aktiv-eiendomsmegling

JORDET Røsjøvegen 58

Nyoppført hytte fra 2022 klar for å tas i bruk! Stort tomt og gode solforhold. Arealeffektiv planløsning med 3 soverom.

 • kr 3 590 000
 • BRA 66 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 590 000
 • Omkostningerkr 22 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 612 042
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 61 m²
 • Tomt1 600.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 200 000,-)) 22 042,- (Omkostninger totalt) 3 612 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
En nyoppført og flott hytte fra 2022 med en god og arealeffektiv planløsning for familien. Hytta ligger i et populært friluftsområde ved Eltsjøen. Stedet ble kåret til Trysils mest attraktive friluftsområde i 2015. Skogen, fjellet og Eltsjøen innbyr til aktiviteter året rundt; 230 km med skiløyper, turstier, sykkel, jakt og fiske. Ca. 26 min med bil til Trysilfjellet som er Norges største skidestinasjon som også byr på terrengsykling, klatrepark og golfbane. ?Nyoppført og flott hytte fra 2022 ?Stue med store vindusflater og fantastisk takhøyde ?Moderne vedovn i stuen ?Pent kjøkken med integrerte hvitevarer ?Solrik terrasse med gapahuk og utsyn mot horisont og sjø ?3 soverom ?Baderom, toalettrom og teknisk rom/vaskerom ?Utvendig bod ?Ubrukt hytte klar til å tas i bruk!

Røsjøvegen 58, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 66 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 61 kvm Entré, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse, 3 soverom, bad, toalettrom og bod/teknisk rom.  Tomt
  1600.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt på ca. 1 600,7m². Tomten er opparbeidet med gruset gårdsplass og parkering. Forøvrig naturtomt. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Hytta ligger i et populært friluftsområde ved Eltsjøen. Stedet ble kåret til Trysils mest attraktive friluftsområde i 2015. Skogen, fjellet og Eltsjøen innbyr til aktiviteter året rundt; 230 km med skiløyper, turstier, sykkel, jakt og fiske. Eltsjøen er et av Trysils mest populære fiskevann både sommer og vinter (ørret, abbor, harr og lake). Ca. 28 km til Trysil sentrum (rådhus, bank, kjøpesenter, restauranter, kaféer, dagligvarehandel m.m.). Trysil er Norges største skidestinasjon med 69 skibakker og 32 heiser, tre barneområder og flere Snow Parks. I alt 81 kilometer preparerte nedfarter. Trysilfjellet byr dessuten på arena for terrengsykling, klatrepark og golfbane.

  Innhold
  Nyoppført og flott hytte med en arealeffektiv og god planløsning. Hytta inneholder: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse, 3 soverom, bad, toalettrom og bod/teknisk rom. Utvendig bod på ca. 2,5m² ved inngangspartiet.

  Standard
  Nyoppført hytte med god og moderne standard. VELKOMMEN INN! Du ønskes velkommen inn via et overbygget inngangsparti med terrasseplatting. Til venstre for inngangsdøren har du adkomst til en praktisk utvendig bod på ca. 2,5m². Når du entrer hytta kommer du inn i en innbydende og praktisk entré med plass til garderobeløsning. Entréen har mørke fliser på gulv med gulvvarme, liggende beiset furupanel på veggene og downlights i himlingen. Fra entréen har du også adkomst til en praktisk bod/teknisk rom med flislagt gulv med sluk og opplegg for vaskemaskin. STUE Stuen er det naturlige oppholdsrommet i hytta, og er et fint rom for både avkobling og hygge. God standard fra 2022 med hardvoksoljet heltregulv og liggende beiset furupanel på veggene. Store vindusflater mot tre ulike himmelretninger sørger for rikelig med naturlig lys. Lysinnslippet sammen med den fantastiske takhøyden bidrar til en god og luftig romfølelse. Som et fint midtpunkt i stuen har du en moderne Aduro vedovn som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, samt bidrar til hygge. I stuen har du naturlig plass til både sofagruppe med salongbord og et spisebord i tilknytning til kjøkkenet. TERRASSE Fra stuen har du utgang til en terrasse på ca. 13,7m² med gode solforhold. Terrassen har et overbygget parti som er tiltenkt som en gapahuk. På terrassen har du plass til sittegrupper etter eget ønske og behov. Fin utsikt mot horisont og Eltsjøen. KJØKKEN Kjøkkenet ligger i en fin og sosial åpen løsning med stuen. Pen kjøkkeninnredning fra 2022 med god skap- og benkeplass. Innredningen har glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Praktisk med belysning under overskapene. Kjøkkenet er fullt utstyrt med integrerte hvitevarer som medfølger i handelen. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. SOVEROM Hytta inneholder totalt 3 soverom. Alle soverommene har samme gode standard som resten av hytta med hardvoksoljet heltregulv og liggende beiset furupanel på veggene. To av soverommene har praktiske nisjer med naturlig plass til garderobeløsninger. BADEROM Hytta har et innbydende baderom fra 2022. Baderommet har flislagt gulv med gulvvarme, overflater med panel og fliser i dusjsonen, og downlights i himlingen. Et vindu sørger for deilig dagslys og god luftemulighet. Moderne baderomsinnredning med skuffer og heldekkende servant og vegghengt speilskap over. Baderommet er også utstyrt med dusjnisje med glassdør og både hånd- og regnfallsdusj, samt vegghengt toalett. TOALETTROM Fra entréen har du adkomst til et praktisk ekstra toalettrom. Toalettrommet har flislagt gulv, overflater med panel og et vindu som slipper inn naturlig lys. Toalettrommet er utstyrt med servantskap og vegghengt toalett.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplasser på egen tomt.

  Diverse
  Iht. opplysninger fra Elvia AS er det ikke foretatt noen besiktigelse av det elektriske anlegget. Historisk sett har boliger/fritidsboliger normalt blitt kontrollert omtrent hvert 20. år. Det er ikke montert takstige. Krav om takstige og eventuelt feieplattform (for skorsteiner høyere enn 120 cm) gjelder også for hytter/fritidseiendommer. Takstige skal enten være fastmontert eller det benyttes løs stige som hektes i fastmonterte kroker. Flere kommuner har unntak fra kravet om takstige, eller kan vurdere unntak fra kravet, i de tilfeller bygningene har torvtak alternativt shingel-/papptekking med takhelling på 22 grader eller mindre. Felles for begge er at gesimshøyde (avstand fra bakke til tak) ikke er høyere enn 3,5 m. Kjøper overtar ansvaret for ovennevnte. Areal i salgsoppgaven er beregnet ut ifra godkjente bygningstegninger og det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme avvik ved oppmåling. Meglerforetaket har anbefalt selger kontrollmåling av takstmann i forbindelse med salg. Selger har ikke ønsket å utføre kontrollmåling og har derfor selv følgelig ansvaret ved eventuelle avvik. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse". Totalt: BRA 65,8m² / P-rom 60,9m². Følgende rom inngår i primærareal: 1. etasje: Vindfang, gang, stue/kjøkken, bad, toalettrom og 3 soverom. Følgende rom inngår i sekundærareal: 1. etasje: Teknisk rom/bod og utvendig bod.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 200 000,-)) 22 042,- (Omkostninger totalt) 3 612 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med ved og elektrisitet. Vedfyring med vedovn i stuen. Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme i entré og på baderom.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunen fakturer eiendomsskatt som utgjør 2,3 promille av skattegrunnlaget. Feiing av vanlig pipeløp på fritidsbolig på forespørsel faktureres for medgått tid etter sats per time, satsen er kr. 1 123,75,- inkl. mva. Det er Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS som krever inn disse gebyrene pva. kommunen. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Andre utgifter
  Årlig avgift til Trysil-Knuts fjellverden Eltdalen Nordre ANS for vei, vann, brøyting av parkering, samt vedlikehold på ca. kr. 5 320,- i 2022. Avgiftene reguleres hvert år. Det innbetales også avgift for løypekjøring på ca. kr. 1 900,- (blir justert opp til kr 2 200,- for sesongen 22/23, samt medlemskap i hytteforeningen kr. 350,- per år (tall fra 2021). Se forøvrig www.trysilknutfjellverden.no for mer informasjon fra hytteforeningen ol. Utover det som er nevnt over og under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3421/51/978: 25.01.1853 - Dokumentnr: 900043 - Bestemmelse om beiterett Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:2
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.01.1897 - Dokumentnr: 900111 - Bestemmelse om beiterett Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:26
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.03.1911 - Dokumentnr: 900298 - Bestemmelse om beiterett Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:31
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.12.1919 - Dokumentnr: 900275 - Utskifting OVER BRUKSRETTER M.V. I GNR 51/5
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.1923 - Dokumentnr: 900299 - Erklæring/avtale Grenseoverenskomst mot Rendalen Statsalmening.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.08.1929 - Dokumentnr: 900147 - Utskifting vedr. bl.a. BNR 1 og 2
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.10.1959 - Dokumentnr: 2448 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:588
  BESTEMMELSER OM ADKOMSTRETT
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.11.1962 - Dokumentnr: 902628 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: SAGNFOSSEN KRAFTLANLEGG AS ledningsnett V
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.08.1966 - Dokumentnr: 3395 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:118
  etter den gamle sommerfjøsvei.
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.1967 - Dokumentnr: 1055 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:33
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.04.1967 - Dokumentnr: 1291 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:117
  etter den gamle sommerfjøsvei.
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.04.1971 - Dokumentnr: 1764 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:17
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  08.04.1987 - Dokumentnr: 1906 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:116
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.05.1990 - Dokumentnr: 2547 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:271
  Bruksrett til båthus.
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.07.1990 - Dokumentnr: 3929 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:200
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.07.1990 - Dokumentnr: 4059 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:168
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.07.1990 - Dokumentnr: 4234 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:585
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.08.1990 - Dokumentnr: 4850 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:268
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.09.1990 - Dokumentnr: 5308 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.09.1990 - Dokumentnr: 5317 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:363
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.09.1990 - Dokumentnr: 5318 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:361
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.09.1990 - Dokumentnr: 5453 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:362
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.10.1990 - Dokumentnr: 5733 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:201
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.10.1990 - Dokumentnr: 6096 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:267
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.12.1990 - Dokumentnr: 7424 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:204
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.01.1991 - Dokumentnr: 375 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:33
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.08.1991 - Dokumentnr: 4024 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:77
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.12.1992 - Dokumentnr: 6167 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:294
  Bestemmelse om vannrett
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  31.10.1994 - Dokumentnr: 5817 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:190
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.08.1995 - Dokumentnr: 4265 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:265
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.08.1995 - Dokumentnr: 4393 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1 Fnr:61
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.02.1997 - Dokumentnr: 978 - Jordskifte SAK NR 18/1990 H
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.03.1997 - Dokumentnr: 1166 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver
  HEDMARK ENERGI AS
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.07.1997 - Dokumentnr: 3829 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1 Fnr:61
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1 Fnr:65
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:142
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:143
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:150
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:151
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:152
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:153
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:154
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:155
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:156
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:157
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:158
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:159
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:160
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:167
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:172
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:173
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:176
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:177
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:180
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:181
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:182
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:183
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:184
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:185
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:186
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:187
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:188
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:189
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:190
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:191
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:192
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:193
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:194
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:195
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:196
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:197
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:218
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:227
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:264
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:280
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:364
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:365
  VEIRETT I FORBINDELSE MED SØNDRE LÅGFJELLSVEI
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.02.1999 - Dokumentnr: 931 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:171
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.07.2003 - Dokumentnr: 4276 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:171
  Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:502
  Bestemmelse om parkering
  Bestemmelse om vannrett
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.09.2005 - Dokumentnr: 6402 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:610
  Bestemmelse om vannrett
  Bestemmelse om graving for strømkabel og veg
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.12.2013 - Dokumentnr: 1091716 - Jordskifte Grensegangsak 0400-2011-0004 Moren
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.11.2014 - Dokumentnr: 1044293 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:713
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.06.2016 - Dokumentnr: 489724 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Eidsiva Nett AS
  Org.nr: 981 963 849
  Avtale om rettigheter og plikter ved frittstående nettstasjon
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.10.2020 - Dokumentnr: 3186558 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.03.2021 - Dokumentnr: 371234 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.12.2021 - Dokumentnr: 1531545 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:131
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.07.2022 - Dokumentnr: 721332 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Bestemmelse om etablering, fornying, ombygging, inspeksjon og vedlikehold
  Bestemmelse om adkomstrett
  Overført fra: Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  08.07.2022 - Dokumentnr: 756509 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3421 Gnr:51 Bnr:1
  Elektronisk innsendt


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger pt. ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Selger har ansvaret for at ferdigattest blir utstedt til kjøper innen overtakelse av hytta. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det er mottatt godkjente byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra privat vei og er tilknyttet privat vann og avløp med lukket tank på 5 000 liter. Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende og grunnvannstand og øvrige forhold medføre endring i kvalitet og mengde på vann fra borehull og brønner. Det er ikke kjent med at det har blitt tatt vannprøver de senere årene. Det gjøres oppmerksom på at kommunene driver fortløpende kartleggingsarbeid av private anlegg. Dette kan innebære framtidige krav om utbedring av eiendommens avløpsanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for hytteområde HB8516 Eltsjøen vest, fra 2010. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse (1 598m²) og kjøreveg (3m²). Innenfor planområdet disse områdene tillates 15 nye tomter for fritidsbebyggelse. Det skal ikke oppføres bebyggelse beregnet for utleie innenfor planområdet. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Trysil kommune 2014-2025, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til nåværende fritidsbebyggelse. Det gjøres oppmerksom på at hytta ligger i et nyetablert hyttefelt og det må forventes utbygging på tomtene.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 200 000,-)) 22 042,- (Omkostninger totalt) 3 612 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  22042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 2,5% av salgssummen, minimum kr 49.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk og kr. 3.900,- ved helg og helligdager), markedspakke (kr 17.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 10.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Dokumenter

Marius Norum

Megler

Marius Norum

46 50 49 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev