aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Stue med ekstra lysinnslipp pga hjørnebeliggenheten.
Stue med ekstra lysinnslipp pga hjørnebeliggenheten.

KATTEM Mårvegen 34A

LEKKER OG SOLRIK 2-ROMS I 3.ETG | Bad 2023 | Oppgradert overflater 2023 | P-plass i kjeller | "ALT" inkl. i felleskost

 • kr 2 050 000
 • BRA 52 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 050 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 631 740
 • EierformAndel
 • Byggeår1979
 • Soverom1
 • ArealP-rom 52 m²
 • Andel fellesgjeldkr 564 139
 • Felleskostnaderkr 6 422
 • Tomt57 962 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 050 000 (Prisantydning) 564 139 (Andel av fellesgjeld)   2 614 139 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 631 740 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Velkommen til Mårvegen 32A Denne leiligheten kan by på blant annet: - Leiligheten har en fin hjørnebeliggenhet på Kattem. Kort vei til skole, barnehage og dagligvarebutikk - Leiligheten består av gang/inngangsparti, bad, soverom, stue/kjøkken og balkong. Medfølger bod og parkeringsplass i kjeller - Romslig og utvidet baderom ble oppusset i 2022/2023 - Nytt sikringsskap og automatsikringer 2023 - Solrik beliggenhet og flott utsikt fra balkongen på 10kvm - Stue med gode møbleringsmuligheter - "ALT" er inkludert i felleskostnadene. Oppvarming, varmtvann, kabel-tv/internett og p-plass - Leiligheten ligger 2 kilometer fra Heimdal sentrum og 4,6 kilometer fra City syd Velkommen til visning!
Romslig balkong på 10kvm.

Mårvegen 34A, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 52 kvm Entre, soverom, stue, kjøkken og bad. Bod/Teknisk rom
  Primærrom
  3. etasje: 52 kvm Entre, soverom, stue, kjøkken og bad.  Tomt
  57962m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eid tomt av borettslaget.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et sentralt boligområde, like utenfor Heimdal sentrum. Fra eiendommen er det gangavstand til Kattem barneskole og Åsheim barne -og ungdomsskole, samt kort vei til Heimdal Videregående skole. Det finnes også flere barnehager i nærområdet. Kollektivtilbudet består av buss og tog, hvor også Metrobussen passerer kort gange unna. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter m.m. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder. Det er umiddelbar nærhet til marka, samt kort vei til Saupstad skisenter. Oppkjørte løypenett som tar deg inn i Bymarka ligger kort gange fra boligen. Her er det lysløypenett som strekker seg til Granåsen skisenter og hele Bymarka. Marka er egnet for absolutt alle - mosjonister, syklister, skigåere og barnefamilier med flere. Coop Extra og Coop Korsen er nærmeste dagligvare hvor begge har gåavstand fra prosjektet. Det er også planlagt en ny Bunnprisbutikk ved endestasjonen til Metrobussen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Heimdal sentrum et godt utvalg av butikker og servicetilbud med flere restauranter, klesbutikker, bank, frisører, solstudio, baker og vinmonopol for å nevne noe. Det er ca. 3 km til City Syd, et av Midt-Norges største kjøpesenter, samt kort vei med bil, buss eller tog til Trondheim sentrum.

  Adkomst
  Se kart på finn.no Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

  Byggemåte
  Leiligheten ligger i en blokk med støpt grunnmur/dekke. Utvendig plate og teglmurfasade. Saltak antatt tekket med takstein. Etasjeskillere av betong. Vinduer med 2-lags glass. Dette i henhold til takstmann.

  Innhold
  Entre, soverom, stue, kjøkken og bad. Bod teknisk rom Bod i kjeller. P-plass i parkeringskjeller.

  Standard
  Konklusjon takstmann: Boligen fremstår i normalt god stand og uten noen vesentlige avvik utover normal bruksslitasje. Det er ikke registrert noen bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten. Oppgraderinger av selger: Selger har etterisolert den sørlige ytterveggen innvendig. Revet vegg mellom stue og kjøkken. Nytt gulv i stue kjøkken og soverom. Nye Veggplater i entre, soverom, stue og kjøkken. Totalrenovering av bad. Dette dateres 2022-2023. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Kjøkken Bad (noen bom i flis)  

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  Det følger med en garasjeplass til hver leilighet i parkeringskjelleren, dette inngår i felleskostnadene. Borettslaget har i tillegg 18 ekstra plasser for bil og 10 ekstra plasser for MC/ATV i parkeringskjeller. Ledige parkeringsplasser tildeles av TOBB etter søknadsdato. Søknad sendes til TOBB. Det betales ikke innskudd for garasjer i Skjetlein Borettslag. Ved tildeling av garasjeplass betales omkostninger til TOBB. Det er innført privatrettslig parkering i borettslaget. For å kunne parkere på anviste plasser utendørs må bilnummeret være registrert. Gjesteparkering må også registreres i SmartOblat Ta kontakt med styret i borettslaget for mere informasjon om ordningen.

  Diverse
  Skjetlein BRL har egen hjemmeside: https://skjetlein.borettslag.net Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Merknader om areal: Boligen er målt opp på best mulig måte med laser etter "NS 3940:2012" og "Takseringbransjens retningslinjer for arealmåling 2014". På grunn av møbler/ innredning avviker deler av oppmålingen da noen mål er tatt høyere opp på veggen enn anbefalt. Vegger kan være skjeve og kan gi andre mål enn ved måling langs gulvet. Arealet er målt på stedet med laser. BTA er beregnet. Rom de neres etter bruken av rommet på befaringsdagen, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldene byggeforskrifter. Leiligheten innehar en bod i kjeller som måler ca 5,5m2.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 050 000 (Prisantydning) 564 139 (Andel av fellesgjeld)   2 614 139 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 631 740 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  El og sentralvarme. Oppvarming og varmtvann er inkludert i felleskostnader.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Energiattest er basert på tidligere salg av leiligheten.

 • Formuesverdi primær
  582412

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2096684

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andelsnummer
  33

  Part.obl.nr.
  950374047

  Felleskostnader pr. mnd.
  6422

  Andel fellesgjeld
  564139

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-06-20T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Fellesgjeld betales ned gjennom nedbetaling av felleskostnader per mnd.

  Avdrag fellesgjeld
  1669

  Rentekostnad fellesgjeld
  869

  Borettslaget
  Skjetlein Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950374047

  Om borettslaget
  Skjetlein borettslag. Utdypet informasjon om borettslaget og dets drift ligger vedlagt i salgsoppgaven. Årsresultat 2022: Kr 5.698.640,- Skjetlein borettslag er medeier i Servicesentralen Kattem Ust AS. sammen med flere av borettslagene på Kattem. Servicesentralen eier varmesentral, servicebygg, vaktmestersentral og maskin -og utsstyrspark. Informasjon om dets arbeid og drift ligger vedlagt i salgsoppgaven. Årsresultat: 0,- for 2022. Egenkapital på kr 6.107.056 per 31.12.2022.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon.  Selger har satt som vilkår for kjøp at gebyr for utlysing av forkjøpsrett 7769 kroner dekkes av kjøper.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 14635129 1, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 21.06.2023: 1.41% pa. Antall terminer til innfrielse: 92 Saldo per 21.06.2023: 138 987 947 Andel av saldo: 502 105 Første termin/første avdrag: 01.08.2016 ( siste termin 01.05.2046 ) Fastrente til 01.07.2030. Lånenummer: 90517314705, Handelsbanken Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 21.06.2023: 4.74% pa. Antall terminer til innfrielse: 101 Saldo per 21.06.2023: 19 160 389 Andel av saldo: 69 218 Første termin/første avdrag: 30.06.2022 ( siste termin 30.06.2048 ) 3 mnd NIBOR + margin 1,05% Lån som refinansieres hvert 2. år. I inneværende periode ligger lånet til å bli nedbetalt for tidlig i nedbetalingsplan. Lån innfris 30.06.2048.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer felles forsikring
  91512600

  Vedtekter/husordensregler
  Ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk.  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for datert 19.12.1979. Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av fasade/balkonger datert 24.05.2016 Byggetegninger stemmer med dagens bruk med unntak av at badet er forlenget i størrelse.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert til bolig. Reguleringsplan ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 050 000 (Prisantydning) 564 139 (Andel av fellesgjeld)   2 614 139 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 631 740 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 30.000. I tillegg betales tilretteleggingshonorar kr 14 900, visninger 1990, markedsføringspakke 13 900 samt diverse direkte utlegg. Ved ikke salg betales kun direkte utlegg og markedsføring.

Megler

Tor Håkon Skogstad

90 40 31 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev