aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Åvegen 38F

JØRPELAND Åvegen 38F

Jørpeland - Flott hjørneleilighet i 2.etasje like ved friområde med skjermet og usjenert plassering mot grønne omgivelser. Sentral beliggenhet med kort gange til sentrum.

 • kr 2 590 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 590 000
 • Omkostningerkr 77 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 667 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 014
 • Soverom2
 • ArealP-rom 70 m²
 • Felleskostnaderkr 500
 • Tomt1 597.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 64 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000)) 77 792 (Omkostninger totalt) 2 667 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi har nå fått for salg en flott hjørneleilighet med sentral beliggenhet på Jørpeland. Her har man alt man måtte trenge i kort avstand fra boligen med gåavstand til butikker, kafeèr, restauranter, helsetjenester, kollektivtrafikk og flotte turområder. Åvegen er et rolig og veletablert boligområde, og leiligheten har en fin plassering på hjørne ut mot friområde med skjermede og grønne omgivelser. Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder: Entré, bad, vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og en utvendig bod. Ut fra stue/kjøkken har man en romslig balkong med gode solforhold hele dagen. Leiligheten har god standard og stilfulle detaljer med store vindusflater helt til tak i stue. Leiligheten er lettstelt og praktisk med en moderne innredning og lyse farger. Velkommen til visning!

Åvegen 38F, Rogaland

 • Tomt
  1597.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte innkjørsel og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en attraktiv beliggenhet med kort gange til Jørpeland sentrum og alle fasiliteter Ryfylkebyen har å by på. Her finner man et godt utvalg av butikker, kafèer, bakeri, restauranter, helsetjenester, kollektivtrafikk og flotte turområder som f.eks Jørpelandsholmen, Selemork, Førlandsåsen, Tunglandsfjellet, samt rikelig med turområder i hele Ryfylke. Åvegen er et veletablert og rolig boligområde, og her grenser man mot friområde som gjør det veldig skjermet og usjenert her på enden i blokka med grønne omgivelser.

  Adkomst
  Fra Jørpeland sentrum følger man hovedveien mot Tau men ta første vei til høyre ved kirken inn i Åvegen. Du vil nå få leiligheten på din venstre side. Se skilt.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Jørpeland

  Skolekrets
  Jørpeland

  Offentlig kommunikasjon
  Gode bussforbindelser både fra til Solbakk og Tau området. Ønsker man å ta bussen til Stavanger og omegn så går bussen direkte fra Jørpeland med busstopp like i nærheten v/kirken.

  Byggemåte
  Leilighet i 2. etasje. Grunnmuren er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon i tre, og er utvendig kledd med liggende trekledning. Taket er saltak tekket med betongtakstein. Etasjeskille er av tre. Vindu med 2-lags isolerglass.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Det er utført noe arbeid av ufaglært, se egenerklæringsskjema. Styret i sameiet vurdere å male bygningen.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: 2.etasje: Entré, bad, vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og en utvendig bod.

  Standard
  Leilighet fra 2014 beliggende i 2.etasje som fremstår velholdt og med god standard. Stilfull detalj med mønet tak i stue og ekstra god takhøyde, samt vindusflater som går opp til tak som gir en veldig god og luftig romfølelse. Leiligheten har lys og moderne innredning i klassisk stil både på kjøkken og bad, samt lysmalte vegger og tak. Gulvene består av parkett og flis. Stuen og kjøkken i åpen løsning med delvis ekstra takhøyde som gir en ekstra god romfølelse. Stuen er romslig med plass til flere sittegrupper. Kjøkkeninnredning består av hvite slette fronter med laminert benkeplate og integrerte hvitevarer som medfølger i handelen. Det er 2 soverom hvor begge har garderobeskap som følger med i handelen. Baderom har fliser på både vegg og gulv, samt varmekabler i gulv. Badet har ellers en stilren innredning med dusjkabinett, vegghengt toalett og vask i skuffeseksjon med speil. Vaskerom med opplegg for vaskemaskin og teknisk utstyr. Gang med plass for oppheng av yttertøy. I tillegg har man en utvendig bod på 5 m2 med god lagringsplass. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Elektrisk Totalvurdering Det er ikke framlagt noen dokumentasjon for utførelsen på anlegget (samsvarserklæring). Det er et krav at huseier skal oppbevare dokumentasjon på alle arbeider utført på anlegget etter 01.01.1999. Anbefalte tiltak Med bakgrunn i de registrerte avvik, bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person. Våtrom: Bad Totalvurdering overflater Det er ikke tilfredsstillende lokalt fall til sluk. Da det er dusjkabinett i badet, anses ikke tiltak som nødvendig   Forhold som har fått TG3: Ingen!

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og internett fra Lyse - Altibox

  Parkering
  Det medfølger 2 parkeringsplasser.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling i sin eiertid.

  Diverse
  Info fra sameie: - Styret i sameie består av en representant fra hver leilighet. - Det gjøres oppmerksom på at styre vurderer om bygningen skal males i nærmeste fremtid. Ingenting er per dags dato avklart. Det har ved tidligere utført malearbeid blitt kjøpt inn maling i fellesskap og malerarbeid har blitt gjort på dugnad. - Det innbetales i dag pr. mnd 500 kr, men det dekker ikke fremtidig vedlikeholdsarbeid mm. Det kan ved behov derfor komme kostnader tilknyttet dette.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 64 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000)) 77 792 (Omkostninger totalt) 2 667 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmepumpe i stue og varmekabler i gulv på bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9927

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomsskatt, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Oppgitte kommunale avgifter er uten renovasjonsavgift. Renovasjonsavgift innkreves av IVAR renovasjon Ryfylke og varierer i pris etter hvilken ordning den enkelte velger. Renovasjonsavgiften koster fra kr. 3.997,- til kr. 4.796,- og kommer i tillegg til andre kommunale avgifter.

  Formuesverdi primær
  685189

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2466680

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  1/6

  Felleskostnader pr. mnd
  500

  Felleskostnader inkluderer
  TV/Internett fra Lyse- altibox, bygningsforsikring og plenklipping

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1130/48/100/4: 26.05.1955 - Dokumentnr: 853 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:1130 Gnr:48 Bnr:100
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.12.2013 - Dokumentnr: 1090538 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/6


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Grenser mot friområde og bekken.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 64 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000)) 77 792 (Omkostninger totalt) 2 667 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  77792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr 49.000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10.500,- , oppgjørshonorar kr 3500,- . Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 19 133,-. Utleggene omfatter utlegg til internett, kommunale opplysninger, 1/4 annonse i Strandbuen, prospekter, fotograf, webmegler, sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilrettelegging, markedsføring og utlegg. 

Marion Espedal

Megler

Marion Espedal

90 01 98 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev