aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Skogmovegen 46! Et pent rekkehus i meget barnevennlig boområde på Skogmo.
Velkommen til Skogmovegen 46! Et pent rekkehus i meget barnevennlig boområde på Skogmo.

JESSHEIM Skogmovegen 46

Svært pent rekkehus med fine uteplasser, carport, god intern beliggenhet og flott utsyn mot skogen - meget barnevennlig!

 • kr 6 290 000
 • BRA 132 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 290 000
 • Omkostningerkr 170 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 460 292
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2011
 • Soverom3
 • ArealP-rom 124 m²
 • Tomt150.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 290 000,00))   170 292,- (Omkostninger totalt)   6 460 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Velkommen til Skogmovegen 46! Dette er et pent og velholdt rekkehus med en meget god intern beliggenhet på Skogmofeltet. Boligen går over to etasjeplan og inneholder entré med skyvedørsgarderobe, flott kjøkken med integrerte hvitevarer, spisestue, stue med gasspeis, tre gode soverom, tv-stue, to flislagt bad, walk-in closet og bod. Utgang fra kjøkkensiden til stor terrasse med utsyn mot skogen, og fra stuesiden til terrasse ved inngang. Balkong utenfor tv-stuen i 2. etasje. Det følger også carport med el-bil lader og egen utebod. Boligen har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Skogmo, som ligger øst for Jessheim sentrum. Herfra har du umiddelbar nærhet til skole, barnehager og fine rekreasjonsmuligheter, samt gangavstand til alle øvrige servicetilbud og kollektivtransport.
I entréen finner du en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter og god plass til å henge fra seg yttertøyet.

Skogmovegen 46, Viken

 • Tomt
  150.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets felles tomt er pent opparbeidet med plenareal og internveier. Det er bruksrett til hageareal utenfor boligen som er pent opparbeidet med beplanting med bed med kantstein rundt. Belegningsstein ved inngangspartiet. Totalt areal for sameiet er på ca. 4.982 kvm.

  Beliggenhet
  Boligen ligger på Skogmo som er et av Jessheims mest attraktive boligområder. Området består hovedsakelig av barnefamilier og det er tilrettelagt med flere gang- og sykkelstier i nærområdet, bla. til sentrum. Boligen har en meget god intern beliggenhet på feltet. Fra boligen er det gangavstand til Jessheim Storsenter og sentrumsgatene som rommer et godt utvalg av butikker og restauranter. I Storgata ligger det flere populære spisesteder, kafeer, barer og utesteder, noe for enhver smak. Rett ved Jessheim Storsenter ligger Ullensaker Kulturhus med sine 3 kinosaler. Kulturhuset byr også på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger. Det er kort vei til nærbutikker som bla. Kiwi Gystad eller Meny og Rema 1000 på Gystadparken. Det er flere flotte friluftsområder i nærheten, bla i Skogmoskogen og Jessheimmarka med turstier, soppløype og oppkjørte skiløyper om vinteren. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker og ligger en kjøre- eller sykkeltur fra boligen. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turstier for små og store. Tjernet har også fine badeplasser med strender, volleyballbaner og bade- og fiskebrygger. På vinterstid er det mulighet for å stå på skøyter og ake. Ved UKI Arena/Jessheim stadion er det fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Jessheimbadet åpnet dørene i juni 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Med bil tar det ca 4 minutter til Jessheim sentrum, ca 15 minutter til Gardermoen og ca 40 minutter til Oslo. For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra Jessheim sentrum: Kjør østover RV 174 (Algarheimsvegen) fra Storgata og over Jernbanebrua. Kjør rett frem i to rundkjøringer, og ta til høyre inn Julius Dahlsveg. Hold til venstre inn Skogmovegen og følg denne helt inn på feltet. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde som i hovedsak er bestående av eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Det er kort og trygg gangavstand til Skogmo barneskole som ligger like ved eiendommen. Hoppensprett og Lærlingsverkstedet barnehage på Skogmo ligger også i gåavstand. Boligen hører til Allergot ungdomsskole, som også ligger i god gå/sykkelavstand. I tillegg er Jessheim videregående skole den største vgs i Viken.

  Skolekrets
  Skogmo skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Jessheim tilbyr gode buss- og togforbindelser til bl.a. Oslo, Gardermoen og Lillestrøm. Nærmeste holdeplass heter Julius Dahls veg, og herfra er det som regel avganger flere ganger i timen mot Jessheim stasjon og OSL Gardermoen. Det går tog i retning Oslo og Lillestrøm, hovedsakelig 2 ganger i timen, fra Jessheim stasjon. Toget bruker ca. 30 min til Lillestrøm og ca. 39 min til Oslo S.

  Byggemåte
  Rekkehuset er fundamentert med støpt såle/plate på mark til antatt fast grunn. Yttervegger i trebindingsverk kledd med trepanel. Takstoler eller sperrer i tre. Taket er tekket med betongtakstein. 2-l lags energiglass med argonfylling. Hengslede vinduer/glidehengslet eller innadslående. Utenpåliggende sprosser på vinduene. Flere fine uteplasser med terrasse på begge siden av boligen, og balkonger utenfor 2. etasje. Balkonger/terrasser i trykkimpregnerte materialer med spaltegulv og rekkverk i tre. Frittliggende sportsbod ved inngangspartiet på ca. 5 kvm. Boden er oppført med gulv i betong og vegger i uisolert treverk. Pulttak i tre tekket med pappa. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Kontroll av gasspeis regelmessig utført av faglært. - Zaptec pro elbillader i carport. - Radonmåling er initiert og dokumentert av sameiet. Måling ble utført i 2023 og verdi var 18 Bq/m3.

  Innhold
  1. etasje 63 kvm. p-rom: Entré , Bad , Kjøkken , Stue , Spisestue. 2. etasje 61 kvm. p-rom: Trapperom , Bad , 3 soverom , Stue. Sekundære rom: Bod i 1. etasje på ca. 3 kvm og walk-in closet/bod i 2. etasje på ca. 5 kvm. Det medfølger carportplass i rekke til boligen, og en frittliggende sportsbod på ca. 5 kvm.

  Standard
  Flott og familievennlig rekkehus over to plan, oppført i 2011. Boligen holder en normalt god standard. Overflater. Gulv: Eikeparkett på gulver. Fliser i entre, bod og begge bad. Vegger: Panelplater/mdf-plater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Folierte hvite himlingsplater. Entré: Fin entré med flislagt gulv med gulvvarme. I entréen finner du en romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter, med god plass til å henge fra seg yttertøyet. Kjøkken: Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har hvite, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er benkebelysning mellom overskap og benkeplaten. I kjøkkenet er det integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, micro, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Bad i 1. etasje: Flislagt bad i 1. etasje med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning. vegghengt toalett, speil med belysning, dusjgarnityr på vegg og opplegg for vaskemaskin. Bad i 2. etasje: Delikat flislagt bad i 2. etasje med elektriske varmekabler i gulv. Badet er innredet med 2 servanter i baderomsinnredning med høyskap, speil med innebygget belysning, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Kort fortalt: - Pent rekkehus over to plan med god standard. - Entré med skyvedørsgarderobe. - Flott kjøkken med integrerte hvitevarer. - Spisestue i tilknytning til kjøkken. - Lys og pen stue med utgang til terrasse. - Trivelig gasspeis med fjernkontroll og termostat i stuen. - Projektor og lerret i stuen. - Tv-stue i 2. etasje med utgang til balkong. - 3 gode soverom, alle i 2. etasje. - Flislagt bad i 1. etasje. - Pent flislagt bad i 2. etasje med gulvvarme og dobbel servant. - Flott walk-in closet i 2. etasje. - Bod i 1.etasje. - Gulvvarme i hele 1. etasje forutenom boden. - Luft til luft varmepumpe i 2. etasje. - Downlights i himlinger. - Terrasseplatting ved inngangsparti, med adkomst fra stuen. - Terrassemarkise på fremsiden. - Stor terrasse utenfor kjøkken/spisestue. - Hagedel utenfor terrassen mot skogen. - Felles tomt for sameiet med plen og sittegruppe. - Carport i rekke med Zaptec el-bil lader. - Utebod på ca. 5 kvm. - Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Skogmo med kort vei til skoler, barnehager, servicetilbud og kollektivtransport. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Ventilasjonskanal er løs ved gjennomføring / sammenføyning til taktarter/pipe. Tiltak: Kan medføre at fuktig varm luft tilføres takkonstruksjonen og ikke blir\luftet ut over tak. Bør undersøkes og utbedres. - Innvendig > Overflater: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Synlig bruksslitasje på parkett. Lokal gulvknirk i parkett i 1. etg. Tiltak: Parkett har forhøyet slitasjegrad stedvis, og bør gjennomgå vedlikehold (sliping og oljing). - Utebod: Gangdør har en fuktskade utvendig. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Hans Petter Lindstad, datert 08.11.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Lerret og projektor i stuen medfølger i handelen. Lampe til projektor er defekt. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Felles avtale om grunnpakke for tv/internett inngår i felleskostnadene i sameiet.

  Parkering
  Det medfølger biloppstillingsplass i tilhørende carport med Zaptec el-bil lader. Gjesteparkering etter gjeldene bestemmelser på sameiets felles tomt.

  Forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer
  SP3208835.1.3

  Radonmåling
  Det er foretatt radonmåling og målinger ligger under grenseverdier.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 290 000,00))   170 292,- (Omkostninger totalt)   6 460 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med varmekabler i hele 1. etg. foruten bod, og i bad i 2. etg. Panelovner for øvrig i 2. etg. Luft til luft varmepumpe. Gasspeis med fjernkontroll og termostat i stuen.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  13738

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  1427622

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  5424962

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdien er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, Fladbyseter antennelag, Skogmofjellet velforening, innboforsikring, m.m.

  Velforening
  Skogmofjellet Velforening.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/117/559/13: 02.10.2003 - Dokumentnr: 11654 - Utbyggingsavtale for Gystad skog mellom grunneier Halfdan Bøhn jr og Ullensaker kommune Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:559 Gjelder denne registerenheten med flere 05.04.2005 - Dokumentnr: 3416 - Utbyggingsavtale Utbyggingsavtale Del II for Gystad skog Rettighetshaver: ULLENSAKER KOMMUNE 933649768 Overført fra: Knr:3033 Gnr:117 Bnr:559 Gjelder denne registerenheten med flere 05.10.2011 - Dokumentnr: 805854 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 13 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1/16 Heftelsene omhandler bla utbyggingsavtalen av boligområdet med bestemmelser og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for boliger og carporter i rekke. Datert 18.06.2012.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til offentlig vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan for "Gystad skog og Gystadfjellet" med bestemmelser. Vedtatt 07.04.2008. Avsatt i kommuneplanen til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplanen for Jessheim sørøst til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 15.06.2015. Grenser inntil reguleringsplan for "Skole med tilhørende anlegg samt adkomstvei Jessheim øst". Vedtatt 23.08.1999.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 290 000,00))   170 292,- (Omkostninger totalt)   6 460 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  170292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har tegnet og betaler Dobbeltboligforsikring fra Söderberg & Partners. Det er kjøper av denne boligen som blir dekket av forsikringen. Den dekker faste bokostnader med inntil 15 000 kroner per måned i inntil 9 måneder, dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av ny bolig. Se forsikringsvilkår for mer informasjon. 

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr  35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500,- per stk.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 16.500,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger og forretningsføreropplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr  16.450,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Breen

Megler

Tommy Breen

93 22 45 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev