aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Litjbølveien 32! En idyllisk fritidseiendom med fin beliggenhet i et veletablert hyttefelt i Taftøyan!
Velkommen til Litjbølveien 32! En idyllisk fritidseiendom med fin beliggenhet i et veletablert hyttefelt i Taftøyan!

HELLANDSJØEN Litjbølveien 32

Idyllisk fritidseiendom med fin beliggenhet i Taftøyan | Flott utsikt mot sjøen & gode solforhold | Naust | Båtplass

 • kr 1 570 000
 • BRA 63 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 570 000
 • Omkostningerkr 56 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 626 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1978
 • Soverom2
 • ArealP-rom 58 m²
 • Tomt -
 • Eierform tomt -
 • 1 570 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 39 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 570 000,00))   56 292,- (Omkostninger totalt)   1 626 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse hytte
Idyllisk fritidseiendom med fin beliggenhet i Taftøyan hyttefelt! Eiendommen ligger kort vei fra sjøen med flott utsikt og gode solforhold! Det er enkel adkomst til hytta med vei helt frem. På eiendommen er det en velholdt hytte og anneks sammenbygd med romslige terrasser. Til eiendommen tilhører det både delt naust og båtplass. Innhold: Hytte: 1. etasje: Kjøkken, stue, 2 soverom, toalett, entre. Anneks: 1. etasje: Soverom, bad, gang og bod. Kvaliteter som er verdt å fremheve: - Innlagt strøm, vann og avløp - Vei helt frem til hytta - Flott utsikt og gode solforhold - Naust - Båtplass - Fine friluftsområder i nærheten både ved sjøen og i fjellet Kontakt megler for påmelding til visning!

Litjbølveien 32, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Bruksareal
  1. etasje: 46 kvm Bruksareal (BRA) 1. etasje: 46m². Bruksareal (BRA) totalt: 46m².
  Primærrom
  1. etasje: 46 kvm Primærareal (P-ROM) 1. etasje: 46m². Primærareal (P-ROM) totalt: 46m².

  Anneks
  Bruksareal
  1. etasje: 17 kvm Bruksareal (BRA) 1. etasje: 17m². Bruksareal (BRA) totalt: 17m².
  Primærrom
  1. etasje: 12 kvm Primærareal (P-ROM) 1. etasje: 12m². Primærareal (P-ROM) totalt: 12m².
  Sekundærrom
  1. etasje: 5 kvm Sekundærareal (S-ROM) 1. etasje: 5m². Sekundærareal (S-ROM) totalt: 5m².  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Et punktfeste innebærer at tomten har et leieforhold til en grunneiendom og er registrert i matrikkelen med et festenummer tilknyttet et gårdsnummer og bruksnummer. Eieren av punktfestet betaler festeavgift til grunneieren av det bruksnummeret som festet er registrert under. Et punktfeste har ikke eiendomsgrenser og er markert med et sentralpunkt, som skal ligge innenfor bebyggelsen på tomten. Eieren av punktfestet har normalt disposisjonsrett for et areal på ett dekar, medregnet der huset eller husene står og tilpasset etter forholdene på stedet, dersom annet ikke er avtalt.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et naturskjønt område ved Taftøysundet, ca. 31 km fra Kyrksæterøra i Heim kommune. Hytta ligger like i nærheten av sjøen med mulighet for både bading, båtliv og fiske. Området har en variert natur som er godt tilrettelagt for friluftsliv sommer som vinter. Innover i området finnes fantastisk turterreng og flere store vann, deriblant Rennsjøen, Ledalsvatnet, Yttervatnet, Innervatnet og Skålvatnet. Det er ca. 3,3 km til nærmeste dagligvare - Matkroken på Kjørsvikbugen. Trenger du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Coop Marked på Vihals og Aure kjøpesenter. Sistnevnte ligger ca. 28 km unna. I Kjørsvikbugen ligger også nærmeste bussholdeplass og det er mulig å ta hurtigbåten fra Trondheim ut hit. Hytta ligger ca. 2 timer fra Kristiansund, 2 timer fra Trondheim og 2 timer og 45 min fra Molde.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert hyttefelt bestående av fritidsbebyggelse.

  Byggemåte
  Hytte: Hytte er oppført i én etasje. Bygningen har åpen fundamentering på pilarer. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med stående panel. Taket er et saltak og er tekket med papp. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass. Anneks: Anneks er oppført i én etasje. Bygningen har åpen fundamentering på pilarer. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med stående panel. Taket er et saltak og er tekket med papp. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Opplegg for vann. Arbeid utført av: Mjøen vvs. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Svar: Nei. Er arbeidet byggemeldt? Svar: Ja. Beskrivelse: Innlagt vann 2009. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Nyinstallasjon i hytta i 1998. Arbeid utført av Kvikne Rennebu kraftlag. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Svar: Nei. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja. Beskrivelse: DLE Hemne kraftlag. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? Svar: Ja. Beskrivelse: Etterisolering og paneling, bytte av vinduer. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Diverse snekkerarbeid. Fullstendig egenerklæring følger som vedlegg til salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i denne.

  Innhold
  Hytte: Primærrom: 1. etasje: Kjøkken, 2 soverom, toalett, entre. Anneks: Primærrom: 1. etasje: Soverom, bad, gang. Sekundærrom: 1. etasje: Bod.

  Standard
  Hytte: 1. etasje: Stue/kjøkken: Tregulv og panel på vegger. Malt panel i himling. Panelovn og vedovn. Utgang til terrasse. Kjøkkeninnredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen, profilerte fronter og laminert benkeplate. Soverom 1: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Soverom 2: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Toalett: Tregulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Panelovn. Utstyrt med servant og wc . Berder. Entre: Tregulv og panel på vegger. Malt panel i himling. Anneks: 1. etasje: Soverom: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Panelovn. Bad: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Panelovn. Utstyrt med dusjkabinett koblet direkte på avløp, servant og servantskap. Gang: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Bod: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Ingen forhold har fått TG3. Forhold som har fått TG2:   Vinduer og dører Totalvurdering: TG ut i fra alder og beskaffenhet på gjenstående eldre vinduer. TG-1 settes for nyere vinduer. Anbefalte tiltak: Utskiftning av gjenstående eldre vinduer bør påregnes over noe tid. Renner og nedløp Totalvurdering: TG-2 settes ut i fra alder og beskaffenhet på eldre plas-renner. TG-1 settes for renner i metall. Anbefalte tiltak: Utskiftning av plastrenner bør påregnes over noe tid. Ses naturlig i sammenheng med f.eks. renovering av taktekking m.m. Taktekking Totalvurdering: Tekkingen har nådd en alder som gjør tettheten i tiden som kommer usikker. Anbefalte tiltak: Renovering av tekking bør påregnes over noe tid. Etasjeskille og gulv på grunn Totalvurdering: Skjevheter i gulv er ikke uvanlig for eldre boliger, og skyldes erfaringsmessig underdimensjonering/ ujevn dimensjonering av materialer, samt setninger og sig over tid. Det ble ikke registrert forhold som tyder på vesentlig svikt i konstruksjonen. Varmtvannsbereder Totalvurdering: Berederen er ikke plassert i rom med sluk og mangler lekkasjesikring. Det ble ikke observert feil ved sleve berederen under befaringen. Anbefalte tiltak: Automatisk vannstoppeventil på bereder anbefales etablert på generelt grunnlag. Ventilasjon Totalvurdering: TG settes ut i fra kun naturlig ventilering, selv om dette tilfredsstiller standarder på oppføringstidspunktet. Anbefalte tiltak: Det anbefales på generelt grunnlag at kjøkken, toalett og våtrom har mekaniske avtrekk med tilluftsmuligheter.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er etablert parkeringsplass ved hytta.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Diverse
  Møbler/inventar/rengjøring: Hytta selges som fremvist på visning, det vil ikke bli ytterligere ryddet/rengjort. Møbler og inventar medfølger i handelen. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 570 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 39 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 570 000,00))   56 292,- (Omkostninger totalt)   1 626 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming og vedfyring.

  Info strømforbruk
  Målt energibruk: 6,708 kWh pr. år (målt energibruk er gjennomsnittet av hvor mye energi boligen har brukt de siste tre årene). Det er oppgitt at det i gjennomsnitt er brukt: 4,500 kWh elektrisitet 1,500 liter ved

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9205

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Renovasjon (via Remidt): 1.938,- Slam (via Remidt): 581,- Vann: 4.178,- Branntilsyn/feiing: 416,- Eiendomsskatt: 2.092,- Totalt: Ca. 9.205,- pr. år. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomsskatt, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi sekundær
  191605

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter & renovasjon: Ca. 9.205,- pr. år Taftø Strandplanlag: Ca. Kr. 4.000,- pr. år for brøyting og vedlikehold av felles vei inn til hyttefeltet. Summen blir prisindeksregulert hvert år. Litjbølet båtforening: Kr. 2.500,- pr.år for vedlikeholdsutgifter og leiekostnader til grunneier I tillegg påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Årlig velavgift
  2500

  Velforening
  Båtplass og naust/Litjbølet båtforening: Selger og grunneier opplyser at det medfølger rett til bruk av båtplass og halvpart av naust på grunneiers eiendom ved sjøen. I forbindelse med rett til båtplass er eiendommen medlem av Litjbølet båtforening. Litjbølet båtforening er en organisering av opprinnelige hytteeiere for å organisere fortøying av båter i en felles flytebrygge. Foreningen drives på en no-profitt basis basert på egeninsats fra medlemene. Kasserer opplyser at medlemsavgiften de siste årene har vært kr 2500 pr medlem som dekker vedlikeholdsutgifter og leiekostnader mot grunneier. Det er ikke planlagt noen økning av utgiften ut over dekking av leiekostnader som justeres iht konsumprisindeksen.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5055/43/4/8: 04.02.1998 - Dokumentnr: 552 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Årlig festeavgift: NOK 1 000 Bestemmelser om regulering av leien Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelser om overdragelse Gjelder denne registerenheten med flere 23.12.1997 - Dokumentnr: 6518 - Registrering av festenr. Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5055 Gnr:43 Bnr:4 09.11.1998 - Dokumentnr: 5415 - Målebrev 01.01.2018 - Dokumentnr: 176912 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1612 Gnr:43 Bnr:4 Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2020 - Dokumentnr: 1905615 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5011 Gnr:43 Bnr:4 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk.  Det forligger søknad om byggetillatelse av hytte datert 02.06.1978. Tegningene fra 1978 samsvarer ikke med dagens bruk da bod er omgjort til toalettrom. Det forligger videre melding om oppføring av nytt uthus med tegninger som er datert og stemplet godkjent av Hemne Kommune 21.09.1999. Tegningene fra 1999 samsvarer ikke med dagens bruk da disp.rom er omgjort til soverom. Endring fra s-rom til p-rom er et søknadspliktig tiltak, kjøper overtar alt ansvar forbundet med ovennevnte forhold. Tegninger og søknader følger som vedlegg til salgsoppgaven.

  Vei, vann og avløp
  Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei. Veien inn til hyttefeltet er organisert via Taftø Strandplanlag, det betales årlig avgift for brøyting og vedlikehold av denne. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Eiendommen har ikke vannmåler. Avløp: Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig eller privat nett. Eiendommen har septiktank.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser for Taftøyan hytteområde følger som vedlegg til salgsoppgave. På grensa mellom Heim og Aure er det regulert et område for næringsareal kalt Taftøyan Næringspark. Dette til orientering.

  Adgang til utleie
  Fremleie av festeretten er ikke tillatt iht. festekontrakt.

  Verneklasse/sefrak
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for denne eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 570 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 39 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 570 000,00))   56 292,- (Omkostninger totalt)   1 626 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  56292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag fastpris kr 50 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  12 500,- og visninger kr  2 500, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 34 990,-. Utleggene omfatter takstrapport, fotograf, kommunale opplysninger og oppgjørsgebyr. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket dokumenterte utlegg, tilretteleggingsgebyr og gebyr for avholdte visninger.  Alle beløp er inkl. mva. 

Nina Katrine Brandt

Megler

Nina Katrine Brandt

93 44 76 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev