aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Kanskje er dette ditt nye hjem?

Moderne og innbydende kjedet enebolig over to plan med 4 soverom, 2 bad og fiber - Rolig og barnevennlig beliggenhet

 • BRA 143 m²
 • 4 soverom
 • OMKOSTNINGER15 047
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 067 749
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR2 017
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 132 m²
 • ANDEL FELLESGJELD1 252 702
 • FELLESKOST./MND7 964
 • TOMT2 423 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 800 000,- (Prisantydning)
  1 252 702,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 052 702,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  6 115,- (Gebyr for forhåndsavklart forkjøpsrett (Faktureres kjøper direkte fra Ringbo))
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  --------------------------------------------------------
  15 047,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 067 749,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Ved siden av inngangspartiet har du en romslig carport på Xm² med en praktisk sportsbod i bakkant.

Bergermotunet 39, Viken

 • Dette er en innbydende og moderne kjedet enebolig som holder en svært god standard og som har gjort gode påkostninger på bl.a. gulvflater, innredninger og installasjoner. Boligen har en romslig og innholdsrik planløsning med hele fire soverom, to bad og en tidsriktig åpen stue-/kjøkkenløsning. Oppe i andre etasje er gangen dessuten så romslig at man fint kan bruke dette som en loftstue om man ønsker det. Badene i boligen holder en svært god standard og fremstår som delikate og lune. Her ligger alt til rette for en god start på dagen. Den åpne stue-/kjøkkenløsningen sammen med de store vindusflatene, gjør at rommet oppleves som særdeles lyst og luftig, samtidig som den u-formede kjøkkeninnredningen effektivt lager to separate soner i rommet. Fra stua har du utgang til en romslig terrasse på ca. 43m², hvor du kan nye lange og varme sommerdager. Terrassebordene har behov for noe oppgraderinger/vedlikehold og har fått en TG2 av takstmannen. Utendørs har du dessuten en romslig carport på ca. 32m² samt en utebod/teknisk rom. Tilbake inne er det også verdt å nevne at boligen har en sentralstøvsuger med uttak sentralt plassert i begge etasjer, balansert ventilasjon og fiberlinje fra Altibox (Viken Fiber) installert. Dette er en delikat, innholdsrik og familievennlig bolig som det er lett å bli glad i. Her kan du flytte rett inn!

  Kjøkken
  Boligen har et stilrent og praktisk kjøkken fra Nybo med en god kombinasjon av skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er bygget opp i u-form, noe som gjør at kjøkkenet nærmest oppleves som et eget rom i rommet. Her får du med andre ord muligheten til å underholde gjesten mens du tilbereder et koselig måltid, uten at gjestene blir med inn på kjøkkenet. Dessuten er den ene benkeplaten dratt ut i bakkant av kjøkkeninnredningen, noe som gjør at du ikke trenger gå langt for å innta frokosten. Her er det fin plass til å sitte ved kjøkkenbenken. Videre har kjøkkeninnredningen profilerte fronter, takhøye overskap og en laminat benkeplate med nedfelt stålvask og induksjonstopp. På veggen mellom benkeplaten og overskapene er det kjøkkenplater, noe som gir enklere renhold av kjøkkenet. Under overskapet er det dessuten lys, som sammen med de gode arbeidsflatene gjør matlagingen til en lek. På kjøkkenet er det videre integrerte hvitevarer som stekeovn, oppvaskmaskin samt kjøle-/fryseskap. Over induksjonstoppen er det komfyrvakt samt en kjøkkenventilator med avtrekk ut.

  Bad - 1. etasje
  I husets første etasje finner du et delikat og lunt bad som blant annet er påkostet med tidsriktige flisvalg i varme jordfarger. Allerede fra første skritt inn på badet kjenner du en følelse av velvære melde seg i kroppen, og roen senke seg. Dette lekre badet er videre utstyrt med vegghengt toalett, varme i gulvet, opplegg for vaskemaskin og en stilren baderomsinnredning med fronter i høyglans og en heldekkende servanttopp samt et vegghengt speil med lys. I tillegg har du et innbydende dusjhjørne med svingbare glassdører samt kontrastfliser og nedsenket gulv. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner/yttervegg. Det er avtrekk i taket tilkoblet den balanserte ventilasjonen.

  Bad - 2. etasje
  Oppe i andre etasjen finner vi boligens andre bad, som er minst like lekkert og innbydende. Badet oppe er også påkostet med tidsriktige og jordnære flisvalg, som gir rommet en lun og god følelse allerede første sekund. I gulvet er det i tillegg varmekabler, noe som er helt perfekt for morgentrøtte føtter. Dette delikate badet kan videre by på en tidsriktig baderomsinnredning med fronter i høyglans og en heldekkende servanttopp samt et vegghengt speil med lys, i tillegg til vegghengt toalett og et dusjhjørne med svingbare dører i glass samt nedfelt gulv med kontrastfliser. Takstmannen har videre påvist riss/sprekk i en silikonfuge som han anbefaler å bytte ut, samt bom i en flis. Hulltaking er foretatt i tilstøtende vegg for våtsone uten å påvise unormale forhold. Det er avtrekk i taket tilkoblet den balanserte ventilasjonen.

  Gulv
  Gulvet er kledd med fliser og en-stavs laminat.

  Vegger
  Veggene er kledd med MDF-panelplater og fliser på badene.

  Himling
  Himlinger er kledd med malte flater.

  Vinduer
  Vinduene i boligen er av tre med 3-lags isoler / energiglass.

  Ytterdører
  Malt inngangsdør med 2-lags glass, malt boddør og malt terrassedør av tre med 3-lags glass.

  Innvendige dører
  Malte tredører.

  Ventilasjon
  Boligen har balansert ventilasjonsanlegg. Aggregat er plassert i utebod/teknisk rom.

  Vann- og avløpsrør
  Vannledninger
  Synlig hovedvannledning i plast inn til utebod/teknisk rom med stoppekran, vannmåler, vannstoppersystem (Smartstopp) og reduksjonsventil. Vannstoppersystem er montert med sensor på gulv i utebod/teknisk rom og i kjøkken. Videre er rørsystemet i boligen et rør i rør system med grenfordelingsskap og overløp til gulv på badet i 1. etasje. Selvdrenerende utekran med stoppekran i utebod/teknisk rom.

  Avløpsrør
  Boligens avløpsrør er av plast.

  Tilstandsrapport
  Se vedlagte tilstandsrapport utført av Bjørn Erik Bilben for ytterligere teknisk beskrivelse og teknisk tilstand av eiendommen.

  Takstmannens TG3 og TG2 bemerkninger
  TG 2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under
  balkonger
  Vurdering av avvik
  Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepanel.
  Enkelte terrassebord er vridd / løsnet i enden

  Tiltak
  Det må foretas tiltak for å lukke avviket.
  Vedlikehold kan påregnes

  Innvendig > Radon
  Vurdering av avvik
  Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.

  Tiltak
  Innhent dokumentasjon, om mulig.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt >Bad/vaskerom
  Vurdering av avvik
  Utførelse for membran er ikke dokumentert.

  Tiltak
  Innhent dokumentasjon om mulig.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Vurdering av avvik:
  Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker; silikonfuge i dusj har riss/sprekker
  Det er påvist at en flis har bom (hulrom under).

  Tiltak
  Fuger bør skiftes ut; silikonfuge, i dusj, bør byttes ut
  Andre tiltak: Det er ikke behov for utbedring av bom.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
  Vurdering av avvik:
  Utførelse for membran er ikke dokumentert.
  Tiltak
  Innhent dokumentasjon om mulig.

  Tilstandsrapport
  Se vedlagte tilstandsrapport utført av Bjørn Erik Bilben for ytterligere teknisk beskrivelse og teknisk tilstand av eiendommen.
 • Fra boligen har du kort gangavstand til Randsfjorden med fine bade- og turområder, samt til Eggemoen med noen av distriktets mest populære tur- og treningsløyper. Dersom du er glad i kunst og skulpturer, kan området også friste med at Kistefos Museum kun er en liten spasertur fra boligen. Videre er det gang-/sykkelavstand til barnehager, skoler, idrettshall, kunstisbane samt Jevnaker sentrum og bussholdeplass. Fra boligen er det ca. 15 minutter til Hønefoss sentrum med bil.
 • Veletablert boligområde hovedsakelig bestående av eneboliger, tomannsboliger, lavblokker og skog.
 • Fra Hønefoss sentrum følger du Hønengata frem til Gummikrysset og tar inn på E16 i retning Jevnaker. Følg så E16 frem til den nye rundkjøringen og ta så andre avkjøring i retning Jevnaker. I enden av Eggemoen tar du til høyre i krysset ved Circle K og følger Samsmoveien frem til første avkjøring inn til høyre. Følg Bergermotunet frem til første kryss og ta til venstre. Vel inne på boligfeltet tar du første avkjøring til venstre og til høyre i påfølgende kryss. Ta så til venstre og følg veien til endes. Du er nå ankommet Bergermotunet 39.
 • Kjedet enebolig over to plan fra 2017. Byggegrunnen er av pukk / sprengsteinsfylling og boligen skal være oppført på selvdrenerende masser. Fundamentet til boligen skal være av betong og den har videre ringmur/såle av betong og utvendig grunnmurplater. Videre er bygget oppført med radonsperre, men det foreligger ingen dokumentasjon på dette. Gulv i 1.etasje av betong, mens etasjeskiller består av isolert trekonstruksjon. Yttervegger over grunnmur er trekonstruksjon som er isolert, har vindtett sjikt og er kledd med liggende trepanel. Boligen ble malt utvendig ca. 2 år siden, mens carport kun er malt med ett strøk. Taktypen består av valmtak, og takkonstruksjonen har W-takstoler i tre og sutak undertak. Loftsluke innvendig er låst/lukket og det er ingen adkomst til loftet. Det er det heller ikke til loft over carport. Taktekkingen består av betongtakstein og taket er besiktiget av takstmannen fra bakkenivå. Det er behandlede stålrenner og nedløp, stigetrinn for feier samt beslag i overgang tak-vegg. Pipa er av typen stålpipe, og pipa er bygget inn i 2. etasje. I 1. etasje er det montert peisovn med glassplate på gulv i stua. Terrasse består av trekonstruksjon i behandlet impregnert trevirke med spaltegulv av terrassebord på bjelkelag, der bjelkelag er fundamentert på grunn. Levegger i malt tre med liggende spiler. For terrasse er det utebelysning og dobbel stikkontakt på yttervegg. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepanel, og enkelte terrassebord er vridd / løsnet i enden. Det må påregnes vedlikehold/oppgraderinger av terrassen. Boligen har impregnert tretrapp med rekkverk og håndlist.

  Utebod/teknisk rom med synlig avrenningsmulighet til sluk for varmtvannsberederen. Vegger er kledd med MDF-panelplater, himling med ubehandlet gipsplater og gulv er tekket med belegg med oppkant/sokkel mot vegger og dør. Fall på gulv mot plast sluk. Panelovn for oppvarming. Det er utført fuktsøk av takstmannen på overflater rundt sluk uten at det ble indikert unormale forhold.

  Tilstandsrapport
  Se vedlagte tilstandsrapport utført av Bjørn Erik Bilben for ytterligere teknisk beskrivelse og teknisk tilstand av eiendommen.
 • 1. etg: P-rom: 64m², BRA: 75m².
  2. etg: P-rom: 68m², BRA: 68m².
  Totalt: P-rom: 143m², BRA: 143m².

  Følgende rom inngår i:
  Primærareal (P-ROM)
  1. etasje: Entré, bad, åpen stue-/kjøkkenløsning og ett soverom.
  2. etasje: Gang m/trapp, bad og 3 soverom.

  Sekundærareal (S-ROM)
  1. etasje: Bod og utebod/teknisk rom.  Annet
  Takhøyde 1. etasje: 2,38 m i gang og 2,38 m i soverom 1, men vil kunne variere
  Takhøyde 2. etasje: 2,38 m i stue/kjøkken og 2,39 m i soverom, men vil kunne variere
  Rom for varig opphold skal ha høyde minimum 2,4 m, mens rom som ikke er ment for varig opphold skal ha høyde minimum 2,2 m.

  I tillegg til oppmålt areal
  Terrasseplatting med tak ved inngangsparti på ca. 2 m².
  Terrasseplatting med utgang fra stua på ca. 43 m².
  Carport på ca. 32 m².
 • Strøm og vedfyring.
  Enkelte panelovner.
  Peisovn med glassplate på gulv i stue.
  Gulvvarme på begge badene.
  Varmtvannstank på ca. 200 liter med ekspansjonskar.
 • Borettslaget har en pent opparbeidet eiet fellestomt på 2423 m² med utearealer og felles kjørevei. I dette borettslaget er det blitt praktisert at hver andelseier disponerer og vedlikeholder den del som naturlig tilhører sin bolig. Denne delen er pent opparbeidet med plen, romslig terrasse og diverse beplantning. I tillegg har velforeningen en stor lekeplass like ved boligen.
 • Parkering i egen carport på ca. 32 m².
 • Adkomstvei
  Eiendommen er tilknyttet en privatvei. Det første delen av adkomstveien går fra avkjøringen til Samsmoveien og frem til du kjører inn til boligfeltet. Denne delen går over eiendommen 3053-150/6, og her er det ikke tinglyst veirett. Veien inne på felte og frem til borettslagets tomt går over eiendommen 3053-150/1028 og er eiet av Bokvalitet (utbygger av området). Utbygger opplyser om at de har til hensikt å få overført eierskapet av overnevnte tomt til Bergermotunet velforening, som pr. i dag drifter brøyting og vedlikehold av veien over denne tomten. Det er ikke tinglyst veirett for denne delen, men borettslaget har vedtektsfestet medlemskap i velforeningen.

  Tilknytning vann
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann. Borettslaget er selv ansvarlig for den private stikkledningen fra den offentlige vannledningen og frem til boligen.

  Tilknytning avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp. Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger fra boligen og frem til det offentlige avløpsrøret.
 • Forretningsfører: Ringbo BBL
 • Bergermotunet 4 borettslag består av 5 andelsleiligheter. Selskapet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 919 497 661, og ligger i Jevnaker kommune med følgende adresse:
  - Bergermotunet 31 - 39

  Gårds- og bruksnummer:
  150/1051

  Fiber
  Borettslaget har en avtale med Viken fiber om levering av TV og bredbåndstjenester via fiber til rabatterte priser. Den enkelte andelseier må tegne eget abonnement hos Viken fiber.

  Medlemskap i Ringbo
  Det medfølger pliktig medlemskap i Ringbo ved kjøp av boligen. Dersom kjøper ikke er medlem må man melde seg inn i Ringbo straks forkjøpsretten er avklart og de har fått melding om dette. Innmeldingsavgift i Ringbo ligger p.t. på kr 300,- og medlemskontingent er på kr 300,- pr. år.

  Annet Det er kun anledning til å eie en andel i borettslaget.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Det er utlyst forhåndsavklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at forespørsel om forkjøpsrettsavklaring er sendt borettslaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt, jf. burettslagsloven § 4-15. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er tillatt med dyr i borettslaget under forutsetning av at andelseier aksepterer borettslagets regler for dyrehold. Beboere som holder dyr skal sørge for at det ikke sjenerer noen, eller etterlater ekskrementer på borettslagets område.
 • Felles bygningsforsikring i Gjensidige Forsikring BA
  Polisenummer: 87629403. Innboforsikring må tegnes av den enkelte andelseier.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 015 215 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 654 772 per 31.12.20
 • 7 964 pr. mnd. Kommunale avgifter (A konto vann- og kloakkavgift, renovasjon, feieavgift og eiendomsskatt), fellesavtale med Viken Fiber, felles byggningsforsirking, brøyting, forretningsfører, renter og avdrag samt drift og vedlikehold, med mer.
  Inkludert i felleskostnadene

  Fordeling
  Fellesutgifter: kr. 2.385,-
  Renter på lån 1: kr. 2.123,-
  Avdrag på lån 1: kr. 2.274,-
  Renter på lån 2: kr. 25,-
  Avdrag på lån 2: kr. 133,-
  Akonto vann og avløp: kr 1.000,-

  Fremtidige endring
  Det er ikke vedtatt noen økning av felleskostnadene, men det må påregnes fremtidig endringer som følge av renteendringer.
 • Andel fellesgjeld kr 1 252 702,- pr. 16.06.2022
  Andel fellesformue kr 9 557,- pr. 31.12.2021.
 • Lånenummer: 22808789713 (Lån 1)
  Type lån: Serielån.
  Terminer pr år: 2
  Terminer til innfrielse: 91
  Rentesats: 2.04% pa.
  Restsaldo: kr. 2.483.264,-
  Andel av saldo: kr. 1.241.632,-
  Siste termin: 13.10.2067
  IN lån: Ja

  Lånenummer: 22808880850 (Lån 2)
  Type lån: Annuitetslån.
  Terminer pr år: 2
  Terminer til innfrielse: 12
  Rentesats: 2.04% pa.
  Restsaldo: kr. 55.351,-
  Andel av saldo: kr. 11.070,-
  Siste termin: 31.05.2028
  IN lån: Nei

  I følge info fra forretningsfører datert 16.06.2022.

  Annen info:
  Borettslaget har ordning med individuell nedbetaling av fellesgjeld, og den enkelte andelseier betjener direkte sin valgte andel i fellesgjeld på IN-lån via sine felleskostnader. Ringbo justerer den delen av felleskostnader som går til betjening av IN-lån kvartalsvis i forhold til rente på lån. Videre avregnes innbetalte felleskostnader mot faktiske lånekostnader 2 ganger årlig, og andelseier krediteres tilgodehavende eller faktureres utestående basert på denne avregningen. Avregninger knyttet til borettslagets IN-lån følger eier av leiligheten på avregningstidspunktet. Andelseier har anledning til å nedbetale på IN-lån i forbindelse med forfall på lånet. Långiver tar et gebyr på kr 1 000,- pr. innbetaling. Kontakt Ringbo BBL for mer informasjon om nedbetaling. Oppgitt fellesgjeld er beregnet med grunnlag i siste innbetaling/nedbetaling på lånet.
 • Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.
 • Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, TV, internett og innvendig vedlikehold.

  Sum for andre faste kostnader kan bl.a. være:
  TV/internett: kr. 699,- pr. mnd.
  Strømforbruk: 12.008 kWh pr. år.
  Innboforsikring: kr. 2.000,- pr. år. (estimert).

  Overnevnte priser og forbruk er personlige og vil kunne variere ut ifra f.eks. ønsket temperatur i huset, valgt pakke hos tv/internettleverandøren og personlig avtale med forsikringsselskapet. Variasjon vil forekomme.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen for rekkehus (registrert som kjedet enebolig i matrikkelen) - 5 stk. boenheter fra 06.12.2017.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt i inntil 3 år for boligen så fremt bestemmelsene i borettslagets vedtekter punkt 4-2 (2) er oppfylt.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.  Velforening
  Boligen er tilknyttet Bergermotunet velforening, hvor det er pliktig medlemskap. Bergermotunet velforening er en velforening som skal ivareta fellesområdene til de fem borettslagene på feltet. Dette innebærer blant annet vedlikehold av felles plener, brøyting og strøing av felles adkomst-/gangveier (veiene som ligger på de respektive borettslagenes tomter, driftes av hvert enkelt borettslag). Styret i velet består av en representant fra hver borettslag, hver representant har en stemme uavhengig av antall andelseiere. Velavgiften faktureres til hvert enkelt borettslag. Det området som velforeningen i dag drifter (3053-150/1028) er eiet av Bokvalitet (utbygger av området). Utbygger opplyser om at de har til hensikt å få overført eierskapet av overnevnte tomt til Bergermotunet velforening.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Heftelser i borettslagets grunn:
  1893/900020-1/20 Erklæring/avtale - 25.08.1893
  Gjelder: Bestemmelser om at deler av eiendommen / påstående bygninger / tilbehør / rettigheter, er unntatt. Overført fra: 3053-150/1028. Gjelder denne registerenheten med flere.
  Meglers forklaring: Dokumentet var ikke tilgjengelig hos Statens kartverk og det har ikke lyktes megler å finne dokumentet i digitalarkivene.

  Heftelser i andelen:
  Det foreligger ingen heftelser av betydning på andelen.

  Grunndata:
  2016/1171131-1/200 Registrering av grunn - 16.12.2016
  Gjelder: Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr. 3053 Gnr. 150 Bnr. 1028

  Rettigheter på andre eiendommer:
  Det er ikke tinglyst noen rettigheter på andre eiendommer.

  Annet
  De tinglyste dokumentene er tilgjengelig hos meglerkontoret og vil sendes ut etter forespørsel til megler.
 • Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse B4 iht. reguleringsplan Bergermotunet vedtatt den 16.06.2011. Videre ligger eiendommen i et område som i kommuneplanen vedtatt den 23.03.21 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

  Pågående saker i området
  Navn: 76 - Bergermoen Park
  Forklaring: Reguleringsplanen for 76 - Bergermoen park ble vedtatt den 28.03.2019 og legger til rette for boligbygging på området sør for dagens bebyggelse på Bergermotunet. Status og fremdrift av utbygging av Bergermoen Park er ikke kjent. Utbygningen av området er ikke ventet å ha direkte innvirkning på eiendommen.

  Annet
  Reguleringsplanen og kommunedelplanen samt deres bestemmelser kan fås utlevert ved henvendelse til megler.
 • Andelsnr. 5 Orgnr. 919497661 i Jevnaker kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Medfølger boligen
  Integrerte hvitevarer(kombinert kjøleskap/frys), oppvaskmaskin, hageslange med montert oppheng, trær plantet i store potter på terrassen.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjon tilsvarende 2,00 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke:
  Tilrettelegging kr. 12.900,-
  Visninger kr. 2.900,- pr. stk.
  Oppgjørshonorar kr. 5.500,-
  Markedsføringspakke kr. 17.900,-
  Meglerpakke kr 4.900,-
  Innhenting av informasjon fra forretningsfører kr 4.300,-
  Grunnboksutskrift pr stk. kr. 350,-
  Servitutter pr stk. kr. 350,-
  Sikkerhetsstillelse kr. 2900,-

  Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 2.900,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 29.000,-.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Siri Rasmussen
Thomas Haraldseth Brekke

Megler

Thomas Haraldseth Brekke

93 21 69 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev