aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til toppleilighet i Stålsvingen

JØRPELAND Oldeidevegen 6 H0502

Jørpeland sentrum - Ny og flott toppleilighet i Stålsvingen med fin utsikt, heis og parkering i lukket garasjeanlegg

 • kr 5 490 000
 • BRA 98.5 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 490 000
 • Omkostningerkr 94 395
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 584 395
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 022
 • Soverom2
 • ArealP-rom 97 m²
 • Felleskostnaderkr 2 258
 • Tomt3 934.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 11 500,- dokumentavgift, 585,- tinglysningsgebyr skjøte, 585,- tinglysningsgebyr pantedokument og 70 925,-refusjonskrav Strand kommune
Vi har nå fått for salg en ny og flott toppleilighet i Stålsvingen, midt i Jørpeland sentrum. Her har man alt man måtte trenge like utenfor døra med gåavstand til butikker, kafeèr, restauranter, helsetjenester, kollektivtrafikk og flotte turområder. Leiligheten ligger i 5.etasje og inneh: Gang, bad, gjestetoalett/vaskerom, 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og hems med loftstue. I tillegg har man parkering og sportsbod i lukket garasjeanlegg med heistilknytning. Leiligheten er helt ny og har en moderne og stilren innredning med lyse farger, så her kan man flytte rett inn! Leiligheten er energivennlig, lettstelt og praktisk med ekstra takhøyde som gir en god romfølelse, samt store vindusflater som gjør det enkelt å nyte utsikten fra sofakroken. Velkommen til visning! Husk påmelding.

Oldeidevegen 6 H0502, Rogaland

 • Tomt
  3934.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt for Sameiet. Tomtens grunnareal: 3934,8 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, beplantning, sittebenk og lekeapparater for barn.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en attraktiv beliggenhet midt i Jørpeland sentrum med kort gange til alle fasiliteter Ryfylkebyen har å by på. Her finner man et godt utvalg av butikker, kafèer, bakeri, restauranter, helsetjenester, kollektivtrafikk og flotte turområder som f.eks Jørpelandsholmen, Selemork, Førlandsåsen, Tunglandsfjellet, samt rikelig med turområder i hele Ryfylke. Leiligheten ligger i Stålsvingen boligblokk som ble ferdigstilt sommeren 2022 hvor man har et trivelig miljø og flotte fellesområder for beboerne.

  Adkomst
  Fra Ryfast / Solbakk tar man til høyre mot Jørpeland og følger skilt mot sentrum. Ta til høyre i rundkjøringen ned Rådhusgaten og deretter første vei til venstre inn i Oldeidevegen. Du får nå leilighetsbygget på din høyre side. Se skilt.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av leiligheter, eneboliger og sentrumsbebyggelse.

  Byggemåte
  Bygningen er hovedsaklig oppført i betong, med innvendige vegger i tre og gips. Det er ikke innhentet tilstandsrapport ettersom eiendommen er et nybygg med tilhørende garantier fra utbygger og underleverandører.

  Innhold
  Leiligheten ligger øverst i 5.etasje og inneholder: Gang, bad, gjestetoalett/vaskerom, 2 soverom, stue/kjøkken og hems med loftstue. Lagringsrom under trapp med tilkomst fra vaskerom. Parkeringsplass og bod i garasjeanlegg med heistilknytning.

  Standard
  Ny leilighet fra 2022 med arealeffektiv planløsning over to etasjer som holder god standard. Leiligheten er ubebodd og helt innflyttningsklar. Tidsriktig farge og interiørvalg med parkett på alle gulv, foruten bad/vaskerom som har fliser på både gulv og vegg. Tak og øvrige vegger har malte gipsplater som gir et slett og fint uttrykk. Leiligheten er lettstelt og praktisk med noen spennende detaljer som ektra god takhøyde, hems med takvindu og store vindusflater som gir et spennende og stilfult utseende. Med vannbåren varme i gulver fra energibrønn er den også meget energieffektiv og miljøvennlig. Stuen har åpen kjøkkenløsning med plass til både sitte- og spisegruppe. Den ekstra takhøyden gir en god og luftig romfølelse, og de store vindusflatene slipper inn godt med dagslys og man kan enkelt nyte den fine utsikten. Fra stue/kjøkken har man utgang til en solrik terrasse hvor man har god oversikt over hva som rører seg i sentrum og utover mot fjorden. Det er montert elektrisk pergola som kan trekkes ut om man ønsker å sitte litt i skyggen på de varmeste dagene, eller under tak når det regner. Kjøkkenet har innredning fra Sigdal med lyse slette fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, samt integrerte hvitevarer som medfølger i handelen. Baderommet har en lys og fin innredning med dusjhjørne, vegghengt wc og vask i skuffeseksjon med speil. Gjestetoalettet har vegghengt wc og vask i skap med speil, samt en adskilt del til vaskerom bak skyvedører. På vaskerommet er det opplegg for vaskemaskin, samt tilkomst til lagringsrom under trapp. Det er 2 romslige soverom hvor begge har garderobeskap som medfølger i handelen. Gang med plass til garderobe om ønskelig. Det er heistilknytning fra garasjeanlegget og helt opp til leiligheten.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkeringsplass og bod i felles garasjeanlegg. Fra garasjeanlegg er det heis opp til leilighetene, så her kan man gå tørrskodd fra bilen og frem til leiligheten.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  11 500,- dokumentavgift, 585,- tinglysningsgebyr skjøte, 585,- tinglysningsgebyr pantedokument og 70 925,-refusjonskrav Strand kommune

 • Oppvarming
  Vannbåren varme i gulver ( ikke på hems). Varmen kommer fra energibrønner som er meget energieffektivt og mer miljøvennlig, samt gir en behagelig og jevn innetemperatur i leiligheten. Energibrønn henter varme fra grunnen og er en oppvarmingsmåte som gir reduserte strømutgifter.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  1142472

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Oppgitte kommunale avgifter er uten renovasjonsavgift. Renovasjonsavgift innkreves av IVAR renovasjon Ryfylke og varierer i pris etter hvilken ordning den enkelte velger. Renovasjonsavgiften koster fra kr. 3.997,- til kr. 4.796,- og kommer i tillegg til andre kommunale avgifter.

  Andre utgifter
  Felleskostnad: 2 258 pr. mnd og inkluderer forretningsførerhonorar, rivisjonshonorar, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold, TV og/eller internett, forsikringer, strøm, administrasjonskostnader.

  Sameiebrøk
  99/3882

  Felleskostnader pr. mnd
  2258

  Felleskostnader inkluderer
  forretningsførerhonorar, rivisjonshonorar, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold, TV og/eller internett, forsikringer, strøm, administrasjonskostnader.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt forutsatt av at dyret ikke er til sjenanse for andre beboere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1130/49/183/31: 10.02.1942 - Dokumentnr: 192 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:1130 Gnr:49 Bnr:183
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.02.1942 - Dokumentnr: 192 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket
  Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:1130 Gnr:49 Bnr:183
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.09.1946 - Dokumentnr: 1277 - Rettigheter iflg. skjøte Overført fra: Knr:1130 Gnr:49 Bnr:183
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.09.1946 - Dokumentnr: 1277 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:1130 Gnr:49 Bnr:183
  Gjelder denne registerenheten med flere
  11.05.1951 - Dokumentnr: 782 - Rettighet Rettighetshaver: Ryfylke Kraftanlæg AS
  Løpenr: 1853207
  LEIEAVTALE
  SKJØNN MED FALLRETTIGHETER
  Overført fra: Knr:1130 Gnr:49 Bnr:183
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Diverse påtegning
  NAVNEENDRING: SCANA STAVANGER AS
  11.08.1959 - Dokumentnr: 1412 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:1130 Gnr:49 Bnr:183
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.10.1964 - Dokumentnr: 2769 - Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om veg
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:1130 Gnr:49 Bnr:183
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.10.1964 - Dokumentnr: 2770 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:1130 Gnr:49 Bnr:183
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.10.2020 - Dokumentnr: 3250024 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 31
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 99/3882


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til sentrumsformål. Se reg.kart vedlagt salgsoppgaven. Reg.bestemmelser kan fåes ved henvendelse til megler.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  11 500,- dokumentavgift, 585,- tinglysningsgebyr skjøte, 585,- tinglysningsgebyr pantedokument og 70 925,-refusjonskrav Strand kommune

  Omk. kjøper beløp
  94395

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Marion Espedal

Megler

Marion Espedal

90 01 98 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev