aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Heidi Anett Larsen v/Aktiv ønsker velkommen til Romsaasbakken 5 - Attraktiv 1-roms m/vestvendt markterrasse, alkove, p-plass og nyere gulv.
Heidi Anett Larsen v/Aktiv ønsker velkommen til Romsaasbakken 5 - Attraktiv 1-roms m/vestvendt markterrasse, alkove, p-plass og nyere gulv.

JESSHEIM Romsaasbakken 5

Attraktiv 1-roms m/vestvendt markterrasse, alkove, p-plass og nyere gulv. Gangavstand til tog. Perfekt førstegangskjøp.

 • kr 2 400 000
 • BRA 29 m²
 • Prisantydningkr 2 400 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 428 671
 • EierformAndel
 • Byggeår2005
 • Soverom -
 • ArealP-rom 29 m²
 • Andel fellesgjeldkr 18 839
 • Felleskostnaderkr 1 710
 • Tomt10 815 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 400 000 (Prisantydning) 18 839 (Andel av fellesgjeld)   2 418 839 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 428 671 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Romsaasbakken 5 er en pen, arealeffektiv 1-roms andelsleilighet fra 2005. Leiligheten har gjennomgående planløsning, inngang mot øst og utgang til en solfylt markterrasse mot vest. Uteplassen er ca. 8 kvm, skjermet av levegger og har god plass til møbler og grill. Til leiligheten følger en utebod på ca. 6 kvm og en p-plass. Leiligheten er ypperlig for pendlere, studenter og førstegangskjøpere. Her er det kun 11 min gange til Jessheim stasjon og Jessheim videregående, og umiddelbar nærhet til parkområde og dagligvare med mer. Leiligheten har en åpen planløsning, nyere gulv fra 2019 og noen oppgraderinger av bad og kjøkken. Det er rikelig med skap i gang, sovealkove, kjøkken, stue og entré, så det er enkelt å holde orden. Badet har blant annet regnfallsdusj og opplegg for vaskemaskin.
I gangen mot stuen er det garderobeskap, veggskap og matchende kontorløsning.

Romsaasbakken 5, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 29 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 29 kvm Bad, entré, alkove og stue/kjøkken

  Ekstern bod
  Sekundærrom
  1. etasje: 6 kvm Utebod. Arealet er oppmålt på stedet  Tomt
  10815m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 10 815 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte internveier og gressplene.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et sentralt boligområde på Jessheim i Ullensaker kommune. Fra boligen er det umiddelbar nærhet til Romsaasparken, og kort gangavstand til Jessheim videregående, flere ballbaner, treningssenter, og sentrum med tog, stort kjøpesenter og et levende uteliv. Jessheim har et rikt aktivitetstilbud og en rekke nyere anlegg for ulike idretter, inkludert tennis, håndball, fotball, friidrett, skateboard, skøyter, curling og kjelkehockey. Ved Jessheim stadion ligger Jessheim is- og flerbrukshall, og Jessheimbadet som er et nytt svømmeanlegg. Med bil tar det ca. 10 min til et annet nytt anlegg i stjerneklassen, Bakkedalen park- og idrettsanlegg. Videre har Jessheim et bredt tilbud for de som er glad i kunst og kultur. Jessheim kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Ellers har sentrum både kafeer og flere koselige spisesteder. Jessheim Landhandleri er vel verdt et besøk. På nordsiden av Jessheim ligger Nordbytjernet, et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Her er det badestrender, volleyballbaner, og bade- og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også flotte turstier og lysløyper blant annet fra Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det gangavstand til både Jessheim barneskole, Døli barneskole, Nordby ungdomsskole og Jessheim videregående skole. Det er et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområde

  Offentlig kommunikasjon
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Joker, Kiwi og Coop Obs. I nærområdet ligger også Obs Bygg og Elkjøp. Ellers kan man finne det meste på Jessheim Storsenter, som har 145 butikker og serveringssteder. Senteret er Øvre Romerikes største motehus med en mengde små og store kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innenfor rekkevidde. Det tar 11 min å gå til Jessheim stasjon, hvor toget tar deg til Oslo S på 39 min. Med bil tar det ca. 9 min til Oslo lufthavn, 24 min til Lillestrøm, 25 min til Strømmen og 35 min til Oslo S.

  Byggemåte
  TG2 - Vesentlige avvik - Ledningsnett for vanntilførsel med rør-i-rør. Fordeelerskap i bad. Overløp fra fordelerskap med utløp i bad. Avløpsrør i plast, skjult i kontruksjonen. Stoppekran er lokalisert i nevnt fordelerskap. - Varmtvann Varmtvannsbereder på ca. 50 liter, produsert i 2005. Tilstandsgrad 2 er satt på grunn av alder sett i lys av forventet levetid. - Elektrisk oppvarming Varmekabler i bad Tilstandsgrad 2 er gitt grunnet manglende samsvarserklæring - Elektisk anlegg Sikringsskap i entré med automatsikringer og jordfeilbryter. Skjult ledningsnett fra byggeår Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av manglende samsvarserklæring - Overflater gulv, bad Fliser på betong, sluk i plast. Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av alder på vanntett sjikt sett i lys av forventet levetid og normal bruksslitasje. - Overflater vegger, bad Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av alder på vantett sjikt sett i lys av forventet levetid og normal bruksslitasje.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse Skiftet baderomsmøbler og kran. 11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse Koblet opp elutak over kjøkkenbenk.

  Innhold
  Planløsning 1. etasje: Entré, bad, stue/kjøkken og alkove. Boligen disponerer en utebod på ca. 6 kvm. Kort fortalt - Attraktiv 1-roms i 1. etasje. - Gjennomgående planløsning. - Arealeffektiv, smart innredet. - Solfylt terrasse mot vest. - God plass til møbler og grill. - Entré med garderobeskap. - Gang med god skapplass. - Alkove med vindu og skap. - Stue med åpen kjøkkenløsning. - Nyere stekeovn og induksjonstopp. - Nyere benkeplate og vaskekum. - Flislagt bad med regnfallsdusj. - Opplegg for vaskemaskin. - Pent laminatgulv fra 2019. - Innslag av mønstertapet.

  Standard
  Entré, alkove og garderobe Velkommen inn i en arealeffektiv og pent ivaretatt leilighet fra 2005, med nyere laminatgulv fra 2019 og trendy fargevalg i gråtoner. Entreen har mørkegrå vegger, sorte dørlister, skap og skohyller. Fra entreen er det dør med glassfelt inn til en gang med sorte garderobeskap, veggskap og matchende kontorløsning. Veggen ved kontorløsningen har mønstret tapet som er brukt flere steder i leiligheten, blant annet i stuen. Fra gangen er det en skyvedør inn til en smart sovealkove. Alkoven har vindu mot øst og sorte garderobeskap bygd rundt sengeplassen. Her er det hyller og samme fargevalg som i øvrige rom, med innslag av medaljongtapet på endeveggen. Stue og kjøkken Leiligheten har en arealeffektiv planløsning, der stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Dagslyset strømmer inn via tre vinduer og terrassedør mot vest. Med sine 8 kvm er terrassen en utmerket forlengelse av rommet i sommerhalvåret. Stuen har pent laminatgulv fra 2019, hvitmalt himling og glatte vegger malt i grått og hvitt. Endeveggen og vegg mot gang er belagt med mønstertapet i sort og hvitt. Kjøkkeninnredningen er plassert langs én vegg, men det er også noen veggskap i sonen mot gangen, nisje til kjøl/frys i entreen og et vitrineskap på endeveggen. Innredningen har sorte, glatte fronter, takhøye overskap og benkeplate fra 2021 med nedfelt vaskekum i kompositt. Over benken er det lagt lyse mosaikkfliser og magnetlist til kniver. Kjøkkenet har integrert stekeovn og induksjonstopp fra 2021, opplegg for oppvaskmaskin i benk og ventilator over kokesonen. Rommet har plass til sofa, tv-løsning og spisebord. Bad/wc/vaskerom Badet er pent og lettstelt med grå gulvfliser, hvite veggfliser, gulvvarme og spotbelysning. I 2019 fikk badet ny servant og et servantskap med grå rillefronter. Den øvrige innredningen består av speilskap, toalett, og et dusjhjørne med foldedører i glass, regnfallsdusj og hånddusj. Badet har ellers en høy hylle med god plass til håndklær og velværeprodukter, samt opplegg for vaskemaskin ved siden av dusjsonen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2021 Modernisert kjøkken med ny benkeplate, kum, komfyr og platetopp. 2019 Lagt nytt gulv. 2019 Ny servant og nytt servantskap.

  Parkering
  Til leiligheten følger en parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 400 000 (Prisantydning) 18 839 (Andel av fellesgjeld)   2 418 839 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 428 671 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med varmekabler på bad. Ventilasjonen har avtrekk fra kjøkken og bad, som styres av kjøkkenventilator. Varmtvannsbereder fra 2005 er på ca. 50 liter og montert i kjøkkenskap. Sikringsskapet har automatsikringer og jordfeilbryter.

  Energiklasse
  D

 • Formuesverdi primær
  551315

  Formuesverdi primær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  2103

  Part.obl.nr.
  987315830

  Felleskostnader pr. mnd.
  1710

  Andel fellesgjeld
  18839

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-30T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Det er kun IN-avtale på lån.nummer: 12129444116 Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Det er mulig å nedbetale hele eller deler av andel fellesgjeld innen den 20.6 og 16.12. hvert år. Innkrevde a' kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid. Andel renter og avdrag betales ihht låneavtale.

  Andel fellesformue
  19102

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Takterrassen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  987315830

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Selger har satt som vilkår for kjøp at gebyr for utlysing av forkjøpsrett kr. 7 769,- kroner dekkes av kjøper. Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Info pr. 31.03.23 Lånets løpetid: 2 terminer, 14.07.22 - 30.09.35 Annuitetslån - Restgjeld: 1 408 059,00 Andel av saldo: kr. 0,- Långiver: Dnb Bank Rentebetingelser: 4.150% Info pr. 30.06.23 Lånets løpetid: 2 terminer, 17.10.06 - 30.06.36 Annuitetslån - Restgjeld: 9 633 727,00 Andel lån: kr. 18 839,- Långiver: Dnb Bank Rentebetingelser: 4.650% Første termin/første avdrag: 14.07.2014 (siste termin 30.09.2030) Det er kun IN-avtale på lån.nummer: 12129444116 Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Det er mulig å nedbetale hele eller deler av andel fellesgjeld innen den 20.6 og 16.12. hvert år. Innkrevde a' kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid. Andel renter og avdrag betales ihht låneavtale.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  84972467

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde hund og/eller katt på betingelse av at det inngås egen skriftlig kontrakt med borettslaget som regulerer forholdet mellom partene.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 03.11.2006 Det er ikke mottatt byggetegninger. Megler har derfor ikke kunnet kontrollere hvorvidt dagens bygninger og planløsning (herunder formål/bruk) er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak. Dette betyr videre at det kan være rom som er inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport, men som ikke er godkjent for varig opphold. Ovennevnte medfører at man ikke vet hvor vidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til bolig/forr/kontor i reguleringsplan for FB2 Romsaas m/best. vedtatt 27.9.2004 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 400 000 (Prisantydning) 18 839 (Andel av fellesgjeld)   2 418 839 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 428 671 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1.90 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.000,- oppgjørshonorar kr  6.500,- og visninger kr  3.000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  47.500,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Heidi Anett Larsen

Megler

Heidi Anett Larsen

98 84 98 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev