aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Romsaasbakken 7! Dette er en pen leilighet beliggende i 2. etasje.
Velkommen til Romsaasbakken 7! Dette er en pen leilighet beliggende i 2. etasje.

JESSHEIM Romsaasbakken 7

Fin 1-roms m/sovealkove i 2. etasje med balkong - svært sentral beliggenhet - pendlerleilighet eller førstegangskjøp?

 • kr 1 800 000
 • BRA 29 m²
 • Prisantydningkr 1 800 000
 • Omkostningerkr 11 240
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 200 321
 • EierformAndel
 • Byggeår2005
 • Soverom -
 • ArealP-rom 29 m²
 • Andel fellesgjeldkr 389 081
 • Felleskostnaderkr 5 777
 • Tomt10 815 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 1 800 000 (Prisantydning) 389 081 (Andel av fellesgjeld)   2 189 081 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 200 321 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Romsaasbakken 7! Dette er en fin 1-roms leilighet i 2. etasje. Leiligheten inneholder vindfang, gang med stor og praktisk skyvedørsgarderobe, lys stue, kjøkken med pen innredning og hvitevarer herunder stekeovn og oppvaskmaskin, flislagt bad med gulvvarme og romslig sovealkove. Det er adkomst fra stuen til en trivelig balkong på ca 6 kvm. Det følger sportsbod til leiligheten. Svært sentral beliggenhet på Jessheim med alle servicefasiliteter innen gangavstand. Kort gangavstand til flere dagligvarebutikker, skoler, barnehager, kulturhuset med kino, samt Jessheim storsenter med ca 140 butikker og spisesteder. Det er gangavstand til Jessheim stasjon hvor det ofte går tog og buss til bla. Oslo, Lillestrøm og Oslo Lufthavn Gardermoen.
Fin utsikt fra balkongen.

Romsaasbakken 7, Akershus

 • Tomt
  10815m²

  Beskrivelse av tomt
  Borettslagets felles tomt er opparbeidet med interne veier, parkeringsareal, plen og beplantning. Lekeplass og sittegrupper på fellesområde.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger sentralt til på Jessheim, på taket til Coop Obs, med umiddelbar nærhet alt byen har å tilby. Det er kort gangavstand til Jessheim storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder. Senteret er Øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. I sentrum her finner du for øvrig alt av fasiliteter; togstasjon, matbutikker, restauranter, banker og øvrige forretninger. I Ullensaker kulturhus er det bla. 3 kinosaler, kulturskole og bibliotek. På Jessheim sør, ca 1 km fra sentrum er næringsområde Byporten Jessheim. Her finner du bla. Rema 1000, Møbelringen, veterinær, Thansen, Rusta og Evo treningssenter. I Gystadparken på andre siden av Jessheim, er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Lanhandleri og Jesshem bilby med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. Som en kontrast til sentrumslivet byr området rundt på flere friluftsområder med blant annet Nordbytjernet med flotte turstier, badeplass og rekreasjonsområder. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turstier for små og store. Nordbytjernet har fine badeplasser med strender, volleyballbaner og bade- og fiskebrygger. På vinterstid er det mulighet for å stå på skøyter og ake. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området. Ved UKI Arena/Jessheim stadion finner du fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. For de som heller ønsker å trene på et treningsstudio tilbyr Jessheim flere gode alternativer; Fresh Fitness ligger like ved (over Extra) og Spenst ligger også i nærheten. Jessheimbadet åpnet dørene i mai 2021, og byr på 25 meters basseng, sklie, terapibasseng, barnebasseng, boblebad og hoppetårn. Jessheim fikk i 2012 bystatus og byen, samt områdene rundt, er i stor utvikling. Kommunen vokser med ca 1000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Med hovedflyplassen i kommunen har man mulighet til å reise hvor man vil i verden og alltid komme hjem til Ullensaker. Med bil tar det ca: 2 minutt til Jessheim Stasjon 10 minutt til OSL Gardermoen 35 minutter til Oslo For mer informasjon gå inn på: www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra E6: Ta av motorvegen til Jessheim syd og følg Trondheimsvegen mot Jessheim sentrum. Følg Trondheimsvegen helt til du kommer til Jessheimkrysset. Her tar du til venstre i rundkjøringen (ned Gardermovegen). Ta så til venstre i første rundkjøring inn Romsaas alle. Romsaasbakken vil så være inn første vei på venstre side etter rundkjøringen. Leiligheten er merket med Aktiv til-salgs skilt.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av blokkbebyggelse, næring og sentrumsbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  På Jessheim er det skoler i alle trinn. Det er bygd flere nye skoler, blant annet videregående som ligger like ved. Eiendommen hører til Jessheim barneskole og Nordby ungdomsskole. Man har også flere barnehager i nærområdet.

  Skolekrets
  Døli skoelkrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er godt tilbud for offentlig transport med både tog og buss fra Jessheim stasjon, til bla. Eidsvoll, Lillestrøm, Gardermoen og Oslo.

  Byggemåte
  Fundamentert med støpt armert såle på antatt fast grunn. Boligene er bygget på underliggende næringsbygg i betong. Bygningen er oppført med hovedbæresystem i betong-, stål-, og trelkonstruksjoner. Utvendige fasader med trepanel.Vinduer i fabrikkmalte malt trekarmer med 2-lags isolerglass fra byggeår (2005). Overbygget trebalkong utenfor stue. Spaltegulv i tre og le-vegger i brystningshøyde av tre. Rekkverk av stål. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Innhold
  2. etasje 29 kvm p-rom: Vindfang, gang, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken, sovealkove. Sportsbod utvendig, ca 6 kvm.

  Standard
  Ettroms leilighet fra 2005, beliggende i 2. etasje. Leiligheten holder en normal standard. Overflater: Gulv: Vesentlig eikeparkett. Fliser på badegulv. Vegger: Vesentlig malte flater, fliser i bad. Himlinger: Takess. Senket himling i bad. Kjøkken: Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Ventilator over komfyrplass. Laminat benkeplate med rett frontkant. Delintegrert oppvaskmaskin med avvikende frontplate. Bad: Baderom/vaskerom med gulvvarme og flislagte overflater. Innredet med toalett, dusjhjørne, klosett, servant over servantskap og opplegg til vaskemaskin. Kortfortalt: - Fin 1-roms med svært sentral beliggenhet. - Kjøkken og stue i en moderne åpen løsning. - Flislagt bad med gulvvarme. - Trivelig sovealkove med vindu. - Sportsbod på bakkeplan. - Flott balkong på ca 6 kvm. - Telia kabel-tv og internett tilknytning. - Skyvedørsgarderobe med speilfronter i gang. - Gangavstand til alle servicefasiliteter herunder Jessheim storsenter, kulturhuset m/kino, togstasjon, dagligvare m.m. - Flott førstegangskjøp eller pendlerleilighet! Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Dører: Værslitt ytterdør utvendig. - Innvendig > Overflater: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. GJelder parkett. - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom: Åpent usikret skruehull i flis etter oppheng. - Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Fall til sluk kontrollert. Noe fall på gulvet, med sterkere lokalt fall nær sluket. Sokkel-list til dusjhjørne hindrer at evt. lekkasjevann ledes forskriftsmessig til avløp/sluk. - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom: Det er påvist skader på innredning. - Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Takstmann har ikke vurdert tilstands på elektriske anlegg. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte tilstandsrapport utført av Hans Petter Lindstad, datert 12.07.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn og oppvaskmaskin medfølger i handelen. Kjøleskap medfølger ikke i handelen. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Telia kabel-tv og internett tilknytning som betales via felleskostnadene.

  Parkering
  Det følger ikke parkering. Parkering etter områdets gjeldene bestemmelser.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 800 000 (Prisantydning) 389 081 (Andel av fellesgjeld)   2 189 081 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 200 321 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med elektrisk gulvvarme i bad, samt panelovner.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  551315

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2094995

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Opplysningene om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader for strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  1203

  Part.obl.nr.
  987315830

  Felleskostnader pr. mnd.
  5777

  Andel fellesgjeld
  389081

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter betales via felleskostnadene.

  Borettslaget
  Takterrassen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  987315830

  Om borettslaget
  Takterrassen borettslag består av 48 andelsboliger fordelt på 4 bygninger med adressene Romsaasbakken 1-7, beliggende på eiendommen Gnr. 132 Bnr. 247. Borettslaget er tilknyttet BORI (Boligbyggelaget Romerike).

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslaget har to lån i DNB: Lån 1: Rente: 4,15 % Type: Annuitet Restgjeld kr: 1.408.059 ,- per 31.03.2023. Terminer: 2 Løpetid: 14.07.2022 - 30.09.2035. Lån 2 (IN-lån): Rente: 4,65 % Type: Annuitet Restgjeld: 9.633.727 ,- per 30.06.2023 Terminer: 2 Løpetid: 17.10.2006-30.06.2036 Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Det er mulig å nedbetale hele eller deler av andel fellesgjeld innen den 20.6 og 16.12. hvert år. Innkrevde a-kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid. Andel renter og avdrag betales ihht låneavtale. Det er kun IN-avtale på lån.nummer: 12129444116

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er medlem av sikringsordningen.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  84972467

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler kan fås hos megler på forespørsel.

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde hund og/eller katt på betingelse av at det inngås egen skriftlig kontrakt med borettslaget som regulerer forholdet mellom partene.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/132/247: 14.11.2000 - Dokumentnr: 12840 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:1 13.03.2006 - Dokumentnr: 160537 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:262 27.04.2006 - Dokumentnr: 211751 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Samleseksjon næring Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 7925/10322 Snr: 2 Formål: Samleseksjon bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 2397/10322 Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2020 - Dokumentnr: 1296986 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:132 Bnr:247 Gjelder denne registerenheten med flere Heftelsene omhandler bla. avtale mellom Hafslund og Coop ang. drift og vedlikehold av kabelanlegg og nettstasjon, utbyggingsavtalen for del av Jessheim vest - Romsaas og seksjoneringen av eiendommen m.m.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for boligene. Denne er datert 03.11.2006.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst til borettslaget tomt. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig, kontor forretning. i reguleringsplan for "Fb2 Romsaas" med bestemmelser. Vedtatt 07.09.2004. Avsatt i kommuneplanen til: Kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende vedtatt 07.09.2015. Avsatt i kommunedelplan for: Jessheim til: Kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende vedtatt 16.06.2014. Grenser inntil reguleringsplan for: "Fb3 Romsaas" Vedtatt 01.11.2010 og "Jessheim vest - Romsaas" vedtatt 26.10.1998

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 800 000 (Prisantydning) 389 081 (Andel av fellesgjeld)   2 189 081 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 200 321 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  11240

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,85 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 11.500,-. Utleggene omfatter foto, kommunal info og forretningsførerinfo. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev