aktiv-eiendomsmegling

JESSHEIM Såvegen 11

Pen 2-roms selveier leilighet i 3.etasje med sentral beliggenhet. Trivelig balkong og garasjeplass. Heis i bygget!

 • kr 3 100 000
 • BRA 44 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 100 000
 • Omkostningerkr 90 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 190 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2008
 • Soverom1
 • ArealP-rom 44 m²
 • Felleskostnaderkr 2 486
 • Tomt8 754.6 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 100 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,00))   90 542,- (Omkostninger totalt)   3 190 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å ønske velkommen til Såvegen 11! Leiligheten har god planløsning og en velholdt standard fra byggeåret. Leiligheten ligger i byggets tredje etasje, og har blant annet stilfull gasspeis i stuen, en trivelig balkong og reservert garasjeplass. Det er heis i bygget. Fellesarealene er parkmessig opparbeidet, og en stor lekeplass gjør det ekstra barnevennlig. Beliggenheten er sentral med kort gange til skoler, butikker, sentrum og jernbanestasjonen. Leiligheten inneholder stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til balkong, et flislagt bad/vaskerom med gulvvarme, et soverom med garderobeskap og en lysmalt entré med plass til garderobeløsning. Velkommen til visning!

Såvegen 11, Akershus

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 44 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 44 kvm Entré, gang, kjøkken, stue, soverom, bad
  Sekundærrom
  3. etasje: 0 kvm  Tomt
  8754.6m²

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et rolig, barnevennlig og sentralt boligområde på Jessheim i Ullensaker kommune ? ca. 10-12 min gange fra sentrum og Jessheim stasjon. Området rundt bygningene er flott opparbeidet med velstelte friareal, parkområder og asfalterte gangveier. Romsaasparken ligger rett i nærheten med flere aktivitetsområder, store lekeplasser, sittebenker og amfi. Det er kort gange til skolen og dagligvarebutikkene ligger i nabolaget. Skal det shoppes er det ikke mer enn ca. 10 min å gå til Jessheim Storsenter. Er det tid for trening ligger Fresh Fitness i samme område. Ellers er det ca. 12 min på sykkelen til Jessheim stadion og Jessheimbadet. Sistnevnte med et godt tilbud til alle aldersgrupper. Videre har Jessheim et bredt tilbud for de som er glad i kunst og kultur. Jessheim kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Ellers har sentrum både kafeer og flere koselige spisesteder, og Jessheim Landhandleri er vel verdt et besøk. Det tar ca. 10 min å sykle til Nordbytjernet ? et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Her er det badestrender, volleyballbaner, bade- og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen, og til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også flotte turstier og lysløyper blant annet fra Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane og ved Fladbyseter. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på Obs Jessheim, Kiwi Meierigården og Joker Jessheim Hageby som alle ligger i nabolaget. Joker holder også søndagsåpent. Ellers kan man finne det meste på Jessheim Storsenter, som har 145 butikker og serveringssteder. Senteret har en mengde små og store kjedebutikker, og flere nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innenfor rekkevidde.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  For elever på barneskolen er det ca. 20 min gange til Døli skole og for elever på ungdomsskolen er det ca. 15 min gange til både Allergot og Nordby skole ? eller ca. 5-6 min på sykkelen. Jessheim vgs. ligger ca. 12 min gange fra boligen og nærmeste barnehage er Norlandia Romsaas barnehage som ligger i nabolaget.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste bussholdeplass er Soltun bosenter som ligger rundt 100 meter fra boligen. Alternativt tar det ca. 12 min å gå til Jessheim stasjon, hvor toget tar deg til Oslo S på 39 min. Med bil tar det ca. 10 min til Oslo lufthavn, 25 min til Lillestrøm, 26 min til Strømmen og 40 min til Oslo S.

  Byggemåte
  Utvendig: Boligblokk med flatt tak tekket med takfolie e.l. Yttervegger i betong utvendig kledd med teglstein og panel. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Eikeparkett. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater.

  Innhold
  3.etasje: Entré/gang, kjøkken, stue, 1 soverom og bad.

  Standard
  Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Innvendig > Overflater Våtrom > 3. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 100 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,00))   90 542,- (Omkostninger totalt)   3 190 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Panelovner. Gasspeis. Gulvvarme bad.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  7564

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  709336

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2553608

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  44/7314

  Felleskostnader pr. mnd
  2486

  Felleskostnader inkluderer
  Byggforsikring, kontroll av gassanlegg, nettleie gass, garasje, kabel-tv, forretningsførsel og revisjon. Forbruk av gass faktureres den enkelte dirkete fra leverandøren som pt. er Norsk Gassnett.

  Andel fellesformue
  21068

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet Jessheim Hageby II er et registrert boligsameie og drives på denne adresse i Ullensaker kommune. Den består i å følge oppdelingsbegjæring av 7. mars 2008 av 107 boligseksjoner. STYRETS ARBEID 2022 Det har gjennom året vært avholdt 9 styremøter, Ved siden av styremøtene, har styremedlemmene jevnlig kontakt via epost og telefon, og mye av styrets daglige arbeid foregår på denne måten. Det har vært avholdt et fellesmøter med Sameie 1 i 2022. 1. Arbeid utført i perioden: Malt vinduer på sydvegger som ikke er under tak. Revidert avtale med TOMA. Kontroll gasspeiser. Byttet styreenheter til branngardiner i kjeller. Byttet alarmsystem i heisene. Vedlikeholdt ventilasjonssystem. Gjennomført dugnad. Godt oppmøte og alt planlagt ble gjennomført. 2. Viktige ting å passe på for eiere/beboerne: Det er forbudt å innstalere vifter motor på kjøkken. Det er felles vifte på taket i hvert hus, og slike vifter med motor vil ødelegge ventilasjonssystemet for andre. Tomgangskjøring og diselvarmere i garasjen er strengt forbudt, da dette fører til at gasstilførselen til peisene blir stoppet. Søppelsortering skal skje i hehold til gjeldene regler slik at vi ikke pådrar oss unødige utgifter. Husk og brette esker å kartonger så de tar minst mulig plass. 3. Utearealer. Utearealet holdes ved like av Toma. 4. Gjesteparkeringen. Ved manglende P-bevis eller dersom beboer parkerer på gjesteparkeringen, påløper kontrollavgift. 5. Gass-peis. Gass-peisene skal ha tilsyn/service hvert år. Avtalen med Alfa Olis Gass & VVS AS om dette syns å fungere bra. Ved behov utenom den generelle servicen, kan beboerne ringe 23 24 40 30 for å få utført arbeid. Ved siden av kontroll/service av peisene, skal det utføres en såkalt akkreditert tilstandskontroll av gassanlegget. Dette skal fra i år gjøres av brannvesenet. Vi anbefaler alle å registrere sitt mobilnummer hos Norsk Gassnett, telf. 22 70 90 45, da vil man få en tekstmelding dersom det skulle oppstå svikt i gasstilførselen. 6. TV-signaler/bredbånd fra Telia Avtalen med Telia som leverandør av Tv/bredbåndsignaler fungerer etter det styret har erfart godt. Vi har nå en avtale med Telia, som løper frem til 2024. Det er stor konkurranse blant tilbydere av Tv-signaler/bredbånd. Vi følger med på dette, for å være sikre på at vi har et godt tilbud til våre beboere. 7. Drift- og serviceavtaler Vi har nå avtaler med følgende aktører: ? Toma for vaktmestertjenester, rengjøring, snøbrøyting og stell av utearealer ? Kone AS for vedlikehold av heiser ? Port Innlandet AS for garasjeport og branngardiner ? Autronica for brannalarmsystemet ? Øvre Romerike Brann og Redning ? Keylink ? nøkkelsafe ? Gardermoen Elektro AS for el-arbeider, 63 94 89 00 ? PSV Elektro AS for el-arbeider / Zaptec lader elbil,901 83 894 ? Romerike Klimaservice AS for ventilasjonsanlegget, 954 20 995 ? Alfa Olis Gass & VVS AS for service på gasspeisene ? P-service AS for overvåking av gjesteparkeringen ? BTA Elektro AS, for el-arbeider / Zaptec lader elbil, 480 99 512 ? Borgen Rørleggerbedrift AS, 918 26 207. ? Alfa Skadeservice AS, 934 86 143, håndverkstjenester ? Lås og Sikring, 62 41 96 20, låsesystemer/nøkkelservice 8. Merking av postkasser og ringetablå. Alle postkasser, ringeklokker og dører er merket med riktig nummer i henhold til kartverkets bestemmelser. Navnelappene på postkassene og merking av ringeklokkene bestilles av den enkelte beboer på nett, eller bestilles gjennom styret. Se våre hjemmesider» jessheimhageby2.com» 9. Info til beboerne. Når det gjelder info til beboerne henviser vi til infotavlene i alle oppganger. Benytt også vår hjemmeside www.jessheimhageby2.com Styremedlemmenes telefonnummer finnes på oppslagstavla i trappeoppgangen. 10. Opplading av el-biler. Det er kun Zaptec ladder som kan benyttes. Elektroentreprenør for anlegget og forhandler for Zaptec er PSV Elektro AS, Jessheim, telefon 901 83 894. Det finnes også flere forhandlere av Zaptec. PSV registrerer strømforbruket for hver ladder, og vi har avtalt med vår forretningsfører om at det sendes ut faktura hvert halvår for bruk av strøm til lading av hybrid/elbiler.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler. Husdyrhold er kun tillat om det søkes styret om dette.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/132/264/45: 27.08.2001 - Dokumentnr: 10029 - Utbyggingsavtale Rettighetshaver ROMSAAS AS Utbyggingsavtale for del av Jessheim vest Romsaas mellom Ullensaker kommune Overført fra: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:264 Gjelder denne registerenheten med flere 12.02.2007 - Dokumentnr: 190898 - Erklæring/avtale Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om parkering Bestemmelse om benyttelse Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra sameiestyrer. Overført fra: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:264 Gjelder denne registerenheten med flere 30.05.2007 - Dokumentnr: 433140 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:245 Snr:140 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:245 Snr:185 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:245 Snr:186 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:245 Snr:187 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:245 Snr:188 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:245 Snr:189 Overført fra: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:264 Gjelder denne registerenheten med flere 07.03.2008 - Dokumentnr: 199714 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 45 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/7314

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 03.09.2008.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "Romsaas Allé" m/best. vedtatt 05.12.2005. Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplan for: Jessheim til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 16.06.2014. Grenser inntil reguleringsplan for: "Jessheim vest - Romsaas" vedtatt 26.10.1998 og "FB3 Romsaas" vedtatt 01.11.2010.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt og skal meldes til styret og forretningsfører. Dersom en seksjonseier leier ut sin bolig skal vedkommende påse at leietaker skriftlig forplikter seg til å følge sameiets vedtekter, ordensregler og vedtak fattet av årsmøter og styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 100 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,00))   90 542,- (Omkostninger totalt)   3 190 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  90542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr. 30 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 10 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 1 500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva. 

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev