aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Halvdans veg 1! Enebolig med oppussingsbehov, som er tilbygget garasje.

Kirkenær Halvdans veg 1

Enebolig med oppussingsbehov på fin og solrik tomt * Familievennlig boligområde * Kort veg til det meste!

 • BRA 231 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER42 592
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 742 592
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 974
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 148 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT905 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 1 700 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  41 250,- (Dokumentavgift)
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  42 592,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 742 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
1. etasje: Entré, stue, kjøkken, gang, bad, toalettrom, 3 soverom og bod.
Kjeller: Kjellerstue, kjellerrom/gang, vaskekjeller, bodrom 1, bodrom 2, kjellerrom 1 og kjellerrom 2.

Halvdans veg 1, Innlandet

 • Eneboligen fra 1974 har en normal boligstandard, men har hovedsakelig eldre standard. Normalt vedlikeholdt, men det vil være behov for oppgraderinger i tiden som kommer. Taktekking, takrenner, nedløp og beslag ble byttet i 2019..

  Overflater i 1. etasje med parkett, laminat, gulvbelegg og teppe på gulv , vegger med tynnpanel og tapet og takess plater i himlinger. Pipe av elementer av lettklinker, sotluke i kjeller. Kjellerstue med oppforet tregulv og trepanel på vegger og i himling. Åpen peis i kjeller murt av tegl med brannmur av tegl og metallplate på gulv. Peis med innsats i stuen i 1. etasje murt av elementer. Det er fliser på gulv og brannmur av tegl. Vegger mot terreng er foret ut. Øvrige deler av kjeller i hovedsak med betonggulv, murvegger og trepanel i himlinger. Filtteppe og gulvbelegg på gulv i flere rom. Tapp av tre med håndløper på vegg og spilevegg mot rommet. Dører i kjeller er hovedsakelig stedsbygget av tre. Dører i 1. etasje med slette finerfronter. Noen dører med glass.

  Eldre bad med fliser på gulv, fliser og tapet på vegger og slett malt himling. Innredet med badekar, bidé, servant og overskap. Naturlig ventilering fra rommet. Sluk av plast.

  Kjøkken med innredning med profilerte fronter. Laminert benkeplate og vask i rustfritt stål. Flere fronter med glass. Løsning med avsatt plass til hvitevarer. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

  Toalettrom med fliser på gulv, fliser og tapet på vegger og slett malt himling. Rommet er innredet med toalett og servant. Naturlig ventilering fra rommet. Oppvarming med stråleovn på vegg.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  TG3 - Store eller alvorlige avvik:
  Bad - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Våtrom er fra byggeår og har passert forventet brukstid med god margin. Det er ikke membran i rommet. Tapet folder seg i hjørner og begynner stedvis å løsne.

  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Veggkonstruksjon - Omramminger rundt vinduer er ført helt ned på vannbrett, løsningen medfører en økt fare for råteskader. Stedvis oppsprekking i enkelte kledningsbord.

  Takkonstruksjon/Loft - Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Det er ingen ventilering fra innredet del av loft.

  Vinduer - Vinduer nærmer seg sin forventede brukstid og punktering av glass kan forekomme. Enkelte vinduer har begynnende slitasje på glasslister og enkelte vinduer har falming på overflater av tre.

  Dører - Entredør tetter ikke helt mellom karm og dørblad. Dører er nær sine forventede brukstider.

  Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

  Utvendige trapper - Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Slitasje og mosevekst på overflater.

  Rom Under Terreng - Mye av overflater er tildekket på befaring. Noe avskaling av maling og tegn til fuktpåkjenninger nederst på vegger, men i svært lite omfang. Misfarging rundt ventiler på vegger. Sprekker i vegg i vaskekjeller. Noen sprekker i vegg i uinnredet kjellerrom. Hulltaking i utforet veggkonstruksjon er ikke utført grunnet at dimensjon på listverk gjør at det ikke vil være tilkomst til bunnsvill for måling. Det advares på generelt grunnlag om at oppforede tregulv og utforede vegger mot terreng er risikokonstruksjoner som kan medføre og skjule sopp- og råteskader.

  Innvendige trapper - Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.

  Innvendige dører - Skade på dør til entre.

  Kjøkken - Noe skjevhet mellom fronter. Noe slitasje på fronter, men i god funksjonell stand.

  Avtrekk kjøkken - Halvparten av forventet brukstid er passert.

  Toalettrom - Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Innredninger er nær sine forventede brukstider. Tapet begynner stedvis å løsne. Hardfuger på fliser smuldrer stedvis opp.

  Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Det er korrosjon på rørskjøter.

  Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.

  Andre VVS-installasjoner - Mer enn halvparten av forventet brukstid på VVS installasjoner er oppbrukt. Jernsluk med forhøyning, det er ikke tett tilslutning mellom gulv og sluk.

  Elektrisk anlegg - Boligen har hovedsakelig åpent lagt elektrisk anlegg fra byggeår. Åpen inntakssikring med skrusikringer. Sikringsskap med skrusikringer.

  Drenering - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

  Grunnmur og fundamenter - Grunnmuren har sprekkdannelser. Horisontale sprekker i vaskekjeller og uinnredet rom. Denne typesprekker indikerer at det har vært påført kraftig marktrykk på muren på ett tidspunkt.

  Utvendige vann- og avløpsledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger og avløpsledninger.

  Septiktank - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på septiktank.

  TG IU - Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse:
  Bad - Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.

  Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik).
  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger på byggefeltet Vollermoen på Kirkenær. Området består i hovedsak av småhusbebyggelse og landbruksarealer. Det er ca 1,5 km til Kirkenær med bla. forretninger, barnehage, barne- og ungdomsskole og idrettsanlegg. Kirkenær har en koselig hovedgate med flere forretninger, kjøpesenter samt flere sjarmerende lokale forretninger som "Øss kæra med damer" og " Litt tå hært". Man finner også legekontor, spisesteder og kino m.m. På Kirkenær finnes også gode matopplevelser på Skaslien Gjestgiveri og Evensens bakeri & konditori. Fra Kirkenær er det også kort veg til gode tur- jakt og fiskemuligheter på eventyrlige Finnskogen. Det er ca. 11 mil til Gardermoen, ca. 13 mil til Oslo, og ca. 7 mil til Sverige.

  Solungen barnehage har et stort og fint friområde rett på utsiden av gjerdet, som innbyr til fysiske aktiviteter gjennom hele året. Barnehagen ligger med gangavstand til kommunens idrettshall, og Gruetunet museum hvor det er fin gammel kultur og fint skogsterreng. Grue barne- og ungdomsskole er en skole med ca. 350 elever og ca 60 ansatte.

  Grue kommune har godt med aktivitetstilbud. Her finnes Grue folkebibliotek og egen bygdekino. Det finnes kulturskole med blant annet undervisning i flere instrumenter, teater og bildekunst. Grue har gode muligheter for både idrett og friluftsliv. Det finnes mange flotte turområder, og et stort løypenett for ski. Flere steder er det maskinkjørte skiløyper. Noen turløyper kan brukes til sykling og ridning. Elver og mange sjøer gir mulighet for bading, fisking, kanopadling og båtliv. Kommunen har gode forhold for jakt. Det finnes også fine anlegg for ballek, skilek, travløp, ballbinge og lysløyper. Idrettshall og stadion med kunstgressbane og hall for voltige og ridning ligger sentralt plassert på Kirkenær.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger og småhus.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Bygningen er oppført i 1974. Taktekking med takstein. Ukjent med type benyttet undertak. Takrenner, nedløp og beslag av metall. Helbeslått pipe. Vegger av bindingsverk. Normal isoleringsmetode på byggetidspunktet var med mineralull. Fasader er hovedsakelig kledd med tømmermannskledning. Noe fasade med teglfasade ved pipe. Takkonstruksjon av takstoler. Kaldt loft som er isolert med mineralull. Del av loft er innredet for lagring med gulv og vegger. Kaldt loft har ventilering i gesimser. Vinduer av tre med isolerglass og to lag enkle glass fra byggeår. Vindu på ett soverom av nyere dato. Entredør og sidefelt av tre med blyglass. Verandadør av tre med isolerglass fra byggeår. Veranda som er delvis takoverbygget. Ukjent type fundamentering. Bygget i trekonstruksjoner. Trapp av mur/betong som er belagt med
  steinheller ved entre. Rekkverk av tre. Det er ukjent byggegrunn. Ukjent løsning for drenering og fuktsikring rundt boligen. Takvann ledes ned i terreng, ukjent hvordan dette håndteres videre. Fundamentering med støpt plate på mark. Kjellervegger av blokker av lettklinker.

  Garasje tilbygget huset .Fundamentert med støpt plate på mark og lav ringmur av betong. Vegger av bindingsverk og tak av sperrer. Fasader er kledd med tømmermannskledning og teglstein og tak er tekket med takplater av metall. Vinduer av tre med enkle glass. Vippeport av tre til garasje. Tett dør av tre til bod. Garasje har plater på vegger og i himling. Bod med trepanel på vegger og i himling. Bygget har innlagt strøm.
 • 1.et: 119 kvm Bra
  U.et: 112 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal: Entré, stue, kjøkken, gang, bad, toalettrom, 3 soverom og kjellerstue.


  Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt 30.11.22 av Øystein Opås Takstforretning AS.
 • Vann og avløp:
  Vanninntak med måler og stoppekran i kjellerrom/gang. Vannrør av kobber fra byggeår.
  Avløpsrør av plast fra byggeår. Stakepunkt i kjeller.
  Sluk i gulv og utslagsvask med veggkran i vaskekjeller.
  Varmtvannsbereder av nyere dato med kapasitet på ca. 200 liter. Direkte kobling til strøm med fast punkt. Vannrør fra overtrykksventil til sluk i vaskekjeller.

  Ventilasjon:
  Naturlig ventilering med vegg og vindusventiler.

  EL:
  Boligen har hovedsakelig åpent lagt elektrisk anlegg fra byggeår.
  Åpen inntakssikring med skrusikringer. Sikringsskap med skrusikringer.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med panelovner, stråleovn på vegg på toalettrom og vedfyring. Åpen peis i kjeller murt av tegl med brannmur av tegl og metallplate på gulv. Peis med innsats i stuen i 1. etasje murt av elementer.

  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.
 • Oppgitt areal er omtrentlig. Oppmålte grenser er usikre. Se vedlagt grunnkart.

  Relativt flat tomt som er opparbeidet med plen, prydbusker og trær. Gjerde på tre sider av tomten. Asfaltert innkjøring og søpleskur.
 • Garasje.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og vann. Delvis offentlig og delvis privat avløp.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 519 291 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 869 449 per 31.12.21
 • Kr. 14 202,50 pr. år (Prognose for inneværende år)

  Fordelt på:
  Eiendomsskatt kr 5 140,-
  Feiing kr 650,-
  Renovasjon kr 3 600,-
  Ab.gebyr vann kr 1 437,50
  Ab. gebyr avløp kr 3 125,-
  Målerleie kr 250,-

  I tillegg kommer forbruk vann kr 21,38 per m3 og forbruk avløp kr 47,25 per m3.
 • Kommunale avgifter, strøm, forsikring.
 • Det foreligger ferdigattest datert 24.03.1977.

  Det foreligger følgende godkjente tegninger hos kommunen:
  Nybygg enebolig, 1974
 • Det er tillatt å leie ut hele eller deler av egen eiendom til det formål den er godkjent for.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven.

  Salgsfullmektig har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

  Eiendommen vil ikke bli ytterligere rengjort og ryddet av selger før overtakelse.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til boligbebyggelse, nåværende.
  Området er ikke regulert.

  Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 17.11.2022
 • Gnr. 22 Bnr. 186 i Grue kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst..

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand og det som er beskrevet i tilstandsrapporten. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9 første ledd 2. pkt. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris på kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900 -, og visninger kr. 2000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Agnar Østlis BO
  Geir Langhelle
Bjørn Erik Sørensen

Megler

Bjørn Erik Sørensen

90 99 66 62

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev