aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Fullshammarvegen 52
Velkommen til Fullshammarvegen 52

JØRPELAND Fullshammarvegen 52

Jørpeland - Flott rekkehus med 3 soverom, nydelig utsikt og carport i attraktivt og barnevennlig område

 • kr 3 390 000
 • BRA 100 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 390 000
 • Omkostningerkr 97 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 487 792
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår2015
 • Soverom3
 • ArealP-rom 100 m²
 • Tomt190.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   97 792,- (Omkostninger totalt)   3 487 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning 2.etasje
Vi har nå fått for salg et innholdsrikt og innbydende rekkehus i Skarbekken på Jørpeland med nydelig utsikt. Skarbekken er et nyere og attraktivt boligområde med rolige og barnevennlige omgivelser, kjekke lekeplasser og kort vei til barnehager, skoler, idrettsanlegg, sentrum og flere flotte turområder like utenfor døra. Boligen inneholder: 1.etasje: Gang, baderom, 2 soverom, bod/garderoberom 2.etasje: Gang, stue/kjøkken, 1 soverom, WC-rom I tillegg har man carport og utvendig bod. Boligen er lettstelt og praktisk med en stilfull og moderne innredning, og den fremstår meget velholdt og i god stand hvor man flytte rett inn! Det er også kjekke uteområder med både balkong og en stor og solrik terrasse med sol fra tidlig til sent. Velkommen til visning - husk påmelding!
Solrik terrasse med god plass til sittegruppe

Fullshammarvegen 52, Rogaland

 • Tomt
  190.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel og parkering, stor terrasse og liten skråning som har fin beplantning

  Beliggenhet
  Boligen har en flott beliggenhet i Skarbekken på Jørpeland med nydelig utsikt over hele Jørpeland og mot fjord og fjell. Skarbekken er et nyere og attraktivt boligområde som er spesielt godt tilrettelagt for barnefamilier med sine gjennomførte uteområder og lekeplasser. Det er også et trygt og barnevennlig område som kan passe for flere målgrupper med sine flotte uteområder, turmuligheter og umiddelbar nærhet til naturen. Her har man turstier til flere fjelltopper like utenfor døra ( bokstavelig talt!) med Førlandsåsen like bakenfor boligen. Herfra kan man bevege seg i alle retninger, og det er nylig satt opp ei flott dagstur hytte ved navn Hammarbu like i nærheten som er en kjempefin tur også for de minste. Fra Skarbekken har man kort vei til barnehager, skoler og idrettsanlegg og det er laget gangstier her på feltet som skal lede skolebarna trygt mot skoleområdet. Det er også kort vei til Jørpeland sentrum som kan tilby det meste av det du trenger med en variert handelsstand, kaféer, restauranter, kino, bibliotek og flere friluftsaktiviteter i samme område som en gjerne kan benytte seg av. kan nevne den populære skateparken i sentrum og Jørpelandsholmen som er til stor glede for store og små med lekeplass, flere badeplasser, frisbee golf bane m.m. Bussholdeplass like nedenfor boligfeltet hvor bussen går flere ganger i timer til og fra både Jørpeland sentrum og Stavanger/Nord-Jæren.

  Adkomst
  Fra Jørpeland sentrum og Ryfylkevegen ( Rv13) kjører du inn på Dalavegen og følger vegen ca.150m før du svinger til venstre inn på Førlandsvegen. Følg vegen opp til Førlandsringen og ta deretter til høyre. Følg Førlandsringen og ta 3.veg til høyre ved skilt Fullshammervegen, og følg denne vegen videre forbi barnehagen og videre rett frem og omtrent til endes. Du vil nå få boligen på din venstre side. Se skilt.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av eneboliger, rekkehus og leiligheter.

  Barnehage/skole/fritid
  Jørpeland

  Skolekrets
  Jørpeland

  Offentlig kommunikasjon
  God bussforbindelse

  Byggemåte
  Grunnmuren er oppført i betong. Veggkonstruksjonen er oppført i tre og er utvendig kledd tre kledning. Taket har saltaksform tekket med takstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vindu med 2-lags isolerglass.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1.etasje: Gang, baderom, 2 soverom, bod/garderoberom 2.etasje: Gang, stue/kjøkken, 1 soverom, WC-rom I tillegg carport og utvendig bod.

  Standard
  Boligen er oppført i 2015 og fremstår meget velholdt og i god stand. Innredning og fargevalg er lyst og innbydende med moderne og stilfulle detaljer. Alle gulver har en fin eikeparkett, bortsett fra baderom som er fliselagt. Vegger består av malt plate med listefri overgang til tak. Boligen går over to etasjer og man ønskes velkommen inn via en innbydende gang i hovedetasjen med oppheng for klær og sko. Her har man også et stort takvindu som en kjekk deltalj som gjør det ekstra lyst og luftig. Stue og kjøkken har en åpen løsning og rommet har store vindusflater som slipper inn den flotte utsikten og godt dagslys, samt direkte adkomst til balkong med gode solforhold og flott utsikt. Her er det god plass til både spise - og sittegruppe. Kjøkkeninnredning er fra Norema med hvite slette fronter, laminert benkeplate, plate over kjøkkenbenk, integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. I tillegg et frittstående kjøleskap. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det er godt med skap - og benkeplass, samt plass til spisegruppe. WC-rom med toalett og vask i skuffeseksjon med speil. 1 soverom i hovedetasjen, og 2 soverom i underetasjen som alle er lyse og romslige. I underetasjen har man et stort baderom med gulvfliser med gulvvvarme og våtromsplater på vegg. Badet er innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett, og vask i skuffeseksjon med speil. Det er også en bod på 7 kvm som blir brukt til garderoberom. Fra underetasjen har man via gangen utgang til en stor, solrik og skjermet terrasse med god plass til flere sittegrupper her også. Praktisk carport like utenfor boligen med enkel og trinnløs atkomst til boligen Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utstyr på tak Totalvurdering Snøfanger mangler på side mot balkong og terrasseplatting. Anbefalte tiltak Snøfanger må monteres for å lukke avviket. Kjøkken Totalvurdering Kjøkken fra byggeåret. Velutstyrt med god skapplass. Kjøkkenet har enkelte slitasjemerker og tidligere vannskade på parkett ved kjøleskap. Det anbefales montering av vannstopper under vask iht dagens krav. Anbefalte tiltak Oppgradering etter ønske/behov. Øvrig Totalvurdering Parkett har lokal eldre vannskade i stue, og ved kjøleskap kjøkken. Oppgradering etter ønske/behov.   Forhold som har fått TG3: Ingen forhold!

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Lyse fiber

  Parkering
  Carport

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmåling i selgers eiertid.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   97 792,- (Omkostninger totalt)   3 487 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmepumpe i stue og varmekabler i gulv på baderom.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  10061

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  727164

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2617790

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Velforening
  Det er pliktig medlemskap i Velforening for Skarbekken boligfelt

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1130/47/756: 17.06.2015 - Dokumentnr: 543931 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Strand Kommune Org.nr: 964 978 751 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om kantstein, snølagring og skilt 17.06.2015 - Dokumentnr: 543931 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Jørpeland Utviklingsselskap AS Org.nr: 994 824 953 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. 17.06.2015 - Dokumentnr: 543931 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Lyse Dialog AS Org.nr: 980 335 178 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. 17.06.2015 - Dokumentnr: 543931 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Telenor Asa Org.nr: 982 463 718 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. 17.06.2015 - Dokumentnr: 543931 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Strand Kommune Org.nr: 964 978 751 Rett til å ha stående, vedlikeholde og skifte ut trafikkskilt og gatenavnskilt 17.06.2015 - Dokumentnr: 543931 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 27.12.2019.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   97 792,- (Omkostninger totalt)   3 487 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  97792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marion Espedal

Megler

Marion Espedal

90 01 98 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev