aktiv-eiendomsmegling
Eiendomsmegler Lise Blomberg i Aktiv eiendom ønsker deg velkommen til denne lekre leiligheten med nydelig utsikt!
Eiendomsmegler Lise Blomberg i Aktiv eiendom ønsker deg velkommen til denne lekre leiligheten med nydelig utsikt!

JESSHEIM Trondheimsvegen - Jessheim 96

Lys og pen 2-roms leilighet i 5. etasje med fantastisk utsikt og gode solforhold - midt i sentrum - garasjeplass og bod!

 • kr 2 380 000
 • BRA 57 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 380 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 628 819
 • EierformAndel
 • Byggeår2009
 • Soverom1
 • ArealP-rom 57 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 231 218
 • Felleskostnaderkr 12 161
 • Tomt3 590 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 380 000 (Prisantydning) 1 231 218 (Andel av fellesgjeld)   3 611 218 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 628 819 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Trondheimsvegen - Jessheim 96! En lys og fin 2-roms leilighet i 5.etasje med fantastisk utsikt og god planløsning. Leiligheten inneholder gang, lys stue med gasspeis, kjøkken med god skap- og benkeplass, romslig soverom med garderobeskap og flislagt bad med gulvvarme. Det er utgang fra stuen til balkong på ca. 16 kvm med fantastisk utsikt og gode solforhold - i tillegg er det felles takterrasse som kan benyttes. Det følger garasjeplass i kjeller og bod i 1. etasje. Med sin flotte beliggenhet svært sentralt på Jessheim har man herfra gangavstand til alt av fasiliteter, noe som gjør det enkelt å kunne pendle med tog (hyppige togavganger til Oslo) eller buss til OSL Gardermoen, handle på Jessheim storsenter, være kulturell eller gå ut på restauranter og å kose seg.
Leiligheten er lys og luftig og har en fin, moderne planløsning.

Trondheimsvegen - Jessheim 96, Viken

 • Tomt
  3590m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet og beplantet tomt med belegningsstein, plenareal og asfaltert adkomst til parkeringsplasser og kjelleranlegg.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger midt i Jessheim sentrum med umiddelbar nærhet alt byen har å tilby. Det er kort gangavstand til Jessheim storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder. Senteret er Øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. I sentrum her finner du for øvrig alt av fasiliteter; togstasjon, matbutikker, restauranter, banker og øvrige forretninger. I Ullensaker kulturhus er det bla. 3 kinosaler, kulturskole og bibliotek. På Jessheim sør, ca 1 km fra sentrum er næringsområde Byporten Jessheim. Her finner du bla. Rema 1000, Møbelringen, veterinær, Thansen, Rusta og Evo treningssenter. I Gystadparken på andre siden av Jessheim, er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Landhandleri og Jessheim bilby med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. Som en kontrast til sentrumslivet byr området rundt på flere friluftsområder med blant annet Nordbytjernet med flotte turstier, badeplass og rekreasjonsområder. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turstier for små og store. Nordbytjernet har fine badeplasser med strender, volleyballbaner og bade- og fiskebrygger. På vinterstid er det mulighet for å stå på skøyter og ake. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området. Ved UKI Arena/Jessheim stadion finner du fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. For de som heller ønsker å trene på et treningsstudio tilbyr Jessheim flere gode alternativer; Fresh Fitness ligger like ved (over Extra) og Spenst ligger også i nærheten. Jessheimbadet åpnet dørene i mai 2021, og byr på 25 meters basseng, sklie, terapibasseng, barnebasseng, boblebad og hoppetårn. Jessheim fikk i 2012 bystatus og byen, samt områdene rundt, er i stor utvikling. Kommunen vokser med ca 1000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Med hovedflyplassen i kommunen har man mulighet til å reise hvor man vil i verden og alltid komme hjem til Ullensaker. Med bil tar det ca: 2 minutt til Jessheim Stasjon 10 minutt til OSL Gardermoen 35 minutter til Oslo For mer informasjon gå inn på: www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra E6: Ta av fra motorvegen ved Jessheim syd og ta til høyre mot Jessheim. Hold rett frem i rundkjøringen og følg Trondheimsvegen mot Jessheim sentrum. I Jessheimkrysset holder du også rett frem over 2 rundkjøringer videre på Trondheimsvegen og du vil etter noen hundre meter finne Trondheimsvegen - Jessheim 96 på din venstre hånd.

  Bebyggelse
  Nærområdet består av leilighetsbygg og nærings- og sentrums eiendommer.

  Barnehage/skole/fritid
  På Jessheim er det skoler i alle trinn. Det er bygd flere nye skoler, blant annet videregående som ligger like ved. Eiendommen hører til Jessheim barneskole og Nordby ungdomsskole. Man har også flere barnehager i nærområdet.

  Skolekrets
  Jessheim barneskole.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er godt tilbud for offentlig transport med både tog og buss fra Jessheim stasjon, til bla. Eidsvoll, Lillestrøm, Gardermoen og Oslo.

  Byggemåte
  Boligblokk oppført i mur- og betongkonstruksjoner. Etasjeskiller i betongelementer. Trevinduer med 3-lags enegriglass. Balkong på ca. 16 kvm utenfor stuen med støpt gulv belagt med plastfliser. Rekkverk i glass/metall og tre. Det er terrassemarkise over balkongen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Fukt inn på stuevindu. Hele vinduet er byttet.

  Innhold
  5. etasje 57 kvm. p-rom: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom. Det medfølger en bod i byggets 1.etasje og en garasjeplass i kjeller til leiligheten.

  Standard
  Flott 2-roms leilighet i 5. etasje fra 2009. Leiligheten holder en normalt god standard og har blitt tatt godt vare på. Overflater: Gulv: Parkett. Fliser på baderom. Vegger: Malte, glatte flater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malte, glatte flater/elementdekke. Kjøkken: Koselig kjøkken med god skapplass. Kjøkkeninnredning med skrog i heltre og laminat benkeplate. Det er flislagt på vegg mellom overskap og benkeplaten, samt belysning. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken som medfølger, herunder oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, speil med belysning, dusjhjørne med glassvegger og toalett. Opplegg for vaskemaskin på bad. Kort fortalt: - Lys og pen 2-roms leilighet i 5. etasje med fantastisk utsikt! - Gang. - Kjøkken med god skap- og benkeplass. - Lys stue med gasspeis. - Soverom av god størrelse med garderobeskap. - Flislagt bad med gulvvarme. - Balkong på ca. 16 kvm med fantastisk utsikt og svært gode solforhold. - Bod i 1.etasje. - Garasjeplass i kjelleranlegg. - Heis i bygget fra bakkeplan og garasjekjeller. - Felles terrasse for borettslaget på fremsiden. - Beliggende midt i Jessheim sentrum med kort gangavstand til alt Jessheim by har å tilby! Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Rommet har mer enn halvparten av forventet brukstid oppnådd. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. Rommet kan ha mange bruksår igjen, dette avhenger av bruken. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er innført krav om at varmtvannsberedere med effekt over 1500 watt ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Kravet ble opprinnelig innført i 2010 og gjaldt da varmtvannsberedere med effekt over 2000 watt, men ble endret til 1500 watt i 2014. Kravene til fast tilkobling av varmtvannsberedere fremgår av NEK 400. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 -avvik som ikke krever uiddelbare tiltak: - Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Rommet har mer enn halvparten av forventet brukstid oppnådd. Rommet må brukes med forsiktighet og det må følges med på konstruksjonene da risikoen for skader er stor. Rommet kan ha mange bruksår igjen, dette avhenger av bruken. Det er ikke spalte i terskel på dusj slik at evt. lekkasjevann vil renne ut av våtrommet i stedet for ned i sluk. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte tilstandsrapport utført av Amund Forset, datert 08.09.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel-tv/internett avtale via sameiet betales gjennom felleskostnadene.

  Parkering
  Det er adkomst til garasjen fra Gardermovegen

  Radonmåling
  Leiligheten ligger mer enn 3.etasjer over bakkeplan og radonmålinger er derfor ikke gjennomført.

  Diverse
  Kommunen opplyser at eiendommen er berørt av veistøy. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 380 000 (Prisantydning) 1 231 218 (Andel av fellesgjeld)   3 611 218 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 628 819 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med gulvvarme i bad og panelovner. Gasspeis i stuen.

  Energiklasse
  D

 • Formuesverdi primær
  889640

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3380633

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet innboforsikring og strømforbruk.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  47

  Part.obl.nr.
  986369783

  Felleskostnader pr. mnd.
  12161

  Andel fellesgjeld
  1231218

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  31422

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter betales via felleskostnadene.

  Borettslaget
  Lilleborg terrasse borettslag

  Borettslagets org.nr
  986369783

  Om borettslaget
  Lilleborg Terrasse Borettslag består av 54 andelsboliger fordelt på 2 bygninger på eiendommen Gnr. 135 Bnr. 41 i Ullensaker kommune. Borettslaget er en del av et sameie med 1 eierseksjon og 2 forretninger på bakkeplan. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. Meldefristen er...... For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslaget har 2 lån i Nordea Bank: Lån 1: Lånegiver: Nordea Bank: Rente: 5 % Type lån: Annuitetslån Total restgjeld: 2.761.857 ,- per 30.06.2023 Andel restgjeld: 177.973 ,- per 30.06.2023 Terminer per år: 4 Løpetid: 2012.06.11 - 2039.12.30 Lån 2: Lånegiver: Nordea Bank Rente: 5 % Type lån: Annuitetslån Total restgjeld: 18.721.445 ,- per 30.06.2023 Andel restgjeld: 1.039.732 ,- per 30.06.2023 Terminer per år: 4 Løpetid: 2012.06.11 - 2049.09.30 Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning) på begge lånene. Dette gir andelseier adgang til å innbetale hele eller deler av andel fellesgjeld og fremtidig innkrevde felleskostnader vil da reduseres med at både renter og avdrag. Innbetaling må skje ved terminforfall 30.03, 30.06, 30,09 og 30.12 og minstebeløp er kr 50 000,- pr gang. Beløpet må være kreditert BORIs klient-konto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes kan nedbetaling ikke foretas og beløpet blir returnert. Andelseiere som ønsker å nedbetale andel av fellesgjeld må ta kontakt med BORI minst én måned før nedbetaling, for å inngå avtale om dette. Det påløper et gebyr ved innbetaling gjennom IN-ordningen. Innkrevde à kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler. Borettslaget er forsikret mot tap ved manglende innbetaling av felleskostnader i skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset. Ta kontakt med borettslagets styre for mer informasjon.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP2962440.1.3

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler kan ses hos megler på forespørsel.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Boligselskapet er tilknyttet BORI BBL og alle eiere må være medlem av BORI BBL.

  Dyrehold
  Det er ikke tillatt å anskaffe eller medbringe katt ved innflytting i borettslaget. Forbudet gjelder ikke innekatt; en katt som ikke går ute. Det er tillatt å holde hund på betingelse av at det inngås egen skriftlig kontrakt med borettslagets styre som regulerer forholdet mellom partene. For andre innedyr slik som innekatt, kanin, marsvin, undulat og akvariefisk er søknad ikke nødvendig.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/135/41: 13.10.1893 - Dokumentnr: 900022 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:1 26.01.1903 - Dokumentnr: 900009 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3033 Gnr:135 Bnr:50 19.08.1922 - Dokumentnr: 900098 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0235 Gnr:135 Bnr:133 20.12.2007 - Dokumentnr: 1054490 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0235 Gnr:135 Bnr:133 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0235 Gnr:135 Bnr:219 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0235 Gnr:135 Bnr:443 06.04.2009 - Dokumentnr: 247604 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Næring Sameiebrøk: 54/5009 Snr: 2 Formål: Næring Sameiebrøk: 54/5009 Snr: 3 Formål: Samleseksjon bolig Sameiebrøk: 4901/5009 Gjelder denne registerenheten med flere 29.05.2009 - Dokumentnr: 382692 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0235 Gnr:135 Bnr:867 01.01.2020 - Dokumentnr: 977968 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:135 Bnr:41 Gjelder denne registerenheten med flere Overnevnte heftelser omhandler forbud mot å drive genererende virksomhet på eiendommen, bestemelser om vei, bestemmelser om bebyggelse på eiendommen, betsemmelse om adkomstrett til aprkeirngsplasser, kommunens rett til vei på eiendmmen, bestemmelse om etablering av støttemur og rett for Elvia til å oppføre,drifte og vedlikeholde nettstasjon på eiendommen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for boligblokken, datert 04.05.2010.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig, kontor, forretning, m.m. reguleringsplan for "Del av Manesjen gnr. 135, bnr. 213+354 med tilliggende eiendommer. Vedtatt 16.10.1989. Endringer: Bebyggelsesplan vedtatt av HOP 18.04.2005. Avsatt i kommuneplanen til nåværende sentrumsformål. Vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplaen for Jessheim til nåværende sentrumsformål. Vedtatt 16.06.2014. Grenser inntil reguleringsplan for "Jessheim Panorama" vedtatt 06.01.2014 og "Del av Trondheimsvegen, Jessheim" vedtatt 20.01.1998. På naboeiendommen (Gnr. 135 Bnr. 218) ligger det idag et eldre boligbygg med noen leiligheter og noe næring. Tomten er i kommuneplanen avsatt til nåværende sentrumsformål. Det er pt. ikke planlagt noe her, men det er ikke umulig at det på denne tomten vil bli blokkbebyggelse i fremtiden. Eiendommen ligger under punkt S7 i sentrumsplanen og kan benyttes til både offentlig og privat virksomhet. Ny bebyggelse skal henvende seg mot gateplan med utadvendt virksomhet. Bebyggelse i maks 3-5 etasjer tilsvarende maks gesimshøyde 16 m. Bebyggelsen skal hensynta tilliggende eksisterende bebyggelse med hensyn til solforhold og vil eventuelt måtte trappes ned.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 380 000 (Prisantydning) 1 231 218 (Andel av fellesgjeld)   3 611 218 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 628 819 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

Lise Blomberg

Megler

Lise Blomberg

92 20 41 64

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev