aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling ved Christer Knudsen har gleden av å presentere Ringvegen 42!
Aktiv Eiendomsmegling ved Christer Knudsen har gleden av å presentere Ringvegen 42!

JESSHEIM Ringvegen 42

Attraktiv 3-roms hjørneleilighet med stor, vestvendt balkong og grønt utsyn. Selveier, garasje og heis. Sentralt område.

 • kr 3 800 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 800 000
 • Omkostningerkr 108 311
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 919 053
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2013
 • Soverom2
 • ArealP-rom 66 m²
 • Felleskostnaderkr 3 933
 • Tomt6 897 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 800 000,- (Prisantydning) 10 742,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 269,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 800 000,00))   108 311,- (Omkostninger totalt)   3 919 053,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Ringvegen 42 er en attraktiv 3-roms selveierleilighet fra 2013. Leiligheten ligger på hjørnet av bygget i andre etasje og har gode vindusflater mot vest og nord. Mot vest er det utgang til en stor balkong på ca. 18 kvm ? en flott forlengelse i sommerhalvåret. Uteplassen har gode solforhold, utsyn til grøntareal og skjermende overbygg. Leiligheten har adkomst via heis fra garasjekjeller til svalgang på etasjeplan. Planløsningen er åpen, det er parkett på gulv, listefritt tak, lunt fargevalg og balansert ventilasjon. Stuen ligger i åpen løsning med kjøkken, som har flere integrerte hvitevarer, og det er garderobeskap i entreen og på det største soverommet. Videre er det et flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og lagringsplass i to kjellerboder. Velkommen til visning!
Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet og har gode vindusflater mot vest.

Ringvegen 42, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 66 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 66 kvm Entré, kjøkken/stue, 2 soverom, bad/vaskerom  Tomt
  6897m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten fra 2013, har en god internplassering på hjørnet av bygget i andre etasje. Det er heis fra garasjekjeller til svalgang på etasjeplan. Svalgangen ligger østvendt, har betongdekke og en utelampe ved ytterdøren. På motsatt side har leiligheten utgang til en vestvendt balkong på ca. 18 kvm ? en flott forlengelse av stuen i sommerhalvåret. Balkongen har lettstelt betongdekke, overbygg, rekkverk med stålspiler, levegg mot nabo og utmerkede solforhold. Den vender ut mot grønne fellesarealer med lekeplass, plen, felles sittegrupper, asfalterte gangveier og noe skog i tomtegrensen. Plasseringen gjør balkongen usjenert, og med god plass til møbler og grill, kan sommerdagene nytes med maksimal komfort.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et sentralt og meget barnevennlig boligområde på Jessheim, like ved Jessheim videregående skole. I nærheten ligger idrettsanlegg, barnehager, dagligvare, parker og god offentlig transport. Det er ca. 350 meter til Jessheim Storsenter, Øvre Romerikes største kjøpesenter. Jessheim er dessuten omkranset av flott natur. Det er lysløype, markastue med servering i vintersesongen, samt et mylder av merkede stier i området, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker og ligger bare 1 km fra boligen. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og barnevogner. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Fra boligen er det kort vei til flere fotballbaner, skøytebane, treningssenter og tennisanlegg. Dal kunstgressbane ligger rett i nærheten. Ved Jessheim stadion ligger Jessheim is- og flerbrukshall, og byen har et flott, nytt svømmeanlegg på 6400 kvm, som sto ferdig i 2021. Den som er glad i kultur vil i tillegg fryde seg over Jessheim kulturhus, som byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Joker, Kiwi og Coop Obs. I nærområdet ligger også Obs Bygg og Elkjøp. Ellers kan man finne det meste på Jessheim Storsenter. Senteret er Øvre Romerikes største motehus, med en mengde små og store kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innenfor rekkevidde. Jessheim er et viktig trafikknutepunkt med kort vei til nye E6, riksvei 174 og E16. Nærmeste bussholdeplass er Bekkebakken, som ligger ca. 2 min gange fra boligen. Det tar ca. 12 min å gå til Jessheim stasjon, som har gode togforbindelser til blant annet Oslo og Oslo lufthavn. Med bil tar det ca. 9 min til Oslo lufthavn, 24 min til Lillestrøm, 25 min til Strømmen og 35 min til Oslo S. Fra eiendommen er det gangavstand til både Jessheim barneskole, Nordby ungdomsskole og umiddelbar nærhet til Jessheim videregående skole. Det er et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Isolert malt inngangsdør av B-30/35 db. kvalitet. Std. malt dør med glassfelt som vinduer til balkong. Dels overbygget terrasse ca. 18 m2. med støpt dekke utenfor stue. Rekkverk i stål. Fundamentert med støpt armert såle på antatt fast grunn. Støpt kjellergulv. Asfaltert dekke i garasjedel. Bygningen er oppført med hovedbæresystem i betong-, og stålkonstruksjoner. Fasadene bygget opp som isolerte stendervegger utvendig kledd med trepanel og tegl. Flate oppforede tak antatt tekket med papp/membran Tg2 - Avvik som kan kreve tiltak Utvendig > Dører Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Våtrom > 2 etasje > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt Det er avvik: Membranen har ukjent utførelse, ikke dokumentert.

  Innhold
  - Attraktiv 3-roms selveier fra 2013. - Hjørneleilighet i andre etasje. - Heis til svalgang på etasjeplan. - Garasjeplass i fellesanlegg. - Vestvendt balkong på 18 kvm. - Gode solforhold og grønt utsyn. - Sentral og rolig beliggenhet. - Parkettgulv og listefritt tak. - Lune, trendy veggfarger. - Entré med garderobeskap. - Stue med åpen kjøkkenløsning. - Dels integrerte hvitevarer. - Flislagt bad med hvit innredning. - Opplegg for vaskemaskin. - To soverom, ett med flere skap. - Lagringsplass i to kjellerboder. - Leiligheten har balansert ventilasjon. - Sikringsskap med automatsikringer.

  Standard
  2. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom. Annet: 2 disponible boder på til sammen ca. 10 kvm i underetasjen. Entré Velkommen inn i en pen og romslig hjørneleilighet med adkomst fra østvendt svalgang. Leiligheten har parkettgulv, listefritt tak og delikate, trendy veggfarger som gir en lun stemning. Entreen er malt i en matt lavendelfarge og har downlights i himling. Det er flere garderobeskap langs den ene veggen, dørtelefon ved ytterdøren og dør med glassfelt inn til stuen. Stue Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet og har gode vindusflater mot vest. Herfra er det også utgang til en balkong på ca. 18 kvm, med utmerkede solforhold og fint utsyn til felles grøntareal. Stuen har vegger malt i en lun bruntone, parkett på gulv og listefri himling. Det er god plass til sofagruppe, tv-løsning og spisebord. Om sommeren kan måltidene gjerne nytes på balkongen. Kjøkken Kjøkkenet er plassert i L-form, åpent mot stuen. Innredningen er tidløs og pen med hvite, glatte fronter og benkeplate i grå laminat med nedfelt vaskekum. Over benken er det hvite fliser og benkebelysning. Kjøkkenet har integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin, samt kullfilterventilator over kokesonen. Bad/wc/vaskerom Badet fremstår moderne og pent med grå fliser på gulv og hvite fliser på veggene. Rommet har gulvvarme, taklampe og opplegg for vaskemaskin. Innredningen består av en heldekkende servant på hvitt skap, speilskap med overlys, et veggmontert toalett, og et dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Soverom og garderobe Leiligheten har to gode soverom, det største med vindu mot balkongen i vest og det minste med vindu mot nord. Det minste rommet har lyseblå veggflater og god plass til seng, nattbord og skrivepult med mer. Det store rommet har gråbrune veggflater, flere garderobeskap og plass til dobbeltseng, nattbord og mer. Det er også garderobeskap i entreen og lagringsplass i to disponible boder i underetasjen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger garasjeplass i fellesanlegg i underetasjen med heis til etasjeplan. Sameiet har ellers utendørs gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 800 000,- (Prisantydning) 10 742,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 269,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 800 000,00))   108 311,- (Omkostninger totalt)   3 919 053,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med varmekabler og har panelovner ellers. Ventilasjonen er balansert. Varmtvannsberederen på ca. 120 liter er plassert i kjøkkenbenken. Sikringsskapet har automatsikringer og jordfeilbryter.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  9384

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1037563

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3735226

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  66/5344

  Felleskostnader pr. mnd
  3933

  Felleskostnader inkluderer
  Byggforsikring, grunnpakke tv og internett, ekstra innbetaling til nedbetaling av lån, forretningsførsel og revisjon. Følgende Fra og med august 2023 til og med mai 2024, skal det kreves inn ekstra i felleskostnader for nedbetaling av sameiets lån. Det kreves inn etter eierbrøken, ca. kr 1 000 per seksjon i måneden. Felleskostnadene og garasjeleie øker med 8% fra 01.06.2024. Felleskostnadene fordeles slik pt.: Ekstra innbetaling til nedbetaling av lån 1 082,00 TV/bredbånd 497,00 Felleskostnader 2 354,00 (øker til kr. 2 543,- fra 01.06.24)

  Andel fellesgjeld
  10742

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-11-07T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  5119

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 82 seksjoner. Bekkebakken Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 911799111, og ligger i Ullensaker kommune.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: OBOS Banken AS Lånenr.: 98207646768 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 7,85% Restsaldo 75 266,00 Innfrielsesdato: 30.11.2042 Type rente: Flytende Bank: Obos-Banken AS Lånenr.: 98207741701 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 7,85% Restsaldo 793 460,00 Innfrielsesdato: 30.09.2043 Type rente: Flytende

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Fra og med august 2023 til og med mai 2024, skal det kreves inn ekstra i felleskostnader for nedbetaling av sameiets lån. Det kreves inn etter eierbrøken, ca. kr 1 000 per seksjon i måneden. Felleskostnadene og garasjeleie øker med 8% fra 01.06.2024.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sameiet er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Av husordensreglene pkt. 9.1 fremgår følgende: Dyrehold er tillatt såfremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Hundehold er kun tillatt etter samtykke fra styret. Eget søknadsskjema må fylles ut og sendes inn til styret før man går til anskaffelse av hund. Beboere som har hund ved endring av punkt 9.1, skal også rapportere inn sin hund/hunder på samme skjema til styret. Skjema fås ved forespørsel til styret

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/135/27/62: 24.02.1869 - Dokumentnr: 909195 - Utskifting Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:27 Gjelder denne registerenheten med flere 04.03.1920 - Dokumentnr: 900295 - Bestemmelse om vannledn. Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:27 Gjelder denne registerenheten med flere 19.11.1921 - Dokumentnr: 900217 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:27 Gjelder denne registerenheten med flere 08.08.1952 - Dokumentnr: 2186 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:27 Gjelder denne registerenheten med flere 07.11.1956 - Dokumentnr: 3210 - Best. om vann/kloakkledn. Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:27 Gjelder denne registerenheten med flere 08.01.1986 - Dokumentnr: 240 - Erklæring/avtale Fraskrivelse av krav i forbindelse med garasje oppført 9 m fra fylkesveien. Bestemmelse om fjerning av garasjen m.v. Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:27 Gjelder denne registerenheten med flere 29.08.2012 - Dokumentnr: 701797 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettsatsjon. Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:27 Gjelder denne registerenheten med flere 31.01.2013 - Dokumentnr: 90389 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 62 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 66/5344

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for Ringvegen 42-46, Jessheim datert 31.05.2016.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig, kontor, forr. i reguleringsplan for "Bekkebakken, gnr. 135/103 Jessheim" m/best. vedtatt 30.01.2006.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt. Ved utleie av seksjonen plikter sameieren å melde dette skriftlig til styret for registrering. Sameier plikter ved utleie å gjøre leietakere oppmerksom på sameiets vedtekter og husordensregler, og har ansvar for at disse følges.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 800 000,- (Prisantydning) 10 742,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 269,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 800 000,00))   108 311,- (Omkostninger totalt)   3 919 053,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  108311

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr. 30 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 2 500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva. 

Christer Knudsen

Megler

Christer Knudsen

97 79 04 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev