastsatt omtrentlig og skjønnsmessig. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt av Hans Petter Lindstad, datert 10.05.2023. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i tilhørende garasje med plass til 2 biler i lengden. Ellers også godt med parkeringsmuligheter på egen eiendom.

  Forsikringsselskap
  Eika forsikring

  Polisenummer
  6010655

  Radonmåling
  Bygget er opplyst utført med radonsperre, men ingen dokumentasjon foreligger.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 401 012 (Prisantydning) 1 012,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 160 020 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 400 000)) 177 062 (Omkostninger totalt) 6 579 086 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med gulvvarme i begge bad og gang, samt panelovner. Peisovn for vedfyring i stuen.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  17498

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ingen eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  1447922

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  5502105

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Opplysningene om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, tv/internett, innboforsikring, m.m.

  Velforening
  Det er pliktig medlemskap i Furubrinken huseierforening. Medlemsavgiften betales via felleskostnadene til Furubrinken boligsameie.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/81/362/12: 14.10.1953 - Dokumentnr: 990040 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:362 Gjelder denne registerenheten med flere 06.11.1992 - Dokumentnr: 8379 - Best. om vann/kloakkledn. Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:362 Gjelder denne registerenheten med flere 06.11.1992 - Dokumentnr: 8379 - Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:362 Gjelder denne registerenheten med flere 01.09.2003 - Dokumentnr: 10094 - Jordskifte Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:362 Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.2017 - Dokumentnr: 1216365 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:362 Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.2017 - Dokumentnr: 1216365 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Adkomstrett med motorisert kjøretøy Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:362 Gjelder denne registerenheten med flere 02.11.2017 - Dokumentnr: 1216365 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om beplantning Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:362 Gjelder denne registerenheten med flere 06.07.2018 - Dokumentnr: 995018 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Gjelder også senere utskilte parseller Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:362 Gjelder denne registerenheten med flere 06.07.2018 - Dokumentnr: 995048 - Bestemmelse om vann/kloakk Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder også senere utskilte parseller Overført fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:362 Gjelder denne registerenheten med flere 27.07.2018 - Dokumentnr: 1073602 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 12 Formål: Bolig Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 1/13 Overnevnte heftelser omahndler bla. rett til å legge og vedlikeholde vann og avløpsledninger over eiendommen, rett til oppføring, drift og vedlikehold av nettstasjon, bestemmelser om bebyggelse og adomstrett med motorisert kjøretøy, bestemmelser om beplantning, pliktig medlemskap i vel/huseierforening, bestemmelser om rett til vedlikehold av anlegg og ledninger og seksjoneringsbegjæringer.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for 8 eneboliger, 8 frittliggende garasjer og kjedehus i 4 rekker. Denne er datert 26.06.2018.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei, som driftes av sameiet/husierforeningen. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan for "Furubrinken Ekornrudsletta" med bestemmelser. Vedtatt 13.06.2017. Avsatt i kommuneplanen til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 401 012 (Prisantydning) 1 012,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 160 020 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 400 000)) 177 062 (Omkostninger totalt) 6 579 086 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  177062

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,60% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr  5.950,- og visninger kr 2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 38.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 10.250,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger og forretningsføreropplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev