aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Vibeke voksøy har gleden av å presentere Verkensvegen 6B!
Aktiv Eiendomsmegling v/Vibeke voksøy har gleden av å presentere Verkensvegen 6B!

JESSHEIM Verkensvegen 6B

Innholdsrik og familievennlig enebolig med sentral beliggenhet. Mulighet for utleiedel. Garasje

 • kr 7 300 000
 • BRA 212 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 7 300 000
 • Omkostningerkr 199 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 499 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1920
 • Soverom4
 • ArealP-rom 159 m²
 • Tomt563.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 300 000,00))   199 542,- (Omkostninger totalt)   7 499 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/Vibeke Voksøy har gleden av å presentere en innholdsrik og familievennlig enebolig med meget attraktiv beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune. Boligen er fra 1924 men påbygget i 1970. Boligen går over 2 etasjer og er blant annet bestående av entré/gang, kjøkken, stue/spisestue, 3 soverom, walk-in og 2 bad. Mulig ekstra soverom i 2. Etasje. Det er muligheter for utleieenhet med egen inngang og kjeller under deler av huset. Eiendommen har en solrik og pent opparbeidet hage og dobbelgarasje på tomten. Her bor du trygt og barnevennlig, mens du samtidig har nærhet til alt av dagligdagse fasiliteter, som barnehager, skoler for alle alderstrinn og flere dagligvarebutikker. Gode pendlermulighet med buss og tog fra Jessheim stasjon! Husk påmelding til visning!
Innebygd inngangsparti

Verkensvegen 6B, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  -1. underetasje: 53 kvm
  1. etasje: 102 kvm
  2. etasje: 57 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 102 kvm Entré/gang, trapperom, kjøkken, stue/spisestue, soverom 1, bad, vinterhage tilknyttet stue
  2. etasje: 57 kvm Trapperom, soverom 1, soverom 2, walk-in, bad

  Kjeller (u/opprinnelig del)
  Sekundærrom
  Kjeller: 53 kvm Trapperom, vaskekjeller, 2 kjellerrom/boder

  Kjeller (u/tilbygget del)
  Primærrom
  Kjeller: 0 kvm
  Sekundærrom
  Kjeller: 0 kvm  Tomt
  563.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat og solrik tomt med pent opparbeidet hage, innkjøring, dobbelgarasje og biloppstillingsplass.

  Beliggenhet
  Boligen har en meget attraktiv og sentral beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune. Her bor du trygt og barnevennlig, mens du samtidig har nærhet til alt av dagligdagse fasiliteter. Det er gangavstand til barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Et ypperlig område for barnefamilier! Du finner tre barnehager i gangavstand fra boligen. Verkensveien, Døli og Jessheim barnehage. Døli skole er nærmeste barneskole og Allergot nærmeste ungdomsskole. Det er heller ikke lange veien til Jessheim VGS, som har et bredt utvalg av ulike linjer. Nærmeste dagligvarebutikk er Meny Jessheim, som ligger en 9 minutters gange fra boligen. Tar du bilen noen få minutter finner du et bredt utvalg av andre dagligvarebutikker, som blant annet KIWI, Rema 1000 og Coop Obs. Det er søndagsåpen Joker en 5 minutters kjøretur unna boligen. Det er kort avstand inn til Jessheim sentrum, hvor du blant annet finner Jessheim Storsenter. Her finner du alt du måtte behøve av varer, tjenester og et rikt utvalg av kaféer/restauranter Området egner seg også ypperlig for deg som er glad i sport og aktivitet. Jessheim is og flerbrukshall har flere haller til ballspill, innendørs isbane, friidrettsanlegg, fotballstadion og svømmehall, så her er mulighetene mange. På Jessheim finner du også Jessheimhallen og Jessheim idrettspark. Perfekt for deg som er glad i organiserte aktiviteter. Om du foretrekker treningssenter, har du kort avstand til både Spenst, Fresh og Sats. Eller hva med en gå- eller løpetur rundt Nordbytjernet? Her kan du også bade på sommeren, og ake og stå på skøyter om vinteren. Pendlermulighetene er også gode, med Jessheim Stasjon i nærheten. Her går det hyppig tog inn til Lillestrøm, Oslo S og Drammen. Det er også bare 15 minutter i bil til Oslo Lufthavn, eller 25 minutter med buss fra Jessheim stasjon.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Taktekkingen er av betongtakstein. Veggene har trekonstruksjon av ukjent utførelse fra byggeårene. Tømmerkasse i opprinnelig del, bindingsverk i tilbygget del. Fasade/kledning har stående bordkledning. Ca. 70 % av ytterkledningen er skiftet ca. 2013. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Taket er byttet i 2018.

  Innhold
  1. Etasje: Entré/gang, kjøkken, stue/spisestue, soverom 1, bad og vinterhage tilknyttet stue. Loftsetasje: Soverom 2, soverom 3 walk-in og bad. Mulighet for ekstra soverom. Kjeller under deler av huset. Mulighet for separat utleiedel. ENTRÉ/GANG Det første som møter deg når du kommer inn i boligen er en lys og hyggelig entré med fliser på gulv. Entréen har godt med plass til garderobeskap/kommode for oppbevaring av sko, jakker og annet yttertøy. Fra entréen følger praktisk adkomst til boligens kjøkken og stue/spisestue. KJØKKEN Boligens kjøkken er stort og hyggelig, i tidsriktige farger og med tidløse fliser. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter og en flott benkeplate av stein. Det er opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass og godt med naturlig dagslys. Her har du også plass til spisegruppe ved en koselig vedovn. Perfekt for kalde vinterdager! STUE/SPISESTUE Boligen har en todelt stue, som er godt egnet til å kunne ha separat Tv-stue og egen spisestue. Spisestuen er lysmalt og trivelig og har godt med plass til spisegruppe av valgfri størrelse. Her har du også en flott, plassbygd bokhylle som har rikelig med plass til alle slags bøker. Tv-stuen har god plass til sofa av valgfri størrelse. Her finner du også enda en koselig vedovn. Gjennomgående godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Fra stuen følger en fin vinterhage i tilbygg, som også har utgang til en solrik hage med terrasse. BAD Boligen har 2 bad. Hovedbadet i loftsetasjen har flislagt gulv med gulvvarme og malt strie på vegger. Innredet med klosett, dusjkabinett og servant over servantskap. Badet ble oppgradert med fornyede overflater og innredning i 2004. Godt med skap- og øvrig oppbevaringsplass. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i uinnredet kjeller. Bad nummer 2 ligger i tilknytning til mulig utleiedel og er innredet med dusjkabinett, klosett og servant over servantskap. Det er vinylbelegg på gulv og vegger med malte plater. Også her har du godt med skap- og øvrig oppbevaringsplass. SOVEROM Boligen har 3 soverom, som alle er av god størrelse. Soverom 1 ligger i 1. Etasje og har plass til dobbeltseng. Dette soverommet kan eventuelt også benyttes som en ekstra stue eller kontor. Alt etter behov! Soverom 2 og 3 i 2. Etasje har også godt med plass til dobbeltseng og kommode/garderobeskap. Alle soverommene har godt med naturlig lysinnslipp. I 2. Etasje finner du også walk-in closet av god størrelse. Dette kan også benyttes som loftsstue eller kontor.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Utvendig, Veggkonstruksjon - Utvendig, Vinduer - Utvendig, Utvendige trapper - Innvendig, Etasjeskille/gulv mot grunn - Innvendig, Radon - Innvendig, Pipe og ildsted - Innvendig, Rom Under Terreng - Innvendig, Krypkjeller - Innvendig, Innvendige trapper - Innvendig, Innvendige dører - Våtrom, Tilliggende konstruksjoner våtrom, Bad - Våtrom, Tilliggende konstruksjoner våtrom, Bad - Tekniske installasjoner, Vannledninger - Tekniske installasjoner, Varmtvannstank - Tekniske installasjoner, Elektrisk anlegg - Tomteforhold, Drenering - Tomteforhold, Utvendige vann- og avløpsledninger   Forhold som har fått TG3: - Utvendig, Nedløp og beslag - Våtrom, Generell, Vaskekjeller - Våtrom, Generell, Bad - Våtrom, Generell, Bad Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgave for nærmere beskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Tilbygget i 1971. Det er gjort flere oppgraderinger kontinuerlig gjennom årene. For å nevne noe er badet i loftsetasjen oppgradert med fornyede overflater og innredning i 2004. Det er også oppgradert flere overflater i 2020.

  TV/Internett/bredbånd
  Eier tegner eget abonnement.

  Parkering
  Boligen har dobbelgarasje og oppstillingsplass på innkjørsel.

  Forsikringsselskap
  Fremtind

  Polisenummer
  21282713

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 300 000,00))   199 542,- (Omkostninger totalt)   7 499 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen har installert varmepumpe i stue og har oppvarming via elektriske panelovner. Vedovn på kjøkken og i stue.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

 • Kommunale avgifter
  23102

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  1875825

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  6752969

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader inkluderer: Strøm Tv/internett Diverse forsikringer Listen er ikke uttømmende.

  Info vannavgift
  Vannmåler er ikke installert.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/132/238: 01.07.1999 - Dokumentnr: 6132 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3033 Gnr:132 Bnr:16
  01.01.2020 - Dokumentnr: 673347 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:132 Bnr:238
  01.07.1999 - Dokumentnr: 6135 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3033 Gnr:132 Bnr:16
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 29.01.1972.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen er regulert i reguleringsplan for "Jessheim Vest, Sundbyjordet/Flata" m/best vedtatt 09.23.1987.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 300 000,00))   199 542,- (Omkostninger totalt)   7 499 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  199542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 50 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 500, -. Alle beløp er inkl. mva. 

Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev