aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til populære Skarbekken! Nærmere bestemt "Villa del Fullshammarsvingen 21". Boligen kan friste med bla. denne unike takterrassen med 360 graders utsikt og god plass til sosiale tilstelninger.

JØRPELAND Fullshammarsvingen 21

Jørpeland - Strøken enebolig i rekke m/høy standard. 4 soverom, 2 bad og en unik takterrasse med spektakulær utsikt!

 • kr 5 200 000
 • BRA 180 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 200 000
 • Omkostningerkr 147 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 347 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 019
 • Soverom4
 • ArealP-rom 145 m²
 • Tomt330.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 200 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  130 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000))

  147 042 (Omkostninger totalt)

  5 347 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi i Aktiv Eiendomsmegling Ryfylke v/Helene Byberg, ønsker velkommen til visning på denne strøkne eneboligen i rekke, i populære Skarbekken! Boligen ble ferdigstilt i 2019 og fremstår som ny, med påkostede og moderne løsninger og høy standard som er gjenomgående i hele boligen. Boligen kan friste med hele 4 soverom av god størrelse, hvor hovedsoverommet har en romslig walk in garderobe. 2 delikate bad, moderne og tidløs kjøkkeninnredning fra Aubo kjøkken, integrerte hvitevarer og romslig spisestue, med varmepumpe til oppvarming. Stuen finner du i 2.etasje med tilgang til skjermet og solrik terrasse, samt videre opp til boligens desidert mest unike særpreg. Takterrassen! Hvor en har en spektakulær utsikt utover fjord og fjell. Flotte lekeplasser og turmuligheter like utenfor døren.

Fullshammarsvingen 21, Rogaland

 • Tomt
  330.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er fint opparbeidet med asfaltert innkjørsel med god oppstillingsplass til flere biler. Hage, hekk og kantstein. På baksiden av tomten er det gruset opp, og satt opp stor utvendig bod. Her vil det være mange muligheter for å lage seg en koselig uteplass.

  Beliggenhet
  Velkommen til populære Skarbekken. Boligen har en fantastisk beliggenhet med flott utsikt, i et nyere og attraktivt boligområde. Her kan du virkelig føle at du er på toppen av Jørpeland. Terrenget er naturlig jevnt skrånende, som gjør at boligen kan nyte den fantastiske utsikten. Her snakker vi utsikt helt over til Stavanger og omegn, samt alle flere av de flotte øyene og de mektige fjellformasjonene som breier seg rundt her i Ryfylke. Skarbekken passer for alle aldre med sine flotte uteområder, turmuligheter og tilkomst, men er spesielt godt tilrettelagt for barnefamilier med sine gjennomførte uteområder og lekeplasser. Det er også et trygt og barnevennlig område, da boligene ligger i et område uten gjennomgangstrafikk. Her har du også umiddelbar nærhet til naturen og flotte turområder med flere turmuligheter like i nærheten, som bla, Førlandsåsen, Selemork, Tunglandsfjellet m.m. Det er også nylig satt opp ei flott dagstur hytte ved navn Hammarbu, hvor du kan gå fra både Førland barnehage som ligger like ved og turen tar ca. 15 minutters gange. Kjempe fin tur for store og små. Det er kort veg til barnehage, skole og idrettsanlegg og det er laget gangstier her på feltet som skal lede skolebarna mot skoleområdet. Det er også gangavstand til Jørpeland sentrum som kan tilby det meste av det du trenger! Her har du opptil flere matbutikker, klær, sport, sko, møbler, interiør, blomster, bank, eiendomsmegler, vinmonopol, etc. I tillegg er det café, restaurant, kino, bibliotek, golf og flere friluftsaktiviteter i samme område som en gjerne kan benytte seg av med bla en ny og populær skatepark i sentrum og Holmen som er til stor glede for store og små med lekeplass, flere badeplasser, frisbee golf bane m.m. Bussholdeplass like nedenfor feltet hvor bussen går flere ganger i timer til og fra Stavanger. Ryfast tunnelen er åpnet og reisetiden til Stavanger er blitt vesentlig kortere, noe som gjør at Jørpeland er blitt et enda mer attraktivt området å bosette seg i.

  Adkomst
  Fra Jørpeland sentrum og Ryfylkevegen ( Rv13) kjører du inn på Dalavegen og følger vegen ca.150m før du svinger til venstre inn på Førlandsvegen. Følg vegen helt til du kommer til et kryss hvor du deretter tar til høyre inn i Førlandsringen. Følg Førlandsringen og ta 3.veg til høyre ved skilt Fullshammervegen, og følg denne vegen videre forbi barnehagen. Ta deretter første veg til høyre og så til høyre igjen. Da får du boligen på høyre side øverst på feltet.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av eneboliger, rekkehus og blokkleiligheter.

  Barnehage/skole/fritid
  Førland barnehage ligger ved inngangen av feltet, som er kun et par minutters gange fra boligen. Eller er det opptil flere barnehager rundt om på Jørpeland. Nye Fjelltun skole har nylig åpnet, som mulig er en av de flotteste skolene i Norge. Med et fantastisk uteområde til glede for store og små hele året. I tilleg har du også populære KF-skolen som er en privatskole i regi av Klippen Jørpeland. 1-10 klasse. Det er opptil flere fritidsaktiviteter her i området, bla. stort utvalgt av idrettsgrener, i ny flott idrettshall som ligger like ved siden av Fjelltun skole. I forbindelse med ny idrettshall er det også satt opp flere Padl baner, som er blitt veldig populært, opptil flere utvendige fotballbaner, ballbinge, nyere skatepark og pumptrack som ligger like utenfor Jørpeland sentrum, frisbee golf på Holmen, nye Dalen stisenter/stisykling, hvor du har 1,5 km sykkelsti for både erfarne og nybegynnere. Opptil flere badestrender som bla. Barkavika med to volleyball baner og lekeplass. Kuvika på nag, Jørpelandsholmen, Nordlys like nedenfor Jørpeland sentrum.. m.m

  Skolekrets
  Jørpeland

  Offentlig kommunikasjon
  Gode bussforbindelser.

  Byggemåte
  Grunnmur oppført i betong. Veggkonstruksjonen er oppført i tre og kledd med trekledning. Taket er flatt og tekket med papp. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med isolerglass.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har bodd i boligen i 3 år og 9 måneder. Ikke noe spesielt å bemerke seg fra egenerklæringen.

  Innhold
  1.etasje: Entre, gang, bod med utgang til bakhage, bad, soverom, kjøkken/spisestue. 2.etasje: 3 soverom, walk in closet, bad, stue med utgang til terrasse og takterrasse. Skjermet terrasse i 2.etasje med tilgang fra stue og hovedsoverom, samt en unik takterrasse. Tillegg: - Utvendig bod på ca 11m2. - Carport på ca 30m2 (inkl i Bra) - Balkong på ca 18m2 - Takterrasse på ca 30m2

  Standard
  Boligen ble ferdigstilt i 2019 og fremstår som ny. Farge og material valg er nøye utvalgt og er gjennomgående for hele boligen. Helheten skaper en herlig bo atmosfære og de gode løsningene rundt om i boligen bidrar til å forsterke livskvalitet og trivsel. Boligen går over 2 etasjer og er meget innholdsrik og inneholder blant annet 4 soverom, 2 stuer og 2 bad, samt kjekke terrasser / uteområder på alle nivåer : 1.etasje: Gang: Romslig gang med fliser og varmekabler på gulv og malte gipsplater i moderne farger. Plass til oppbevaring av klær og sko. Bod/Bi-inngang med tilkomst til bakhagen og garderobeskap, tidløst og moderne kjøkken med åpen stueløsning / spisestue med utgang direkte til hagen. Integrerte hvitevarer (platetopp, ventilator, kombi ovn/damp, kombi ovn/mikro, oppvaskmaskin, kjøleskap. Det er også usb og mobilalding samt stikk installert i kjøkkenbenk. 1 soverom og et flislagt og delikat bad med praktisk og innholdsrik skap/skuffeløsning til vaskemaskin/tørketrommel. 2.etasje: Trappegang, stue med flott utsikt og en herlig vedovn, flislagt og delikat bad med badekar og 3 soverom hvorav 1 har eget walk in closet. Her er det også utgang ut til en lun og solrik terrasse på ca 18 kvm med god plass til en sittegruppe. Herfra er det trapp opp til takterrassen. Takterrassen på boligen setter virkelig standarden og er virkelig det lille ekstra. De er hele ca. 30 kvm med glassrekkverk for å få best mulig utsikt og et lekkert design. Det er også vindskjerming som kan dras ut på begge sider for mer privatliv. I tillegg er det carport og sportsbod i 1.etasje, samt stor utvendig bod på ca. 11 kvm. Nåværende eier oppgraderte fra standard: * Større kjøkken med større koketopp/ventilator, ladeplate/usb i benkeplate, endret vask og blandebatteri. * Endret gulv i hele huset (laminat) * Endret fliser på begge bad * Endret baderomsinnredning på begge bad. * Badekar * Takdusj * La til fliser og varmekabler i gang. * La til spotter + dimmere. * Vaskerom innredning på bad. * Kantsteiner, asfalt, hekk i hage. * Kledde igjen carport. * Soldemping i vinduer. * Planert bakhage med Singel * Bygget bod i bakhage * Plissè i alle vinduer ( fasade siden) * Endret varmepumpe til å bedre modell. * Levegg rekkverk. * Bytte fra vanlige stikk til flate stikk. * Kodelås dør Fargekoder. Hovedsoverom 2 etg - 9925 Bergknatt. Trapp - 9925 Bergknatt Soverom 2 etg - 1162 Grå skifer Soverom 1 etg - 9925 Bergknatt Spisestue - 12076 - Modern beige. Kjøkken - 9938. Dempet sort Gang - 9925 Bergknatt Her kan du flytte rett inn! Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Ingen!   Forhold som har fått TG3: Ingen!

  Innbo og løsøre
  - Integrerte hvitevarer - Lyse Altibox - Sentralstøvsuger Utstyr som ikke medfølger boligen: - Vannslange - Lampe i tak på hovedsoverom - Lampe i trappeoppgang - Takboks heis i garasjen - Robotklipper (installert kabel følger med) Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Lyse Altibox

  Parkering
  Parkering i garasje, samt god oppstillingsplass til flere biler i eget gårdsrom.

  Forsikringsselskap
  Sr- Bank

  Polisenummer
  19985678

  Radonmåling
  Radonmåling er ikke foretatt av selger.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 200 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  130 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000))

  147 042 (Omkostninger totalt)

  5 347 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på begge bad og i entrè.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  17562

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomsskatt, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Oppgitte kommunale avgifter er uten renovasjonsavgift. Renovasjonsavgift innkreves av IVAR renovasjon Ryfylke og varierer i pris etter hvilken ordning den enkelte velger. Renovasjonsavgiften koster fra kr. 3.997,- til kr. 4.796,- og kommer i tillegg til andre kommunale avgifter.

  Formuesverdi primær
  886179

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3190244

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Ønsker du tilbud på finansiering av bolig? Kontakt en av våre rådgivere i Hjelmeland Sparebank for et tilbud på; oBoliglån oLivs- /gjeldsforsikring oForsikring oSparing Telefon: 51 75 44 00 E-post: post@hjelmeland-sparebank.no

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1130/47/691: 20.08.2018 - Dokumentnr: 1157328 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Jørpeland Utviklingsselskap AS
  Org.nr: 994 824 953
  Rettighetshaver: Lyse AS
  Org.nr: 980 001 482
  Rettighetshaver: Strand Kommune
  Org.nr: 964 978 751
  Rettighetshaver: Telenor Asa
  Org.nr: 982 463 718
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Bestemmelse om bebyggelse
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.08.2018 - Dokumentnr: 1157328 - Bestemmelse om rekkverk/autovern/graveskråninger m.v. Rettighetshaver: Strand Kommune
  Org.nr: 964 978 751
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.08.2018 - Dokumentnr: 1157328 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Gjelder denne registerenheten med flere
  24.10.2013 - Dokumentnr: 913914 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:1130 Gnr:47 Bnr:1


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Vei, vann og avløp
  Off. vann/avlp. Privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 200 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  130 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 200 000))

  147 042 (Omkostninger totalt)

  5 347 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  147042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Helene Byberg

Megler

Helene Byberg

90 62 32 72

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev