aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Lokvegen 51! En praktisk hytte med fine uteplasser - 2 soverom, samt hems, bad/wc, teknisk rom og stue/kjøkken med utgang til delvis overbygget terrasse
Velkommen til Lokvegen 51! En praktisk hytte med fine uteplasser - 2 soverom, samt hems, bad/wc, teknisk rom og stue/kjøkken med utgang til delvis overbygget terrasse

JORDET Lokvegen 51

Sjarmerende hytte med alle fasiliteter l 2 soverom + hems | Stort oppholdsrom med peis | 30 km til Trysil

 • kr 1 890 000
 • BRA-i 61 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 890 000
 • Omkostningerkr 66 390
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 956 390
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2003
 • Soverom2
 • Tomt1 823.1 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 1 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 890 000,00))   66 390,- (Omkostninger totalt)   1 956 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegninger
Velkommen til Lokvegen 51 - En sjarmerende hytte med nødvendige fasiliteter ca. 30 km nord for Trysil! Eiendommen: -Terrasse på ca. 35 kvm med lite innsyn -2 romslige soverom med plass til stor seng og garderobeløsning -Hems med gulvareal på ca. 22 kvm -Praktisk kjøkken med plass til nødvendige hvitevarer -Bad med servant, toalett og dusjkabinett -Stue med gode innredningsmuligheter for både sofagruppe og spisegruppe -Peisovn i stue og ellers elektrisk oppvarming -Bod/teknisk rom samt ekstern bod for ekstra oppbevaringsplass Området: -Fritidsbolig-område med gode avstander mellom eiendommene -30 min kjøring til Trysil -Nydelig topptur til Skagsvola kun 15 min fra hytten -Fiskemuligheter og gapahuk langs Trysilelva Velkommen til en hyggelig visning!
Områdebilde

Lokvegen 51, Innlandet

 • Tomt
  1823.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Naturtomt med varierende fallforhold. Vegetasjon er i hovedsak lyng og furuskog. Det er ubebygde tomter som grenser inn til denne eiendommen.

  Beliggenhet
  Lokvegen 51 har en landlig beliggenhet på Engerneset, ca. 486 meter over havet. Engerneset ligger langs fylkesvei 26, ca. 30 km nord for kommunesenteret Trysil. Området består hovedsakelig av andre fritidseiendommer men en god avstand mellom hver nabo. Engerneset er mest kjent for Engersjøen («Engeren») og fjellet Skagsvola. Du finner også Trysils høyeste fjell, Tverrfjellet, her. Aktuell hytte ligger langs Trysilelva og like på sørkanten av Engeren. Fjellet Skagsvola ligger ca. 16 minutters kjøring fra hytten og beskrives som Trysils fineste topptur og Hedmarks svar på Besseggen og belønner deg med en spektakulær utsikt på toppen. Turistforeningen har fått merket en flott tursti opp fjellet med klopper over myrer og god tilrettelegging for vandrere. Skagsvola er ikke en spesielt krevende tur ? hele runden er en snau mil med en høydeforskjell på ca. 250 meter. Turen er både barnevennlig og eldrevennlig. Er du en skientusiast ligger som nevnt kommunesenteret Trysil ca. 30 km sør for hytten. Trysil er et skieldorado, med Norges største skianlegg, både for de som foretrekker nedoverski og dem som trives best på langrenn. For dem som foretrekker slalåm kan Trysil by på hele 31 heiser og 69 bakker. Her er det muligheter for å leie ski, skiskole, funrides samt du finner mer enn 35 restauranter som kan tilby både frokost, lunsj, afterski og middag før eller etter en lang dag i bakken eller sporet. Foretrekker du langrennsløypene over bakken, så har du over 100km med løyper å bryne deg på. Her finnes løyper både oppe på fjellet og under tregrensen. Skiskytterarena finner du også her. Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres hos Nærbutikken Engerdal eller Coop Prix Engerdal som ligger henholdsvis 18 og 26 minutters kjøring fra hytten. Skulle en ønske å ta storhandelen før en ankommer hytta kan denne enkelt gjøres i Trysil som tilbyr flere, store dagligvareforretninger. Avstander til byer: -Elverum, 1 time 22 minutter med bil -Hamar, 1 time 50 minutter med bil -Oslo, 3 timer 7 minutter med bil

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av fritidsboliger og naturlandskap.

  Byggemåte
  Torvtak lagt på knasteplast. Store snømengder gjør befaring usikker. Takrenner i sort metall. Forkantbeslag ned i takrenne. Nedløp i sort metall. Heldekkende pipebeslag i svart metall. Elementpipe pusset med takfotbeslag over tak. Vindskier og vannbord av tre. Isolerte bindingsverkvegger, med liggende panel innvendig og utvendig. Saltak av sperrekonstruksjon med opplegg på bærende limtredrager og yttervegger. Konstruksjonen luftes via raft. Isolert med mineralull. Tykkelse og kvalitet kan kun avdekkes ved åpning av konstruksjonen. To-lags isolerglass med utvendige sprosser. Ytterdør og boddør av tre uten glassfelt. Overbygget veranda ved inngangsparti og stue. Rekkverk.

  Innhold
  1. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad, 2 soverom, bod og teknisk rom. I tillegg har hytten en hems samt to utvendige boder.

  Standard
  Overflater: Gulvoverflater er lagt med laminat, fliser og vinyl. Vegger og himling består av beiset trepanel. Trebjelkelag består av mineralull til isolasjon. Stuen har en deilig peisovn som varmer hytten godt på kort tid. Pipen er pusset og malt. Innedører består av helte furu fyllingsdører som er fra byggeår. Våtrom: Badet har malt trepanel i himling, beiset trepanel på vegger og vinylbelegg på gulv. Rommet er innredet med gulvstående servantinnredning med hyller og ovenpåliggende servant, vegghengt speilskap, gulvstående toalett og dusjkabinett. Det er ikke tilfredsstillende fall mot sluk, men så lenge det er dusjkabinett vil vannet gå direkte ned i sluket via rør. Kjøkken: Sjarmerende hyttekjøkken med profilerte trefronter i god stand. Det er plass til komfyr med platetopp og kjøle-/fryseskap. Det er godt med skap- og benkeplass så her kan man diske opp til store og små, mange og få. Soverom: Hytten har totalt 2 soverom med gode innredningsmuligheter. Begge rommen kan enkelt innredes med stor seng eller køyeseng for å få plass til alle man ønsker. Det er videre plass til garderobeløsning ved behov for dette. I tillegg har hytten en hems med en gulvflate på ca. 22 kvm. Her kan en enkelt innrede flere soveplasser, en ekstra stue eller lekeareal for de minste. Tekniske installasjoner: Vannrør er fra byggeår og består av plast, rør-i-rør og kobber. Avløp er av åpne og skjulte rørføringer av plast. Sluk er av plast og det er stakemuligheter for avløpsnettet. Det er mekanisk ventilasjon fra våtrom og kjøkken, ellers naturlig ventilasjon gjennom ventiler i vinduer. En 115 liters varmtvannstank er plassert på teknisk rom/bod og hytten har opplegg for og har sentralstøvsuger. Sikringsskap med jordfeilbryter og overspenningsvern er plassert på teknisk rom og har automatisk måleravlesning. Tre-faset 230 V anlegg. Lukket fordelingsanlegg med 6 kurser. Det er montert røykvarsler og brannslukningsutstyr.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplass på egen tomt.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 890 000,00))   66 390,- (Omkostninger totalt)   1 956 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Eiendommen oppvarmes via peisovn i stue og ellers elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  1064

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  Beløp for kommunale avgifter er en prognose for år 2024. Fakturert beløp i 2023 var kr. 1 328,76,-. Kommunale avgifter faktureres 2 ganger per år - i mars og i september. Kommunale avgifter inkluderer slamavskiller og tett tank i tillegg til at eiendomsskatten kommer på samme faktura.

  Info om eiendomsskatt
  Beløp for eiendomsskatten er en prognose for år 2024. Fakturert beløp i 2023 var kr. 1 527,-. Eiendomsskatten fakturers sammen med kommunale avgifter.

  Formuesverdi primær
  285109

  Formuesverdi primær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og velforening, påløper kostnader til for eksempel strømforening vann, serviceavtale for renseanlegg, brøyting, renovasjon, strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett. Prognose for renovasjonsgebyr i 2024 er kr. 1 146,-. Fakturert beløp i 2023 var kr. 1 029,-.

  Velforening
  Alle som er koblet på Elvestad vannkabel skal være medlemmer i Lokvegen andre strømforening. Medlemmer som tilkobler seg elvestadkabelen skal etter januar 2020, utover fastsatt årskontingent, betale inn en engangssum lik summen på sparekonto del på antall medlemmer. Maksbeløp kr. 5 000,-. Se vedtektene for Lokvegen andre strømforening for ytterligere informasjon.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3421/46/61: 27.12.2000 - Dokumentnr: 6850 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3421 Gnr:46 Bnr:1 01.01.2020 - Dokumentnr: 368899 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0428 Gnr:46 Bnr:61 29.12.2000 - Dokumentnr: 6904 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3421 Gnr:46 Bnr:1 Rettighet hefter i: Knr:3421 Gnr:46 Bnr:17 Bestemmelse om vannrett Bestemmelser om å benytte låsbar bom Bestemmelser om bruk av felles parkering Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 26.04.2017.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har vannforsyning fra grunnboret brønn fra eget vannverk i området. Elvestad rør. Eiendommen har avløp via slamskiller, med overløp til grøft. Eiendommen har adkomst via privat veg med direkte adgang til hovedveg. Bom ved innkjøring til området.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til område for fritidsbebyggelse. Reguleringsplaner: Id: 20060400 Navn: Hytteområd. Eidet Gård, HB8752 og HB 8753 Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 07.04.2006 Delarealer: -Delareal: 1 823 m2 -Formål: Fritidsbebyggelse

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 890 000,00))   66 390,- (Omkostninger totalt)   1 956 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  66390

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev